آره!!!!راست میگی!!!آخه مسخره اینجاس که گفته اصلا نمیاریم:13:!!!!ولی فروشگاه نگار رفت و بهش گفته که فردا پس فردا می آریم!!!!!:20:
Printable View
آره!!!!راست میگی!!!آخه مسخره اینجاس که گفته اصلا نمیاریم:13:!!!!ولی فروشگاه نگار رفت و بهش گفته که فردا پس فردا می آریم!!!!!:20:
قوربونت برم يه جوري واسم تو ضيح دادي فكر كردي من 5 ساله ايژاد تاچ دارم:31:نقل قول:
من درست متوجه نشدم.......
1. بيرون هر چي كه بخواي توش ميريزن؟
2.هر مغازه اي بري مثلا اين موبايل فروشا و خدمات موبايليا؟(اين مهمه كو جا ها اين كارو واست ميكنن)
3. بگو كه من به دوستم بگم به مغازه دار چي بگه (فريمور ميدونم چيه:21:) ولي ipa سايديا :9::43:
يه جور بگو من درست بتونم واسه رفيقم توضيح بدم دمت گرم كوكا
نه بابا هرجایی نبر شما ببر پایتخت اکثرا میدونن چکار بکنن نگران نباش نصب برنامه و بازی و ... توی پاساژ پایتخت همه اکثرا این کارو انجام میدن ! ipa برنامه هایی هست که در ایتونز استور قرار داره و ما میتونیم برنامه های مجانی رو دانلود کنیم به وسیله ی اکانت و بریزیم برای اینکه برنامه های پولی هم مجانی نصب کنیم باید ایپاد رو جیلبرک بکنیم ... سپس یه فایلی هست به اسم موبایل اینستالیشن از توی سایدیا بریزیم ... وقتی ایپاد رو هم میکنی یه ایکون به اسم سایدیا اضافه میشه که در اون ایکون با وصل شدن به اینترنت از طریق وای فای ایپاد میتونید برنامه دانلود کنید و سورس ادد کنید و بازم برنامه دانلود کنید !!! ... .
.................................................. .................................................. ..................................
الان دقیقا مشکل دوستتون چیه ایپاد داره چه کار میخواد بکنه برنامه و بازی میخواد نصب کنه اما بلد نیست ؟ ...
نه بابا پس با این توصیفات باید وقتی می خرید کلی چیز توش میریخت.نقل قول:
الان رفیقم ابادانه و اونجا هم با این چیزایی که گفتی مطمئنا بلد نیستن..
پس باید یه سر بیاد تهران ولی اینجا( اصفهان) هم باید انجام بدن دیگه
این جیلبرک که گفتی میکنی و پولی ها مجانی میشن رو خودش نمیتونه بکنه؟
حتما باید ببره بیرون؟
پس فکر نکنم خودش بتونه کاری بکنه باید ببرش یه جا بیرون.....
نه بلده گفتم از تو اتونز که میره برنامه و بازی بریزه بعضیا پولین بعضیا هم free زده ولی باید اکونت بسازی واسه ساختن اکونت هم ایپاد شماره مستر کارت و چیزی میخواد که ازش پول کم کنه بابت ساخات اکونت این رفیقمم که مستر کارت نداره و پولم نمیخواد بده
اون جیلبرک رو خودش نمیتونه انجام بده؟
اگه نه حتما باید بیارش بیرون
مرسی دمت گرم
جیلبریک هیچ کاری نداره
یه برنامست که با اون انجام میشه
مشکل اصلی اینه که باید وایرلس داشته باشی
اگه وایرلس داری یا مثلن لبتاپ هم خوبه
میتونی جیلبریک کنی و بعد هم پچ رو نصب کنی و تمام
دیگه نیازی به اکانت ساختن هم نداری اصلن
سلام عزیزان
میشه قیمت مدلای مختلف ipod touch رو بدید.
البته اگر دارید..
مرسی..
آیپاد تاچ ۳۲ گیگ: ۳۱۰ تومن
آیپاد تاچ ۶۴ گیگ: ۴۰۰ تومن
قیمتها از طبقه ۳ پایتخت
مرسینقل قول:
پس 16 و 8 چی؟
آموزش ساخت اکانت آیتونز ، فارسی به همراه تصویر و در ضمن مفتی :نقل قول:
نه بابا پس با این توصیفات باید وقتی می خرید کلی چیز توش میریخت.
الان رفیقم ابادانه و اونجا هم با این چیزایی که گفتی مطمئنا بلد نیستن..
پس باید یه سر بیاد تهران ولی اینجا( اصفهان) هم باید انجام بدن دیگه
این جیلبرک که گفتی میکنی و پولی ها مجانی میشن رو خودش نمیتونه بکنه؟
حتما باید ببره بیرون؟
پس فکر نکنم خودش بتونه کاری بکنه باید ببرش یه جا بیرون.....
نه بلده گفتم از تو اتونز که میره برنامه و بازی بریزه بعضیا پولین بعضیا هم free زده ولی باید اکونت بسازی واسه ساختن اکونت هم ایپاد شماره مستر کارت و چیزی میخواد که ازش پول کم کنه بابت ساخات اکونت این رفیقمم که مستر کارت نداره و پولم نمیخواد بده
اون جیلبرک رو خودش نمیتونه انجام بده؟
اگه نه حتما باید بیارش بیرون
مرسی دمت گرم
لینکو بده به دوستت بره حالشو ببره ...کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=52867
-------------------------------------------------------------
در مورد برنامه و بازی فقط یه سوال میکنم ازت :
دوستت به وایرلس دسترسی داره یا نه؟
اکه داره تهران و اصفهان اومدن و مغازه و این قرتی بازی ها نداره ؛ خودش میتونه توی چند ثانیه آیپادشو جیلبریک کنه ...
-------------------------------------------------
دوستان شکماتونو صابون بزنید که سازنده iBluetooth 2 گفته برنامه آماده و تست شده و به زودی قرار میده توی دنیای دوست داشتنی اینترنت ...:5:
۱۶ و ۸ برای نسل قبله. ۱۶ که دیگه تولید نمیشه و ۸ هم که در بازار موجوده و تولید میشه اصلا توصیه نمیشه. خیلی حجمش کمه. از نظر سخت افزاری هم از ۳۲ و ۶۴ عقب تره. برای مثال نصف اونها رم داره. قیمتش هم معمولا ۱۰۰ تومن ارزونتره.نقل قول: