آره خودشه !!! من اصلا برا همين عاشق Carbon بودم !!!نقل قول:
Printable View
آره خودشه !!! من اصلا برا همين عاشق Carbon بودم !!!نقل قول:
دوستان ماشیناتونو بزارین دیگه.
توی اون تاپیکی که گفتم :نقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=279531
گفتم که من Undercover تو کامپیوترم ندارم ... منم عشق این ماشین های muscle رو دارم ... هندلینگشون به ظاهر ضعیف تره ... منتها من همیشه از راه حل Drift استفاده می کنم ... خیلی خوب باهاشون دور می زنم ...
آقا من تموم كردم ولي تيتراژي براي من نيومد!!! فكر كنم اون دختر ژاپنيه هم كه ميگين دستگير نكردن! آخرين دموش فكر كنم اين بود كه همون دختر ژاپنيه داشت توي يه مانيتور با دوربين مدار بسته نگاه ميكرد. چي كار كنم؟ بازي رو پاك كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول به شما ... من که حرصم از این کربن در اومده ... خسته شدم ... تا حالا 4 بار تمومش کردم الان بار پنجمه دارم میرم ... کامپیوتر آدم که ذغالی باشه همین میشه ! مجبوری بازی های عهد دقیانوس رو بازی کنی ...
همون کربن رو بازی کنی بهتره چون چیز جدیدی در این ورژن نسبت به کربن نداره:40:نقل قول:
عجب حرفي مي زني ها پس اين همه ماشين چيه؟ بوگاتي و بنز و ...نقل قول:
راست میگه این بالایی من :31: من خودم Under Cover رو توی لپ تاپ پسر داییم بازی کردم کفیدم ، اولا که من خسته می شم وقتی شبه ، مثل توی کربن و آندرگروند ، ولی موست وانتد و آندر کاور روزه ، همینش خیلی خوبه ، تازه ین همه ماشین جدید چیه ؟ تازه یه چیز جدید به نام شغل هم اومده که جالبه ، از اون گذشته توی مسابقاتی داره که توشون با بقیه باید کل بندازی ، منظورم Out run هست ... خیلی باحال تره ... من میمیرم برای این بازی :31:
من از نظر گیم پلی گفتم:31: ولی خدایی به جز ماشین جدید چه برتری نسبت به کربن داره؟:41:نقل قول:
داشتنشكه داره ولي بعد 2 سال اين تغييرات ناچيز هست و به چشم نمياد و شما يه جورايي هم حق داري واقعا با تبليغاتي كه قبل انتشار بازي شد همگي فكر كرديم حالا مي خواد چي بده بيرون كه اينقدر داره فخر مي فروشهنقل قول: