نمیشه ! چون هرفایلی تو فایل منیجر باشه خودبخود تو گالری هم میره ... البته یه راه داره اونم اینه که بریزید تو یه فایل Zip !نقل قول:
میخوام با فایل منیجر دیده بشه !
Printable View
نمیشه ! چون هرفایلی تو فایل منیجر باشه خودبخود تو گالری هم میره ... البته یه راه داره اونم اینه که بریزید تو یه فایل Zip !نقل قول:
میخوام با فایل منیجر دیده بشه !
نقل قول:
خب توی پوشه other یه پوشه به اسم Contacts درست کن.بریز توی اون.توی گالری دیده نمیشه.توی فایل منیجر هست.
ایول :10:نقل قول:
یه سوال دیگه :دی
چه جوری میشه این Share Online و Search و ... رو از روی صفحه اصلی برداشت ؟
چند وقت پیش توی برنامه های کاربردی یه همچین برنامه ای بود.اسمش یادم نی. اما بگردی هست.نقل قول:
راستش چون باید ساین نبود و گوشی باید هک میشد بیخیالش شدم.
----------------
بچه ها یه سوال , ایرانسلی ها توی وصل شدن به اینترنت مشکلی ندارن این چند روز؟ و اگه وصل میشن با مرورگر خود گوشی یا با یه برنامه دیگه مثل Opera mini ؟
مرسی:40:
سلام.نمیشه بصورت دیفالت خاموش شه.اما از توی scene mode/user define/change میتونی یه سری تنظیمات مثل حالت فلاش یا کنتراست و روشنایی رو تنظیم کنی و اینا بعد از هربار انتخاب برای حالت user define باقی می مونه.نقل قول:
سلام
برای تبدیل فایلهای ویدئویی.dat به فرمتی که روی گوشیم اجرا بشن چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید؟
Xillisoft video converter ultimate
سلام
real player
فقط فیلم رو پخش میکنه اما نمیشه فیلم رو جلوتر یا عقب تر برد به نظر شما چی نصب کنم که این قابلیت رو داشته باشه؟
سلام دوستان
من ميخوام gps گوشيم(6220)رو از كار بندازم توي تنظيمات gps همه چي رو از كار انداختم حتي كليد شخصي رو هم روي ماشين حساب ! گذاشتم ولي بازم نقشه ياب فعال ميشه(ماشين حساب در الويت هست!)و از شارژ گوشيم mci كم مي كنه ... gprs همراه اول هم بلد نيستم از كار بندازم ... لطفا اگه امكان داره راهنماييم كنيد...
Core Player خوبهنقل قول:
یعنی میخوای فقط GSM داشته باشی؟نقل قول:
بروی توی تنظیمات و از Access point ها همه رو پاک کن
با این روش هیچ کانکشنی وجود نداره که به GPRS کانکت شه