خوب پس اولین سوال آماتوری رو من میپرسم :31:نقل قول:
میگم که تو بعضی از این هواپیماهای بزرگ خبری از یوک نیست و از استیک برای هدایت استفاده میشه! این، کار رو سخت نمیکنه؟ مثلا واس خلبان این استیک سمت چپش قرار گرفته، هدایت او با دست چپ مشکل نیست؟!
Printable View
خوب پس اولین سوال آماتوری رو من میپرسم :31:نقل قول:
میگم که تو بعضی از این هواپیماهای بزرگ خبری از یوک نیست و از استیک برای هدایت استفاده میشه! این، کار رو سخت نمیکنه؟ مثلا واس خلبان این استیک سمت چپش قرار گرفته، هدایت او با دست چپ مشکل نیست؟!
ببخشید. سوال تخصصی شد .
ولی بنده تخصص ندارم فقط قبل از شما از یک خلبان سوال کردم. گفت که نه. فرقی نمی کنه. اما یوک یه چیز دیگست.
استیک به لحاظ این که آرنج تکیه گاه داره خیلی کار رو سخت نمی کنه. کمی تمرین لازم داره. ولی هیچی یوک نمی شه.
بعضی از هواپیما ها مخصوصا A330 که اکثرا استیک دارن می تونن به جاش یوک هم نصب کنن.
حالا باز جناب دنی تخصصشون بیشتر از منه. بهتر می دونن.
این چیزی بود که بنده فهمیدم و پرسیدم.
mro جان خجالتمون نده بابا:11: خودتون که همه چيزو گفتيد فقط ميتونم بگم که استفاده از استيک راحتتر از يوک هست چون تو چکاپ هاي قبل پرواز (اگه هواپيما يوک داشته باشه) بايد هيدروليک ها رو هم چک کنن اما اگه استيک باشه نياز به اين کار نيست و دوم اينکه در حين پرواز خلبان هيچ فشاري از طرف استيک بهش نمياد اما اگه يوک بود بايد يکم نيرو بخرج ميداد.نقل قول:
آخه هواپیما به اون بزرگی ... استیک به اون کوچیکی ... آدم یه جوری میشه :31:
تو FSX اول استیک رو ندیده بودم. همش میگفتم آخه اینو با چی هدایت میکنن! بعد یه سری چرخوندم پیداش کردم. :tongue:
تریلر که نیست بگیم به جای فرمون استیک گذاشتن... هواپیماست دیگه.همه چیزش حساب کتاب داره :دی.
از کجا معلوم شاید یه روزی همین استیک رو هم برداشتن به جاش حسگر انگشتی گذاشتن... مثل یوک های قدیم که شبیه فرمون بود و الان به این شکل هست.
دوستان سلام
آقا آخر من نفهمیدم هواپیما ترمزش کجاست؟ نکنه مثل ماشین زیر پا گذاشتنش!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:31:
بهم نخندینا
خنده نداره بابانقل قول:
آره همون پايين هست البته رادر و ترمز با هم مخلوطن يعني اگه کل پدال رو به جلو فشار بدي رادر عمل ميکنه اما اگه فقط بالاي پدال رو فشار بدي (که پدال خم ميشه) ترمز ها عمل ميکنند که اگه فقط با پدال چپ ترمز بگيري چرخهاي چپ ترمز ميگيرن و اگرم با راست ترمز بگيري... که سر پيچها خيلي کمکه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایولا گرفتم :10: . اما یه چیز دیگه برای فرود بوئینگ 747 من تا flaps رو پر می کنم هواپیما استال میکنه ولی برای 737 اصلا این طوری نیست . مگه برای 747 چقدر باید سرعت داشته باشم ؟ برای 737 با 160 تا فرود میام ولی 747 اصلا نمی دونم چقدر باید باشه؟
هميشه فلپ ها نبايد فول باشه مقدارش رو بايد با طول باند سرعت باند و وزن هواپيما تعيين کرد.نقل قول:
160 با 737 زياده با سرعت کمتر هم ميتوني لندينگ کني البته نه زياد کم که HARD LANDING نشه.
اينارو نگاه کن ببين من با 400-747 با چه سرعتي لندينگ ميکنم (خيلي نرم:18:):
ببخشید ها من قصد جسارت ندارم ولی فکر کنم گلاید اسلوپت خیلی زیاده چون همه ی چراغ های باند برات قرمزه.:31:نقل قول:
من که اگه با همچین سرعتی لندینگ کنم استال میکنه بویینگ 747 :41:.