اوووف اووف! این دیگه چه اکانتیه؟
من اسمم sina.titan هست. منم از اول سرور اومدم تو بازی، کاشکی میشد بگی چطور اینطوری پیشرفت می کنی.
زیاد حرفه ای نیستم، و الا کمکت میکردم!!
فقط یه موقع یادم بده چطوری اینطور پیشرفت می کنی :دی
Printable View
اوووف اووف! این دیگه چه اکانتیه؟
من اسمم sina.titan هست. منم از اول سرور اومدم تو بازی، کاشکی میشد بگی چطور اینطوری پیشرفت می کنی.
زیاد حرفه ای نیستم، و الا کمکت میکردم!!
فقط یه موقع یادم بده چطوری اینطور پیشرفت می کنی :دی
خوب بالاخره همه منابع رو بردم سطح 5-6.مخفيگاه هم سطح10 و ميتونم شمشير دار بسازم.ارتشم هم خوبه.
تو سرور1 هم يه اتحادئ زديم با رفقا كه اونجا خير سرم وزير جنگم!و بايد سرباز بسازم و اين يعني كمبود منابع و كمبود منابع يعني چاپيدن دوستم!
با من بودي برادر؟:31:نقل قول:
فعلا وضع منم بدک نیست. با اینکه دائم بهم حمله میشد الان مخفیگاهم سطح 10، همه ی گندما 3، دو تا خشت 3، بقیه همه 2. جمعیتمم رسوندم به 69. ولی فقط یه مشکلی که دارم اینه که خشت هام همیشه کمتره از بقیه:41:
دیشبم تا صبح یه یارو 4 بار بهم حمله کرد!!! 12 شب، 3، 4:30 و 6 صبح. که سه دفعه ی اول تونست یه کم غارت کنه ولی دفعه ی آخر هیچی نبرد.
اقا اگه منابع کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه میشه مطمون بود که نمیتونن غارت کنن چون امروز قراره 6 نفره بهم حمله کنن نوبتی
6 نفرشونو از الان کنف شده حساب کن:5:نقل قول:
آره دیگه. با شخص جناب عالینقل قول:
نقل قول:
:18::18: :18::18: :18::18: :18::18: :18::18:
تلت چنده؟
تو رشتت باغبانی نیست؟:20::31:
4 × 2000 =8000 + اون 8 حدود 9000 چخبره بابا کوتا بیا :19::19::19:
ا؟...........پس چرا اسمي كه دادي توي سرور 4 موجود نمي باشد؟:31:نقل قول:
عيبي نداره حرفه اي هم نباشي برادر................اگه مايل بودي به بنده كمك كني بگو.........اگه نه كه خب هيچي................منتظر فرشته نجات بعدي ميشم:31:
ميشه برادر...............غارت ميشه خوبشم ميشه...........................بنده كه توي سروراي قبلي هر بار بهم حمله ميشد و منابعم كمتر از انبار بود بازم تا جايي كه امكان داشت منابعو ميكشيدن بالا:31:نقل قول:
ربطي به اون نداره.............شما به دو سوم ظرفيت مخفيگاهت نگاه كن..........همين......