ببینین من به سرعت Cpu کار ندارم که چه قدره ! من راحتیه مصرف کننده برام بیشتر اهمیت داره وقتی سی پی یو X1 به قول شما این قدره اما واکنشش کمتره نسبت به ویندوز این نشون میده سازنده های این ویندوز یه نیم نگاهی کم تر به Cpu قوی x1 انداختننقل قول:
Printable View
ببینین من به سرعت Cpu کار ندارم که چه قدره ! من راحتیه مصرف کننده برام بیشتر اهمیت داره وقتی سی پی یو X1 به قول شما این قدره اما واکنشش کمتره نسبت به ویندوز این نشون میده سازنده های این ویندوز یه نیم نگاهی کم تر به Cpu قوی x1 انداختننقل قول:
خوب یک عامل اصلی توی سرعت همین CPU هست.و ram.
قبول دارم این تنبلی یک جورایی اذیت کننده هست ولی خوب واسه چنین سیستم عاملی طبیعی هست.
کلا اگر ملاک رو بخوایم فقط سرعت قرار بدیم خوب Mac os بهتره.ولی در کل بخوایم در نظر بگیریم X1 از لحاظ نرم فزاری ساپورت بیشتری داره.
هر چند به راحتی نمیشه از iphone گذشت.من که میدونم رضا تو آخر آیفون میخری.دی...
من از قبل ، حدس این جواب از طرف شما می دونستم و به این نکته که فرمودید حامد جان واقفم فقط می خواستم بحس 2 نفریمون به این جا برسه این نکتهنقل قول:
این بهترین جوابی بود که میتونستیم از این بحس بگیریمنقل قول:
کلا اگر ملاک رو بخوایم فقط سرعت قرار بدیم خوب mac os بهتره.ولی در کل بخوایم در نظر بگیریم x1 از لحاظ نرم فزاری ساپورت بیشتری داره.
هر چند به راحتی نمیشه از iphone گذشت
باتشکر:11: فعلا
نقل قول:
من که میدونم رضا تو آخر آیفون میخری.دی...
پولمون کجا بود حامد جان :31: اما اگه خدا از آسمون پول بفرسته برامون حتما یه دونشو میخرم چون کار کردن با سیستم Mac یه دنیایی دیگست باید تجربه کنی که به حرفم برسی :11:
اکسپریا نسبت به ppc های دیگه سرعتش عالیه و این کندی به خاطر ویندوز موبایل هست
ولی خب همون جور که خودتون هم میگید آیفون یه چیز دیگست
بله Corey جان من حرف شمارو هم تایید میکنم چون خودم از اول تا الان سونی اریکسون داشتم و یکی از مصرف کننده های این کمپانی هستم همون جوری که قبلا گفتم بحس جالب منو حامد به سیستم عامل ها بر میگرده و انعطاف پذیریو پاسخ دهی به کاربر نه خود گوشی و با اینکه این سیستم عامل ویندوز ضعیفه از این نظر اما چیزی از خوبی های این گوشی X1 کم نمیکنهنقل قول:
در مورد این 2 تا Mac و Win مثل تجربه نشستن پشت فرمون بنز و BMW هستش
نقل قول:
من از شما 1 سوال شخصی دارم اون جوری که من تا الان فقط این تاپیک می خوندم شما روی HTC pro و امنیا و اکسپریا واقفید هم از ضعف ها و نکات قوت این گوشی ها . شما اگه باشید ( بدون در نظر گرفتن در این تاپیک خوب اینجا جای گفتگو هستش ) کدوم انتخاب میکنید ؟
نقل قول:
خوب تابلو اونی که تو تاپیک X1 میگه Xperia
اونی که تو تاپیک i900 میگه امنیا
اونی که تو HTC هم میگه PRO
اما من خودم میگم X1 چون از قیافش بیشتر خوشم میاد و مارک SE روشه Touch FLO 3D هم روش نصب میشه جون با این انترفیس خیلی حال می کنم
همین طور که میبینی کاملا احساسی یه
البته توانایی های این گوشی ها رو احساسات تاثیر می زاره
البته دلایلم بین انتخواب X1 و HTC یه
میگم بچه ها اگه یه شرکتی یه بازی بده که با آخرین توانایی x1 هماهنگ باشه بنظرتون گرافیکش چطور میشه
cpu دو هسته ای
256 رم 512 رام 128 کارت گرافیک وای!!!
تازه بازیش لنداسکیپ باشه با کیبورداشم هماهنگ باشه مثل
pcاین بازیا خیلی ضعیفه مثل نسخه ی سیمبین میمونه p990 هم با رم 64 و cpu 207 و بدون کارت گرافیک اجراشون می کنه