سلام.دوستان چرا ناراحت شدین؟من که چیزی نگفتم.من فقط نظرم رو در مورد این 2 مدل گفتم.
دوستان خوب.من نظرم رو با توجه به کلیپهای نمونه که در سایت ها بودن دادم.
مرجع شما در مورد عکس و مثلا نویز داشتن یا چیزهای دیگه عکس همین سایت ها و عکس های نمونه اونهاست.
خوب من هم در مورد فیلمبرداری این دوربین ها مرجعم همین سایت هاست.
اگه نمیگید که من بحث فیلمبرداری نکنم میخوام یک نکته دیگه رو اضافه کنم.
در نمونه فیلم هایی که از این دو مدل دانلود کردم و اون ها رو داخل 3 نرم افزار مختلف بردم کیفیت صدای فیلمبرداری فوجی بهتر بود به این صورت که :2000 هست : 128 bitrate و با فرمت AAC (که کیفتی مثل mp3 داره) و 48000 کیلو هرتز
و fz28 اینگونه بود : کیفیت صدا :نا شناخته.با فرمت PCM و 16000 کیلو هرتز
در مورد اینکه گفتین اگه N95 هزار تا قا بلیت داشته ولی آنتن نده اینو میگم که بدونین و مدام این حرف رو تکرار نکنید :
گوشی های جدید اکثرا دارای 4 باند هستن ولی گوشی های 2 سال قبل اکثرا 3 بانده و گوشی های جدید که قابلیت جی پی اس دارن همه در آنتن دهی بهترین هستن.من N96 و N78 رو داشتم ......
اینجا بحث موبایل نیست و معذرت میخوام اما خواستم اینو بگم که :
میشه که یک دستگاه چند قابلیت داشته باشه و همه رو به خوبی انجام بده پس اینو مدام تکرار نکنید.
در مورد عکس فوجی هم که گفتین من چند سایت رو دیدم که از نمره 5 نمره 4.5 'گرفته پس نگید عکساش افتضاحه که اونوقت من هم میتونم بگم شعور مارو به بازی نگیرید.
من یک بحث دوستانه کردم و حرف هام رو با دلیل زدم ولی اونهایی که اهل بحث نیستن و زود عصبانی میشن بهانه های بیخود میتراشن و میگن که من دیگران رو گول زدم.
خلاصه حرف من این بود که :دوربین فوجی 2000 در فیلمبرداری از fz28 بهتر هست .همین.اینکه دلخوری نداره.
من هم حرف هام رو با منطق و دلیل زدم و با استفاده از کلیپ های نمونه سایت ها......
شاید هم من یک کلیپ اشتباهی رو دانلود کردم و مقایسه کردم .شاید کلیپ دوربین فیلمبرداری بوده......
اینجا یک محیط برای تبادل افکار هست.پس به هم احترام بگزاریم.
و در پاین بحث فیلمبرداری میگم که فوجی 2000 با رم 8 گیگ 110 دقیقه فیلمبرداری میکنه(بر طبق سایت فوجی فیلم)
لینک سایتی که من دیدم :دیگه در مورد فیلمبرداری بحثی نمیکنم.موفق باشین.کد:http://www.fujifilmusa.com
Lofa جان اگه اجازه میدین چند سوال در مورد فوجی 2000 دارم.اجازه هست؟ممنون میشم