-
بچه ها به نظر من زنگ نزنین .ما که هنوز زنگ نزدیم ولی یکی ا ز بچه ها تو تهران زنگ زده جوای درستو حسابی بهش ندادن . تازه اگر بازی ساعت8 باشه که فیلم داره اگه9 باشه که بازم با فیلم شبکه 3 میخوره اگه 10باشه کانال یک پیامک از دیار باقی رو داره اگه 11 باشه که مرد هزار چهره داره بعدشم شبکه 3 انقدر تو روزای معمولی فوتبال داده که اگه تو عیدم فوتبال بده این خوانواده ها زنگ میزنن و اعتراض می کنن . بازی رئالم میدن فقط مثل بازی یووه با اینتر ساعت 1.5 میدن که دیگه فا یده ای نداره:41::41:
-
بازی رئال به وقت تهران 10:30که نمیده .باز جای شکرش باقی که بازی منچستر و لیورپول رو میده
ترکیب رئال
1 Casillas-Goalkeeper
4 Sergio Ramos- Defender
5 Cannavaro -Defender
3 Pepe- Defender
14 Heinze -Defender
8 Gago -Midfielder
23 Sneijder- Midfielder
14 Guti -Midfielder
19 Julio Baptista -Midfielder
7 Raúl -Striker
10 Robinho -Striker
منبع - سایت گل
-
نیمه اول بارسا 1 وایادولید1
-
دقیقه 60 رئال 2 والنسیا1 گلها دیوید ویا دقیقه 34 برای والنسیا و سلطان رائول دقایق 34 و57 برای رئال .به امید پیروزی ............:10::8:بارسام 4-1 برد:13::13:
-
-
این مصدومیت نیستر کار دست ما میده .آخه چرا قبل از مصدومیت به فکر جانشین نبودین...........
اگه قیرت رائولم نبود که هیچی
-
این بدبخت ها بارسلونایی ها ...
به وایادودید 4 تا گل زدن شی خوابشون نمی بره اون احمق ها ...
ما 7 تا زدیم بهشون ..
می خواهن با 4 تا گل قهرمان می شن فک کردن ...
واقعا اگه توی کله ی ادم کاه هم باشه همچین فکری نمی کنه ...
حتی خروس هم می دونه دیگه انگار شاهکار کردن ...
-
yani khak bar sare in cannavaro man az hamoon avale fasl goftam in dare gand mizane nabayad bazish bede 10 bazi be khatere eshtebahate in divane bakhtim bedarde time shamooshak ham nemikhore
-
ما یه مدافع خوب و کم اشتباه می خواهیم ...
په په بازیش عالی هست ولی بعضی وقت ها سوتی میده ..
ما یکی مثل تری می خواهیم ...
-
منظورم جای کاناووارو بود ...
من 100 در صد به په په اعتقاد دارم ...
مخصوصا وقتی که پاهاش رو خلاف خودش قرار می ده هیچ کس نمی تونی توی اون حالت ازش رد بشه ...