ممنون از راهنمایی واقعا پینگ بین بیشتر ISP دیدم خوب مخصوص با تهران پایین ترین پینگ که بین همه
256 راحت میدن بقیه سرویس چی ؟! چیز نمیخواد ؟!
راستی کدوم منطقه شما ؟! مخابراتتون ؟!
Printable View
ممنون از راهنمایی واقعا پینگ بین بیشتر ISP دیدم خوب مخصوص با تهران پایین ترین پینگ که بین همه
256 راحت میدن بقیه سرویس چی ؟! چیز نمیخواد ؟!
راستی کدوم منطقه شما ؟! مخابراتتون ؟!
اره راحت ميدن.سري اخر بهم 512 پيشنهاد دادن. فوقش يه مدركي چيزي ، كارت دانشجويي اينا بخوان ولي زياد گير نيستن. نامحدود 1 به 10 هم اصلا نگير. من امتحانش كردم. 256 سرعتش از 4 kb بيشتر نميشه.
منطقه 5
اينجا تعرفه ها رو گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يكبار مي خواستم تخليه خط كنم ( نه اينكه ناراضي باشم) نمك گيرم كردن :31: مثلا يه سري سرويس ها رو ننوشتن ولي پشت تلفن ميگن فلان سرويس هم داريم . با هر كارشناس فروشي كه صحبت كردين بگين كه نيازتون چيه تا بهترين سرويس رو معرفي كنه.
دوستان 2مگ فن اوا اپ استریم و دان استریمش رو چند بسته میشه معمولا؟
و اینکه با سرویس 2مگ شباحدودا چقدر میشه دانلود رایگان داشت؟
2 مگ داون استریم میده و 639 کیلوبیت آپ.نقل قول:
با 2 مگ سرعت دانلود حدود 220 کیلوبایت میده. شبی 5 ساعت رایگانه که میشه حدود 3.7 گیگ دانلود کرد.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
ولی سرعت 2مگ باید 256 باشه و شبا هم همیشه با سرعت روزانه دانلود میکنه ؟
مال منم رو 2 مگ هست ولي سرعتم از 130 بيشتر نميشه. فك كنم رو 1 مگ بستن الكي 2 مگ نوشته باشه.
اينم ميذارم خالي از لطف نيست :دي
یه چیزی میزارم کف بر بشین ! فن آوا بهترین سرویس دهنده اینترنت تو غرب تهران
فناوا اینطوره که هرچی داون استریمت باشه، فقط 87 درصدش رو میتونی استفاده کنی.نقل قول:
شبانه و روزانه هم هیچ فرقی نداره. البته شنیدم یه برنامه هایی دارن برای کم کردن شبانه، اما مطمئن نیستم.
توی شهر ما هم همینطوره. برای منم روی 4 مگ بستن.نقل قول:
فناوا بنظرم بهترین سرویس دهنده اینترنت ایرانه. هم سرعت بالا میده هم پینگ فوق العاده ای داره.
من شنيدم شبا پهناي باند رو ميارن پايين
من خطم خيلي قطع ميشه نميدونم چرا دوره ي بعد ميوفته تو تابستون که ميرم يه شرکت ديگه
اگه تو ساعت رايگان رو ميگيد ، من همچين مشكلي ندارم ولي سرعت دانلود هر سروري برام يجوره ! (در ضمن Down stream هم ثابته)نقل قول:
مثلا ديشب 100 مگ از يه سرور زدم سرعتم بين 90 تا 120 بود ، ولي يه سرور ديگه هم دانلود زدم ديدم بيشتر از 33 كيلو نميشه سرعت!
قطعي هم متغيره ! هرجا يجوره ، خوشبختانه براي من خيلي كمه.