ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
می شه روی همین گوشی جای دقیقش رو بگی؟
آیا کدی واسه این کار وجود داره؟
Printable View
ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
می شه روی همین گوشی جای دقیقش رو بگی؟
آیا کدی واسه این کار وجود داره؟
دوست من گفتم که ---) شما منو رو میزنی یه گزینه ای هست به اسم Log وارد که شدی چند تا گزینه بهت میده مثل Dialled Number و Missed Called و Answerd Call شما میتونی تمام تماسها رو در اینجا ببینی .....
حتی مدت مکالمه آخرین مکالمه و مدت زمان تماسهایی که از طرف گوشی شما گرفته شده رو میتونید ببینید ....
سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستان یه گوشی ان 73 موزیک ادیشن داره داد به من که براش برنامه ضبط صدا بریزم من هم برنامه ای که کاملا ساین شده و رو گوشی خودم که ان 73 معمولیه کارمیکنه براش ریختم و در ضمن در آپ منیجرش هم چند تا برنامه سرچ بو د که همه مثل هم بود فقط ورژنش هاشون فرق میکردند اونی که ورژنش از همه بالاتر بود رو گذاشتم و بقیه رو پاک کردم
الآن یه مشکل براش پیش اومده مدیا پلیر ، پلی نمیکنه و در قسمت آپشنش هم رفرش نمیکنه
یه بار ریست کردم و یه بار خاموش و روشن برای اولین بار که وارد مدیا میشی کار میکنه البته رفرش رو تا 20 درصد ادامه داد و هنگ کرد و وقتیکه ازش خارج شدم و دوباره وارد شدم باز هم مدیا پلیر دکمه ها ی پلی و ... رو نداشت اگه ممکنه کمک کنید داره آبروم میره
التماس میکنم
فکر کنم بهترین راه فرمت کردن گوشی باشه دوست عزیز چون به احتمال زیاد برنامه ای که ریختید یا برنامه هایی که پاک کردید در گوشی مشکل ایجاد کرده باشند.نقل قول:
فکر کنم منظورم رو درست نگفتم.نقل قول:
ببینید اگه با گوشی شماره ای رو بگیریم و با زدن دکمه سبز (که dialled numbers رو نشون می ده) اون شماره رو انتخاب کنید و پاکش کنید آیا راهی هست که بشه اون شماره رو پیدا کرد؟
اگه از توی dialled numbers پاکش کنید که از طریق log هم نمی شه بهش دسترسی داشت
به مسیر زیر برید:نقل قول:
Menu -> Log حالا در اینجا کلید نویگیشن رو به راست بدید یعنی وارد گزینه های recent call و call duration و ... اینا نشید در اینجا کلید رو به راست بدید و در صفحه ی جدید لیست تمام کارهای شما هست چه اس ام اس خروجی و چه ورودی چه تماس خروجی و یا ورودی با تمام مشخصات.
ممنون. به زودی ازش استفاده می کنیم.خبرش رو همینجا اعلام می کنم.نقل قول:
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره ؟نقل قول:
اگه هم فرمت کنم باید برنامه مورد نیاز رو دوباره روش نصب کنم . اولا اگه ممکنه بگید چه برنامه هایی حتما باید رو ان 73 نصب شده باشه از جمله مدیا پلیر چه نوعی و چه ورژنی باید باشه و بقیه برنامه ها
ثانیا اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید اگه بخوام که از مموری یا از خود فون بک آپ بگیرم و روی کامپیوتر نگهداریش کنم چطوری باید این کار رو انجام بدم
ممنون میشم اگه کمک کنید
خلاصه مطالب تاپیک که توسط دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده شده ،به صورت فایل pdf در پست دوم تاپیک ضمیمه شد. خیلی واسش زحمت کشیدن.
با تشکر از Elfin-D مدیر بخش موبایل.
خوب از برنامه های مشابه استفاده کنید در همین فروم در بخش برنامه های کاربردی چندین ضبط هست.نقل قول:
درباره ی اینکه چه نرم افزارهایی باید نصب باشه، بسته به ورژن گوشی متفاوت هست! ولی حالا اونا رو می خواهید چه کار؟
شما وقتی فرمت کنی خود نرم افزارهای پیش فرض نصب می شوند.
برای بکآپ روی کامپیوتر هم باید به PC Suite برید و در اونجا بعد از اتصلال گوشی گزینه ی BackUp رو بزنید و بعد از انتخاب مواردی که می خواهید بکآپ بگیرید کار رو شروع کنید.
پیشنهاد نمی کنم از مموری کارت بکآپ بگیرید چون خیلی وقت بره و در ثانی در فرمت گوشی مموری کارت دست نمی خوره.