با عرض معذرت ولی اقا بابک شما خیلی بی مسولیت هستید!من به شما پ.خ میدم میگم این یوزر بی صاحاب من الکی بن شده درستش کنید حتی محض رضای خدا یک جواب هم نمیدید!بابا رسیدگی کنید...
Printable View
با عرض معذرت ولی اقا بابک شما خیلی بی مسولیت هستید!من به شما پ.خ میدم میگم این یوزر بی صاحاب من الکی بن شده درستش کنید حتی محض رضای خدا یک جواب هم نمیدید!بابا رسیدگی کنید...
آیا میدانید تعداد پ خ هایی که از آکوا دریافت کردم برابر است با سن پاپک ؟!:19:
البته با این یکی!:27:
ایشالا بازنشستگی پاپک ! به افتخارش ... هیپ هیپ .. هورا ...:31:
آیا شما میدانید تعداد پیامهایی که من از آکوا تنها در عرض یک ساعت دریافت کردم برابر است با سن بابک؟نقل قول:
من در کمتر از یک ساعت حدود 30 پیام تبریک از آکوا دریافت کردم
آیا شما میدانید تعداد اخطار هایی که در روز دریافت خواهید کرد برابر است با سن بازنشستگی پاپک ؟ !:27:نقل قول:
از نشانه های زخیم بودن لایه های پارتی با پاپک !:21:
آقا بی خیال بهتره بحث تاپیک را منحرف نکنیمنقل قول:
اینجا نقد بابکه نه آکوا
ممنون:11:
آیا میدانید پاپک و آکوا دو روح هستند در دو بدن ؟نقل قول:
آیا میدانید الان همه مان به ترش اعلی واصل خواهیم شد !
ای بابا چرا این آقا بابک یهو میاد چندتا پست جواب میده و میره که بیاد ... عزیزان مسئول تاپیک صبر کنید تا آقا بابک به بقیه پستها هم جواب بده بعد نفر بعدی رو معرفی کنن هان. میدونم خودشون حواسشون هست اما آقا پدرام گفت نمیدونم این بوته تموم شده و نفر بعدی رو معرفی میکنیم. خب صبر کنید تا جواب نقدها تموم بشه، بعد. ممنون.
سلام اقا بابک یه پیشنهاد مردمی داشتم قبل از اینکه نقدت تموم بشه یه سوتی از خودت بنویس تو سوتی بازار!!
مخلصیم.
بن نکنی.
درباره پی ام که خب من سعی میکنم بیشتر توجه کنم . اما اون جایی که خواسته میشه کاری انجام بشه اجازه بدین کار کنم به جای پاسخ به پی ام .نقل قول:
بابک اسم تاپیک رو عوض کن = عوض شدن اسم تاپیک . این یک کمک میشه برای من و لطف دوستان تا من به تاپیک های بیشتری برسم .
بحث دوم و عملکرد من در تاپیک های سیاسی و دینی
میبینید من هر دو رو کنار هم گذاشتم .
مشکلی که ما باهاش مواجه هستیم اینه که برخی عقاید رو قطعی تصور میکنیم و چیزی خلافش رو ناممکنن یا قطعا غلط .
من ممکنه هم نظر باشم با علامه جعفری . و ممکنه هم نظر باشم با آرش بی خدا . اما دید من در عملکرد مدیریتی من تاثیر نداره . این تاثیر نداشتن رو نمی پذیرید یا شاید نمی خواهید .
برای من تاپیک زنده باد مذهب و سیاست با تاپیک مرده باد مذهب یا سیاست هیچ تفاوتی با هم ندارن. هر دو به تراش منتقل میشن . اما این رو انتظار ندارید از من . چون انتظار دارید از من که بعضی دید گاه ها رو متفاوت از دیگری بدونم .
یک پیشنهاد میدم . این بار که در تاپیکی احساس کردید به عقایدتون داره توهین میشه و من دفاع کاملی از عقایدتون نکردم . در جا موضوع تاپیک ( موضوعی مه بحث شده ) رو با چیز دیگه ای عوض کنید . و دوباره روش برخورد من رو برسی کنید که عادلانه بوده یا نه .
تبعیض در چی ؟ در برخورد با اونها ؟ نوع برخورد همیشه متفاوته . واحد بن میشه اما ووکمن یک تذکر آرام در پی ام از من میگیره . و در جایی بر عکس . و پست همه پاک میشه .
اما نکته جالبی بود و به خودتون جواب سوال من رو بدین .
بابک که من باشم شروع میکنه به نقض قوانین فروم . تبلیغ و خرید و فروش و توهین و الی آخر . (نمیدونم چرا بابک ها ، هر کس که کمی اختیارش میره بالا ، یا تعداد پست هاش ، دچار این تصور میشه که حق داره قوانین رو نقض کنه )
ادمین ها چه کنند ؟ اهمیت ندن ؟ میشه ناعادلانه . برخورد کنن چی میشه ؟؟؟ مثلا منو برکنار کنن ؟ با تجربه ای که توی انجمن دارین این صحنه رو تصور کنین . خودتون اون وقت ادمین ها رو به قدر نشناسی ( بابک این همه زحمت کشید ببین باهاش چه کردند ) متهم نمیکنید ؟
متاسفانه دوستان ما یک دیدگاه ثابت در موارد شبیه از خودشون نشون نمیدن .
من در تمام مدت رندگیم اسمم بابک بوده نه امین :31:نقل قول:
اما
مشکل شما اینجاست که مدیریت رو یک امتیاز تصور میکنید . خوب بود مدیر شد حالا بده شده مدیر نیست .
عزیز من کاربر خوبی برای انجمن ایکس هستم . چه مدیر باشم چه نباشم این هست . درسته یا نه ؟ مدیریت بحثی متفاوت داره از کاربر فعال و حرفه ای و اینها . پس چه داده بشه چه گرفته بشه نباید فرقی بکنه . خودم که طرفدار دوره ای بودن مدیریت هستم .
امین فکر میکنم مهمترین وضعش ایت باشه : خستگی . اون چه که من دچارش هستم . نقش داشتن در مدیریت مجازی اون هم در فرهنگ ضد مدیر ایران بعد از یه مدت هر کسی رو میندازه .
در کنارش ما آدم های صادقی نیستیم .
میخوای چی کاره بشی ؟ - دکتر . چرا دکتر .- واسه اینکه به جامعه خدمت کنم .
آشناست این جمله ها ؟چرا کسی نمیگه من میخوام مقنی بشم ؟ خدمته دیگه ؟
از بچه هایی که به سوال ها یا درخواست جواب میدن دلیل کارشون رو بپرسین . راحت میگم 99 درصد نمیتونن جواب منطقی بدن . نمیخوان بدن . چرا وقت میزارین و این کار رو میکنین . آدم وقتی ندونه برای چی داره کاری رو انجام میده نمیدونه چه انتظاراتی میتونه داشته باشه . توقع های عجیب پیدا میکنه و اون وقته که بی جوابه و طبق معمول سعی میکنه دیگران رو مقصر بدونه .
و هر جا میرسه میگه کاش ادمین ها قدر فلان مدیر و کاربر رو میدونستن و از دست نمیدادنش .
درباره عنوان : کاربر های تازه وارد همش پست میشمارن . 10 20 30 . بچه هایی که هزار تایی پست دارن هم میشمرن ؟
منی که همه عنوان ها رو تقریبا داشتم اصلا برام مهم نیست زیر اسمم بنویشه ای ول بابا . یا حرفه ای . یا فعال . یا بازنشسته .
فقط یک تفاوت هست . چی ؟
بابک میخواد که عنوان معمول رو داشته باشه احتمالا ایول بابا . که دیگه اون وقت کسی نگه آها پارتی بازی شده واسه ایشون . شده حرفه ای . چیش حرفه ایه ؟ چیش فعاله ؟ این یک پاسخ کاملا عمومی بود برای همه مواردی که یک مدیر یا همکار ( یا خودم ) کناره گیری میکنیم یا برکنار میشیم .
bb
ایشون متوالی چند تاپیک ایجاد کردن با بحث تند نژادی . تهرانی خوبه اصفهانی بده و اینا . و عملا هم جو جوری شد که دوستان به جون هم افتادن . بنده هم توی تاپیک تذکر دادم بهشون که : خودشون بهتره عملکردشون رو تحت کنترل داشته باشن تا اینکه من مجبور بشم این کار رو انجام بدم . این پیشنهاد خوبیه برای همه انسان ها از جمله خودم . :20:
اینا الان نقده دیگه ؟؟؟
1 : من نقشی در این بخش ( مدیریت وی بی ) ندارم نتیجتا داخل نقد من قرار نمیگیره .
2 : مورد بالا + نه من مدیر ارشدم و این ها رو میبینم .شما دسترسی ندارید .. اگه تکرار کنی ....
3 : من این اواخر کمتر بن کردم . یکیش کمرنگ بودنم بود . دو اینکه بخشی از مسائل کمتر شده نسبت به قبل . و تا حدودی انجمن آرامش داره . بله من صرفا بن شدن کسانی رو گزارش عمومی میدم که احتمالا کسی ممکنه براش سوال باشه دلیل بن شدنش. آشنا باشه برای عده ای .
4 : تاپیک های انتقادات خونده میشه . ( خود من همه رو میخونم ) . اینجا وی بیه و ما هم به محدودیت هایی از وی بی محدودیم . نمیشه هر هکی رو هم روی انجمن نصب کرد . سطح امنیتی رو پایین میاره و در زمان ارتقا ورژن هم مشکل ساز میشه .
5: من شبیه آواتارم نیستم اما اواتارم شبیه منه خیلی :31:
بله . من قبلا هم هر نوع ارتباط تعداد اخطار رو با بن تکذیب کرده بودم . اخطار یک تذکره . ممکنه با دومین اخطار کسی اخراج بشه و کسی هم 5 تا داشته باشه و هنوز باشه .نقل قول:
به پایان امد این دفتر