براي جمع يك ستون مثلا ستونb مي تونه تو يك سلول بنويسينقل قول:
[PHP]=SUM(B:B)[/PHP]
Printable View
براي جمع يك ستون مثلا ستونb مي تونه تو يك سلول بنويسينقل قول:
[PHP]=SUM(B:B)[/PHP]
نه جمع ستون مشکلم را حل نمی کند من می خواهم مثلا جمع c1 +d1+e1 و c2+d2+e2 و الی آخر را بدانم
فرمان برای جمع تکی تکی ردیفها را بلدم ولی جمع تعداد زیادی ردیف وقت گیر است مشکلم اینجاست لطفا کمکم کنید
دوست عزیز برای این کار از منوی Insert گزینه Function رو انتخاب کن.بعد از قسمت تابع ها شما تابع sum رو انتخاب کننقل قول:
بعد شما به یکی پنجره دیگه میرید.در اون جا هر قسمتی از هرجایی خواستین میتونید انتخاب کنید و جمع کل اونو بگیرید.برای این کار کافیه روی گوشه سمت راست مثلا number1 انتخاب کنید بعد جاهایی که میخواید جمع زده بشه رو انتخاب کنید.بعد دوباره مثلا number2 همین کار رو بکنید و یه جای دیگه رو انتخاب کنید و الی آخر.با این تابع کار شما خیلی راحت میشه.کلا در مورد تابعها اگر راهنمایی خواستین من می تونم کمکتون کنم.
دوست خوبم فایل اکسل من 2916 ردیف دارد که در تمامی ردیفها ستون C,D,E باید باهم جمع شوند و در ستون f نوشته شوند جمع تک تک را بلدم مثلامی دانم اگر در ستو ن f بنویسم (SUM(c2915:e2915 جمع ردیف 2915 را می نویسد مشکلم این است که اگر نخواهم تک تک ردیف ها را جمع بزنم آیا راه حلی وجود دارد که به صورت یکجا تمام ردیفها را جمع کند و در ستون f بنویسد
متشکرم
منم همینو توضیح دادم.شما اینو امتحان کن میفهمی قضیه چیه:20:
در سلول f رديف اول كه فرمول نوشتي اگر بخواهي بقيه fها هم همون فرمول نوشته بشه مي توني از كپي و پيست استفاده كني يا نشانگر موس رو گوشه سلول بگير تا حالت + در بياد و بگير و بكش تا بقيه سلول هاي fهم فرمول كپي بشه
سلاو و خسته نباشيد:
توي excel توي يك ستون 1500 تا شماره موبايل وجود داره.
توي اين 1500 تا ميخام شماره هايي كه تكراري اند رو پيدا و حذف كنم.
چطور ميشه اينكارو كرد؟
دوست عزیز شما باید همه این کارها رو از print preview انجام بدی.بعد از اینکه وارد این قسمت شدی این کارها انجام بده:نقل قول:
برای ردیف اول شما باید به قسمت Setup بری و از اون جا زبانه Header/footer رو انتخاب کنی و از این زبانه گزینه Custom Header رو انتخاب کنی.شما از اینجا میتونی سر صفحه های موردنظر خودتو درست کنی.در این جا سه قسمت وجود داره که در هر کدام خواستین میتونید چیزی مختلف بنویسید و یا عکس بذارید و ... مثلا برای تاریخ شما قسمت چپ رو انتخاب می کنید و بعد از کزینه بالا گزینه time که شکل آن به صورت ساعت است رو انتخاب کنید بعد براساس ساعت کامپیوتر شما اونو مینوسه.برای چیزهای دیگه که میخواید بذارید همین کار رو میتونید بکنید که اگه خواستین توضیح میدم ولی اگه خودتون باهاش کار کنید میبنید که راحت هستش.در مورد ردیف 2 هم به همین صورت می تونید بنویسید ولی مثلا خط زیر اونو بنویسید.البته اگه به این صورت ردیف دوم رو نتونستید یه راه دیگه من میتونم بهتون بگم.
برای ردیف سوم که در اصل یک سطر از کاربرگ شما هست و شما می خوای در همه صفحات تکرار بشه.برای این کار شما از حالت print preview خارج شوید و به حالت عادی برید سپس از منوی فایل گزینه page setup رو انتخاب کنید توجه کنید این همون setup قبلی هستش ولی یه سری گزینه ها در حالت عادی فقط فعال میشه حالا شما باید از این قسمت زبانه sheet رو انتخاب کنید بعد شما باید از قسمت print area مکانی که می خواید پرینت گرفته بشه رو انتخاب کنید که صفحه اول رو انتخاب کنید بسه.بعد از قسمت Rows to repeat at top شما بایدسطری که میخواید در همه صفحات تکرار بشه رو انتخاب کنید و در آخر از قسمت Columns to repeat at left شما باید ستونهایی که میخواید در همه صفحات تکرار بشه رو انتخاب کنید که برای شما فکر کنم حدود 17 ستون باشه که برای راحتی شما میتونید ستون اول رو انتخاب کنید و بعد دکمه shift رو نگه دارید و بعد ستون آخر رو انتخاب کنید تا اینجوری همه ستونهایی که میخواید یک دفعه انتخاب بشه.با این مراحل ردیف سوم که شما گفتید در همه صفحات تکرار میشه.توجه کنید که زبان sheet و گزینه page order در اون شما گزینه مناسب را انتخاب کنید که کاملا با شکل مشخص هستش.
اگر مشکلی داشتین سوال کنید.
سلام.نقل قول:
ستونتونو انتخاب کنین.
از سربرگ Data و بخش Data Tools، گزینۀ Remove Duplicates رو انتخاب کنید.
در صورتی که اطلاعات جانبی وجود داره مثلا تو سلول کناری هر شماره، اسم مربوط به شماره نوشته شده، گزینۀ Expand Selection رو انتخاب کنید و بعد Remove Duplicates رو انتخاب کنید. (شما همیشه این گزینه رو انتخاب کن:21:)
تو پنجرۀ جدید تنظیمات لازمو اعمال کنید (یعنی به هیچی دست نزنید :31:) و OK کنید.
تو پنجرۀ جدیدتر، ببینید که چند تا مورد تکراری حذف شده، بعد OK کنید !!!
حالشو ببرید.:27:
سلام دوست گرامی
توضیحاتتون عالی بود اما یه سوال ؟
اون روشی که برای سطر سوم گفتید منظورم همون PRINTAREA از اون قسمت هم می تونم تمام سه سطر رو همزمان به عنوان سطرهایی که تو همه صفحات باید تکرار بشند انتخاب کنم ؟
این کارو انجام دادم فقط یه مشکل هست برای زمان مشکل نیست اما برای شماره صفحه چطوری میتونم اون قسمت شماره صفحه تابعش رو بزارم که دیگه نیازی به نوشتنheader نباشه؟؟
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
ببخشید یه سوال دیگه ؟
چرا تو قسمت print preview فقط سطرهایی رو که به عنوان print area انتخاب کردم نشون میده؟؟
چطوری درستش کنم؟؟