قیمت q9300 امروز چنده؟
Printable View
قیمت q9300 امروز چنده؟
اطراف 310 تومن هست.نقل قول:
قیمت q9300 امروز چنده؟
q9300----290
q6600----190
E8400----178
E8500----190
قیمت های 5 شنبه (مشهد).
تشکر.نقل قول:
q9300----290
q6600----190
E8400----178
E8500----190
قیمت های 5 شنبه (مشهد).
خوب بازار سی پی یو کمی خوب شده. الان Q6600 بهترین انتخاب هست.
با سلام به دوستان عزیز و تشکر از ازرحمات شما دوستان گرامی :
1-اگر مقدور است تـــــمامی محلهای معتبر تهیه cpu های MAD رااعلام نمایید و بگویید کدام گارانتی آنها بهتراست؟
درضمن آقای shahab_blaster زحمت کشیدن و درقسمت mainboard محل های فروش این مین ها( amd) رااعلام کردند.درمورد cpu به غیر آلبالو دیگه کجاها؟ اصلا آلبالویی درکارهست یانه؟چون خیلی وقته گذرم به اونجاها نیفتاده...
می دونم سوالم تکراریه ولی خداییش این همه page و سرعت پایین من ...[/QUOTE]
2-overcolock دقیقا یعنی چی ؟(غیرازاینکه قدرت cpu رازیادکنیموازحداکثرتوان آن استفاده کنیم).....
3-برای cpu مشکل ساز نمیشه؟
4-واحدآن چیه و چگونه می شود قدرت آنرا با cpu های دیگر مقایسه کرد؟
اورکلاک یعنی بیشتر از حد نرمال از پردازنده کار بکشی. عمر پردازنده با اورکلاک کم می شه ولی مهم نیست. چون عمر یک پردازنده به طور نرمال 10 سال هست. و شما با اورکلاک عمرش رو به مثلا 7 سال کاهش می دید. ولی سرعت پیشرفت تکنولوژی اونقدر زیاده که 3 سال دیگه این پردازنده به کلی از دور خارج می شه و به هر حال مجبوری عوضش کنی. پس معمولا کسی از همون 7 سال هم استفاده نمی کنه.
پردازنده کامپیوتری که من 7 سال پیش داشتم اولین سری P4 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز بود. الان شاید توی عتیقه فروشی ها پیدا بشه! با اینکه نیست ولی اگر بخوام بر مبنای قیمت سی پی یو های جدیدتر تک هسته ای قیمتش رو تعیین کنم الان دست اولش باید حدود 10 تا 15 هزار تومان باشه.
واحد نداره. ولی معمولا درصدی بیان می کنند. می گن فلان پردازنده رو 30% اورکلاک کردیم و به فرکانس فلان رسیدیم. در واقع می شه گفت واحدش همون واحد فرکانسه (مگاهرتز).
مقایسه: نرم افزارهایی هستند که محاسبات سنگینی رو به پردازنده می دن بعد مدت زمانی که طول می کشه تا پردازنده این محاسبات رو انجام بده اعلام می کنند. مثل نرم افزار Prime95
یه تاپیک برای اورکلاک توی همین فوروم هست. برای اطلاعات بیشتر به اونجا مراجعه کن.
2-overcolock دقیقا یعنی چی ؟(غیرازاینکه قدرت cpu رازیادکنیموازحداکثرتوان آن استفاده کنیم).....نقل قول:
3-برای cpu مشکل ساز نمیشه؟
4-واحدآن چیه و چگونه می شود قدرت آنرا با cpu های دیگر مقایسه کرد؟[/quote]
پردازنده هاي AMD با گارانتي هاي مختلفي در ايران هست
آواژنگ - ماتريكس - اينا گارانتي هايي هست كه من خودم ديدم
ولي در كل شركت هاي زيادي اين پردازنده هارو گارانتي ميكنن
اوركلاك هم يعني بالا بردن فركانس پردازنده كه براي انجام اينكار يه سري تغييرات در بايس بايد بدي
در كل پردازنده هاي اينتل از نظر اوركلاك راحت تر هستن و پردازنده هاي AMD هم سخت تر اوركلاك ميشن
براي اطلاعات بيشتر برو به تاپيك اوركلاك
نقل قول:
سلام دوستان!
من یه سیستمی دارم که مال 5 سال ÷یشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و ÷ا کنم ...
در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم ÷س اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اس÷یکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش 300 - 350 تومن تو این رنج چه ÷ردازنده ای با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
1- کارهای گرافیکی کنم
2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)
سی ÷ی یو فعلی من :CPU: 2.00 celeron
با تشکر
قضیه این 2هسته ای ها چیه ؟ چند قیمته؟ بیشتر برای چه کارهایی استفاده میشه؟نقل قول:
ٍٍE2180 كار شما رو راه ميندازه زياد هم هست حدود 65 تومن . 2گيگ رم هم بگيري(دو تا يك گيگ) 40-50 تومن توپ توپ ميشه
این مدلی که گفتین جوابگوی نیازهای من تا 7-8 سال(!) خواهد بود یا نه؟
یعنی یک CPU دارای دو هسته مرکزی پردازش هست.نقل قول:
قضیه این 2هسته ای ها چیه ؟ چند قیمته؟ بیشتر برای چه کارهایی استفاده میشه؟
این مدلی که گفتین جوابگوی نیازهای من تا 7-8 سال(!) خواهد بود یا نه؟
بودجه شما کم هست و انتخاب قطعات سخت.میتونی برای پردازش سریع اطلاعات Intell E7200 با قیمت تقریبی 120 تومن استفاده کنی.(بقیه قطعات در تاپیک خودشان)
دو هسته ای یعنی مثل اینه که کامپیوترت 2 تا سی پی یو داره. مثلا می تونی همزمان هم بازی کنی، هم یک سی دی رایت کنی. یا کلا دو تا کار سنگین رو با هم انجام بدی.
همین 2180 که بهت معرفی کردن دو هسته ایه. دو تا هسته داره هر کدوم با فرکانس 2 گیگاهرتز. بر اساس تست های سایت TomsHardware تقریبا سرعتش چهار برابر پردازنده فعلی شماست.
(هم دو تا هسته داره، هم تکنولوژی ساختش جدیدتره. یعنی هر کدوم از اون هسته ها از پردازنده ای که الان داری سریعتر هستند.)
در مورد 7-8 سال دیگه:
بودجه ای که در نظر گرفتی برای 8 سال خیلی کمه. الان این سی پی یو که دوستان بهت معرفی کردن تقریبا می شه گفت نسل قبلی 2 هسته ای هاست (65 نانومتری). و در حال حاضر نسل جدید 45 نانومتری اومده (قیمت بالای 120 تومان) و باز بهتر از اون پردازنده های 4 هسته ای وجود دارن(قسمت بالای 200 تومان).
فکر می کنم حداکثر باید کامپیوتر رو بعد از 4 سال ارتقا بدی. البته بستگی داره از چه نرم افزار هایی استفاده کنی. مثلا اگر الان با DreamWeaver2007 کار می کنی، 8 سال دیگه هم اگر باز با DreamWeaver2007 کار کنی مشکلی نداری... ولی اگر اون موقع بخوای Dreamweaver2015 رو نصب کنی.... من قول نمی دم که بشه!