جدیدا از هر روشی که استفاده می کنم نمی تونم به خلسه برم!!!
Printable View
جدیدا از هر روشی که استفاده می کنم نمی تونم به خلسه برم!!!
نقل قول:
میشه بگی از چه روش هایی استفاده میکنی ???
اینا رو از [html]http://www.cloob.com/club/post/show/clubname/erfan_keihani/topicid/1278260/wrapper/true[/html]
کش رفتم
انجام حلقه به چه صورتی است؟
تاکنون خیلی از دوستان از من می پرسند چگونه می توان به حلقه متصل شد؟ من به زبان ساده مثال می زنم و امیدوارم دوستان بحث رو تکمیل کنند.
ما می گوییم عرفان نظر بازی است. حالا به زبان ساده یعنی چی
ببینید فرض کنید شما تشنه می شوید و می خواهید آب بخورید. چه می کنید. می گویید به نام خدا نیت می کنم بروم آب بخورم به امید قبولی خدا! نه شما در یک نظر که از ثانیه هم کمتر است احساس تشنگی می کنید به سمت آب می روید و از آن می نوشید . آب را تجزیه و تحلیل نمی کنید که خوب ببینم چند تا مولکول دارد از چه تشکیل شده بعد بخورم. وقتی خوردم ببینم چه مزه ای داشت.آب را می خورم و اجازه می دهم بدن کار خودش را بکند و تشنگی برطرف شود. حلقه هم به همین شکل است. من احساس تشنگی معنوی می کنم به هر دلیلی. یا بیماری یابرای آرامش یا برای دریافت آگاهی حالا نظر می کنم که در حلقه باشم کمتر از ثانیه . تجزیه و تفسیر نمی کنم و اجازه می دهم آگاهی کار خودش را بکند و مرا سیراب کند. در آن لحظات دعا نمی خوانم ذکر نمی گویم سعی نمی کنم به زور افکارم را متمرکز کنم. مسلما با بستن چشمها افکار هجوم می آورند اشکالی ندارد با تداوم انجام حلقه این مشکل توسط خود آگاهی برطرف می شود.حالا ممکن است من به هر دلیلی احساسی نکنم. اشکالی ندارد.ممکن است از افسردگی یا قفل ذهنی یا خیلی دلایل دیگر باشد که تمام ان دلایل با انجام حلقه برطرف می شود. من باید صبور باشم. نباید توقع داشته باشم سریع نتیجه بگیرم و اگر صبور نباشم دلسرد می شوم و فکر می کنم لایق دریافت نبودم. من باید بدانم انجام روزی حداقل یک بار و حداقل یک ربع نه هزینه و نه زحمتی برای من دارد. پس چه اشکالی دارد هر روز این کار را انجام دهم.
دوستان شعور الهی امیدوارم با تکمیل و ویرایش این توضیح به سایر دوستان کمک کنید تا آنها هم از رحمانیت خداوند که برای همه است بهره مند شوند.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
شرط ورود همه به این حلقه شاهد بودن است یعنی بی طرف و تسلیم خدا بودن .شاهد کسی است که نظاره گر و تماشاچی باشد و در حین نظاره هیچ گونه قضاوتی نداشته هرگونه اتفاقی در حلقه مشاهده نمود زیر نظر داشته و در حین مشاهده از تعبیر و تفسیر جدا باشددو نوع کلی اتصال به شبکه شعور کیهانی وجود دارد:
الف-راه های فردی:راه فردی راهی است که هیچ گونه تعریفی نداشته و در آن شخص به واسطه اشتیاق بیش از حد خود به شبکه شعور الهی اتصال پیدا نموده باشد.برای این گونه اتصال وجود اشتیاق زایدالوصفی نیاز است.
ب-راه جمعی:راهی است که در آن فرد در حلقه وحدت قرار می گیرداین حلقه حداقل 3 عضو دارد فرد متص کننده (فرادرمانگر)فرد متصل شونده (فرادرمانگیر)با تشکیل حلقه بلافاصله فیض الهی در آن به جریان افتاده انجام کارهای مورد نظر در چارچوب این عرفان با تشکیل حلقه های مختلف تحقق می پذیرد.برای وارد شدن به این حلقه ها وجود 3عضو نامبرده کافی است در این صورت عضو چهارم الله خواهد بود.
تذکر: هنگام اسکن نیازی به تمرین تنفسی، سعی برای تمرکز، تجسم سمبل، مانترا، ذن و هرگونه فعالیت اضافی دیگر نیست و تنها چشمان خود را بسته و به هوشمندی الهی دل بسپارید تا شبکه الهی درمان را برای شما انجام نماید.
ضمنا، هنگام اسکن ممکن است شخص بیمار دچار عارضه ها و دردهایی بشود و او را نگران کند. باید گفته شود که این عوارض، بیرون ریزی و تخلیه بیماری می باشد و آثار درد است، نه خود درد که در این زمان باید به حالت اسکن خود ادامه داده تا روند درمان ادامه یابد.
نکته: ممکن است دردی در نقطه ای از بدن برایتان آشکار شود که تا بحال در آن نقطه از بدنتان سابقه بیماری نداشته اید و یا دردی را حس کنید که قبلا دچار آن بوده و فکر می کرده اید که خوب شده اید. این درد ناشی از بیماری است که طی سالیان دراز در بدن شما نهفته شده و ممکن است بعدها خود را بطور مزمن و خیلی شدید و حتی سرطان آشکار کند، که این اسکن آن بیماری را آشکار کرده و مورد درمان قرار می دهد.
ساعات اتصالات:
این اتصال « 24 ساعته » می باشد و شما میتوانید در هر کدام از ساعات شبانه روز که بخواهید، اسکن خود را انجام دهید و نیازی به اعلام ساعت به ما نمی باشد. این تشعشعات در تمام دنیا تابیده شده و این ساعات نیز برای هر کشور، به وقت همان کشور است و نیازی به اعلام نام آن کشور نیز نمی باشد.
به غیر از تشعشع دفاعی که نیاز به اجازه فرادرمانگیر میباشد، برای بقیه تشعشعات، الزاماً نیازی به گفتن این فرآیند درمانی به فرادرمانگیر نمی باشد و درمان یکطرفه انجام میشود و اتصال شخص نیز در یکی از این ساعات، هنگام خواب یا بیداری فرد انجام می شود. این نگفتن برای زمانی است که تشخیص میدهید شخص فرادرمانگیر این فرآیند درمانی را نمی پذیرد و مانع از درمان میشود، اما اگر این فرآیند درمانی را بپذیر و اسکنهای خود را انجام دهد درمان سریعتر انجام میشود.
نکته: در شبهای جمعه، تعطیلات رسمی، مناسبتها و اعیاد، از ساعت 10 شب تا 6 صبح اتصال ویژه توسط استاد طاهری در کل جهان برقرار می شود.
تذکر: زمانی که فرادرمانگیر ساعتی را برای انجام اسکن به فرادرمانگر اعلام می کند، شخص فرادرمانگر تنها نام فرادرمانگیر را به شبکه اعلام کرده تا در ساعت مقرر تشعشعات الهی فرادرمانی به فرادرمانگیر توسط شبکه شعور کیهانی تابیده شود، و در آن ساعت شخص فرادرمانگر هیچ کاری انجام نمی دهد و درمان توسط شبکه انجام می شود.
با توجه به توضیحات بالا دوست خوبم برای اتصال جمعی یک ساعت به ما اعلام کن و در اون ساعت چشمانت رو ببند و بدنت رو زیر نظر بگیر ضمنا در صورت تمایل می توانی با هریک از فرادرمانگرهای عضو کلوب برای برقراری اتصال ارتباط برقرار کنی.
با اینکه کش رفتی ولی خیلی باحال بود امیدوارم بشه ازش استفاده کردنقل قول:
فقط یه سوال متوجه نشدم به کی باید اعلام کرد مگه نمیشه خودمون وصل شیم به این حلقه؟؟؟
من دنبال کتاب دنیای دوم هیپنوتیزم کابوک هستم. کسی می تونه کمک کنه؟
یکی می خواد به خودتون کمک کنه حالا اومدین مشکل منو حل کنین؟!!!!نقل قول:
میشه بگی از چه روش هایی استفاده میکنی ???
خوب من از روش شمارش معکوس، تجسم اعداد روی گوی بلورین و صحبت با اعضای بدن امتحان کردم
صحبت با اعضای بدن به این شکله که مثلا به پای خودتون میگید: (( ای پای من ارام و رها شو )) و اون به سرعت ارام و رها میشه و وقتی این کار رو با تمام اعضای بدنتون می کنید تمام بدنتون ارام میشه و به خلصه فرو میره
دوستان می خوام سیستم EVP رو راه بندازم به چند نفر که توی کار ارتباط با روح وارد باشن به خصوص قدرت مدیومی اونا بالا باشه نیاز دارم همچنین چند نفر که در رابطه با دستگاه EVP اطلاعات داشته باشن
منتظرتون هستم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم اين چيزا توي اسلام مشكل داشته باشه!!!نقل قول:
در حدی هست که خوب رو از بد تشخیص بدینقل قول:
زیاد وقتت رو تلف نکن
چیزهای بهتری هم هست
انسان راستین
شیخ ما را گفتند : « که فلان کس بر روی آب می رود . »
گفت : « سهل است چغزی و صعوه ای نیز بر روی آب می رود . »
گفتند : « فلان کس در هوا می پرد . »
گفت : « زغن و مگس نیز در هوا می پرد . »
گفتند : « فلان کس در یک لحظه از شهری به شهر دیگر می رود . »
شیخ گفت : « شیطان نیز در یک نفس از مشرق به مغرب می رود . این چنین چیز ها را چندان قیمتی نیست .
مرد آن بود که در میان خلق بنشیند و برخیزد و بخورد و بخسبد و بخرد و بفروشد و در بازار در میان خلق ، داد و ستد کند و زن خواهد و با خلق در آمیزد و یک لحظه از خدای غافل نباشد . »
اسرارالتوحید فی مقامات شیخ ابی سعید
در پناه نور حق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طور که در این نوشته ها معلومه برای متحد شدن و یه جور احترامهنقل قول:
و این زمان و باید برین تو اون کلوپی که آدرسش رو گزاشته بودم و بگید اوناهم یه سری انرژی بهشما میدن