سلام دوست عزيز اين قلم قلم يكانه كه با كمي ذوق و تغيير شكل در برخي حروف از جمله (ي) به اين شكل در اومدهنقل قول:
به راحتي با يه سرچ ميتوني گيرش بياري BYEKAN.TTF
Printable View
سلام دوست عزيز اين قلم قلم يكانه كه با كمي ذوق و تغيير شكل در برخي حروف از جمله (ي) به اين شكل در اومدهنقل قول:
به راحتي با يه سرچ ميتوني گيرش بياري BYEKAN.TTF
نقل قول:
بله حق با شماست خیلی شبیه فونت یکان هستش ولی این فونت رو من در چند جای مختلف دیدم، احتمالا فونتی براش موجود باشه
نقل قول:
ممنون میشم دوستان این سوالات را جواب بدهند
+
اگه دیده باشین برنامه کلک حرف نون آخر به صورت دایره ای می نویسد الان عکس ندارم که بذارم
آیا فونتی هست که مثل آن عمل کند
و دیگه اینکه فونتی دارین اگه دیده باشین موقع خطاطی ی آخر را وقتی بالای حرف می نویسند چطور می شود مثل شکل زیر خیلی ممنون می شم این فونت را بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
یکی از فونت های Deco داره
با عرض معذرت اسم دقیقش رو نمیدونم
چون داشتم
ویندوز عوض کرم حالا دیگه ندارم
ببین؛ کار سختی نیست ها!نقل قول:
charmap رو باز می کنی، بعد مثلاً فونت تاهوما رو می آری و حروف یا اعرابی رو که می خوای از توش کپی می کنی.
تو میرعماد وقتی «ی» رو تایپ کردی، Alt + Space رو بزن.نقل قول:
امضای من هم خداروشکر فونت نیست: p30carl.deviantart.com/art/Salavat-Vector-136205719
درود
یه همچین فونتی هست؟
خود کلمه شکارچی شنبه
سلام دوستان با عرض معذرت
می خواستم بپرسم که این فونت چه فونتی است
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
امضای من هم خداروشکر فونت نیست: p30carl.deviantart.com/art/Salavat-Vector-136205719[/QUOTE]
چرا چون نمی خواد فونتش را پیدا کنید می گید خدا را شکر :31:
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
تو میرعماد وقتی «ی» رو تایپ کردی، Alt + Space رو بزن.
ممنون دوست عزیز مشکل در همین بود :11:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
میدونم این سوال خیلی خیلی پیش پا افتاده است اما شرمنده
راستش می خوام ببینم چطور وقتی یک پست می دهید، هر تکه را یک نقل قول می کنید حتی نقل قول از دوستان مختلف را در یک پست قرار می دهید و می فرستید؟؟؟؟؟
[QUOTE=Carl;5528538]ببین؛ کار سختی نیست ها!
charmap رو باز می کنی، بعد مثلاً فونت تاهوما رو می آری و حروف یا اعرابی رو که می خوای از توش کپی می کنی.
دو مورد هست
1- اول اینکه پنجره caracter من مثل مال شما می بینید اون دایره نقطه چین وار که زیر کاراکترهایی که انتخاب کرده اید را ندارد
2- شما این ها را در ورد کپی کرده اید ببینید مثلاً همان آ کوچک را اگر کپی کنید و مثلاً کلمه سلام را تایپ کنید بعد از اینکه حروف سل را نوشتید سپس آن آ کوچک را پیست کنید و بعد حروف ام (باقی کلمه سلام) را تایپ کنید این کلمه سلام به هم نمی چسبد و از هم دیگر این دو قسمت جدا می شوند
سلام به همگی ،
من پک تمام فونت های فارسی رو میخوام . هر چی که هست
اگر زحمتی نیست :11:
برید به لینک زیر :نقل قول:
سلام به همگی ،
من پک تمام فونت های فارسی رو میخوام . هر چی که هست
اگر زحمتی نیست
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=568&Title=%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C