سلام
کسی که چهار پسر باشه یکیش مقیم کشور خارجی باشه اما سربازی نرفته باشه ودو برادر دیگری خدمت سربازی رفته باشن
و پدرش بالای 60 سال باشه نفر چهارم باید به خدمت سربازی بره؟؟
سلام
کسی که چهار پسر باشه یکیش مقیم کشور خارجی باشه اما سربازی نرفته باشه ودو برادر دیگری خدمت سربازی رفته باشن
و پدرش بالای 60 سال باشه نفر چهارم باید به خدمت سربازی بره؟؟
سلام به برادران گرام-ما که سربازی معافیم ههههههههههههههه! در عوص گلدوزی میریم ، هر کی سوالی درباره گلدوزی داشت اعظم جان در خدمتتون هست...:10:
سلام دوستان خواهش ميكنم به منم جواب بدين كار لازمم!نقل قول:
يا علي مدد!
:10:
خیر دوست عزیز، شما به علت داشتن برادر معاف نمیشوید، تا قبل سال 83 یه قانون بود که اگر برادر های شما خارج از ایران باشند و پدر بالای 60 فرزند معاف میشد ولی قانون را برداشتند، تحت هیچ شرایطی به علت دارای برادر بودن معاف نمیشویدنقل قول:
برای پزشکی فکر کنم 14 ماه هست
شما باید بسیجی فعال را تا قبل از ورود به خدمت داشته باشید، مدرسه و بعد دانشگاه
باز میتوانید این مورد را از پایگا های بسیج سوال فرمایید.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بله، باید برهنقل قول:
دفترچه رو از کجا باید بگیرم؟ به غیر از پر کردن دفترچه چه کارایی باید بکنم؟نقل قول:
هنوز غیبت نخوردید و اگه در حال تحصیل نیستین باید همین امروز اقدام کنین و برین دنبال دفترچه و کارای اون .تا 28 مرداد مهلت دارین ( البته باید 1 یا 2 هفته قبلش اقدام کنین )
از پلیس +10نقل قول:
باید واکسن بزنی و عکس بگیری و فرم توی دفترچه رو پر کنی بعدش ببری همون +10 تا برات ثبت کنند.
ممنون دوست عزيز حالا كه من غيبت خوردم بايد چيكار كنم ؟! ديروز رفتم نظام وظيفه مسولش نبود فردا هم كه تعطيله مميونه پس فردا اينجا نميشه خيلي بهشون اعتماد كرد !!! يه حرفي ميزنن كه خودشون هم نميدونه درسته يا نه!!! الان چندتا سوال حياتي واسم پيش اومدهنقل قول:
1- مطمئنيد من غيبت خوردم ؟
2- اگه دانشگاه قبول بشم هيچ راهي براي ثبت نام وجود نداره؟
ممنون:11:
بله غیبت خوردین. ( برای اینکه مطمئن بشید به نظام ویفه زنگ بزنید )نقل قول:
در صورت قبولی در دانشگاه هیچ راهی برای ثبت نام نیست( چون غیبت دارین )
موفق باشید
سلام
دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید
من متولد دي 68 هستم و يه سالم پشت کنکور بودم و سال 88 وارد دانشگاه شدم و
سال بعد یعنی 90 کاردانيم تموم ميشه و ميخام کنکور سراسري 90 شرکت کنم
مشکلي برام واسه فاصله افتادن 3 ماه تابستون يا براي ورود به دانشگاه بعدي توو مهر 90 پيش نمياد؟
دانشگاه هنوز معافیت برامون رد نکردن و میگن میکنن اگه بکنند این مدتی که ندادن غیبت میخورم؟
من الان دارم میرم پلیس +10 الان که اقدام کنم غیبت میخورم یا نه؟ 28 مرداد 70