سلام بچه ها. من میخوام اینترنت 10 گیگ در ماه 1 تا 8 صبح رایگان سرعت 2 مگ بگیرم.سرعت دانلود شبانش چقدره.شبی چقدر میشه دانلود کرد؟ در ضمن سرعتش به نحوه سیم کشی تلفن ساختمون بستگی داره یا نه؟
Printable View
سلام بچه ها. من میخوام اینترنت 10 گیگ در ماه 1 تا 8 صبح رایگان سرعت 2 مگ بگیرم.سرعت دانلود شبانش چقدره.شبی چقدر میشه دانلود کرد؟ در ضمن سرعتش به نحوه سیم کشی تلفن ساختمون بستگی داره یا نه؟
128 تاس سرعت شبانه! معمولا سیم کشی مشکلی نداره! شبی 3.5-4 گیگ میگیره
این سرویس جدیدی که گذاشتن خوبه یا باز هم......
(10240) - اينترنت پرسرعت GOLGIG (ويژه جام جهاني)6 گيگ در4 ماه (6 تا 7:30 صبح رايگان)بازاء هر گل ايران يک گيگ هديه آسياتک (142800 ريال)
من میخام سرویس 1 مگ آسیا رو بگیرم این ماه
سرعت دانلود روزانه شبانه چطوره ؟ الان 256 دارم یاد خوب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که آخرشه،کاری به قیمتش ندارم، ولی آسیا مارمولک فهمیده رو چی شرط بندی کنه:n08:نقل قول:
بچه ها مثلا فکرکنید به ازای هر گلی که ایران بخوره یه گیگ کم کنه! یهو 2 گل از نیجریه، 3تا از بوسنی و 4 تا از آرژانتین بخوریم، اینجوری 3 گیگ هم بدهکار آسیا میشیم.:n08:
بعد من میشینم به ستاره های پوشالی و میلیاردی تیم ملی می خندم که فقط قرارداد میلیاردی بلدن ببندن وگرنه بازیشون در حد لیگ دسته دو هم نیست:n05:
داداش اگر اشتباه نکنم حدود 90 هست سرعت 1 مگ. 512 هم سرعت 64 هست شبانه.:n16:نقل قول:
سلام دوستان،
بچه ها من امروز رسما نت ندارم، الان به زور سایت را آوردم بالا، می خواستم ببینم سراسری هست یا مربوط به آسیا هست؟:n28:
آخه نت رفیقم که برا مخابرات هست هم مشکل داره تا حدوده، گفتم شاید سراسریه! آخه این وزارت ارتباطات باز داره شیرین کاری می کنه و گویا قراره اینترانت را تست کنند و... کشتند ما را با این شبکه ملی اطلاعات!
پینگ و پاکت لاست خیلی بالاست، نتونستم از سرعت کم عکس را آپلود کنم! پینگ به 3250رسیده! رسیدیم به قیمت دلار خدا را شکر:n08:
اختلال وجود داره از دیروزنقل قول:
داداش مال من هم همینه. از دیروز. تازه این منطقه که ما هم هستیم تعداد مشترکا خیلی کمه و همیشه من راضی بودم از سرعت.نقل قول:
نه داداش, اون حجم باقی مانده که واسه سرویس های نامحدود می زنه الکیه. فک کنم خودشون هم نمی دونن اون واسه چیه :دی.نقل قول:
سلام. منم سرعت بایتی شده!به زور به 1 کیلوبایت میرسهنقل قول: