فکر کنم بسته هایی که قبلا خریدیم رو شامل نمیشه. از الان به بعد اگر بسته ای بخریم اون جوایز رو میدهنقل قول:
Printable View
فکر کنم بسته هایی که قبلا خریدیم رو شامل نمیشه. از الان به بعد اگر بسته ای بخریم اون جوایز رو میدهنقل قول:
سلام دوستان من اینترنت ۲ تا ۸ دارم اما سرعتم ۲۰۰ سیصد تا بیشتر نیس این عکس هم از تنظیمات مودمم هست اگه راهنماییم کنید به اپراتور ۲۰۲۰ چی بگم که نپیچونتم ؛ ممنون میشم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نويز داري سعي كن نويز خطت بگيرينقل قول:
ولي خطت بيشتراز ٣٠٠ تا جواب نميده با اين عكسي ه گذاشتي
پيشنهاد من اينه با يك مودم ديگه تست بگيري
مودم الانت چيه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خطتتون بیشتر از 3 مگ نمی کشه. الان روی 2/6 مگ بسته شده. فکر کنم فاصلتون از مرکز مخابراتی زیاد باشه.نقل قول:
تا یه هفته پیش تا ۴ مگ می رسید ولی الان اینجوریهنقل قول:
مومودم دی لینک ۲۷۵۰ هست
البته منطقه مخابراتی یکی از شلوغترین و داغون ترین هاس! ولی فاصله زیاد نیس
به هرحال ممنون
اسپلينتر عوض كن
اگر تلفن بي سيم هم وصل داري قطع كن
يا مودم به يك پريز ديگه تلفن وصل كن
يه مقدار همت كني حتما اسپيدت خوب مي شه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟نقل قول:
هردو مودم یکی d-link2730u فقط نسخه فایرم وارش فرق میکنه
اقا یه سوال. من الان کمپین اینترنت خوب تابستانه دارم. الان یه بسته ۱۰۰ گیگ بخرم بهم ۱۰۰ ساعت مکالمه میدن طبق این کمپین صددانه یاقوت؟؟ از مخابرات بعیده این کارااااااااا
اپراتوورنقل قول:
رو ولش کن.
منم خطم اینجوری بود. رفتم از دم در یه سیم 50 متری گرفتم کشیدم تا دم مودم.(دادم برق کش برام درست کرد ) خطم از 2 مگ رسید به 17 مگ.
پریزهای خونه ما درب داغونه پر از نویزه میکنه خط تلفن رو. تقریبا همه همسایه هامون از دم در کشیدن چون سیم کشی ساختمونمون نویزه خالیه.
من طبقه 5 هم هستم. براحتی از دم در وصل کردم سر سیم رو کشیدم از گوشه ساختمان از روی نما کشیدم بالا از پنجره پذیرایی آوردم تو تا دم تلفن از زیر فرش رد کردم الانم راحت شدم 17 الی 18 مگ میکشه. :n40:
شما مطمئنی؟ اگه ارائه ندن که خیلی بده :n37:نقل قول:
سرویس جایگزین نیاوردن؟