من که چند سال بود نا محدود تمدید نمیکردم. سرعتش قبل از طلاق مخابرات و همارا چقدر بود؟:n02:نقل قول:
برای اینکه حداکثر سرعتو با نا محدود بگیرم باید چیکار کنم؟ تو که تجربه زیادی تو این مورد داری!!!:n02: تعداد کانکشن IDM جند تا باشه خوبه؟
Printable View
من که چند سال بود نا محدود تمدید نمیکردم. سرعتش قبل از طلاق مخابرات و همارا چقدر بود؟:n02:نقل قول:
برای اینکه حداکثر سرعتو با نا محدود بگیرم باید چیکار کنم؟ تو که تجربه زیادی تو این مورد داری!!!:n02: تعداد کانکشن IDM جند تا باشه خوبه؟
من از 2 تا 6:30 دانلود گذاشتم و 3.5 گیگ دانلود کردم ولی هیچی کم نکرد ! ترسیدم تا 8 بزارم چون احتمال دادم حجم کم کنه برای همین 6:30 خاموش کردم کامپیوتر و مودم رو .
زنگ زدم پشتیبانی گفت رایگان از یک تا 7 روزهای عادی و تا 9 جمعه هاست. این جمعه سیستممون قاطی کرده و رایگان رو تا 7 حساب کرده. حجم کم شده باشه تماس بگیرین برگردونیم
دغدغه های دیگمون کم بود حالا شبم باید کیشیک بدیم از حجممون کم نکنه :n02:
من میخوام برم از مخابرات جمع آوری کنم و برم بلوط...کسی اینجا از بلوط سرویس داره؟ با این ip یک پینگ بگیره اینجا بزاره؟ 54.73.12.167
یعنی الان زنگ بزنیم حجمامون رو برمیگردونن؟
سلامنقل قول:
من هم میخواستم جمع آوری کنم ....
محابرات تا 23 این ماه نه فروش داره و نه جمع آوری !!!
فقط تمدید :n04: من هم مجبور شدم تمدید کنم سه ماه !!! :n27:
سرعت 128 نامحدود برگشت به حالت قبلی همون 30 :n15: من سرعت 250 رو میخوام :n02:
آره برگشت به 30..من فعلا منصرف شدم از حمع آوری:n09:
:n09::n10: سرعت دانلود و آپلود بازهم 35 کیلو :n10: ایول به مخابرت :دی مرگ بر رایتل :n08: