از وقتی که مخابرات از همارا جدا شده من همه شبا دانلود شبانه بدون افت سرعت داشتم :n12:، قبلا فقط دو شب تو هفته سرعت 450 تا میداد بقیه شبا پیج هم وا نمیکرد :n27:
Printable View
از وقتی که مخابرات از همارا جدا شده من همه شبا دانلود شبانه بدون افت سرعت داشتم :n12:، قبلا فقط دو شب تو هفته سرعت 450 تا میداد بقیه شبا پیج هم وا نمیکرد :n27:
برای من سرعت خیلی خوبه ( سرعت 300 میده امشب ! چون خطم بیشتر از دو مگ نمیکشه تا الان سرعت بیشتر از 230-240 تجربه نکرده بودم ) ولی چه فایده که حجم کم میکنه . 217 مگ حجم داشتم کمی دانلود کرد و مودم رو ریستارت کردم شد 194 ! میخوام بعد از 2 هم امتحان بکنم .
از حجمم کم شد باز...
اقا من از 2 امتحان کردم فعلاحجم کم نکرده ! مثل اینکه ساعت رایگان دانلود برای من از 2 شروع میشه !
الان دانلود گذاشتم امیدوارم صبح پا نشم ببینم حجم تموم شده :n02:
من از 2 گذاشتم تا 9 صبح ( امروز جمعه هست ) ولی حدود 1 گیگ از حجم رو خورد !! و مجبور شدم که 5 گیگ هم حجم بخرم ، این اختلال برای من حدود 72 تومن هزینه داشته تو 10 روز !!!!
در حالی که برای خرید سرویس 56 تومن داده بودم برای 3 ماه که اولترا هست !!
پ . ن : الان زنگ زدم پشتیبانی گفت که فردا تماس بگیر به همکاران میگم بررسی و کنن و احتمالا حجم رو برگردونن !!
دوستان کسی تا حالا 2 - 8 رو تست کرده ببینه حجم کم میکنه یا نه ؟نقل قول:
بله منم تا 9 گذاشتم واسه جمعه که امروزه ولی 8 برقا رفت 10 اینا اومد از 7 تا 8 - 1 GB خورد, بخدا اینا لیاقت ندارن... تو چین 6 روزه هتل میسازن اینا عرضه ندارن یه جابجایی رو درست انجام بدن + 99999999999 تا فحش و بدو بیرا به اینا...:n16:
دوستان امروز شبانه از 1تا7 بوده
چون بعد از 7 من چند بار تست کردم حجم کم کرد+ اینکه حجم منم رفت ، حالا خوبه 300 مگ بیشتر نبود
عجب گیری کردیم جلوی عید ها:n08:
خب معلومه که کم میکنه ، شبانه از 1 تا 7 هست چند روزه همش دارم تست میکنمنقل قول:
دانلود از 1:05 تا 6:55 مناسبه حجم هم کم نمیشه:n06:
سلام دوستان کسی دیس کا وری مکس نت رو داره اگه دارین میشه سرعت شبانه شو بگین ممنون میشم؟