بله 128 دارم دیروز تمدید دوره کردم حدودا 16 گیگ مصرف داشتم دانلودم کمه و محدود نشدم...نقل قول:
Printable View
بله 128 دارم دیروز تمدید دوره کردم حدودا 16 گیگ مصرف داشتم دانلودم کمه و محدود نشدم...نقل قول:
اره میدونم :n02: الان کلی فیلم و سریال اومده فصلی خوبی واسه تغییر دادن شرکت نیست :n02: من با این سرعت مخابرات دیشب حساب کردم دروربر 32 گیگ دانلود داشتم البته نسبت به بقیه شرکت هااا کمه ولی واسه من کافیه :n02:نقل قول:
امروز رفته بودم دفتر شاتل اونام که دزد تشریف دارن حسابی نا محدود میده با 14 گیگ ترافیک :n08::n08:
دوست عزیز اصلا شما 512 هم بخواید بگیرید بهتون میگن سرعت در حد دیال اپ و سرعت بالاتر همه همین جوریه :n21:نقل قول:
منم نمیگم بهتر زیر 512 ولی خلاصه هرچی باشه سرعت نرمال 256 که دوروبر 35 اینا هست ارائه می کنن
سلام دوستان هركي الان داره از 128 يا 256 يك ماهه نامحدود مخصوصا 128 يك ماهه نامحدود
ضحي كيش استفاده ميكنه تو مركز 5 فقط بم بگه خيلي طول ميكشه تا سايتي باز بشه؟
عـاقا دانلود پيشكش نخواستيم:n02:
امشب ميخوام 128 يا 256 يك ماهه نامحدود ضحي كيش شارژ كنم
اين ك نشد هرچي كار ميكنيم پول درمياريم ميره واسه سرويس محدود يه بار نامحدود بگيريم خو:n27:
فکر کنم آخرش بیوفتیم رو اینترنت ماهواره ای :n02:
اندیشه که دیگه دیشب ( و این چند روز ..) آخرش بود!
یک ربع قطع میشد یک رب وصل پنج دیقه قط پنج دیقه وصل...
اینترنت نداشته باشم فکر کنم به حرص نخوردنش می ارزه :|
سلام،
آقا داخل پنل سایت مخابرات برای سرویس های محدود ترافیک مصرفی رو جدا جدا میزنه! یعنی کل ترافیک مصرف شده رو جمع نمیکنه بگه چقدر مصرف کردیم! من از کجا بفهمم کلا چقدر مصرف شده؟ باید همرو دستی جمع زد؟!
یکی لطفا جواب بده!
خب وقتی نمیزنه باید جمع بکنی دیگه.
نمی تونی تغییرش بدی
این اندیشه هم همش قطعه یا تایم اوت قوقا می کنه جدیدا.........
سلامنقل قول:
شما بلاخره سرویس نامحدود گرفتین من میخوام نامحدود بگیرم نمیدونم کار میکنه یا نه پشتیبانی ضحی کیش زنگ میزنم میگه ما نامحدود تمدید نمیکنیم سرعت پایینه و قطعی زیاد داره مسئولتش به پای خودتون هست
یه اماری بدیمو بریم :n02:
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 1024 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
وضعیت یه چند روزیه خراب شده باز :n21:وضعیت دانلود شبانه و اینا رو به راهه .. اما قطعی ها و افتضاح شدن سرعت باز شدن صفحات تو بعضی ساعات رو مخه :n29:
+
بهترین ساعات که همه چی عالیه همین ساعت 7 صبح تا 9 هستش .. کم کم به سمت نابودی میره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]