ایرانسل که گفت پهنای باند لینک خارجی خریدن و 5 گیگاهرتز اضافه کردن چی شد پس؟؟؟؟ چرا هنوز داغونه؟نقل قول:
Sent from my LT25i
Printable View
ایرانسل که گفت پهنای باند لینک خارجی خریدن و 5 گیگاهرتز اضافه کردن چی شد پس؟؟؟؟ چرا هنوز داغونه؟نقل قول:
Sent from my LT25i
سلام دوستان من تو خونه قبلا با گوشی تا ۱۳ میگ گرفتم نسل ۳ اما الان داغونه
برای دانلود میخوام به نظرتون این مودم ها انتن دهیشون بهتره یا نه؟
این مدل فلشی که ۴جی هم داره چطوره؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اراک هشت صبح حومه جنوبی
Sent from my S5-F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همون ساعت با ایروان
Sent from my S5-F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايرانسل شیراز کماکان داغون
آقا من دیشب از این بسته شبانه های ایرانسل گرفتم قبل این که بسته رو بگیرم با بسته معمولی خودم تست گرفتم 1.6MBps دانلود میکرد ولی به محض اینکه بسته گرفتم و ساعت 2 شد سرعت دگ از 500KB بالا نمیرفت منم که دگ کار از کار گذشته بود برنامه دادم IDM و گرفتم خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم با صحنه ای مواجه شدم که پشمک حاج عبدالله ریخت تو ساعت آخر 7 گیگ دانلود کرده بود که اصن تو ایران چیز عجیبیه حد اقل من انتظار نداشتم. خلاصه این تجربه اول من تو استفاده از شبانه ایرانسل بود و با این که ساعت اول به دلیل شلوغی یا محدود کردن عمدی سرعت کم بودولی در کل به نظرم ارزش داره اگه هر شب پهنای باند اجازه بده و بشه این مقدار دانلود کرد.
پهنای 5 گیگاهرتز که اضافه شده پهنای فرکانسیه دکلاس چه ربطی به پهنای باند اینترنت داره ؟نقل قول:
کی گفت؟؟؟؟؟نقل قول:
5 گیگاهرتز که مال فورجی بود و در مورد فناوری و بیشتر مخابراتی بود
- - - Updated - - -
کی گفت؟؟؟؟؟نقل قول:
5 گیگاهرتز که مال فورجی بود و در مورد فناوری و بیشتر مخابراتی بود
شما دیگه چرا. شما رو به اشتباه انداختننقل قول:
5 مگا هرتز اضافه شده نمی دونم بعضی کاربرها گیگاهرتز رو از کجا آوردن.
5 گیگاهرتز:n04::n04::n04:
معاون پارلمانی وزارت ارتباطات: واعظی به تمام سوالات کمیسیون فرهنگی مجلس پاسخ داد؛ اکثریت قانع شدند
معاون پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: علاوه بر این بحث، وزیر ارتباطات گفت که به اپراتورهای موبایل نامه زدهایم که سامانهای را طراحی کنند تا خود مشترکان بتوانند سرشمارههای پیامکهای تبلیغاتی را انتخاب کنند.
به گفته براری مدیران اپراتورها روز گذشته اعلام کردند که این سامانهها طراحی شده و یک اپراتور هم گفت ظرف چند ماه اینده این کار را انجام خواهد داد.
وی گفت: البته باید در نظر داشت که هماکنون امکان بلاک کردن سرشمارههایی که مایل به دریافت پیامک از آنها نیستیم از طریق گوشیهای موبایل وجود دارد.