فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.نقل قول:
چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.
Printable View
فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.نقل قول:
چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.
به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر مشکلتون حل شد. الان سرعتتنون خیلی خوبه. شب ها فکر کنم حداقل 20 گیگ رو بگیری.نقل قول:
خدا رو شکر حل شد. همیشه پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند به 195 شکایت کنید خلاصه کوتاه نیاید. در مورد سرعت آپلود هم عرض کنم که تکنولوژی ADSL نهایتا 3 مگابیت آپلود داره در شرایط تئوری که در عمل بهترین حالتش همین 1-1.5 مگ هست.نقل قول:
[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]نقل قول:
سلامنقل قول:
خط شما فیبر نوری هست؟
سلامنقل قول:
نه فیبر نوری نیست
مخابرات هم هجرت تو افسریه هست.
کسی اینجا از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.نقل قول:
ریت دانلودتون چنده ؟ شبا سرعت تغییر میکنه؟ پینگش به سرورای خارجی چندهنقل قول: