برا من پینگ خوبه فقط سرعت تک کانکشن پایینهنقل قول:
Printable View
برا من پینگ خوبه فقط سرعت تک کانکشن پایینهنقل قول:
1گیگ همون 3600شده وقتی 1گیگ میخری 256مگابایت اضافه بر 1گیگ میاد تو ibs
یعنی 1گیگابایت و 256مگابایت= 3880تومن
شایان لقمان هم خوبه ولی یکم گرونه مثلا 2مگ با 1گیگش 18900تومنه اونوقت هر گیگ خواستی بخری باید 4000تومن اضافه بدی اگر مخابرات شبانه نداشت لقمان خوب بود ولی الان که مخابرات شبانه داره به نظرم لقمان فعلا به صرفه نیست
فرشاد یه کار دیگه هم میتونی بکنی
زنگ بزن رفاتک بگو ایپیم قفل شده چکار کنم؟:n31:
به نظر من اگر شارژ خوره نداشته باشه خیلی به صرفه تر از مخابراتهنقل قول:
من خودم 2 سال پیش 4 گیگ از مخابرات میخریدم تا اخر ماه 500 مگش هم زیاد میومد الان سر ماه 8 گیگ میخرم ته ماه 4 گیگ باید بخرم یعنی میشه یه 34 تومن و یه 13 تومن
فقط من موندم ببینم لقمان ثباتش چجوره اگر با ثبات باشه و مثل مخابرات هر روز یه فیلمی سرمون پیاده نکنه حتما میرم اونجا
من میترسم از اینکه بریم اونجا و مخابرات شبانه 10مگو اضافه کنه اونجا که 10مگ و 5مگ نداره ته سرعتش 2مگه و دیگه هیچ امیدی نیست که سرعت بالای 250کیلوبایت داشته باشیم تازه میگن 2مگو رو همون 2مگ میبنده و بخاطر همین 2مگش 230کیلوبایتهنقل قول:
حالا این دوستم فکر کنم امروز رفت لقمان تا چند روز اینده وصل شد با تیم ویور میرم تو سیستمش تست میگیرم ببینم چه خبرهنقل قول:
دوستم میگفت که هر چند روز 4-3 ساعت با امریکا اسکایپ میده بهش گفتم پ اگر اومدی مخابرات باید هفته ای 400 گیگ ترافیک بخری:n10:
من خودم با یاهو آنلاین تصویری چت کردم قبلا تو 1ساعت حدودا 300 تومن کم میکرد قبلا که به ریال میزد میزان ترافیکونقل قول:
قبلا اره , قبلا 4 گیگ هم تا اخر ماه کفایت میکرد ولی الان 12 گیگ کم میادنقل قول:
مشکل اینه که مخابرات شارژخوریش زیاده و اینکه این دوستم هم اپلود زیادی داره که با پارس مجانی انجام میداده ولی با مخابرات پولیه
مخابرات برام مسیج فرستاده و ازم تشکر میکنه شایان برا تو هم فرستاده؟