ارش خان من طرح p1101 رو انتخاب کردم.128 یکساله 30 گیگ 300تومن.روش نوشته با مودم وای فای داخلی ارایه میگردد.یعنی رو این طرح مودم رایگان میدن؟؟؟؟؟درباره مدل مودم و انتن دهیش هم راهنماییم کن لطفا.سرعتش تو روز و شب چقدره؟
Printable View
ارش خان من طرح p1101 رو انتخاب کردم.128 یکساله 30 گیگ 300تومن.روش نوشته با مودم وای فای داخلی ارایه میگردد.یعنی رو این طرح مودم رایگان میدن؟؟؟؟؟درباره مدل مودم و انتن دهیش هم راهنماییم کن لطفا.سرعتش تو روز و شب چقدره؟
داداش خودم براش از توی پنلش طرح جدید خریدمنقل قول:
ولی همچین چیزی که شما الان گفتی رو توی پنلش ندیده بودم
ولی توی پنل خودم که یه روز دیگه ازش مونده الان چک کردم دیدم نوشته تمدید طرح
حالا با این حساب فک میکنم وقتی طرح تموم میشه یه جور باگ توی پنل رخ میده
چون وقتی هم که طرح تموم میشه حجم باقی مونده رو صفر نمیزنه و به جاش میزنه 0.02 گیگ
و اینکه نه خرید طرح قبلی رو میاره نه دکمه ای چیزی برای تمدید طرح قبلی
خیر، به هیچ عنوان جهت تست مودمی به کارشناس واگذار نمی گردد . کارشناس باتوجه به موجودی مودم در دفتر نمایندگی خود جهت تست مراجعه میکنه ...نقل قول:
دوستان هزینه گیگ اضافه واسه طرح های مختلف الان چقدره؟
طرح نوروزی واسه من زده 10 تومن
فکنم واسه شما 8 تومن باشه درسته؟
512 هشت تومننقل قول:
1 مگ 10 تومن
2 مگ 12 تومن
خودشون میگن رایگانه ولی وقتی حساب کتاب می کنی میبینی همچین خبری نیستنقل قول:
انواع مودم داخلی رو تو سایت زده و همه یه قیمت هست. خودتون می تونید مدلی رو که مد نظرتون هست انتخاب کنید البته بستگی به موچودی نمایندگی و شرکت هم داره انتن دهی وایفای اکثر مودم ها قابل قبوله.
سرعت رو هم خبرندارم چون نداشتم ولی فکر کنم دوروبره 30 باشه با این سرعت پایین هم رو دانلود شبانه هم حساب نکن :n09:
تا قبل از تموم شدن طرح که وجود دارهنقل قول:
بعد از تموم شدن طرح هم مشخصه دیگه طرحی ندارید که بنویسه و باید از همون پنل طرح ها انتخاب کنید
سلام دوستان من 1 ماه پیش خواستم طرح 2 مگم رو تمدید کنم که نمیدونم چی شد تمدید نتونستم بکنم و به جاش 32 تومن حجم اضافه خریدم درست 2 دقیقه بعدش خواستم از اون پولی که در حساب تراز مالی هستش 1 مگ با 4 گیگ حجم که هم قیمته بخرم ولی الان حدود 1 ماه هستش که در انتظار فعالسازی هستش و نه میتونم تمدید کنم نه طرحم رو تغییر بدم البته اینم بگم میتونستم استفاده کنم از اینترنت با طرح 2 مگ خودم فقط 1 روز هم از طرحم باقی مونده ایا درست میشه فردا یا باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب دوست عزیز شما خودتون توی جمله دومتون، جمله اول رو نقض کردین و قبول کردین که با توجه به موجودی نزد نمایندگی یه مودم تست با خودش مییاره. من هم گفتم که اون زمانها، حتی وقتی به پشتیبانی که نمایندگی هم نیست و کاملاً رسمی و معتبر هم هست زنگ میزدم، همین مودم رو بهم پیشنهاد میدادن. اینها رو میگم چون وضعیت سیگنال من وسط تهران بدتر از وسط بیابون هست و توی این ۳ سال تابحال ۳ بار برگه اعزام کارشناس برام پر کردن که دوبارش رو اومدن. بالاخره یه جایی ثبت شده که کارشناس با چه مودمی اومده محل و چی دستش بوده. یه مواقعی بود که تقریباً روزی یک بار رو به پشتیبانی زنگ میزدم و به نظر چون تماسها توی سابقه اکانت ذخیره میشه، براشون آشنا شده بودم. توی همین مواقع بود که از طریق خود پشتیبانی با 9200 آشنا شدم و البته دستم هم به نوی اون نرسید.
با پشتیبانی تماس بگیر خودشون واست قعال می کنننقل قول:
سلام دوستان
من بعد از 5 سال که روی یه سرویس دیگه بودم ممکنه بیام روی مبین نت
چند تا سوال دارم:
دانلود شبانش محدودیت داره ؟ سرعتش روی چنده؟
نامحدودش چطوره؟