بله من دارم و راضیم.سرعتم هم 260 هستنقل قول:
Printable View
بله من دارم و راضیم.سرعتم هم 260 هستنقل قول:
512 نامحدود مخابرات قزوین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب؟ نه اصلا اینطور نیست!
فقط منطقی حرف میزنم
128=کسی نگرفتاما یک نفر گفت 6-7
256=تست خودم=10!
512= 15-25
1مگ=30-40
2مگ=X (بقیه گفتن 60-70)
4مگ= 120
همون طوری که دوستان گفتن، احتمالا آسیاتک خودشم در مورد شما خبر نداره یا حجم روزانت تموم نشده و یا باگ لحظه ای بوده!(یا آسیاتک سرویسای نامحدود رو درست کرده که.....) دوستان خبر دارن پارسال چند بار سرعتا ماکس شد...
وگرنه هیچ امکانی نداره شما بیشتر از چیزی ک اکانتینگ علی محمدی تعیین کرده، بگیری
دوستان همش بستگی داره که از نت چه توقعی داشته باشید بعد معلوم میشه که کدوم شرکت بهتره.من مثلا میخواستم سرعت دان شبانه ام بالا باشه و همچنین سرعت دان روزانه ام هم از سایتهایی که سرورهاشون خارج از کشور هست(60 تا 70 درصد سایتها تقریبا)فوق العاده عالی باشه.واسه همین پهنای باند 10 مگ آسیا رو با 20 گیگ حجم در ماه گرفتم.از نظر سرعت دان رایگان شبانه واقعا راضی هستم همیشه 260 کیلوبایت رو ثابت دارم.درباره سرعت دان روزانه هم از سرورهای داخلی سرعت دانم 1.2 مگابایت در ثانیه هستش اما سرعت دان از سرورهای خارج از کشور 50درصد مواقع افتضاح میشود.پشتیبانی هم که راحت میگه ملاک ما سرورهای داخلی هستند.تو سایت speedtest.net هم که از پهنای باندم تسن می گیرم میبینم که روی 5 مگ و این حدودا هستش.باز پشتیبانی میگه کیفیت خطت بده و نمیشه رو 10 مگ گذاشت درصورتیکه دروغ میگه چون اون مدتی که رو 10 مگ بود عالی بود و. حتی یکبار هم دیسی نداشتم و نویزم هم در بدترین حالت 11 دسی بل بود.خلاصه هربار که بهشون زنگ میزنم پهنای باندم رو واقعا روی 10 مگ میذارند اما حداکثر 24 ساعت درست هستش و باز کم میشه.اما جالب اینجاست که حتی وقتی پهنای باندم رو 5 مگ هستش سرعت دانم از سرورهای داخلی همون 1.2 مگابایت هستش.همینه که منو تعجب زده کرده که آخهع مگه چطور میشه.خلاصه براتون بگو که من نسبتا از آسیا راضی ام اما زیاد به درد دان از سرورهای خارج از کشور نمیخوره.چون من در همون لحظه با صبانتم از همون سرورهای خارجی با سرعت فوق العاده عالی دان میکنم تازه پهنای باند صبانتم 6 مگه.ولی باز صبانت سرعت دان شبانه افتضاحی داره.
نامحدود قیمتاش چجوره؟محدودیت دان نداره؟نقل قول:
حجمی هست این سرویس.نامحدود ها هم حجمی هستن هم محدودیت و هم سرعتا0نقل قول:
موضوع اینه که آسیا اینقدر از کاربرش دزدی کرده، که کاربر حاضره 10 مگ با 250 تا بگیره.
به نظر من اگه شما اهل دان نباشی ، آسیا بد نیست وگرنه سرعت/قیمت اصلاراضی کننده نیست
2مگ مخابرات شبانه 260-260 رو میده و شبی 5-6 گیگ میگیره قیمتشم میتونی ماهی18-20 بدی (عدم اجبار 20گیگ برای ده مگ)
سرویس حجمی دارم.چطوری ارتباط موقت سه روزه بگیرم؟
من به این خاطر که بودجه ام کمه (بیشتر از ماهی ۳۰ تومن زورم میاد واسه اینترنت بدم) ترجیح دادم یه سرویسی بگیرم که فقط واسه وبگردی خوب باشه. ماه قبل ۱۲۸ نامحدود داشتم ولی تقریبا نیمی از اوقات در حد وبگردی هم نبود. این ماه (که ۲۰ روزشم رفته) سرویس ۲۵۶ نامحدود رو گرفتم. واسه وبگردی حرف نداره. ولی دانلود رو واسه فایل های بیشتر از ۲۰-۳۰ مگ باید بی خیال شی, ولی در بهترین حالت سرعت دانلود ۲۸-۳۰ و در بدترین ۱۲-۱۵ رو میده. من استان فارس هستم. شهر لامرد. البته بگم که گزینه های من همین آسیاتکه و وایرلس. که چون تجهیزات اولیه وایرلس گرون درمیاد (حدود ۳۰۰ تومن) فعلا تنها راه من همین آسیاتکه.
داداش من درست می بینم! نامحدود 2 مگ 341،000 تومان، کلا هم میشه 200 گیگ دانلود کرد! جدا می ارزه این همه پول نت داد! خوب همین 200 گیگ را شرکت های دیگه ارزونتر میدننقل قول:
تازه سرعتشون اول رو 6مگ هست بعد استفاده از این 200 گیگ میاد رو سرعت اسمی تا آخر ماه. نه این که مثل آسیا سرعت اسمی بده بعد اون میزان گیگ سرعت اسمی را تقسیم بر دوسه کنه!
والا من 341 تومن داشتم ماهی بدم نت جمع می کردم میرفتم خارج:n08: