با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوسته عزیز و گرامی :n12:نقل قول:
اسپیس؟؟؟؟؟:n04:
فکر کنم منظورتون تیوتر s20 هست .
شما امپت دو کاناله نمیتونی چیزی اضافه کنی :n05: فقط یه جفت s20 دیگه میشه اضافه کرد :n02::n02:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوسته عزیز و گرامی :n12:نقل قول:
اسپیس؟؟؟؟؟:n04:
فکر کنم منظورتون تیوتر s20 هست .
شما امپت دو کاناله نمیتونی چیزی اضافه کنی :n05: فقط یه جفت s20 دیگه میشه اضافه کرد :n02::n02:
سلام دوستان من یه ضبط x400 کنوود دارم حالا می خوام باند بندازم . :n33:
یه جفت خربزه ای و یه دونه ساب با باکس و یه دونه آمپلی .
حالا من چی بگیرم؟؟؟؟
تورو خدا 718 و 6975 پیشنهاد ندید که حالم بد می شه :n34: .
سلام دوستان من یه ضبط sony 1151 دارم میخوام براش یه جفت باند بگیرم بدون آمپلی. تو محدوده 150 تومن اول به نظرم pioneer 6975s خوب میومد بعد جایی شنیدم kenwood 6975 بهتره. نظر شما چیه؟ اصلا هیچکدوم خوب هستن ؟:n29:
.البته یکی دو جا پرسیدم هیچکدومو نداشتن و pioneer 6975v2 داشتن .که هم گرونه هم فکر میکنم بدون آمپلی خوب جواب نده. از نظر کیفیت خیلی فرق میکنه بین مدل v26975 و 6975s ؟ابته بدون آمپلی
اگه باند بهتری میشناسین بگین. زیر 200 هزار تومن البته
مرسی
سلام دوسته عزیز بودجه شما چقدر هست ؟نقل قول:
ماشین چیه؟
صدای قدرتی میخوای یا کیفیتی ؟
اگه باند قدرتی میخوای تو رنج قیمت 220ت jvc 7158
باند های کیفیتی هم helix e69
هرتز hcx 690
Mtx t6c693
برای ساب دوست دارین صدا کوبشی باشه یا ویبره ؟
امپلی هم یه 4کانال باید بردارین اینجوری اما تا بودجه مشخص نشه نمیشه نظر داد :n02:
سلام داداشم بهترین باند زیر 200 تومن 6965v2 هستش و واقعا صداش خوبه به این قیمت و بدون امپلی بستن.نقل قول:
آقا دمت گرم، عامیانه اینقدر سریع تلفظش میکنن که اینطوری مونده تو ذهنه ما :Dنقل قول:
رفتم باند فروشی میگن یه جفت کامپونت بنداز، این دیگه چیه:n24:
سلامنقل قول:
برای همینه که تو امضام با تیتر درشت و رنگی تاکید کردم این سه تاپیک رو مطالعه کنید. ولی کی گوش میده متاسفانه:n24:
خیلی از سوالها در این تاپیکها پاسخش موجوده.دوستان واقعا بچه ها زحمت کشیدن و این اطلاعات رو برای شما جمع اوری کردن و نوشتن.کمی وقت بزارید جستجو کنید اگر چیزی پیدا نکردین بیان سوال کنید.
بفرمائید. پست شماره 7 رو مطالعه نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01::n01: مرسی عزیزنقل قول:
میخوام سیم بلندگو بخرم برای وصل کردن سوپرتوییتر از جای فابریکی جلو پراید به آمپ تو صندوق.
1- چند متر سیم نیازه؟
2-مارک خوب و بهای آن؟
سلام دو جفت 6975 v2 چه امپري براش خوبه ك همه توانشو بكشه؟؟؟
بعد اينكه ميگن امپر باند خراب ميكنه درسته؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk