سلامنقل قول:
در "پنل کاربری" توی قسمت "سرویس" بعد تو قسمت "جزییات" وارد بشید و گزینه "حجم ترافیک باقی مانده" را بزنید. کل حجم شما رو نشون می ده.
البته باید یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید تا آخرین حجم رو نشون بده.
Printable View
سلامنقل قول:
در "پنل کاربری" توی قسمت "سرویس" بعد تو قسمت "جزییات" وارد بشید و گزینه "حجم ترافیک باقی مانده" را بزنید. کل حجم شما رو نشون می ده.
البته باید یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید تا آخرین حجم رو نشون بده.
نه کار خاصی نباید بکنید، خود مودمتون سر ساعت چراغ اینترنتش خاموش و بعد از یک دقیقه روشن می شه.نقل قول:
مودم خود من هم Dlink 2750U است.
شما بر چه اساسی اینا رو نوشتین؟!!نقل قول:
پس قرار داد رو برای چی تنظیم می کنن و امضا می کنن؟!
چه پس پرداخت چه پیش پرداخت شبانه رایگان دارند چون تو قرار داد قید شده
اگه اشتباهی هم باشه بر طبق قرار داد قابل پیگیری هست.
چرا اطلاعات غلط به کاربرا میدین؟!!
مودم من مورد تائید مخابرات هست : TP Link 8961 ND
ولی سر ساعت شبانه رایگان قطع و وصل نمیشه!!
اولا در پس پرداخت به خاطر مشکلات فنی ای که داره، شما هر کاری هم بکنید در ساعات رایگان ازتون حجم کم می کنه.نقل قول:
قرارداد کشکه! ... من خودم کلی اعتراض کردم، حتی یک جواب درست حسابی به من ندادن، دیگه چه برسه به پیگیری!
شما توی گزارش مصرفتون رو ببینید، به خاطر مشکلات فنی ای که داره اگر شما درست توی زمان رایگان (2 تا 6) هم دانلود کنید، همیشه یک مصرف با حجم بالا قبل از ساعت 2 می زنه مثلا 23 یا 24 تا 2 که شما نمی تونید اعتراض کنید که من تو اون بازه مصرفی نداشتم.
گزارش مصرف در طرح "پس پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
روز اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز دوم :
گزارش مصرف در طرح "پیش پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
همونطور که می بینید تو طرح "پس پرداخت"، دو روز متوالی از من به میزان 7/42 و 4/88 گیگ توی بازه خارج از شبانه رایگان حساب کرده و من نتونستم بهشون ثابت کنم که من توی این زمان دانلودی نداشتم! تازه بعدش برام sms اومد که حجم شما رو به پایان هست و مبلغ حجم اضافه روی قبض خواهد اومد. اونجا بود که گفتم با این وضعیت انتظار یک قبض نجومی رو باید بکشم. به همین خاطر رفتم طرحم رو به "پیش پرداخت" عوض کردم که در طرح پیش پرداخت همچین اتفاقی دیگه نیوفتاد.
ضمناً من چند تا مودم که مورد تایید بوده رو تست کردم همگی توی این بازه رایگان چراغ اینترنتشون (ADSL) خاموش و بعد از یک دقیقه روشن شده.
هیچکدوم از این چیزایی که شما میگین برای من اتفاق نیوفتاده.نقل قول:
هیچوقت در ساعات غیر شبانه برای من حجم بالای دانلود نزدن.
اگه بخوان اینکارو بکنن همه ملت اعتراض می کنن.
با شما که دشمن نیستن.
پس چرا واسه من اینطور نمیشه؟!!
شاید استفاده کردین ولی فراموش کردین؟
به هر حال طرح پیش پرداخت مبارکتون باشه ولی لطفا و خواهشا بقیه
دوستان رو گمراه نکنین و اطلاعات غلط ندین!
این حرف شما خیلی عجیب و خنده داره !نقل قول:
لطفاً شما هم انقدر از مخابرات دفاع نکنید! ... آدم شک می کنه که شاید منافعی دارید!نقل قول:
ضمناً دوستان قضاوت خواهند کرد که کی با حرف هاش و اطلاعاتش دیگران رو گمراه می کنه!
ریت دانلود سرویس 16 مگ در روز و شب هرکدوم چقدره ؟
3952-0100-0010-1013
من از مخابرات دفاع نمی کنم ولی رو هوا هم قطعنامه منتشر نمی کنم.نقل قول:
وقتی کم میاری و دلیلی نداری به دیگران انگ میزنی؟!!
مثلا شما پیش پرداخت یا پس پرداخت باشی برای من سودی داره؟!!
حرف من اینه که مشکل خودت رو به همه تعمیم نده.
من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
من این همه دلیل آوردم ولی شما یک دلیل هم نیاوردی! ... شما رو هوا قطعنامه می دی نه من!نقل قول:
ضمنا مشکل من نیست کلی آدم اینجا با همین مشکل روبرو هستند. کافیه کامنت ها رو بخونید.
ممنون که دیگه ادامه نمی دی ...
ریت دانلود سرویس 16 مگ در روز و شب هرکدوم چقدره ؟
3952-0100-0010-1013