این برای شرکتهایی مثل شاتل هست که سرعت شبانه آزدا هست و همراه با محدود سرور داخلی که ب این اکانت متصل میشه به سرور داخل و دانلو میکنی و محدودیتی هم در دانود ابته سرعت ندارینقل قول:
Printable View
این برای شرکتهایی مثل شاتل هست که سرعت شبانه آزدا هست و همراه با محدود سرور داخلی که ب این اکانت متصل میشه به سرور داخل و دانلو میکنی و محدودیتی هم در دانود ابته سرعت ندارینقل قول:
کسی میدونه بازم امکان ارتباط موقت سه روزه هست یا نه.تو پنل جدید کاربریم چیزی پیدا نکردم!باید زنگ بزنم یا دیگه نیست و باید سریع شارژ کنم؟؟؟؟
یک توضیح درباره سرویس اینترانت لطفا ارائه بدید !! سرعتش واقعی هست !! مثلا 2048 همون 256 تا رو میده !!! امکان تبدیل به نت جهانی هم داره ؟؟؟ :n13:
نمیدونم چرا نسبت به آسیا تک بی انصافی می شه. نه اینکه بخوام طرفداری بکنم ازش, هیچکدوم از این ISP های ایران گلی به سر کاربرهاشون نزدن که طرفداری یا تشکر ازشون بکنیم, ولی در مقایسه با بقیه ISP ها هم نباید به نا حق ازشون بد گفت.
من خودم نامحدود 2 مگ دارم و سرعت 110 رو ثابت بهم میده, منهای اون حجم 600 - 700 مگی که با سرعت بالا دارم در روز. چون دانلود دارم همش, مشکلی با پینگ بالا ندارم. توی همین ماه هم 6 - 7 تا بازی PS مثل Assassin و beyond دان کردم, هم فیلم و موزیک و ... کلا بجز مواقعی که داشتم وبگردی می کردم, همیشه IDM مشغول دانلود بوده.
یه چیزی که شاید بقیه توجهی بهش نکنن, اینه که شرکت های ISP جایی نمی خوابن که آب زیرشون بره. میان محاسبه می کنن میبینن مثلا یه کاربری که 2 محدود داره, اگه کامل شبانه رو استفاده کنه چقدر دانلود داره, اونو با حجم روزانه جمع می کنن و سرعت سرویس های نا محدود رو طوری تنظیم می کنن که حداکثر یک مقداری بیشتر از اون در ماه به کاربر دان بده. دیگه بستگی به کاربر داره که ترجیح میده نامحدود بگیره و روزانه رو هم مثل شبانه با سرعت پایینتر اما همیشگی برای دان و ... استفاده کنه, یا اینکه روزانه رو با سرعت بیشتر ولی حجمی و شبانه رو برای دانلود استفاده کنه. سیاست همشون هم همونه, یکی مثل آسیا سرعت رو بینابین میده از اول, یکی مثل پارس نامحدود رو گرون می فروشه تا جبران حجمش بشه, یکی مثل شاتل خیلی رک بهتون پیغام میده که آقا این سرویس نامحدود ما محدوده ها ! حواست باشه که حساب می کنیم چقدر دان می کنی, زیاد بشه خدمتت می رسیم !
کلا هیچ شرکتی رو بد مطلق یا خوب مطلق نبینید, من دوستم توی یه مرکز مخابراتی دیگه از قطعی های مکرر پارس آنلاین و کم بودن سرعتش ناله میکنه, یکی از شاتل بد میگه, یکی از آسیا ...
واقعیتش اینه که من در سرویس دهنده های ADSL هیچ شرکتی که بشه با اطمینان گفت از اونیکی بهتره ندیدم, و شک هم دارم که ببینم.
جالبه! کاربرا 4 مگ دارن، بعد 1 گیگ 120 تا میده!نقل قول:
اونایی که 2 مگ دارن گفتن 60-70
احتمالا آسیا طرفدار شماست..... تبریک میگم!
همه نا محدودا بعد حجم1/4 تا 1/3 میشن!
اگه نامحدود داشتی،نه!نقل قول:
متاسفانه مد شده که هر کی یه حرفی میزنه که باب میل ما نیست, سریع بهش یه لقبی, صفتی چیزی میبندن که چون حرف مارو نمیزنی, پس یا آسیا تورو دوست داره, یا تو آسیا رو دوست داری, یا کلا خودت آسیایی.
جهت اطلاع همین الان که دارم ایمیلم رو چک می کنم و اینجا هم می چرخم, دارم فایل دان می کنم اینم سرعتش, که بین حداقل 90 تا حداکثر 110 در نوسانه. حالا میونه رو می گیریم که بشه 100. میتونی برای اطمینان به ساعت و تاریخ سیستم هم نگاه کنی.
سودی نداره برام که بخوام غلو کنم یا دروغ بگم که دوست عزیز.
راستی یادم رفت بگم که من 2 مگ نامحدود دارم, نه 1 مگ. درست نخوندی پست قبل رو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر 2 مگ نانحدود واقعا 100 تا ثابت روزانه میده بدون افت بیشتر من برم بگیرم !!! 512 دارم بیشتر از 15 کیلوبایت نمیره ... وضعیت اینطوریه الان :n28: !!! اگر واقعا همین قدره بگیرم !!!! ؟؟؟
کیفیت خدمات دهی هر شرکتی, بستگی مستقیم داره به مرکز مخابراتی ای که شما ازش خط میگیری. اگه آسیا توی مرکز شما خوب جواب نمیده, سویچ کن به یه ISP دیگه که تو مرکز شما مشترک زیادی نداشته باشه و کیفیتش خوب باشه.
سلام رفیق:n16:نقل قول:
من قبول دارم که همه آی اس پی ها دزدند. فقط درجه آسیا بیشتره و گردنش از همه کلفت تر. شاتل هم شاگرده آسیا هست.
یه چیز خیلی بد که تو آسیا هست و دیگرون کمتر دارند اینه که آسیا شعارهای دروغی خیلی میده. تو روز روشن گنجشک را رنگ میکنه نه جای قناری بلکه جای طوطی سخن گو می فروشه:n05:
بعد این که در مورد سرعت فکر کنم یه اشتباهی شده، سر همین دوستان تعجب کردند، شما ناراحت نشو:n16:
من حس می کنم آسیا خودش نمیدونه داره این شکلی به شما سرویس میده وگرنه خودش جلوشو میگیره! جدی میگم.ببینید این که نوشته مثلا 12 گیگ سرعت بالا، منظورشون این هست که
12 گیگ را با سرعت اسمی دانلود کنی!! بعد سرعت میاد یک شانزدهم و... مثلا برا یک مگ که من گرفتم سرعت فکر کنم 120 بود بعد اون گیگ خاص، میومد سرعت رو 30-40! یا 512 سرعت
حدودا رو 64 بود بعد اون 400 مگ روزانه میومد رو 15-20 !! حال این وسط از دستشون در رفته، وگرنه سرعت شما رو اون 400-500 مگ حدود 200 میدن، بعد میکنن 60-70...برا ما همه همین شکلی هست
راستی اون 600 مگ را با چه سرعتی می گیری داداش. سپاس:n16: