آقا این ساعتا چطور میشه؟
ساعت میره جلو یا برمیگرده عقب؟
شاتل چی کار میکنه؟
Printable View
آقا این ساعتا چطور میشه؟
ساعت میره جلو یا برمیگرده عقب؟
شاتل چی کار میکنه؟
عید شما مبارکنقل قول:
این مبلغ ماه بعد است
تغییر سرویس از طریق کنترل پنلتان است قسمت "تغییر سرویس" که البته بعد از تعطیلات جواب شما را خواهند داد
پیشنهاد میکنم که فعلاً هزینه ماه بعد را از طریق اینترنت پرداخت کن که این پنج روزه بی اینترنت نشوی و خطات را جمع نکنند برای ماه بعد تغییر سرویس بدهکد:http://my.shatel.ir/ChangeArt.aspx
برای پرداخت هزینه از طریق اینترنت روی لینک " راهنمای پرداخت اینترنتی" در صفحه پیش فاکتور کلیک کن ( یک لینک با نام "راهنمای پرداخت اینترنتی" با رنگ قرمز است)
با کلیک بر این لینک صفحهایی حاوی این مطالب باز میشود :
" برای استفاده از خدمات پرداخت اینترنتی به وسیله کارت های عضو شتاب، لازم است به رمز اینترنتی و پارامتر CCV2 کارت خود دسترسی داشته باشید. (منظور از پارامتر CCV2 همان عدد 2 تا 4 رقمی چاپ شده بر پشت کارت شما می باشد)
امكان پرداخت آنلاین كه شما را قادر می سازد از طریق بانكهای پارسیان، سامان، ملی، ملت و ... پول خود را به صورت آنلاین با کارت های بانکی عضو شتاب به حساب شركت واریز كنید.
توصیه شاتل به شما این است كه به عنوان اولویت اول به لحاظ سهولت كار، پرداخت وجه خود را به صورت آنلاین از طریق سایت شاتل my.shatel.ir انجام دهید. لازم به توضیح است كه چنانچه رمز پرداخت اینترنتی کارت خود را ندارید، برای دریافت آن كافیست به یكی از دستگاه های خودپرداز مربوطه مراجعه و آن را دریافت دارید.
توجه داشته باشید که برای پرداخت اینترنتی شما می توانید از تمامی کارت های عضو شبکه شتاب (مانند کارت های اقتصاد نوین ، پاسارگاد ، صادرات ، کشاورزی ، ملت ، ملی ، سامان و ...) استفاده نمایید و پرداخت از درگاه بانکهای پارسیان، سامان، ملی، ملت در سایت، انجام می پذیرد و لزومی به داشتن کارت همان بانک نیست و می توانید از کارت های تمام بانک های عضو شتاب استفاده نمایید. پس از انتخاب بانک مورد نظر، شما وارد صفحه ای می شوید که بانک آن را در اختیار مشترک شاتل قرار داده است پس، لازم است پس از انجام عملیات حتماً شماره ره گیری یا پیگیری را نزد خود نگه دارید.
توصیه های جانبی:
ترجیحاً کارت های بانک های خصوصی را از درگاه بانک های سامان و پارسیان استفاده نمایید.
با توجه به این که اگر مشترکین مبلغ پیش فاکتور خود را در مهلت مقرر پرداخت ننمایند (طیق مفاد قرارداد) خط رانژه آنان بیدرنگ جمع آوری خواهد شد. توصیه می گردد قبل از پایان مهلت وجه پرداخت گردد.
همچنین در صورتی که به دلایل مختلفی مانند اشکال در جستجوگر اینترنتی، مبلغ از حساب مشترک کسر گردید ولی در حساب شاتل محاسبه نگردید سیستم بانکی بطور اتوماتیک در حساب بانکی مشترک اصلاحیه می زند و مبلغ را باز می گرداند، بنابراین توصیه می گردد مشترک حداکثر 24 ساعت تامل نماید و دوباره پرداخت نماید.
از مزایای پرداخت اینترنتی می توان به مواردی همچون
عدم لزوم مراجعه به بانک و پرهیز از اتلاف وقت
پرداخت صورت حساب در تمام ساعات شبانه روز (7×24)، حتی ایام تعطیل و یا قطع شدن سرویس اینترنت به دلیل عدم پرداخت
اتصال سریع مجدد و اتوماتیک پس از واریز مبلغ سرویس (در صورت قطع سرویس)
عدم مواجهه با مشکلات فیش های پرداختی ارسالی
سهولت در پرداخت وجه سرویس
صرفه جویی در وقت (کل زمان مصرفی 3 دقیقه)
و ... اشاره نمود"
یعنی شما برای پرداخت اینترنتی باید یک کارت عضو بانک شتاب داشته باشی ( مال خودت یا دیگری) ، رمز دوم که با قرار دادن این کارت در دستگاه خودپرداز و با گزینه تخصیص رمز دوم به دستگاه خودپرداز میدهی و از این رمز برای واریز پول از طریق کارت در اینترنت استفاده میکنی، یک عدد پشت کارت نوشته شده که به آن کد CCV2 میگویند و یک تاریخ اعتبار کارت که رو یا پشت کارت نوشته شده
خب با داشتن این اعداد میروی به قسمتسپس بخش "آخرین پیش فاکتور" سپس در قسمت "پرداخت آنلاین" روی دکمه پرداخت اينترنتی کلیک میکنی، اعداد بالا را در مقابل قسمتهای خواسته شده وارد میکنی و دکمه "پرداخت" را میزنی و منتظر روئیت پیغام پرداخت شاتل می شوی!کد:http://my.shatel.ir/
تمام!
تغییر ساعت امشب نیست که !
فردا شبه !
فکر نکنم 5 روزه خطو از رانژه در بیارن
من 15 روز اینترنتم قطع بود ! روز 16 ام زنگید شاتل گفت اگه پول واریز نکنین قطع میکنیم !
چی فردا شبه؟
اگر منظورت تغییر ساعته, آره من الان پرسیدم گفتن فردا شب. ولی من امشب رو یه ساعتی عقب چلو میکنم تا کمتر دانلود کنه. از اینا بعید نیست یه وقت دیدی ساعت رو دست کاری کردن.... همچنان که قبلا هم کردن و باعث میشه تو 1 ساعت حداقل 1 گیگ بره.
نمیدونم اینو شاتل گفته یا شما میگی ، ولی درگاه همه بانکهایی که میشه از طریق اونها پرداخت اینترنتی کرد ، https هستنقل قول:
ترجیحاً بانک ملی را انتخاب کن حتی اگر کارتات مال بانک دیگری است چون https است و امنیت بیشتری دارد
پس تکلیف اون قطعی ها رو کی میده؟ نباید به سرویستون اضلفه بشه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
نه روی 00.20 بامداد.نقل قول:
اين ترافيك ريست نميشه موندم
ميگه امروز 1 ماه نيست
کی قراره ریست بشه این ترافیک؟
من الان فیکس 12گیگ مصرف کردم،حتی 1مگ هم اضافه و کم مصرف نکردم اونوقت اینا هنوز ریستش نکردن
من که اکو 128 داشتم دوره های قبل روزی که دورم تموم میشد ساعت 00.20نقل قول:
ترافیک ریست می شد و میرفت توی دوره جدید حالا شاید بازی جدید در آوردند.
دوستان yahoo messenger تون باز میشه ؟
برای من از صبح باز نمیشه
----- هم ازاد شد خدا رو شکر