سلام.
سریه دایچی هست.کیفیتش پایینه تویترهاش زود میسوزن.کمتر کسی دنبال این رده میره به خاطر همین آشنا نبود.
هرتز از سریه های انرژی به بالاش رو بیشتر استفاده میکنند.
در هرصورت اگر از صداس راضی بودین میتونه به عنوان گزینه ارزون مورد استفاده قرار بگیره.
سلام.
سریه دایچی هست.کیفیتش پایینه تویترهاش زود میسوزن.کمتر کسی دنبال این رده میره به خاطر همین آشنا نبود.
هرتز از سریه های انرژی به بالاش رو بیشتر استفاده میکنند.
در هرصورت اگر از صداس راضی بودین میتونه به عنوان گزینه ارزون مورد استفاده قرار بگیره.
درود دوستان
آقا بالاخره 111 من اومد و رفتم پخش کنوود 7056 بگیرم نمی دونم چطور شد پایونیر 80prs خریدم :n02:
850 برام تمام شد آکبند با گارانتی پایونیران.حمید جان بهم ننداختن؟
طرف خریده بود هنوز نبسته بود پول لازم شده بود منم از طریق واسطه ازش خریدم.
هر کاری کردم نتونستم با قیافه کنوود کنار بیام تو دلم پایونیر بود از اول چند مدل آلپاینم بود ولی از کار کردن باهاشون خوشم نیومد که گرونم بودن.
بی خیال بلوتوثم شدم دیگه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این باندای اینفینیتی که بستم خیلی راضیم. الان که با ضبط کنوود تست کردم تفکیک صدا عالیه و صدا فوق العاده واضحه فقط یه مقداری بیس ضعیفه.نمیدونم شاید من زیاد انتظار دارم از باندها.نقل قول:
ولی یه آهنگ تست بیس که پخش کردم تا ولوم 30 خوب بود بعد از اون یه مقدار کم می آورد.(کنوود تا 35 ولوم داره)
این قیمت ها رو هم میزارم واسه دوستان شاید به کارشون بیاد.
یه جفت اینفینیتی کاپا 693.11 : 375000یه آمپ دو کانال ام بی آکوستیک 260fx2 : صد و سی و پنج هزار تومن
یه خواهشی دارم از دوستان ، لینک مستقیم آهنگ تست بیس رو میزارم ، لطفاً روی سیستم تون یه بار پخش کنید نتیجه رو همین جا اعلام کنید.
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز امپ ep1d هرتز خوبه ؟؟؟؟؟
امپی مثل 8601 یا 9601 که جای 2 ساب روی امپ هست وقتی سابارو رو 2 اهم ببندی باید به کدوم یکی از جاهای امپ وصل کرد ؟؟؟
:n13::n13::n13:
داداش حالا که خریدتو کردی مبارکت باشه بیس کم هم از بانداته .نقل قول:
اون امپ که خریدی هم واسه باندات خوب نیس چه زود یا دیر افت کیفیت پیدا میکنی جنس فیک هستش.
کاش یه کمی تحقیق میکردی.:n16:
اقا مبارک باشه:n02:نقل قول:
خیلی هم پخش خوبیه همه چیزش کامله دیگه صدا پایونیری میشه چه اشکالی داره :n02:
مخلصم.نقل قول:
عزیز بودجه چقدره ؟ امپای هرتز خوبه ولی این مدل رو نشنیده بودم من مشخصاتش که خوبه بستگی داره چی میخوای باهاش راه بندازی؟ قیمتش چقدره؟
اون 2اهم هم که بخوای ببندی به کویل های ساب ووفر ربط داره به اون جاهای مثبت و منفی که 2تا مثبت هست و 2تا منفی مربوطی نمیشه شما یکی رو بزن به منفی یکی هم مثبت.
سلام ب دوستان عزيز، اقا من براي ووفر t5 يكي از دوستان داره ميگه بخواي بهت ميدم!! از طرفي دلم پيش الپاين سري r يا s هست!!!
از طرفي hqr3000 كنوود يا ١٢٦٠ اينفينيتي و يا 120.9 مد نظرم هست!! امپلي هم مونو ٩١٠٤ كنوود مد نظرمه براشون ( از دوستان بخرم )
پخشمم كنووده، هدفمم ٧٥ درصد ويبره هست ( لو بيس ). ! بعضيا ميگن t5 ممكنه بسوزه و اينا ولي الپاين تحملش بهتر و در كل بهتر عمل ميكنه!!! نظرتون چيه؟!
استيج عقب هم كاپا ١١ يا ٩ نصب ميكنم
سلام حسین جان.ماشین نو مبارک ان شاءالله چرخش برات بچرخه.نقل قول:
پخش رو هم خوب خریدی.
ان شاءالله استارت شروع یه پروژه سیستم صوتی رو زدی دیگه درسته؟
درود حميد عزيزنقل قول:
ممنونم والا اين پخش رو خريدم با يه دزدگير مجيكار يهو جيبم خالي شد برا بقيه هم كه ٢ جفت كامپ و ٢ تا آمپلي و ساب هست نظرم رو برند هليكسه و مي خوام پول بياد دستم كه ايشالا خودت ضحمتشونو برام بكشي.