سلامنقل قول:
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
Printable View
سلامنقل قول:
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
من مودم z101 دارم و تا سرعت نتم یکی زیاد میشه مودم ریست میشه
کسی راه حلی واسه این مورد داره؟
یکم اطلاعات بیشتر میدادی خوب ، تا چه سرعتی بدون مشکل کار میکنه و تو چه سرعتی ریست میشه؟نقل قول:
مثلا ویدیو با کیفیت ۷۲۰ که نگاه میکنم موردی نداره ولی تا میبرم روی ۱۰۸۰ بعد از ۳-۴ دقیقه ریست میشه.
یا اینکه مجبورم سرعت دانلود منیجر محدود کنم به ۲ مگ چون اگه بره روی ۳-۴ مگ مودم ریست میشه.کلا تا ۱.۵-۲ مگ اوکی هست ولی بیشتر بشه سرعت هر لحظه امکان داره ریست بشه
در حالی که طبق قانون باید همه ترافیک به دیتاسنترها و IP های داخلی رو داخلی حساب کنن ولی فقط برخی سایتا و سرویسای خاص رو ترافیک داخلی حساب میکنن و خود من که بیشتر انتقال اطلاعاتم با سرور شخصی داخلی اونم در دیتاسنترای افرانت و آسیاتک هست رو ترافیک خارجی حساب میکنه!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یک مودم مدل gp2101 پلاس گرفتم
حالا خط رو شارژ کردم اما هیچ اینترنتی بهم نمیده
فقط سایت ایرانسل رو باز میکنه . روی ورود هم بزنم توی سایت ایرانسل نمیاد . فقط خبر ها و ... رو لود میکنه
لطفا راهنمایی کنید
اینم وضعیت تنظیمات مودم
برای بزرگنمایی تصاویر روشون کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کنترل حسابت رفتی ببینی بسته برات فعال شده؟ یه عکس از تاریخ انقضا و نوع طرحی که خریدی بزارنقل قول:
چطور میشه شماره تلفن سیمکارت رو گیر آورد ؟ کد ملی رو هم ندارم . فروشنده هم جواب نمیده . سیمکارتو گذاشتم توی تلفن دوتا پارامتر iccid و imsi رو نشون میده اما شماره سیمکارت مشخص نیست تا وارد قسمت کاربری ایرانسل بشم
یه بار مودمو ریست کن با اون پین ریست یا از داخل تنظیماتش اینکارو بکن تا تنظیمات کارخانه ای برگرده اگه بازم همین مشکلو داشت به خاطر اینه که بسته درست فعال نشده یا مالک سیم کارت سیم رو تعلیق کردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
*555*8*8* کدملی*IMEI#
داره میگه کد ملی رو ندارمنقل قول:
زنگ بزن 707
زنگ زدم ولی اونا هم همین رو میگن یعنی تنها زحمتی که میکشن اینه که همین سامانه *555 که باید کد ملی رو بزنیم رو میگن . خسته نباشن.نقل قول:
بهش میگم سیمکارت نو بخوام بخرم چیکار کنم میگه سیمکارت نمیفروشیم حتما باید با مودم باشه. بندازم تو سطل اشغال اینو پس با توجه به حرفای پشتیبانی :jealous::thumbsdow
ستاره 733 ستاره 2 مربع رو امتحان کننقل قول:
این برای خرید شارژه ولی بعد که شماره اعلام کرد لازم نیس ادامه بدی
کد ستاره 91 مربع رو امتحان کن برای سیم کارت های معمولی ایرانسل هست که شماره رو نشون بدهنقل قول:
در جواب این کد پیامی که اولش با کد کشور شروع میشه نمایش داده میشه معمولا اینجوره Msisdn:98940xxxxxxx
فکر نکنم روی سیم کارت td جواب بده ولی امحانش ضرر نده :whistle:
متوجه منظورتون نمیشم . این کد رو با چی بزنم ؟ چون سیمکارت td رو اگر داخل تلفن بزارم اصلا انتن نمیاره که بخوام کدی بگیرمنقل قول:
سیمکارت td هست و کلا رو تلفن میزارم هیچ شبکه ای رو نمیارهنقل قول:
اینم عکس با نرم افزار sim card که اطلاعات سیمکارتو نشون میده
خب دوست عزیز نباید هم بیاره تعداد گوشی هایی که از فرکانس td ساپورت میکنن خیلی کم هستنقل قول:
شما مودمت چیه؟
توی پنل مودم بلاخره یه ussd چیزی باید باشه برای تمدید بسته جاری و این حرفا ...
اها راستی یچیزی یادم اومد بامودم و سیم کارت تشریف ببرید دفتر رسمی خدمات ایرانسل نه این نمایندگی های معمولی از توی سایت آدرسشون رو توی منطقتون پیدا کنید
اونجا جریان رو توضیح بدید اپراتور اونجا سیم کارت رو در میاره سریالش رو توی پنل خودشون میزنن شمارش پیدا میشه (همچین قابلیتی رو فقط دفتر های اصلی ایرانسل دارن)
بازم تو جعبه یا روی خود مودم نگاه کنید ببینید پوکه سیم کارت نیست
بعضی نمایندگی ها معمولا شماره رو روی بنده مودم با برپسب تبلیغات خودشون میزنن شاید زیرش باشه
موفق باشید
gp-2101 plus
دوستانی که در محدوده پوشش tdd ایرانسل نیستن ولی میخوان از سیم کارت های tdd ایرانسل و به خصوص تعرفه اینترنت tdd ایرانسل استفاده کنن میتون با فعال کردن گزینه رومینگ در مودم ( مودم باید از باند 20 فرکانس 800 پشتیبانی کند ) از شبکه های وب با تعرفه ایرانسل استفاده نمایند .
خوب برادر اون کسی که پوشش های وب داشته باشه از خود های وب استفاده میکنه دیگه قیمتش هم ارزونتره دیگه چه کاریه رومینگ ، توی شهر هم اگه پوشش داشته باشه سرعتش از ایرانسل کمتره ، من قبلا تست کردم ، ولی در هر صورت دمت گرم که گذاشتینقل قول:
تعرفه های ایرانسل متنوع و سرویس نامحدود با شرایط منصفانه هم داره گفتم شاید کسی بخواد از تعرفه ها و خصوصا نامحدودهای ایرانسل هم استفاده کنه که های وب نداره .نقل قول:
این سیم کارتای تی دی ایرانسل چه فرکانسهایی رو کلا ساپورت میکنن؟نقل قول:
باند 42 و 43 فرکانس های 3500 تا 3600 البته اینطوری که ایرانسل گفته . رومینگ هم که به اپراتور میزبان و توافق اون با اپراتور مهمان ربط داره و فکر کنم با رومینگ بشه به هر باند یا فرکانسی در شبکه 4g وصل شد . مثلا همین رومینگ روی فرکانس 800نقل قول:
از وقتی این باند ۴۳ رو فعال کردن سرعت روی مودم معمولی افتضاح شده حتی سرعت adsl بیشتر از اینه ، مجبورم برم i60 بخرم
درود صابر جاننقل قول:
آیا مطمعنی یعنی خودت تست کردی ؟
الان یه سیم td فعال گذاشتم رو مودم
تو پوشش های وب هستم و اینجا هم که td نداره ولی رومینگ نمیکنه
اصلا های وب رو پیدا نمیکنه
ولی با سیم همراه اول و ایرانسل های وب رو پیدا میکنم و سیگنال متوسطی داره
حالا بازم تست میکنم اگر شد اطلاع میدم همینجا دوستان هم در جریان باشند
سلام بله الان خودم باهاش وصل هستم . شما باید در پوشش های وب باشید و مودم شما یا فریمور مودم شما قابلیت در یافت باند 20 فرکانس 800 رو داشته باشه و با روشن کردن رومینگ و سرچ دستی شبکه ها و اشکار شدن شبکه های وب میتونید به این شبکه وصل بشید . شبکه ضعیف باشه ریجیستر نمیکنه یا در پوشش خوب خود tdd باشید باز ریجیستر نمیکنه . اینجا ما اصلا tdd نداریم و برا همین راحت اجازه ریجیستر و رومینگ رو میده و البته باید در پوشش خوبی از های وب باشید یا انتن نصب کنید برا تقویت سیگنال .نقل قول:
مودم که i60 با اخرین ویرایش فریمور خودتون که همه فرکانس هارو دارمنقل قول:
اینجا td هم که نداریم
سیگنال های وب من یکبار اینجا وصل شدم بهش متوسط بود
حالا گذاشتم رو mf910 جیبی یخورده جا به جا میشم ببینم ریجستر میکنه یا نه
رومینگ و همه چی هم فعاله
قفلش کردم رو 800 ببینم چی میشه تو تصویر اشتباه زدم :thumbsup:
صابر جان مگر 43212 های وب نبود ؟
برا من ریجستر نمیکنه احتمالا سیگنالم اینجا ضعیفه :thumbsdow
الان رومینگ tdd ایرانسل رو های وب من داخل شهر هستم و انتن دهی خوب نیست و اصلا در پوشش نیستم بازم اینطوری آورد البته با آنتن اکسترنالنقل قول:
با مودم i60 سیگنال ضعیف هم باشه با قفل رو باند 20 ریجیستر میکنه با یک خط انتن دهی و اگر انتن هم بهش وصل کنید و انتن رو ببرید پشت بام یا لب پنجره و جهت سیگنال رو پیدا و تنظیم کنید بهتر هم میشه الان با انتن 35dbi و مودم i60 با 4 خط انتن اورد فقط سرعت دانلود پایینه و باید بازم سیگنال رو تقویت کنم . البته همین انتن رو رو مودم های دیگه مثل b525 یا e5186s-22a یا مودم های قطری تست کردم نهایتا 2 خط انتن میده و سرعت کمتر و بیشتر از اینم نمیره . اینجاست که گیرندگی و قدرت مودم i60 در دریافت سیگنال با انتن خارجی باز خودنمایی میکنه . کلا تو بازار ایران مودمی مانند i60 در گیرندگی چه با انتن داخلی و چه خارجی ندیدم عالی هست .نقل قول:
صابر جان بسته داری یا نه؟نقل قول:
الان من اومدم سمت روستایی که دکلش هست بازم ریجستر نمیشه
یا میزینه سرویس محدود
اره بسته دارمنقل قول:
الان بسته هم گرفتم بازم نشد صابر جاننقل قول:
سایر دوستان لطفا تست کنن اگر میشه و اطلاع بدن
شاید منطقه ای هست
استان اذربایجان غربی و شرقی خبر دارم وصله رومینگ خودم هم در آذربایجان غربی هستم .نقل قول:
با توجه به مشکلای که توی اینترنت adsl برام پیش امده تریجح دادم به tdle روی بیارم
حالا قیمت اولیه مودم برایم مهم نیست
اما من در ماه بین 50 تا 100 گیگ مصلا مصرف دارم
و اینکه سایت های فیلمیو و نماوا هم رایگگانه یا خیر؟
حالا بسته مناسب من با چه قیمتی موجوده ؟
ممنون میشم راهنمای کنید
و اینکه فرقی بین خرید مودم ها میکنه یا نه
در نظر داری از کجا اینترنت بگیری؟نقل قول:
موبایل، mciنقل قول:
یک سال و خورده ای خست گذاشتم کنار
همیشه هم همراهم هست
1نت ایرانسل حجمهاش کم شده و قیمتش هم رفته بالا اما میتونی تصمیم بگیرینقل قول:
2نیم بها شدن فعلا و ممکنه تو محاسبات داخلی خارجی اشتباه نرم افزاری پیش بیاد و خارجی بزنه اما 95درصد داخلی میزنه و هیچ حساب کتابی ندارن
3بسته ها داخل سایتش هست باید خودتون ببینید اما بسته های ماهانه بیشتر 40گیگ نداره که قیمتش با مالیات میشه حدود 65هزار
4بله که مودمها فرق میکنه از 580هزار هست تا 1200 البته با حجم اولیه که میدن
شما باید اول ببینی تحت پوشش هستی چون همین tdتو بیشتر شهرها مشکل داره
کسی اینجا مودم td-lte داره که بازی csgo هم نصب داشته باشه؟