ممنون از راهنماییت. پس منم حضوری میرم ببینم با همین حرف ها میتونم بگیرم یا نه:n02:نقل قول:
الان این بهترین طرح پارس انلاین هست از بین همه شرکت ها
Printable View
ممنون از راهنماییت. پس منم حضوری میرم ببینم با همین حرف ها میتونم بگیرم یا نه:n02:نقل قول:
الان این بهترین طرح پارس انلاین هست از بین همه شرکت ها
بله متاسفانه پارس آنلاین کاسه داغ تر از آش شده رو ایرانسل سایفون مشکل نداره.نقل قول:
سلام
من حدود 850 تا کد باشگاه مشتریان دارم.
چطوری میتونم به کسی بفروشمش؟؟؟؟
درود بر دوستان .برای گیم در مقایسه با های وب چطوره؟
من امروز تازه پارس انلاین گرفتم اینم دو هزاریه :n24:
دوستان این مشکل منو کسی دیگه هم داشته البته فکر کنم به مخابرات مربوط بشه
من های وب داشتم خیلی اذیت میشدم مجبور شدم جم کنم بیام پارس انلاین یه جور کلا از چاله افتادم تو چاه به هر حال
خط سه روز قبل رانژه شد دیدم تلفن بوق نداره منم زنگ زدم 17 تلفن درست کردن خط از رانژه کشیدن دیتا خط پرید :n13:
دوباره زنگ زدم پارس انلاین بعد از سه روز دوباره رانژه شده دوباره خط قطع کردن دیتای مودم روش است واقعا خیلی مسخره است تلفن هیچ بوق و ... نداره ولی دیتا رانژه روش فعال است و اینترنت وصل است
درود دوستان
پارس آنلاین ده روزی میشه جشنواره یکساله 8 مگ 1200 گیگ بینالمللش رو برداشته ( با قیمت 300 )
و به جای اون 8 مگ یکساله 600 گیگ بینالملل رو آورده با همون قیمت
اینجا یعنی ترافیک نصف شده، اما موردی که توی سایتشون نوشته نشده اینه که
جشنواره جدید 1200 گیگ اینترنت شبانه بینالملل داره! این مورد هیچ جایی درج نشده و بنده این سرویس رو که گرفتم متوجه شدم همچین چیزی داره.
آقا من میخوام از داتک جمع کنم بیا اینجا اینجا چجوریه
کدوم شهر/مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
چه سرویسی از داتک دارین و کیفیتش چجور بوده؟
من در حال انتخاب هستم بین داتک - پارس و مخابرات , دیرتر بجنبم اینا هم پورت ندارن بدن (بقیه پر شدن)
آقا من میخوام از داتک جمع کنم بیا اینجا اینجا چجوریه
تهران مخابرات شهید درزی
همین صدرو بگم من از مخابرات و فن آوا سرویس داشتم تا 5 کشش بود ولی اینجا به زور 1 به خطر همین میخوام جمع کنم برم پارس آنلاین بهتره به نظرمنقل قول:
نقل قول:خوب سرویسی که الان از داتک دارین چجوره؟ مشخصات +کیفیت ؛ مشکل اصلیتون با چیه؟ پینگش مناسب + ثابت هست؟سرعت 1 مگابیت؟ برای سرویس چند مگ؟ داخل مودم چه وضعی داره؟
الان هشت مگ دارم من قبول دارم خطم نویز داره ولی همین با نویزش تا 5 کشش سرعت دانلود بود ولی الان اینجا رفته روی 160 سرعت دانلود این افتضاح قطعی های زیادنقل قول:
پارس آفلاین که خودش نسبتا خوبه یا میشه جزو 3 تا شرکت بهتر در نظر داشت ولی کمی گرونتره
اگه مشکل خط برطرف نشه وضعیت پارس هم همین میشه هرچند گاهی به مرکز مخابراتی ربط داره که چه شرکتی چه سرویسی میده
اینجا تو منطقه ما کسانی که پارس دارن راضی هستن و بدون قطعی با اینکه همه مون از یه مرکز مخابراتی هستیم قطعی هایی که داشته من از اول عمرا ندیده بودم تا به حالنقل قول:
- - - Updated - - -
من 8 مگ یه ماه رو دارم میگیرم 55 تومن پارسم میده 56 ت. من اون قدر فرق ندارهنقل قول:
سلام دوستان
میخواستم از پارس انلاین adsl بگیرم
چه مدارکی لازم دارن ؟ چقدر طول میکشه و مراجعه حضوری هم لازمه ؟
قیمت مودم هاشون در چه حدی هست ؟
من میخوام طوری باشه که بشه با موبایل و اینا هم وصل شد یعنی مودم وایرلس باشه
کلا تو این پیج کسی جواب نمیده راضیه یا نه
مدارک مثل هم هست با بقیه شرکتا از قبیل کارت ملی(کپی), آخرین قبض پرداخت شده , مدارک مالک یا مستاجر (اجاره نامه معتبر)
مراجعه حضوری که فکر نمیکنم, الان دیگه پیک خودشون میاد مدارک میگیره و کارا رو مرتب میکنن
مودم رو جدا بگیری بهتره - مودم ای دی اس ال دارای وا-فای
من چند ماه قبل داشتم، پینگ خوبی داشت و اکثرا زیر 100 یا 90 بود.نقل قول:
حجم دزدی داره به نظرم، من با دیتا گوشی کار کردم شاید در حد چندم مگ اینور انور می شد ولی این گیگ مثل باد میره که تخلیش کردم رفت
در طول روز قطعی خیلی کوتاهی گاهی وقتا داشت ولی انقد نبود که بخاد به چشم بیاد
در مورد مودمش نمیدونم، از نمایندگیش برام زنگ زد گفت عکس کارت ملیتو و مشخصاتت رو بفرستنقل قول:
مراجعه حضوری نداشت و یا حتی تحویل حضوری مدارک.
الان سرویس 8 مگ بخوام بگیرم با حجم 150 گیگ دانلودم زیاد ندارم چون کامپیوتر ندارم قبلا که داشتم گیم دان میکردم الان نه بگیرم 8 مگ خوبه چقدر حجم خوری داره یعنی 150 گیگ مص ف تلگرام یوتیوب داشته باشی تموم میشه چون من بیشتر استریم میبینمنقل قول:
صد در صد به میزان مصرفت بستگی داره ولی اگر یک استفاده عادی داشته باشی مشکلی برنمیخورینقل قول:
150 گیگ در ماه ینی روزی 5 گیگ ولی فکر میکنم شما باید حدود 3 الی 4 گیگ در نظر بگیری.
اگر روزی 3 گیگ کافی هست براتون که قطعا بس میکنه
سلام
دوستان ترافیکم تموم شده بود و سرویسم هم تقریبا چندساعت دیگه تموم میشه.سرعتم از 2 مگ شده بود 128 کیلو.دیدم اینترنت کند شده گفتم بذار سرویس جدید بگیرم ولی دیدم فعال نشده
یعنی باید صبر کنم سرویس فعلی کلا تموم بشه تا سرویس جدید فعال بشه؟؟خیلی مسخره است اینطوری
ویرایش:تو تنظیمات سرویس سوزاندن قرارداد فعلی و فعال شدن قرارداد رزرو داره که این گزینه ندیده بودم.
وارد سایر موارد بشید و در بخش فعال سازی بسته رزرو رو انتخاب کنید از اونجا میتونید فعال کنیدنقل قول:
دوستان ترافیک شبانه رو چطور بررسی کنیم چقدر مصرف شده!؟
سرعت آپلود رو هم گفتن بالای 1 مگ نمیبندن. باید چیکار کنیم که بیشترش کنن!؟ (هر جا تماس میگیرم میگن دست ما نیست سیستم اجازه نمیده!)
سلام ،اینکه میگن سیستم اجازه نمیده احتمالا به خاطر نویز خط،آپلود 2 مگ خیلی کم دیدم که دلیلش هم برمیگرده به نویز خطوط مخابراتی،حتی پهنای باند 16 مگ رو هم برای هر کسی نمی بندن چند روز مانیتورینگ میکنن تا برای کاربر روی 16 ببندن.
اما برای ترافیک شبانه برای من هم سواله:من الان سرویس 2 مگ دارم که 50 گیگ شبانه داره،این حداقل رو نوشته یا حداکثر یعنی حداقل 50 گیگ رو میتونم داشته باشم و حداکثرش میتونه هر عددی باشه مثلا 100 گیگ یا 150 گیگ و... یا نه منظورش اینه حداکثر 50 گیگ و بعد از 50 گیگ سرعت اسمی میشه؟؟
قیمت اینترنت همینه یا قراره گرون بشه ؟ چون من الان ماه به ماه تمدید میکنم
به من که هر سری بعد از تمام شدن قرارداد زنگ میزنن میگن که قراره گرون شه پیشنهاد میکنیم حداقل 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرید :| که البته منم کار خودمو انجام میدم و ماهانه تمدید میکنم:n09:نقل قول:
اگه گرون هم نشه مطمئنا در اینده از حجم بسته ها کم میکنن... من خودم اواخر شهریور 8 مگ یک ساله رو با 1200 گیگ حجم گرفتم 300000 تومن الان همون طرح رو دوباره پارس انلاین برا پائیز گذاشته با همون قیمت قبلی ولی با 600 گیگ حجمنقل قول:
قبلا روی جزییات مصرف میزدی قسمت ترافیک روی عدد ترافیک کلیک میکردی نمودارش بصورت چارت میومدنقل قول:
همه شرکت های ADSL یک مگ میبندن آپلودو بهترین گذینه اگه مهمه آپلود برات استفاده از اینترنت سیم کارته:n24:
دااش اين راهنماييت خيلي کمکم کرد، ممنون از محبتت:n12:نقل قول:
دوستان يه سؤال:
جشنواره الآن هست يا نه و آيا مخصوص اونايي هست که تازه ميخوان از پارس آنلاين اشتراک بگيرن؟
با تشکر:n16:
آره الان هم جشنواره داره ...من شش , هفت سالی میشه مشترک پارس انلاینم ,تا حالا سه چهار بار جشنواره گرفتم...باید حضوری با نماینده پارس انلاین شهرتون صحبت کنید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- 8Mb یکساله
- پیشنهاد ویژه
- قیمت بدون مالیات :
- 3,000,000 ریال
- مبلغ قابل پرداخت :
- 3,270,000 ریال
- ترافیک بین الملل :
- 1536 گیگابایت
- صبانت
- مقایسه با پارس انلاین که 600 گیگ حجم بین الملل گذاشته برا جشنواره یک ساله
سلام
پارس انلاين سرعت اپلودش روي سرويس كيم چه جورياس؟ من الان شاتلم ولي سرويس گيمش اپلود كمتر از يه مگ نداره كه باعث ميشه نتونم از پهناي باند بيشتري استفاده كنم چون خطم با اپلود يه مگ بيشتر از ٥ مگ نميكشه ولي اگه بياد روي ٥١٢ يا كمتر ميتونم از سرويس ٨ مگ هم استفاده كنم، حالا كسي از دوستان ميتونه راهنماييم كنه؟
سلام دوستان
در صفحه کاربری قسمت وضعیت خط دو تا عبارت
Down Stream SNR
Up Stream SNR
هست.
برای من به ترتیب 12.8 و 10.2 هست.
معنیش چیه؟
سلام سطر اول سگنال به نویز در حالت دانلود وسطر دوم سیگنال به نویز در اپلود رو نمایش میده..شما چه سرعتی خریدی؟مقدار نویز خط شما وضعیت مناسبی نداره اما در وضعیت اتصال شما به اینترنت هم اختلالی ایجاد نمیکنه.من خودم سیگنال به نویز 6روی خطم دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.امیدوارم جوابتون گرفته باشید؟اگه از پارس انلاین سرویس دارید میتونید بگید وضعیت سرعت تک کانکشن چطوره؟
درود
دوستان که سرویس پارس انلاین دارن میتونن بگن وضعیت سرعت تک کانکشن از سرور خارج چطوره؟پارس انلاین برای استریم ویدیو توصیه میکنید یا نه؟
سلام میتونید لطف کنید یه تست سرعت تک کانکشن از سرور خارجی بگیرید بگید چجوریه؟خیلی لطف میکنید