بسته 1روزه 1گیگ 10 هزار تومن!!!!!:n04:
اینطوری همه چیز به نفعه رایتل تموم میشه که!!!:n21:
-----------
من موندم اون کسی که این تعرفه ها رو ایجاد کرده چی تو فکرش بوده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسته 1روزه 1گیگ 10 هزار تومن!!!!!:n04:
اینطوری همه چیز به نفعه رایتل تموم میشه که!!!:n21:
-----------
من موندم اون کسی که این تعرفه ها رو ایجاد کرده چی تو فکرش بوده؟؟؟
ما بعد عمری فردا می خواستیم ۲۴ شبانه رو بگیریم زارت زد تو کاسمون :n03::n28:
جالبیش اینه که مدیران کلاه بردار ایرانوِل نشستن دور هم گفتن چیکار کنیم بهترن کار اینه که شب 28 صفر که تا 2روز بعدش هم مملکت تعطیله قیمت ها رو چند برابر کنیم تا سر و صداش در نیادنقل قول:
من چند باز از وزیر شنیده بودم که یکی از شروط واگذاری نسل 3 اینکه قیمت های تعرفه های قدیمشون رو افزایش ندند
بسته شبانه رو برداشتن؟:n13:
خب شد من دیشب بسته 24 گیگ رو خریدمااااا
الان داره 20 گیگ میده به 100 هزار تومن !!! فک کن صد تومن بدی که بهت 20 گیگ بدن : ))
گفته بودن که ارزون شده، الان یعنی چی که اینجوری شده ؟؟؟
دستشون درد نکنه پارس که شبانه رو حذف کرد گفتیم اشکال نداره بسته شبانه ایرانسل میزنیم دلمون خوشه 24 گیگ حال میکنیم اینم که از ایرانسل اون بسته رو حذف کرد حالا دلمون خوش بود بریم مخابرات که طرح پاییز اونم تموم شد محل ما یک پارس داشت یک شاتل یک مخابرات فکر کنم اینترنت نداشته باشم بهتر با فیلم سریال باید خداحافظی کنم چه مملکت و دولت خوبی داریم همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
مخلصین دولت کفگیر و املت نیستن توی تاپیک؟ :n08: اینم از عاقبت 3g که پزش رو میدادین :n21:
آقا ایرانول بهترین کیفیت تو کل جهان رو داره ارائه میده کفر چرا داری میگی قیمت هاشم که ارزون ترین قیمت تو جهانهنقل قول:
(البته اگر جهان متشکل از 4 کشور ایران بوکینافاسو سیرالئون و مجمع الجزایر قمر باشه :n19: )
تعرفه قبلی که گرون بود اون بود وضعیت
الان که به هصطلاح ارزون شده شده این
الان زدم تعرفه شبانه رو جالبه فعال شد !!!!
حاجی شبانه رو با کد هم میگیری حذف شدهنقل قول:
با چی فعالش کردی؟
معنی ارزونی هم فهمیدیم! با این اوضاع قشنگ الان رایتل ارزون تر می افته البته اگر شب نخوابیم صبح پاشیم ببینیم اونم هر 1گیگ رو کرده 20 هزار تومن :n08: سر صبح اس ایرانسل اومد ها دیدم ارزون شده باورم نشد... :n19:
من اشتباهی که کردم فقط رفتم الکی 10تومن دادم به این دزدها سیم کارتو عوض کردم... :n27:
بعد جالبیش اینه اینقدر هول هولکی بسته هارو تغییر دادن که شارژ ویژه اینترنت همراه رو هنوز حذف نکردننقل قول:
#رمز شارژ*۱۴۵*
هنوز با این میشه با کارت شارژ 10تومنی بسته 2گیگ رو فعال کرد
نقل قول:
اول که زدم یه پیغامی اومد زدم رفت
بعد اس ام اس اومد که ماهانه 24 گیگ فعال شد
ستاره 555 ستاره 518 مربع
راهش اینه که هیچکس دیگه بسته اینترنت فعال نکنه وقتی ببینید مصرف کننده بسیار کم شده تا حد چشم گیری یه حرکتی می کنند.... البته نباید از مجوز این تعرفه های فضایی هم گذشت که سازمان صادر کنندش کاملا دولته و کسی نیست جز سازمان تنظیم مقررات رادیویی...نقل قول:
دهنشون سرویس بسته هارو چرا اینقدر گرون کردن اینطوری که بریم رایتل بگیریم بهتره یه ماه 1.5 گیگ 12500 ایرانسل 17-18 تومن میافته سرعت هم که با این حجم محدود همون کم باشه بهتره:n37:
چون اقتصاد کشور ما پر پایه ی رانت قرار گرفته نه رقابت با نخریدن اتفاق خاصی نمیفته اونها که دارن قیمت نجومی میدن حالا کسی هم نخره اینها سودشون رو میکنندنقل قول:
در کل قیمت های قبل خیلی عجیب بود شما اگه بتونی با یه بسته 10 تومنی 1ماه شاید هزار ساعت با وایبر حرف بزنی تازه هم قیمت adsl هم در بیاد دیگه چیزی از پولی که از تماس گیرشون میومد نمیمونه
قبلا رگولاتوری چند باری گفته بود که شرط ارایه مجوز نسل افزایش ندادن قیمت بسته هاست احتمالا واکنش نشون میدند و احتمالش هم هست که یه کاهشی داشته باشه
نمردیم و معنی کاهش تعرفه هم فهمیدیم. الان تو تموم سایتای خبری نوشتن "کاهش تعرفه ایرانسل" بعد جالبه خود ایرانسل با اس ام اس اعلام کرده از اول دی قیمت بسته های تشویقی کاهش پیدا میکنه! اینم کاهش!
من الان چند وقته دارم از رایتل استفاده میکنم. الانم که این بسته هاش از رایتل گرون تر شد. سرعتش افتضاح تر، پکت لاس بیشتر، دروغ هاشم بیشتر.
در ضمن الان خوشحال شدم که 10 تومن بابت تعویض سیم کارت ندادم!
ویرایش: الان که نگاه کردم تو سایتش نوشته همواره باید مبلغ 1500 تومن توی حساب باشه تا بشه یک طرح رو فعال کرد. به به. اینم یه راه جدید برای دزدی. پیامک های اتمام اعتبار معمولا دیر میان. تا آدم بجنبه اینترنت رو قطع کنه پولش رو خورده و یه آبم روش.
فردا صبح زنگ میزنم میپرسم دقیقا چند درصد ارزون شده! (100%-)
اتفاقا به نظر من.قيمتا خوبه.
اینترنت موبایل که واسه دانلود فیلم و سریال نیست.
هرچقدر قیمت گرون تر سرعت بهتر.
پ.ن: حالا دوستان نیان بگن که تو.منطقه ما adsl نیست و دلمون به همین 3g خوشه.
تو منطقه ما هم adsl نیست و با وايمکس داغون سر میکنم.ولی این دلیل نمیشه که بخوام صبح تا شب و شب تا صبح با 3g دانلود کنم.
شما با این مسائل راحت کنار میاد. ولی من (و خیلیای دیگه) نمیتونیم ببینیم حقمون در حال خورده شدنه و ما هم خدا رو شکر کنیم.نقل قول:
-----------
دقیقا تعرفه ها +2 برابر شده.
از ایرانسل که تا حالا اینترنت پر سرعتی ندیدیم بسته همراه یک بار گرفتیم سرعتش روی حالت H+ از 15کیلوبایت بالاتر نرفت پولمون دود شد رفت هوا وایمکسش هم که خدا حفظش کنه از بس گرونه کسی نمیتونه از سرعت 128کیلوبیت در هر ثانیه فراتر بره ولی غمی نیست ماشالله اینترنت مخابرات هست علاوه بر شبانه رایگان روزانه رایگان هم داره میده:n31:
حاجی به نظرت چون قیمتش رفته بالاتر از فردا کیفیت بهتر میشه؟ واقعا فک میکنی کیفیت ایرانول بهتر میشه؟نقل قول:
تبریک میگم به ساقیت :n09::n02:
از فردا که نه ولی حتما تاثیر ميزاره.نقل قول:
این فروم جاييه که هرکی میاد نظر خودشو میگه.منم نظر خودمو گفتم
خخخخ
اقا خداروشکر که ایرانسل شهر مارو نه تریجی کرده نه هیچی همون نسل دو هم قطه خداروشکر وگرنه با این قیمتا اعصابمون داغون تر میشد. ایرانسل جان تا ابد اینترنت شهر مارو قطع کن:n02: تا حداقل کمتر حرص بخوریم
چون احتمالا تعرفه ازاد رو کم کردن،بهشون فشار اومده گرفتن بسته هارو زیاد کردن تا یکم کیسه نامحدودشون رو پر تر کنن:n10:
اون قضیه 1500 تومن هم واقعا خنده داره یعنی الان کسی که بخواد بسته 1000 تومنی بخره باید 3500 تو حسابش باشه خخخخ:n09::n31:
چه استدلال باحالی ولی آخرایه استدلال ایرانسل گرون کرده پس کیفیتش میره بالا :n02::n10:
از همین تریبون اعلام می کنم هموطن بشین تا کیفیت بره بالا... :n31:
بچه ها قیمت 3جی تو پاکستان که یادتونه
30گیگ 600روپیه که میشه کمتر از 20هزار تومن
بریم پاکستان پناهنده بشیم
اینترنت بهتر = منفجر شدن :n08:
هرکی پایه است تا بریم :n20:
شاید منظور منو متوجه نشدید.نقل قول:
وقتی تعرفه گرون بشه مصرف کننده کم میشه.دانلود های حجیم کم میشه پس سرعت می ره بالا.
واقعا فهميدنش واستون سخته.?
اخوی برادر اینجا ایرانه!! شرایطش فرق داره،در حالت نرمال حق با شماست ولی اینجا ایرانسل و همه مثل لاشخور دنبال خوردن پول و خون و .. مشتری هستن:n33:نقل قول:
پاکستان خطرناکه حسننقل قول:
من فردا دارم میرم کویت پناهنده شم میای بیا بریم
منو با خودت ببر کویت کویت :n02:
300گیگ اینترنت 4G تنها 24درهم :n10:
بستههای اینترنت همراه
شما مشترکین دائمی و اعتباری میتوانید از بستههای ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید:
مهلت استفاده حجم قیمت کد فعال سازی اعتباری کد فعال سازی دائمی ۱ روز ۱۵ مگابایت ۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۱# *۵۵۵*۵*۱*۱# ۱ روز ۵۰ مگابایت ۱۲,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۶# *۵۵۵*۵*۱*۶# ۱ روز ۱۵۰ مگابایت ۲۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۲# *۵۵۵*۵*۱*۲# ۱ روز ۲۰۰ مگابایت ۳۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۵# *۵۵۵*۵*۱*۵# ۱ روز ۵۰۰ مگابایت ۶۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۳# *۵۵۵*۵*۱*۳# ۱ روز ۱ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۱*۴# *۵۵۵*۵*۱*۴# ۷ روز ۱۰۰ مگابایت ۲۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۲# *۵۵۵*۵*۲*۲# ۷ روز ۲۰۰ مگابایت ۴۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۳# *۵۵۵*۵*۲*۳# ۷ روز ۳۰۰ مگابایت ۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۱# *۵۵۵*۵*۲*۱# ۷ روز ۶۰۰ مگابایت ۸۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۵# *۵۵۵*۵*۲*۵# ۷ روز ۱ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۷# *۵۵۵*۵*۲*۷# ۷ روز ۲ گیگابایت ۱۸۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۴# *۵۵۵*۵*۲*۴# ۷ روز ۵ گیگابایت ۳۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۲*۶# *۵۵۵*۵*۲*۶# ۳۰ روز ۲۰۰ مگابایت ۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۱# *۵۵۵*۵*۳*۱# ۳۰ روز ۵۰۰ مگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۶# *۵۵۵*۵*۳*۶# ۳۰ روز ۱ گیگابایت ۱۳۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۷# *۵۵۵*۵*۳*۷# ۳۰ روز ۱۲۰۰ مگابایت ۱۶۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۵# *۵۵۵*۵*۳*۵# ۳۰ روز ۲ گیگابایت ۲۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۲# *۵۵۵*۵*۳*۲# ۳۰ روز ۵ گیگابایت ۴۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۳# *۵۵۵*۵*۳*۳# ۳۰ روز ۱۰ گیگابایت ۶۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۸# *۵۵۵*۵*۳*۸# ۳۰ روز ۲۰ گیگابایت ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۴# *۵۵۵*۵*۳*۴# ۳ ماهه ۶۰۰ مگابایت ۱۲۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۴*۱# - ۳ ماهه ۵۰ گیگابایت ۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۴*۲# *۵۵۵*۵*۴*۲# ۶ ماهه ۷۰ گیگابایت ۲,۶۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۴*۳# *۵۵۵*۵*۴*۳# ۱۲ ماهه ۱۰۰ گیگابایت ۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۴*۴# *۵۵۵*۵*۴*۴#
توجه داشته باشید در طرح سه ماهه حداکثر حجم قابل استفاده در هر ماه ۲۰۰ مگابایت میباشد.
دوست عزیز ، شرکت سرویس دهنده باید بستر سرویس دهی به مشترک رو فراهم کنه ، نه اینکه گرون کنه که کسی استفاده نکنه !نقل قول:
شاید منظور منو متوجه نشدید.
وقتی تعرفه گرون بشه مصرف کننده کم میشه.دانلود های حجیم کم میشه پس سرعت می ره بالا.
واقعا فهميدنش واستون سخته.?
ایرانسل و همراه اول وظیقه دارن که با کیفیت بالا و قیمت مناسب سرویس دهی کنن . قیمت ها باید طوری باشه که با جیب مصرف کننده هاش هماهنگ باشه . وگرنه کسی کسی که بتونه 100.000 تومان پول بسته 20 گیگ بده ، قطعا سمت سیم کارت 5 تومنی نمیره !
اونم با این کیفیت و سرعت .
من که ایرانسل رو خاموش کردم و دو ماهی هست که از همراه اول استفاده می کنم . با 1 دونه آنتن ، 200 تا دانلود میده . ایرانسل با این هم تبلیغ به گرد پاشم نمیرسه
ﺧﺮﻡ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﮐﺰ ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺰﻝ ﻭﻳﺮﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺭﺍﺣﺖ ﺟﺎﻥ ﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺍﺯ ﭘﻰ ﺟﺎﻧﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﮔﺮ ﭼﻪ ﺩﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻰ ﻧﺒﺮﺩ ﺭﺍﻩ ﻏﺮﻳﺐ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺑﻮﻯ ﺳﺮ ﺁﻥ ﺯﻟﻒ ﭘﺮﻳﺸﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺩﻟﻢ ﺍﺯ ﻭﺣﺸﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺳﮑﻨﺪﺭ ﺑﮕﺮﻓﺖ
ﺭﺧﺖ ﺑﺮﺑﻨﺪﻡ ﻭ ﺗﺎ ﻣﻠﮏ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﭼﻮﻥ ﺻﺒﺎ ﺑﺎ ﺗﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﻭ ﺩﻝ ﺑﻰ ﻃﺎﻗﺖ
ﺑﻪ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﻯ ﺁﻥ ﺳﺮﻭ ﺧﺮﺍﻣﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺩﺭ ﺭﻩ ﺍﻭ ﭼﻮ ﻗﻠﻢ ﮔﺮ ﺑﻪ ﺳﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻓﺖ
ﺑﺎ ﺩﻝ ﺯﺧﻢ ﮐﺶ ﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﮔﺮﻳﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﻧﺬﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻏﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﺁﻳﻢ ﺭﻭﺯﻯ
ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﻴﮑﺪﻩ ﺷﺎﺩﺍﻥ ﻭ ﻏﺰﻝ ﺧﻮﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺑﻪ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﻯ ﺍﻭ ﺫﺭﻩ ﺻﻔﺖ ﺭﻗﺺ ﮐﻨﺎﻥ
ﺗﺎ ﻟﺐ ﭼﺸﻤﻪ ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺩﺭﺧﺸﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺗﺎﺯﻳﺎﻥ ﺭﺍ ﻏﻢ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻧﻴﺴﺖ
ﭘﺎﺭﺳﺎﻳﺎﻥ ﻣﺪﺩﻯ ﺗﺎ ﺧﻮﺵ ﻭ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﻭﺭ ﭼﻮ ﺣﺎﻓﻆ ﺯ ﺑﻴﺎﺑﺎﻥ ﻧﺒﺮﻡ ﺭﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ
ﻫﻤﺮﻩ ﮐﻮﮐﺒﻪ ﺁﺻﻒ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ
دوستان شب یلدای خوبی داشته باشین :n16::n06:
ببخشید تعرفه ها 10برابر نشدن؟:n13:
اون بالا تو اون جدوله 1روزه 1گیگ رو زده 10000تومن قبلا 1000تومن نبود؟:n13:
چقدر ارزون شد واقعا ادممک به خودش میباله این همه ارزونی :) الان من که همیشه برا تبلتم 10 تومن میزدم 2 گیگ میگرفتم الان کوفتم نمیزنم از یک روش دیگه استفاده میکنم نت مفته ایرانسل چششون دراد دزدا به موقعش هم یک مقاله تند و تیز تو بخش اخبار پیج و سایت بروزرسانی میزنم لینک میدم بیاین همگی نظر بدین ؛از خوشحالی مبترسم خوابم نبره :دی
به ما هم یاد بده :n02:نقل قول:
چه ساده ای شمانقل قول:
همچین چیزی حقیقت نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا امان از دست اینا،مبحث خنده ادم رو برای یک هفته جور میکنن:n02:(شما مواظب باش به اندازه پولی که میدی از خدماتش نهایت استفاده رو ببری زیر ابی رفتن پیش کش:n02:)نقل قول:
بسته شبانه هم احتمال داره دوباره اضافه بشه ،من 3 تا بسته پشت سره هم خریدم الان نزدیک 60 گیگش مونده:n02:
تعرفه هاش در حد فاجعه ست نمیذاشت ملت بدون طرح استفاده میکردن سنگین تر بود + زیرش بسیار شدیدی پیدا میکنه مصرف کنندگانش،هرچند ملت ما نشون دادن برای حمایت از تولید ملی حاضرا چندین برابر بره تو پاچشون اما خم به ابرو نیارن:n02:
ببخشید یکمی ترول مانند بود پستم
دوست عزیز هم رایتل هم ایرانسل این امکان زیر ابی رفتن رو دارن:n02:نقل قول:
ملت ایران قبلا امتحانشون رو پس دادن
شاید چند روز اول ریزش داشته باشه و کاربرها کمتر استفاده کنند و طرح بزنند ولی بعدش همه چی عادی میشه و مثل سابق شروع می کنند به خرید طرح ها.
ملت از پسته 50 تومنی که نون شبشون هم نبود نگذشتند و فقط غر ردند حالا این دیگه چیزی نیست.
همراه اول رو هم از قلم انداختی :)نقل قول: