فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟
Printable View
فرق ep830 با EP-830A چیه؟ من ep830 خریده بودم 70 الان EP-830A زده 20 تومن یه سایت
اینا با هم فرق دارن؟یا 50 ارزون شده؟
سلام
متاسفانه ex600 ومدلهاي phonak ايران گير نمياد ولي jvc و klipsch رو ميتونين از مجتمع پايتخت طبقه اول تهيه كنين.
ميشه لطفا رويو هايي كه از s4 يا s5 نقد كردن رو برامون بزارين؟چون من بغير از كيفيت ساخت كه اون هم بدليل اينكه قيمت مناسبي داشته باشه ايراد ديگه اي نتونستم براي اين هدفون پيدا كنم و جايي هم نديدم كه از اين هدفون نقد كرده باشن فقط تعريف بوده و بس.
محصولات klipsch روميتونين با گارانتي ارتافرورد از مجتمع پايتخت تهيه كنين
موفق باشين.
سلام
تحقيقي كه تو سايتها كردم 830A متاسفانه پيدا نكردم.احتمالا فيك هست .چون مطمعنا هيچ محصولي در ايران عزيز اسلامي هيچ وقت ارزون نميشه .
عزیز ep-830 A که با گارانتی آواژنگ فروخته می شود همگی فیک و بی کیفیت هست!نقل قول:
من یک microsoft life chat lx-3000 داشتم خیلی راضی بودم فقط usb بود ولی فیلیپس هم هدفون های خوبی داره من خودم الان یک فیلیپس دارم shp-9000 که 175 با پلمپ و درست حسابی خریدم خییییییییییییییییلیییی خوبه قبلش هم steel series 57 v/2 داشتم که قبل گرونیها 100 خریده بودم که بیس خوفی داشت اما سیمش رو که خیلی محکم بود توی جارو برقی رفتو.... که پاره شد در کل من از هر سه راضیم لایف چت همه جا پیدا میشه اما اون دو تا کمیاب هستند حتی اون فیلیپسه رو تو گوگل شاپ هم پیدا نمیکنی ولی تو این رنج یا فیلیپس یا میکروسافت بخر دنبال لاجتیک و ای فور تچ نرونقل قول:
آقا دمت گرم راهنماییم کردی.نقل قول:
من اینو بر اساس ریویوهای headfi گفتم که مثلا joker به s4 امتیاز 6.7 داده و clieos هم 3.9 از 5 داده که بد نیست ولی تو این رنج چیزای خیلی بهتر هم بودش ولی خب مثه اینکه اینجا گیر نمیاد.
s5 هم یکی از بچهها همین تاپیک خریده بود که میگفت بد نیست ولی خیلی هم خوب نیست....نتوستم اینو پیدا کنم ولی ماه اول 2012 بود پستش.
اگه این jvc رو پیدا نکردم سراغ klipsch میرم.
بازم ممنون از جوابت.
دوستان من از صدای AKG K518DJ خوشم اومده با قیمت 155 تومان حالا میخواستم بدونم تو این کلاس قیمت چیز بهتری میشه گیر آورد (ترجیحا وایرلس) یا اینکه همین رو بگیرم
نه اوایلش خوب بود و با مکالمه معمول حدود 8-9 ساعت شارژ نگه می داشت. برای گارانتی تماس گرفتم میگن این مدل چون خیلی کوچیک هستش همینقدر بیشترشارژ نگه نمیداره و خود شرکتش گفته بعد از 2 ساعت خاموش میشه و باید 20 دقیقه برای شارژ مجدد روی پایه شارژ باشه. اگر امکان داره آدرس سایتش رو واسم بزارید. ممنوننقل قول:
دوستان من p5 رو سفارش دادم و بزودی دستم میرسه ... m50 هم صداش خیلی به dr dre نزدیک بود پشیمون شدم از گرفتنش
فقط یک سوال من بی پاسخ موند این dark بودن صدا که در مورد p5 بیان میشه عیب و ایراد هستش یا به نوعی به جنس صدا بر میگرده و ایراد خاصی نیست ؟
با تشکر
اگه با موجودی بازار ایران پیدا میشد من هدفونم رو تغییر میدادم.نقل قول:
سلام . EP-660 اصلیه یا تقلبی ؟ قیمت واقعی چنده؟ ارزش خرید داری؟ با ep-630 چقدر فررق میکنه؟ بهتره یا بدتر؟ ممنون
ep 630 و 660 را شاب گارانتی می کند و اگر بتونید با همین گارانتی پیدا کنید اصل هست... آواژنگ فیک هستنقل قول:
تو ریویو های سایت آمازون 660 امتیاز بیشتری آورده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بسیار بسیار مبارکتون باشه
امیدوارم یکی از بهترین هدفونهاتون باشه و یه رویوی خوب هم اینجا برامون بزارین.
در مورد dark بودن تا جای که یادمه rezaomido توضیحات کاملی داده بودن ولی در باره background صدا بود نه خود صدا که dark بودن background در واقع یک مزیت هست که تو عمق و جزییات صدا وجود داره .توضیحات تکمیلی رو میتونین از پستهای اقا رضا مطالعه بفرمایین.
مجددا پیشاپیش هدفون جدیدتون رو تبرک میگم.
من میخوام یه هدفون ضدنویز کامل واسه درس خوندن بگیرم.(کارشناسی ارشد)
مدلهای سونی و یه چند تای دیگه رو هم دیدم ولی نمیدونم چی بگیرم.
قیمت هم تا ۲۰۰
دوستان
هدفونهای urbanear در مجتمع پایتخت موجود هستن. فقط فرصت تست نشد .
هدفونهای داخل گوشی akg ,bose ,audio technica ,crative در طبقه همکف مجتمع پایتخت فروشگاه دیجیتال موجود هست.
هدفونهای jays در طبقه اول و jvc در طبقه دوم موجود هست.و هدفونهای klipsch هم در طبقه اول موجود هست.در مورد s4 هم بزودی موجود میکنن.
با تشکر
متشکرم من برادرم hd25 سری آدیداس و m50 و p5 رو چون داره ( هدفون های کلوز ) تست کرده بود کلا خودش همیشه با این p5 کار میکنه و میگه از بقیه بهترهنقل قول:
البته بیس hd25 بیشتره و سوند استیج m50 هم بعد تست میگفت از p5 بهتره اما صدای p5 بسیار طبیعی هست و اگر در مجموع در نظر بگیریم p5 برنده این مقایسه میشه مخصوصا به جهت مید رنج و وکال بینظیرش ... حالا باید دستم برسه و burn بشه تا بتونم یک رویو کامل بزارم
البته در رویوهای که ازش خوندم ندیدم کسی تونسته باشه بهش ایرادی بگیره ... که این جالبه چون به شخصه خیلی کم دیده بودم کسی به هدفونی نتونه ایراد خاصی بگیره
دوستان که قبلاً جواب دادننقل قول:
دوباره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Dark - A tonal balance that tilts downwards with increasing frequency. Opposite of bright. Weak high frequencies.
.نقل قول:
Dark: Opposite of bright. Weak high frequencies
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Dark - A tonal balance that tilts downwards with increasing frequency. Opposite of bright.
اینکه عیب حساب میشه یا نه رو باید خودتون بگین
از اون اولا گفتم، خوب توی صدا مفهومه خاصی نداره، پس بد هم مفهوم خاصی نداره
بعضی ها نمیتونن فرکانس های بالا رو تحمل کنن، پس هدفون dark می گیرن (البته بگذریم از اینکه بعضی سبکها کلاً فرکانس بالا ندارن که بخوان ...)
باید خودتون تشخیص بدین چی خوبه چی بد
دوستان عزیز
شرکت اواسان اکثر هدفونهای داخل گوشی و earpad شرکت akg و audio technica رو موجود کرده و بزودی مدلهای تکمیلی هم اضافه میشه.
در اولین فرصت مدلها و قیمتهای موجود رو براتون تو بخش معرفی برندها قرار میدم.
با تشکر
سلام
فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟
اگه داخل گوشی میخواین میتونین از سونی مدل mdrnc22 رو تهیه کنین و با کمی افزایش بودجه مدل بسیار خوب و با کیفیت akg k390 nc رو تهیه کنین .البته این مدلها موقع پخش موزیک نویزکنسلینگشون فعال میشه.حالا اگه بهمراه موسیقی میتونین مطالعه بفرماین میتونین از این هدفونها استفاده کنین در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از فومهای توگوشی تیر اندازی یا روگوشیهای تیراندازی استفاده کنین البته اونها هم معایبی دارن که رو گوشها فشار زیادی وارد میکنن.
سلام
من یه هدفون فول سایز برای موزیک کلاسیک و پاپ میخوام بگیرم
از نظر بودجه تا 500 تومن میخوام هزینه کنم
خودم نظرم روی Sennheiser HD 598 هست
حالا چند تا سوال دارم:
یکی اینکه برای استفاده از آخرین حد توانایی این هدفون حتما احتیاج به آمپلی فایر هست؟
دوم اینکه چه پخش کننده ی پرتابلی رو برای این هدفون توصیه میکنید؟
سوم هم اگر این انتخاب اشتباه هست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
درود بر اساتید گرامی مخصوصا آقا رضا عزیز
میخوام نظرتون رو برای خرید این دو هدفون بدونم(کارت صدام : XONAR ESSENCE STX)
البته اگه بشه opamp ها رو عوض میکنم.
1- DENON AH-D5000
2- SENNHEISER HD598
این ۲ تا مدل از سونی که تو سایتشون هست چجورین؟ قیمتهاشون چی؟نقل قول:
بهترين انتخاب رو با توجه به سبك مورد علاقتون انجام دادين . البته با كمي افزايش بودجه ميتونين akg k701 تهيه كنين ولي در كل hd598 بهتر هست.بله براي درايو شدنش نياز به امپ هست.
كلا پليرهاي پرتابل براي اين هدفون توصيه نميشه ولي قابل استفاده با پلير هاي پرتابل هست(ولي نه با تمام توان بلكه نصفه نيمه).
موفق باشين
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
ولی من برای درایو شدنش آمپ ندارم
اونوقت به نظرتون بهتر نیست یه هدفون عالی که احتیاج به آمپ نداشته باشه بردارم(یا یه مدل پایینتر سنایزر+آمپ)؟
خوب دفعه قبل هم من این سوال رو از شما پرسیدم که فول سایز میخواین مثل nc7 یا داخل گوشی مثل nc22 یا nc33 که جواب ندادین.
در حالت کلی حذف نویز داخل گوشی های سونی بیشتر از فولسایزش هست .ولی تحقیقی هم که تو سایتها انجام دادم مدل akg k 390 nc که بهتون معرفی کردم خیلی بهتر از این مدلهای سونی بود .
قیمت هر سه مدل سونی رو هم میتونین از نمایندگی ایران رهجو بپرسین.
موفق باشین.
بله میشه ولی چه مدل عالی که بهتر و مناسب تر از hd598 هست که نیاز به امپ نداشته باشه؟البته تحقیق در این باره خالی از لطف نیست ولی نتیجه کاملا مشخصه.
لطفا سورس پلیر خودتون رو معرفی کنین.
چون این هدفون نیاز به توان خیلی زیادی برای درایو شدن نداره یعنی براحتی میتونین با کارت صوتی کامپوتر (البته onboard نباشه) و یا لپ تاپ این هدفون رو درایو کنین.
راستیتش زیاد برام فرق نمیکنه :)نقل قول:
فقط این مدل های داخل گوش زود از گوش من درمیاد (یعنی هر چی تا حالا داشتم اینجوری بوده) واسه همین یه مدته دیگه داخل گوش نمیگیرم.
امیدوارم اینا اینجوری نباشن :)
نه خوشبخنانه این مدل های سونی و akg سری های مختلف با سایز های مختلف دارن که با انتخاب سری مناسب به بهینه ترین حذف نویز و راحتی استفاده خواهید رسید.
پست اضافی:41:
پاک شود بی زحمت
شما توی محیطی که می خواین درس بخونین، خیلی سرو صدا هست؟نقل قول:
شما می خواین نویز کنسلینگ باشه یا نویز ایزولیشن؟
من باشم هدفون هایی رو انتخاب می کنم که همون نویز ایزولیشن دارن
از داخل ایران فقط میتونین تهیه کنین؟نقل قول:
اگر بدونین چی از صدا می خواین، احتمالاً راحت تر کمک خواهید گرفت
مثلاً توی این رده قیمت، گرادو sr325 یا akg k701 هم هستن؛ که از رقبای hd650 هستن؛ ولی این محدوده ها برای کسیه که میدونه چی می خواد
توی صدا بهترین مفهوم نداره که من یا هرکس دیگه بیاد بگه توی این رنج قیمت بهترین هدفون فلان مارک هستش
متأسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم در منطقی ترین حالت بر اساس جیبمون خرید کنیم تا نیاز و استفادمونمحتوای مخفی: :D
انتخاب دیگتون میتونه یک هدفون داخل گوشی باشه که نیاز به آمپ نداشته باشه (که این هم البته توی ایران موجود نیست)
در نهایت میتونین با گرفتن یک کارت صدای خوب (چیزی در حد 200 تا 300 ) و گرفتن همون سنهایزر، جواب خوبی بگیرین
میگم تو تهران مغازه خاصی رو سراغ ندارید که همه مدلها رو داشته باشن؟نقل قول:
(جمهوری خیلی گشتم ولی انگار نه انگار)
سکوت کامل واسه من خیلی مهمه(درسها مفهومی و پیچیدهان)(من تو قطار هم درس میخونم تازه الانم که همه جا سر و صداس حتی سالنهای مطالعه)نقل قول:
تفاوت این ۲ تا رو هم که گفتی من نمیدونم چیه :)
اگه مدل خوبی سراغ داری که تو ایران هم پیدا میشه بگی ممنون میشم.(تا ۲۰۰)
به طور خلاصه:نقل قول:
اونهایی که نویز ایزولیشن هستن، یکجورایی با کیپ کردن کانال گوش مانع از ورود نویز بیرون به داخل گوش میشن
اونهایی که نویز کنسلینگ هستن،موجی با دامنۀ معکوس نویز بیرون ایجاد می کنن؛ که در نهایت برآیند موج نویز و موج ایجاد شده توسط هدفون، صفر خواهد شد (البته به صورت تئوری)
براساس سیستم کار این نوع، از شروط اولیۀ کاربردی بودن سیستم نویز کنسلینگ، اینه که نویز بیرون به صورت تناوبی و کاملاً تکرار شونده باشه
مثلاً صدا قطار که هی تکرار میشه به صورت ثابت (ولی در واقع صدای قطار که به صورت ثابت تکرار نمیشه)
در نهایت کار این سیستم، هزینۀ اضافی داره و کیفیت سیگنال صوتی مربوط به موزیک رو هم در بعضی مواقع کاهش هم میده
در کل میتونین با تهیۀ هدفون داخل گوشی که سری کاملاً مناسب رو براش انتخاب کردین خیلی از کار سیستم نویز کنسلینگ نتیجۀ مناسب تری بگیرین
توی ایران نمی دونم کدوم داخل گوشی، نتیجۀ بهتری میده ولی لااقل میتونم یک مطلب رو بگم که خرید فول سایز با سیستم نویز کنسلینگ، کار دور از منطقیه .
به نظر من t-jays three میتونه گزینه ی خیلی خوبی برای شما باشهنقل قول:
چون کامل گوش رو پر میکنه خیلی خوب جلوی نویز رو بلوکه میکنه
من خودم شده موقعی که تویه ی گوشم بوده و صدای بوق ماشین که بقلم بوق میزده رو نشنیدم:23:
قیمتشم باید حدود 140 باشه
تو مجتمع پایتخت میتونی پیدا کنی
سلام
خيلي جالب بود .گويا از وضعيت بازار اطلاعي ندارين.ايران همينكه دوستان هدفوني كه قبلا تهيه كردن و رويو دادن رو بتونيم پيدا كنيم كار خارق العاده اي انجام داديم.چون موجودي بازار محدود هست و با وضعيت بازار ارز هم كه اوضاع بدتر ميشه.همينكه بتونيم بصورت پراكنده از هر منطقه اي هدفون مورد نظر مون رو تهيه كنيم راضي هستيم.البته وضعيت رو به بهبود هست و اميدوارم بزودي انواع برندهاي معتبر كه فعلا جاشون تو سبد خريدمون خالي هست پر بشه.
در مورد هدفون مورد نظرتون همونطور كه دوستان راهنمايي كردن پيشنهاد ميشه از هدفونهاي نويز ايزوليشن بخصوص هدفونهاي jays كه بهتون معرفي كردن يك تستي انجام بدين ،اميدوارم مورد پسند قرار بگيره البته نبايد انتظار معجزه داشته باشين چون قويترين نويز ايزوله ها متعلق به هدفونهاي costum هست و در مدلهاي معمولي هم بهتريني كه تست كردم مربوط به هدفونهاي shure بوده.كه متاسفانه فعلا داخل ايران موجود نيست.در هر صورت بازهم مجددا تحقيقي در اين زمينه انجام ميدم و اگه به نتيجه رسيدم حتما با هاتون در ميون ميزارم.
موفق باشين
سلام دوستان
من هدفون Akg k330 رو هم گرفتم.این هم اطلاعات کامل در مورد راحتی کار با این هدفون:
مزایا: این هدفون از نظر کیفیت جزئیات و بیس عالیه و صدای اطراف رو تا 70 درصد میگیره و خیلی عالی تو گوش کیپ میشه و با کشیدگی سیم از گوش در نمیاد و سیم محکمی داره و بسیار شیک هست.
معایب: احساس گوش درد در استفاده طولانی مدت،با کوچکترین ضربه به سیم صدای ضربه تو هدفون حس میشه، صدای باد در صورت وزش باد خیلی محسوس هست.
مشخصات فنی: Impedance:16ohm
Sensitivity:121db/v
Frequency Response:12-23.5 khz
و قیمت 140 تومن هست.این هدفون بعد از Burn In شدن بیس شفافتر و جزئیات کاملتری پیدا کرد در ضمن هدفون k330 از صدای نیمه بازی برخوردار هست. البته من دنبال هدفون Akg k370 گشتم ولی پیدا نکردم و به k330 رازی شدم.
موفق و پیروز باشید.
با سلام
مبارک باشه و ممنون از توضیحات
ولی کاش قبل از خرید یه سری به اینجا میزدین.
akg k370 تو مجتمع پایتخت طبقه هم کف فروشگاه دیجیتال با گارانتی اواسان موجود هست با مدل silverblack با حدود قیمت 170 هزار تومان اگه اشتباه نکنم.k370 هم هدفون بسیار خوش ساخت و زیبایی هست و صدای مانیتور و باز از مشخصات اون محصوب میشه و کابل بسیار با کیفیت و خوب 99.999% ofc داره و تو ساخت بدنه از بهترین الیاژها استفاده شده بهمراه سیلیکونهای بسیار با کیفیت و نرم بطور کامل و راحت داخل گوش قرار میگیره.ا
به امید خدا به زودی این هدفون رو هم تهیه کنین و یه رویوی خوب برامون اینجا بزارین.
با تشکر
درود بر شمانقل قول:
پیشنهاد می کنم به جای D5000 مدل D2000 رو جایگزین کنید که از نظر کیفیت به قیمت به نظرم Setup با کیفیت تری خواهد بود هر چند که D2000 هدفون بسیار مقاومی از نظر مکانیکی نیست ولی بسیار مناسب سبکهای الکترونیک هست و به جراعت می شه گفت Denon برند متخصص ساخت فول سایز برای سبک های الکتورنیک هست
به هر حال به دلیل اینکه Denon هیچکدام از محصولاتش در اینجا قابل تهیه نیست پیشنهاد بهتر اینه که HD598 رو انتخاب کنید ولی همچنان یک سری سوال ها برای کسی که بخاد نظرشو به شما بگه هست که بهتر می بود اونها رو هم توضیح میدادید چون جنس صدای این هدفون مورد نظر بسیار بسیار با هم متفاوته Denon صدای گرم و با بیس عمیق و قوی و هدفونهای بسته و در طرف مقابل سنهایزر با هدفونهای Open و با بیس بسیار ضعیف و صدای نسبتآ سرد و های بسیار باز و شفاف
Denon موجود شده؟!
شما هم موفق باشید.
dark بودن یک هدفون یک ضعف به حساب میاد چون یک هدفون باید بتونه تمام انچه در پهنای باند اون هست بدون کمترین تغییر پخش کنه مثلآ فرض کنید مشخصات یک هدفون فرضی ذکر شده 20 هرتز الی 20 کیلوهرتز ولی اگه با دقت تمام به فرکانس صدای تولید شده این هدفون گوش کنید تشخیص خواهید داد که از فرکانس 10 کیلو هرتز به بالا کم کم کیفیت دچار افت شده و در نتیجه جزییات بسیار زیادی از صداها از بین خواهند رفت پس این هدفون با کیفیت از نظر عمومی نیست ولی ممکنه برای یک سبک یا یک کاربرد خاص بسیار مناسب باشه
در حقیقت این نوع هدفونها پهنای باند اونها بسیار محدود هست ولی برند سازنده ترجیح داده که از اون به عنوان یک مدل جدید استفاده کنه چون سلیقه ها متفاوته ولی در واقع باید پهنای باند واقعی اونها ذکر بشه که نمیشه که هر کاربری دچار انتخاب اشتباه نشه
بهترین کیفیت صدا شاید معنای مشخصی نداشته باشه چون گوشها و سلیقه های انسانها بسیار با هم متفاوته و از همه بدتر اینکه ممکنه شما از صدا و یا کیفیت صدای یک هدفونی که 5 سال پیش لذت می بردید دیگه حتی حاضر نباشید 5 دقیقه به صداش گوش کنید(به دلیلی افت و تغییر سلیقه شنوایی). ولی به نظرم بهترین کیفیت صدا ، صدایی هست که هر آنچه در واقعیت اتفاق افتاده توسط هدفون دوباره باز تولید بشه که محاله ولی ایده ال می شه صدای مانیتور که بسیار بسیار نزدیک به صدای طبیعی هست.
شما هم موفق باشید.
سلام من یه هدفون میخوام که وصلش کنم به تلویزیون.... میتونم از هدفونهای موجود استفاده کنم منتها مشکل اینه که سیمهاشون کوتاهه و همیشه باید بشینم یکی دو متری تلویزیون:13:
سوالم اینه که میتونم از هدفونهای وایرلس استفاده کنم؟ با تلویزیون ست میشه یا نه؟ چون هیچ پیش زمینه ای در موردشون ندارم...
اگر کمکی میکنه; تلویزیونم پلاسمای پاناسونیک مدل st30 هست...