خواهش می کنم :happy:نقل قول:
Printable View
خواهش می کنم :happy:نقل قول:
با سلام دوستمون کامل توضیح دادننقل قول:
یه نکته اینکه ممکنه این شرکتی که ازش سرویس گرفتین تجهیزات مخابراتی که د رمرکز نصب کرده قدیمی و از رده خارج باشه همین خودش نویز ایجاد می کنه
و یه نکته دیگه کابل های تلفن از زیر زمین که رد می شن در محل های به اسم مفصل به هم وصل می شن مثل یه اتاقک کوچک زیر زمینه ، این اتاقک ها در فصل زمستان پر از اب می شن و عملا محل اتصال کابل ها میره زیر اب حالا چقدر اب نفوذ کنه به محل اتصال خودش نویز ایجاد می کنه (تا ماموره ای نگهداری خط برن دونه دونه اتاقک ها رو با پمپ اب تخلیه کنن و خط درست بشه )
مثلا امسال خط خودم در اوج بارش ها و بارندگی 3 درجه نویز می گرفت
نکته دیگه مسیر بیرون رو چک کن ببین همسایه ای کسی کابل برق از کنار خط تلفن کشیده یا نه این خودش نویز ایجاد می کنه
سلام
این دو عکس از وضعیت یک خط هست با دو مودم مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالایی مودم tp link 8901 هست و پایینی dlink 2750 هست که به مراتب جدیدتر هست نسبت به اولی ولی snr اپلود اینقدر پایینه که همش قطع میشه
جمعه اینقدر قطع شدم زنگ زدم مخابرات گفتم snr اپلود هی میاد زیر 6 قطع میشم یه سری حرف های تکراری که تلفن نباشه و این حرفا رو زد که گفتم اینا چک شده گفت پس کارشناس باید بیاد که گفتم سرکارم و کسی هم نیست گفت پس با یه سیم تلفن دیگه تست کن و این حرفا من سیم و عوض کردم فرق نکرد بعد چون دو خط adsl دارم پایین وضع snr اوکی هست گفتم مودمشو ببرم بالا تست کنم تست کردم دیدم snr خیلی بهتری داد بعد همون مودم dlink رو اوردم پایین دیدم snr پایین هم اومد 6 و دیگه فهمیدم مودم تاثیر گذاره
کسی مورد مشابه داشته ؟ چرا اینطوریه ؟ جفتشون هم annex_m هستن
بله تایید میشه و مودم خیلی موثر هست؛ من با 3 مودم متفاوت تست کردم هر کدوم یک آماری میداد، بهترینش هم اونی بود که چیپستش برادکام بود. :wac:نقل قول:
نقل قول:
یعنی بندازیمش آشغالی؟:biggrin:
همین مودم الان بخری فکر کنم 700 اینا باشه
سلام
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم اول بگم که من از پارس انلاین سرویس دارم 8 مگ گرفتم ولی به خاطر نویز شدید با حرکت اسانسور گفتم بزارند رو 7 مگ بهتر شد
حالا مشکل اینترنت با حرکت اسانسور نویز شدیدی روش میوفته . سرویس کار اسانسور
سر در نمیاره از این موضوع یه سیم تلفن برا اسنسور بود که اونم قطع کردم سیم تلفن من از چاه
اسانسور رد نشده . مودم بردم به سیم مادر که از بیرون میاد داخل ساختمان بهش وصل کردم بازم نویز داره با حرکت اسانسور
دیگه کلافه شدم
یه عکس از snr میزارم اینم بگم که snr الان رو 12 هست با حرکت اسانسور میادش رو 6 و ارور پکت زیاد میشه
نقشه حرکت کابل تلفن رو بهمون بگونقل قول:
ایا غیر از خودت باقی واحدها کابل تلفنشون از کنار اسانسور رد میشه؟
احیانا کابل تلفن از کنار کابل های برق رد نشده؟
نه برای زاپاس بدرد میخورننقل قول:
اینم اضافه کنم مودم های دارای این چیپست، خیلی زود میسوزند؛ خودم تو این 6 سال ، 3 تا مودم سوزوندم :biggrin:
حالا این آخری رو یک هیدسینک اضافه کردم ببینم چقدر عمر میکنه.
سلام دوستان.. من یه مشکلی دارم که چندین ماهه داره منو اذیت میکنه.
خط من کیفیت خیلی خوبی داره..سیمبان مخابرات اومده و تمامی سیمکشی رو نو کرده از کوچه بگیر تا خونه. اما خط من ده روز درسته، یک روز کامل به هم میریزه و ارورهای متعدد CRC روش میاد. این یک روزی که میگم تند تند قطع میشه و مشکلات زیادی داره. احساس میکنم این اتفاق آخر هفتهها از جمله چهار شنبه و پنج شنبه بیشتر میفته اما قبلا تو روزهای دیگه هم اینجوری شده =((( معمولا هم صبحها اتفاق میفته هر چند شبها هم اینطوری شده. هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه که مشکل از چیه! فقط مطمينم که از منزل نیست.
سلامنقل قول:
در یک ساختمان دیگه مشکلی شبیه این داشتند و با روشن شدنِ موتور آسانسور پارازیت شدید میافتاد روی تصویر و صدای مانیتورهای آیفون های واحدها با وجودی که سیمهای برق و کنترل آسانسور همگی از چاله ی آسانسور رد شده و سیمهای مانیتورهای واحدها از یک کانال دیگه رد شده که حدود ۳۰ سانت با همدیگه فاصله دارند و بینشون هم دیوارِ آجر سفالی هست و گچ و سیمان .
◼️ فویلِ آلومینیومی پیچیدند دورِ کابلِ برق ۳ فاز که از همکف، برق ۳ فاز رو میبره تا خرپشته و اتاق آسانسور و تابلو فرمان و موتور آسانسور . تمام کابل به طور کامل پوشیده شد با فویل آلومینیومی با ضخامت متوسط .
مشکل رفع شد .
به احتمال زیاد مشکل شما هم با همین روش حل میشه . البته برای اینکه زحماتتون کمتر بشه ، بهتره در ابتدا فقط اون قسمت از کابل برق ۳ فاز رو که به موازات سیم تلفن واحد شما هست فویل پیچی کنید و بالاترش رو نپیچین .
◼️ یعنی بر فرض مثال، اگر شما در طبقه ی دوم هستین و ساختمان ۵ طبقه هست پس در ابتدا فقط از تابلو برقِ اصلی ساختمان ، کابل رو فویل پیچی کنید تا طبقه ی سوم و نتیجه رو تست کنید .
◼️ نیازی نیست که فویل رو مثل نوار چسب دور کابل بپیچین . یک نوارِ یک و نیم یا ۲ متری از فویل رو با عرضِ ۵ سانت ببُرید یعنی یک مستطیل با طول ۲ متر و عرض ۵ سانت و به صورت طولی بذارید روی کابل و فویل رو از دو طرف خم کنید تا تمام کابل رو کاملاً در بر بگیره و اصلاً دیده نشه .
◼️ بنده تضمین نمیدم که مشکل شما هم با این روش حل بشه ولی اگر هیچ راه حلی پیدا نکردین پس ارزشش رو داره که انجام بشه . هزینهی زیاد هم نداره . شاید حدود ۴۰ هزار تومان بشه و یا کمتر .
◼️ آلومینیوم رو از مغازههایی که به صورت متری میفروشند بخرید تا بتونین با ضخامت نسبتاً زیاد بخرید . بستههای فویل آماده که در سوپرمارکت ها هست ضخامتش خیلی کم هست .
◼️ اگر عرض فویل ۶۰ سانت باشه پس ۱ مترش برای پوشاندنِ حدود ۱۲ متر کابل کافی هست چون عرضِ ۶۰ سانت تقسیم بر ۵ سانت میشه ۱۲ نوارِ ۵ سانتی به طولِ ۱ متر طول .
◼️ اگر تاثیرش کم بود ، بهتره یک سیم رو لخت کنید و چند دور محکم بپیچین دور فویل و سر دیگه ی سیم رو محکم وصل کنید به سیم ارتِ ساختمان یا همون سیم چاه اِرت ( سیم زمین Earth) تا امواج رادیویی که فویل از کابل برق ۳ فاز میگیره رو به صورت جریان برق منتقل کنه به زمین
◼️ اگر انجام دادین ، نتیجه رو اطلاع رسانی کنید تا دیگران هم از تجربه ی شما استفاده کنند .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b
سلام
من 2 هفته است که مشکل نویز دارم.
سرویس ADSL 8 مگ پارس انلاین
به این صورت که وقتی مودم روشن میشه ارتباط با 8 مگ کانکت میشه و SNR هم روی 9-10 هست
بعد از گذشت چند ساعت یهو SNR میشه 0.1 و کانکشن ریست میشه و مجدد که وصل میشه SNR درسته
گاهی وقتا هم بعد از ارتباط مجدد سرعت کمتر میشه. مثلا روی 6 مگ کانکت میشه
100 بار پشتیبانی پارس انلاین زنگ زدم 5 بار رفتم تست سر خط گرفتم.
اخر سر ثبت شکایت کردم در سامانه 195 خودشون بهم زنگ زدن بعد از کلی بحث و وصل شدن به کامپیوتر من با any desk گفت که کامپیوترت مشکل داره یه سیستم دیگه بیار تست کنیم.
رفتم از یکی از دوستام سیستم گرفتم و تست کردیم مجدد خراب بود.
با سیستم جدید هم مشکل حل نشد.
این سری گفت مودمت خرابه رفتم 600 تومن دادم مودم خریدم ولی بازم مشکل سر جاشه.
اول اینکه ایا کسی مشکل مشابه داشته و ایا راه حلی میدونه براش؟
و سوال دیگم اینکه ایا نویز خط میتونه مرتبط با isp باشه و با تغییر isp مشکل حل میشه؟
واقعا دیوانه شدم دیگه هر روز 20-30 بار قطعی دارم
درودنقل قول:
این مشکل از کامپیوتر نیست ، تو مواردی خاص میتونه از مودم باشه
لطفا مسیر سیم کشی رو بگید که به چه شکلی هست؟
ایا از کنار برق رد شده؟ از کنار اسانسور رد شده؟
زمان زنگ خوردن قطع میشه؟ اسپلیتر اگر داری سالم هست؟ ایا چندین پریز دارین؟
ایا کابل ها جایش سولفاته شده؟ یا بارون زده؟
به این سوالات ابتدا پاسخ بدین تا بتونیم راهنمایی کنیم و همچنین از کیفیت خط یک عکس از داخل مودم قرار بدین.
1- مودم رو دیروز خریدم و tp-link wd8961N هستنقل قول:
2- از کنار برق رد شده بله ولی از دم در (سر خط) هم که تست میکنم همینه فرقی نداره.
3- آسانسور نداریم خونه ویلایی هست.
4- نه قطع نمیشه
5- اسپلیتر دارم و سالمه بله (چک کردم) اگه تلفن بدون اسپلیتر وصل بشه نت قطع و وصل میشه ولی با اسپلیتر مشکلی نداره
6- پریز فک کنم کلا 7 تا باشه ولی 2 تاش استفاده میشه. یکی که تلفن خونه وصله و یکی دیگه هم مودم وصله.
کل پریز های تلفن رو جدا کردم تو جعبه تقسیم و از نویزگیر رد کردم و سیم های پریز مودم رو از همون جعبه تقسیم جدا کردم و جداگانه آوردم.
کابل ها هم نه سولفاته نشدن.
شاید داخل کافو سولفاته شده باشن که اینو هم نمیدونم چطوری باید بگم بگم بررسی کنن.
مشکل شما از قعطی یا سولفاته شدن سیم از سر پست تا درب منزل هست. مسیر رو چک کنیدنقل قول:
چطوری باید چک کنم؟نقل قول:
سیم رو از بالای چراغ برق بردن و فاصله تا کافو هم زیاده
چطوری میتونم بگم یه نفر بیاد از مخابرات اینکارو کنه؟ خودم چطوری میتونم؟
به نظر میرسه مشگل شما
از طرف مرکز مخابراتی هست
معمولا یه نماینده میفرستن از طرف شرکت، مخابرات تا برای شما پورت عوض کنن
بعیده از طرف شما باشه .
600 تومن مودم خریدید ؟
خب 600 تومن مودم خوبی گیرتون نمیاد ولی باز مشکل از طرف شما نیست ...
برای اینترنت باید فقط یک پریز در مدار باشه و از کنار کابل برق هم رد نشده باشهنقل قول:
شما به شرکت بگید که اعلام خرابی کنن تا مسیر رو چک کنن
مخابرات بعیده که اقدامی کنه.
مورد دیگه فیوز هست که در مخابرات برای هر پورت نصب هست ، اگر انها مشکل داشته باشن بله این مشکلات هم به وجود میاد، به شرکت اعلام خرابی کنید.
اخرین راه هم که شاید، شااااید بشه حل کرد خرید خط جدید هست که در حال حاضر پیشنهاد نمی کنم
نقل قول:
یه عکس از قسمت Status مودم ت بذار ، ببینم پارامتر های خط ت به چه صورته ..
دوستان من پارامترم به این صورته
طبق گفته این سایت ، پینگ داخلی م 17.5 هست
ولی پینگم تا فرانکورت آلمان اینه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به نظر شما مشگل کجاست ؟
من مشکلی نمیبینم! پینگ داخلیت ۱۷ هست و پینگ خارجی ۹۸نقل قول:
فکر کنم این سایت پینگ هینت باشه! عادیه هست دوست گرامی
حضوری برین مرکز مخابراتی خودتون سوال کنید سیم بان منطقه شما کیه باهاش ارتباط بگیرین با تقبل شیرینی مربوطه براتون چک کنه و احیانا اگر لازم بود جای خط تلفن رو در رک مخابرات عوض کنهنقل قول:
درود خدمت دوستان خسته نباشید , من حدود 1.5 سالی میشه فکر کنم مشکل دارم با اینترنت ثابتم ! , اون زمان که همچی فیکس بود SNR 20 -25 بود الان ولی حداکثر 13 در بهترین حالت و بیشتر اوقات بین 6 تا 10 , چند بار با isp مخابرات 2020 تماس گرفتم و اومدن چک کردن گفتن داخلیه ممکنه برای سیم کشی باشه , یکسری ساعات خاص میپره چراغ , مثلا حدود 11 ظهر - 5 بعد از ظهر - 12 شب - و وقتی مثلا از اسپلیتر میزنم مستقیم به پریز اس ان ار از 6 میره رو 13 و بعد باز چند ساعت دیگه باید شروع میکنه به پریدن ,که متوجه شدم مشکلی از پارامتری به نام CRC هست که دوستان زیادی هم اینجا متاسفانه باهاش مشکل داشتن , گفتم شایدی برای مودم هست چون یکسری نشانه ها دیدم برای خرابی چند سال هم داشتم مودم هم خریدم ولی متاسفانه مشکل درست نشد ,حدود 2 روز مودم و تلفن سر خط وصل بود ! ولی بازم فیکس نشد و قطعی داشتم . دیروز زنگ زدم مخابرات گفتن شما سرعت و تمام پارامتر های کیفی خطتون نرماله من هم گفتم درسته ولی 2 دقیقه دیگه فاجعه میشه ! و فعلا که تعطیلی هست باید صبر کنم تا شنبه از مخابرات اندفعه مامور بفرستن. لطفا اگه کسی تجربه و پیشنهادی داره ممنون میشم
خوب خیلی سخته ادم بخواد توضیح درستی برای مشکلتون بگه ولی شما توضیحاتون خیلی کلی گویی هست، مثلا نگفتید که اپارتمان میشنبد یا ویلایی، نحوه انتقال و مسیر کابل تلفن، چند پریز تلفن دارین و غیرهنقل قول:
ولی درباره CRC که میگید، ببینید دوست گرامی وقتی که یک خط نزدیک به مرز نهایی کشش خط اپ میشه با ارسال و دریافت چند CRC روی مودم ثبت میشه چون خط بی ثبات هست، برای رفعش سرعت رو کم می کنن تا این مشکل رفع بشه مثلا یک یا دو مگ، این خطا مخصوصا روی خط های که پروفایل FAST روشون فعال هست بیشتر رخ میده.
عرضم به خدمتت ویلایی هست , یک پریز , مسیر کابل هم در واقع یکدونه از سیم مخابرات تا در داخلی خونه و یکدونه هم از در تا پریز , درمورد سرعت بله درست میگید سرویس بنده اول 2 مگ بود snr 20 شانزده مگش کردم ولی بعد چند ماه که از سرویس پر سرعت استفاده میکردم اولین تیکت پریدن چراغ رو به مخابرات دادم طبق چک کردنم ,و بعضی وقتا مثلا دیدم 2 هفته شده خودش اصلا قطع نشده و خوب بوده ! چند روز من مودم رو کلا از سر خط مخابرات با سیم LAN بلند داخل خونه اوردم بدون سیم کشی داخلی ولی باز هم CRC بالا میرفت و گفتم خوب اگه سیم کشی داخل خونه بی ثبات باشه و نتونه ساپورت کنه سرعت رو پس چرا از سیم مخابرات هم قطعی داشتم.
ببین عزیز من وقتی شما میگید که روی ۲ مگ بودم و SNR من هم ۲۰ بود پس طبق تجربه من نهایت کشش خط شما ۴ مگ هستش، معلومه وقتی ۱۶ مگش کنی CRC شدیدی بهتون میده، شما از بخش اطلاعات خطتون یک عکس بگذارید(همان بخش که SNR و ریت اتصال رو نشان میده)نقل قول:
همونطور که گفتم خدممتون من مستقیم وصل کرده بودم بدون دخالت خط داخلی با یک LAN
و این هم بگم داخل هم 12 SNR هست بعضی وقتا و پارامتر ها استاندارد هست ولی ساعت 12:30 ظهر , 5 بعد از ظهر , 12 شب , این ساعت ها میپره ! و من مثلا تا چند وقت پیش از اسپلیتر میزدم مستقیم به خط SNR از 6 میشد 12 و چند ساعت بعد قطعی دوباره برعکس میکردم , که این چند روز بدون اسپلیتر وضعتش خیلی خراب بود و من ANNEX-A/L رو زمان های قطعی یک دو روزه انتخاب میکنم و بعد که دوباره میپره مثل همین چند دقیقه پیش میزارم رو خودکار که ANNEX-M میشه.
فعلا یک ساعته هرچی تلاش میکنم به بنده اجازه ا پلود نمیده یک لحظه
بیرون وصل شده مستقیم از سیم مخابرات به مودم.نقل قول:
کد:https://s6.uupload.ir/files/out_date=_2022-04-19_k25x.png
داخل همین الان ( در حین قطعی )نقل قول:
کد:https://s6.uupload.ir/files/2022-04-23_19_w2o7.png
الان مثلا اس ان ار 6 تا 9 بود از اسپلیتر مستقیم زدم به پریز تلفن و همه چی هم جدا کردم باز هم پرید و اندفعه ANNEX رو گذاشتم A-L تا در حال حاضر توی بهترین حالت شد مودم و SNR روی 12.نقل قول:
خوب ببین دو حالت داره! یا فیوز تو مرکز مخابراتی خطتت مشکل داره که این رو باید کارشناس بیاد ابتدا بررسی کنه، یا اینکه یک وسیله روی خطتت نویز می اندازه، بهتره مسیر کابل کشی رو بررسی کنی ببین از کنار کابل برق رد نشده باشه، اگر رد شده باشه ممکنه از اون جا باشه، فقط داخل نیست کامل باید تا جعبه تقسیم بیرون مسیر رو بررسی کنی، تا جایی که کابل از زیر زمین خارج میشه
بله انکس A برای خط های پر نوسان بهترین حالت هست
در ضمن کابل صحیح تلفن برای یک خونه ، کابل تلفن دو زوج مشکی هست
ولی حدس من اینکه مشکل در مرکز مخابراتی هست
بله خیلی ممنون از توجه و کمکتون به زودی کارشناس اوکی میکنم ..نقل قول:
سلام
مودم من مدل DLINK 2750 هست.وضعیت خط من به این صورته:
ظاهرا که اوکی هست ولی یهو کلا قطع میشه و چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشه و بلافاصله هم دوباره شروع به چشمک زدن میکنه و وصل میشه . مشکل میتونه مودم باشه ؟
سلام مشکل میتونه بخاطر تعداد زیاد کاربرا و مشکل کمبود پهنای باند باشهنقل قول:
طبقه پایین هم مخابرات دارم یه بارم قطع نمیشه مودمش TP LINK هستنقل قول:
سلام دوستان من بعد از تقریبا چندین سال بالاخره تونستم مشکل نویزم رو برطرف کنم.
مشکل من به این صورت بود که SNR و فاصله بسیار خوبی را با مخابرات داشتم اما در طول روز چندین و چند بار پرش لینک و ارورهای بینهایت CRC داشتم به طوری که به یک میلیون میرسید. در نهایت، با همکاری مخابرات منطقمون تونستم مشکل رو برطرف کنم. اول از همه این که مطمئن هستم که مشکل از سیم کشی داخلی نبود. در نهایت مخابرات اومد و در کوچه دو زوج خطمون رو با دو زوج خالی عوض کرد. باز مشکل حل نشد. در ادامه، دو زوج رو از سمت خود مخابرات تا کوچه عوض کردن و به همین راحتی مشکل حل شد. یعنی مشکل از مخابرات تا کوچه بوده که با تعویض دو زوج مشکل رو برطرف کردند. الان پهنای باند دانلودم روی 18 مگ بسته شده و آپلود هم روی یک مگ. روی دانلود هر از گاهی ارور CRC میاد اما مشکلی رو ایجاد نمیکنه. شرکت هم صبانت هستش.
مشکل شما اینه یک مفصل چیزی شبیه جعبه پلاستیکی ایزوگامی زیر همون پست وجود داره بهش میگن گلوگاه اون آب بهش نفوذ کرده و رسوبات اتصالی باعث مقاومت عایقی شده و بدتر از اون کافوی مخابرات تو محل مقاومت عایقی پیدا کرده امیدوارم کافوی نوری باشهنقل قول:
ممکنه یه وسیله الکترونیکی مثل آسانسور یا چیز دیگه ای نویز روی خط بندازهنقل قول:
درود شرایط rz21 چقدر مثل من بود ! بنده الان حدود 2 سال هست مثل ایشون با اینترنت مخابرات 2020 مشکل دارم , چند ماه پیش مودم خریدم گفتم احتمال 95% برای مودم هست چون مودمم خیلی سال داشتم و نشانه های خرابی هم دیده بودم , خریدم دیدم نه حتی خود 2020 هم گفت با مودم نو تست کرد از دمه خط گفت مودم شمارو ما میزنیم از خط نمیدونم اپلود خیلی میره بالا و خلاصه همچی اوکیه یک سیم بلند از سیم مخابرات تا خونه مشکلت قطعا حل میشه , من هم یک سیم LAN داشتم بلند بعد از چند بار سر خط وصل بودن و اینا گفتم اگه سیم کشی داخل 16 مگ نکشه از خود سیمای مخابرات تست کنم گذاشتم 2 روز وصل باشه به LAN !
دیدم قطعی خیلی زیادی دارم و هیچ فرقی نکرده اومدم این فروم پیدا کردم و دوست AVAVA راهنمایی کرد من هم زنگ زدم مخابرات هم هی دوست دارن اهمال کاری کنن یعنی به حاضرن دروغ بگن ولی تلفن رو زودتر قطع کنن , اولین بار شما زنگ میزنید , مودم اسپلیتر پایین بودن سیم کشی داخل خانه همه اینارو ازتون میپرسن و باز هم اگه دیدن بهانه ندارن میگن 2020 ولی من این چند روز زیاد زنگ زدم و حدود چند روز پیش دیدم با CRC خیلی زیاد خط من نپریده ولی از فردا دوباره پرش شروع شد ! صبحشم 2020 زنگ زده بود به گوشی که متاسفانه نفهمیده بودم , و من دیدم باز دوباره خراب شد زنگ زدم تا دیروز گفتن میان چک میکنن ادرس گرفت و قطع کرد ! هیچ خبری هم نشد ولی از دیشب حدود 1.5 روز هست با CRC چهل هزار هم نپریده بلکه SNR 13-14 هم میرسه , باز ممکنه قطع بشه ولی من اینجا اعلام میکنم ,
من حالا میخواستم سیم کشی هم عوض کنم بعد مودم ولی ,
شما هم مثل اون بنده خدا نشید که 800 تومن داد سیم کشی داخلی هم عوض کرد بازم مشکل داشت.
این هم بگم مشکل اگه از اینترنت هم بود ولی دیدید پارامتر های خطتون نرماله به ISP زنگ نزنید به مخابرات بزنید سرویس دهنده اینترنت کسایی که پشت خط میزارنشون دوزار سواد ندارن , خودشونم به من میگفتن وقتی حضوری اومده بودن که احتمالش خیلی کمه مشکل مخابرات باشه در صورتی که من میام میگم پارامتر ها نرماله و استاندارد ولی پرش چراغ دارم قطعا یک جایی از مخابرات مشکل داره دیگه , این هم نمیتونن به شما بگن که تکلیفت معلوم شه.
توی سایت مخابرات هم میتونید درخواست خرابی کنید , شماره تلفن ثابتتون رو اضافه کنید از پنل درخواست خرابی کنید باهاتون تماس میگیرن اگه دیدید زنگ نزدن دیگه بعد از صحبت و مشکل حل نشد دوباره از همون پنل درخواست خرابی کنید!
دوباره دقیقا همین ساعت 12:30 حدودا پرش چراغ شروع شد CRC 0 اس ان ار 8-9 ولی CRC 100 هم میره شروع میکنه پریدن چه برسه مثل این یک شب که 40 هزارم نمیپرید , احتمال میدم برای همون سیم های زوج و اینا باشه که دوستمون اشاره کرد , اعلام میکنم دوباره ...