فکر کنم حرف دوستمون درسته آخه توصفحه چک کردن اکانت مدت زمان باقی مانده حذف شده و نمیزنه چند روز به پایان طرح مونده!نقل قول:
Printable View
فکر کنم حرف دوستمون درسته آخه توصفحه چک کردن اکانت مدت زمان باقی مانده حذف شده و نمیزنه چند روز به پایان طرح مونده!نقل قول:
اگر این کاهش سرعتا فقط برا نامحدود بود من همین الان سرویس حجمی میخریدم.من نمیگم حقم ضایع شد حداقل اینکه باید یه پیغام مبنی بر اینکه سرعتا واقعی شده رو میزاشتن.این ضریب اشتراک هم سازمان رادیویی تنظیم کرده که مشترکا برای سرعت پایین ازشون در رابطه با شرکتها شکایتی نشه شما خودت میدونی سرعت دیال آپ با الان adsl مخابرات فرقی نداره هر دو رو 7 میچرخه در ضمن شما 128 رو با ضریب اشتراکش حساب کن سرعتت میشه 2 شما حاضری سرعتت 2 باشه؟نقل قول:
اگه قرار بود اینطور باشه هیچ کس نمیومد adslبخره هم همون دیال آپ یا همون مودم 3g با ایرانسل میگرفتن هزینشون هم کمتر میشه
برای من که مشکلی نداره هیچ عددی هم حذف نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي
من يه هفته اي نبودم. تازه رسيدم خونه. چرا اينجوري شده وضعيت اينترنت؟ نيم ساعت طول مي كشه گوگل رو باز كنه. الان سرعت سرويس ها رو تقسيم بر 8 كردن يا همون 400 كيلو بايت سابقه؟
شمارش 10 روزبه پایان دوره مونده میزنه
فعلا که همه ما در این تاپیک هستیم مشکل کندی سرعت(فعال شدن ضریب اشتراک 1/8)رو داریمنقل قول:
مال من حذف شدهنقل قول:
دوست عزیز لطفا یه عکس از پنل خود اینجا قرار بدیننقل قول:
شما یا زیادی قانع هستی یا اینکه از کارمندای مخابراتی یا .....نقل قول:
اگه صحبت حق خوری باشه آره من بخاطر اینکه تو این کشور مجبورم با این سرعت به اینترنت وصل بشم مدعی هستم که حقم خورده شده .
اگه چش وا کنی و یه نگاهی به آمارهای جهانی بندازی میبینی که حق خورده شده یا نه.
خیلی سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم تا بخاطر این نظری که دادی بهت فحش ندم!:n24:
سرعت دانلود برا من با 128 مخابرات عالیه اما وبگردی افتضاح :n13:
مگه من راضیم؟:n08:من فقط در مقام قیاس با سایر ISP ها میگم. :n01: در ضمن فحش اینجوری نوشته میشه :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکسنقل قول:
مازندران همه رفتن های وب،پینگ داخلی های وب مازندران به سمت تهران تایم اوت پیدا کرده،پهنای باندشو تو مازندران مثل اینکه کاربرا پر کردن :n08:
ماله کجایی؟نقل قول:
این سرعته افتضاح به تو هم میرسه فقط صبور باش.
برا من نه تنها به سمت تهران بلکه به سمته کل جهان تایم اوت پیدا کرده:n28:نقل قول:
دوستان من همین تازه اکانت 128 محدود 6ماه دوستمو گرفتم برای تست.
سرعت خارجی تا 24 میرفت ولی پادار نبود.شاید به خاطر سرور بود.
سرعت داخلی هم تا 50 میرفت که پایدار بود.
حالا من 128 نامحدود هر دو سرعتم اخرش 8 هستش.
خوب این معلومه که بین محدود و نامحدود یه محدودیتی اعمال شده.به اشتراک 6 ماه هم بستگی داره مگه؟؟
سلام
بچه ها سرعت دانلود من خيلی خوب بود (چند لينک همزمان تا 300)
اما 2 روزه ديگه سرعت از 80 بالاتر نميره چه چند لينک چه تک لينک !
کسی ميدونه مشکل از چيه ؟
(نامحدود مخابرات 256)
دوست عزیز مشکل اینجاست که ضریب اشتراک ها رو فعال کردن از این به بعد سرعت سرویس ها نامحدود پایین و محدود طبق شرکتهای دیگه بالا میرهنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟ من نامحدود دارم 128 :n02: بخوام محدود بگیرم مثلا 1 مگ سرعت 120 کیلو دانلود میده با تک کانکشن هست یعنی پینگ خوب و پیج باز کردن و ویدیو دیدن انلاین خوب میشه؟
فکر نکن با یه غلت املایی گرفتن اصل قضیه رو میتونی پنهون کنی . قیاستم مال خودت.با دیدن چند تا پستی که داشتی واضحه که منفعت کاریت تو چیه!:n07::n24:نقل قول:
شما اگر سرویس 2 مگ هم بخرید نمیتونین مثل شرکتهای دیگه آنلاین بازی کنید باز کردت صفخات خوبی داشته باشید و همینطور آنلاین فیلم ببینید فکر نکنم 1 کانکشن 120 بهت بدهنقل قول:
میتونی محدود 256 بگیری یا بالاتر
آخه دیگه مخابرات واسه چی :n04:نقل قول:
برا اینکه روستا هستیم شرکت دیگه ای نیست حاجی :n28:نقل قول:
خب در اینصورت مخابرات همه یوزرهاش رو از دست میده چون پینگ و وبگردی اش که خوب نیست شاتل و بقیه شرکت ها سر هستن دانلود نامحدود هم که واقعی کرده شده مثل بقیه شرکت ها قیمت هاش هم که زیاد بالاپایین نباید داشته باشه با شرکتهای دیگه ترافیک هم هر گیگ 4 تومننقل قول:
علت چیه که مخابرات بمونیم
البته تو منطقه ما که شرکت دیگه ای سرویس نمید
پينگ نت 512 نامحدود من از 300 امروز رسيده به 150.
سرعت دانلود هم از 50 بالاتر نميره:n29:
امروز اينجوري شده قبلا با فر-ي-گيت تا 150 - 200 ميرفت :n03:
حالا ما که 128 داریم و سرعتمون از 8 بالاتر نمیره چیکار کنیم.
به این سرعت که ADSL نمیگن.
GPRS ایرانسل از این بیشتره سرعتش.
سرعت دانلود 8 KB ...
کسی یه چنین وضعیتی داره؟!
داستان چیه باز ریدن به این نت
فقط 128 محدود شده؟؟
مدیرا این پست رو حذف کنن
ر..دم توی این نت مخابرات! یعنی تایم آوتش در حد تیم ملی! در حال حاضر مفت سرویس و بدن باز گرونه! نه به درد وبگردی میخوره نه دانلود نه آنلاین گیمینگ! هر ISP هم بری وضع بدتره! دوستانی که از های وب دارن چطور وضعیتش؟ پینگ و تایم آوتش چطوره؟ شبانه و ... زیاد مهم نیست
تمام مشترک هایی که 128 دارن همینطوری شدننقل قول:
برای من که 6 هست
دوست عزیز شما تو مدوم روستا هستید؟نقل قول:
ببین بیشتر شرکت حجم دزدی دارن یعنی روی یه وب گردی به جای 10 مگ 30 مگ میپره مخابرات اینطوری نیست حجم هم اضافه میاری.
ترافیک اضافه هرگیگ با مالیات 4200تومن میشه شرکت های خصوصی 4800 تومن میشه
شاتل سرویس 256 محدود با 3 گیگ داره میده 18900تومن بدون مالیات مخابرات داره میده 4 گیگ 13700 تومن
حالا به نظرت کدوم بهتره؟
من که حال و حوصله تخلیه دوباره رو نداره اگه این ماه 15 رو شارژ نکنم خودشون واسم تخلیه میکنن
دیال آپ همین سرعت رو داره تازه ارزون تر هم هستنقل قول:
این پست رو مدیرا پاک کنننقل قول:
های تو شهرستان ها خوب سرویس نمیده یعنی 8مگ رو 7 مگ هست شاید هم 6 مگنقل قول:
های وب هم الان داره خراب میشه برای بعضی از دوستان سرور داخل 6.5 مگ و خارجی 0.65مگ
من یه هفته اخر سرعتم افتضاح شد ولی دو روز اخر از دانلود ها 150 دانلود میکردم ک دیشب تموم شد:n13: فکر کنم میدونستن این ماه میخوام برم جای دیگه نت بگیرم سرعت رو خوب کردن :|:n02: بعد میگین ک بدرد بازی آنلاین نمیخوره من ک راضی بودم تو بازی کانتر اوایل ک سرعت و پینگ عالی بود این اخرا هم ک سرعت ریده شد ولی پینگم خوب بود :|:n10:
دوستان امكانش هست پولي ك به پنل انتقال دادم رو پس بگيرم؟؟؟
با اين وضعيت ارزش تمديد نداره:n03:
نه دوست عزیز نمیتونی پس بگیری چون ریختی به حسابشون.نقل قول:
حالا چقدر بوده؟
در ضمن دوستان با این گفتگو کاری جز پیش روی صفحات این تاپیک نداریم و فایده ای هم نداره
باید یه راه حل پیشنهاد بدیم.
یا همه باهم شکایت کنیم به این اوضاع که بدون هماهنگی اینکار رو کردن برای سرویس ها نامحدود وبرای سرویس ها محدود که چرا سرعت پایینه
یا اینکه همه با هم تخلیه کنیم
30 تومن :n27:نقل قول:
اره بايد يكاري كرد اينجوري ك نميشه اخه.بد وضعيتيه:n21:
انشاالله و به اذن خداوند و فداکاری کارمندان مخابرات و صبوری ما درست خواهد شد
همه 1 دقیقه سکوت:n08::n08::n08:
یمیگم شماره یرئیس 2020 رو دارم همه با هم بهش پیامک میزنیم با یه متنه متشابه؟
اگه موافقین بگین تا شماره رو بهتون پ.خ کنم
روستای آهودشت شهر چمستان کد 0122526نقل قول: