اهواز که از 12 تا 8 ههنقل قول:
شنیدم اگه بیش از حد اندازت دانلود کنی محدود میشی فعلا فقط کاربرها مجبورا منصفانه رفتار کنندنقل قول:
Printable View
اهواز که از 12 تا 8 ههنقل قول:
شنیدم اگه بیش از حد اندازت دانلود کنی محدود میشی فعلا فقط کاربرها مجبورا منصفانه رفتار کنندنقل قول:
من تا الان فکر می کردم ساعات رایگانش به صورت کلی هست!نقل قول:
ظاهرا شهر به شهر فرق داره
ولی مطمئن هستید؟
والا منم تا الان نشنیدم که شهر به شهر فرق کنه ولی اهواز تا اونجا که می دونم رفاتک نمایندگیش رو دارهنقل قول:
چون رو خط وایرلس هم اشتراک میده اگه سیگنال خوبی داشته باشم میخوام ازشون بگیرم
دوستان مخابرات سرعتش مشکل نداره؟ من برم شاتلو پس بدم و مخابرات ثبت نام کنم؟ بعد چند روز طول میکشه وصل کردنش؟ چون من شبا بیشتر دانلود میکنم و شاتل محدود میکنه. راهنمایی کنید!!!
به داش آرمین.کم پیدایی آقا.نقل قول:
آره والله.اسیرم کرده این چند وقته.خیلی افتضاح شده.میرم پارس رو امتحان کنم.
چشمنقل قول:
من تجربش میکنم و نتیجه رو میگم.نقل قول:
سرعت شبانه اش برابر پهنای باند خریداری شده هست و محدود نمیکنه اما نوسان روزانش زیاده کلا سرعتش داعونه و زیاد شل کن سفت کن درمیاره اگرفقط برای دانلود شبانس توپه ولی اگر وبگردی روزانه داری اومدی مخابرات 100 درصد پشیمون میشی...نقل قول:
بهتره یه گزینه دیگه پیدا کنی:n02: از من پیرمرد این راه اینو بشنو:n02:نقل قول:
در ضمن هنوز که مخابراتی یه تریس از نتت بگیر:n02: لازم دارم !!!
میخوام ببینم چرا دارن مسیر ترکیه رو اتوبان میکنن!!!:n02: چون شیراز هم اومده رو ترکیه:n02:
الان نتیجه ی تستم رو که ببینی خودت متوجه میشی چرا میخوام از مخابرات برم:نقل قول:
ایمان واقعا خودت به عکست دقت کردی!!!:n04:نقل قول:
اون ادرس اولی IP خودته؟؟؟:n02: یا ادرس مودمت؟هر ایرادی هست از همون اول هست و ربطی به مسیرت نداره
کدومو میگی؟نقل قول:
نرو! تو هم مثل من نمي توني دووم بياري نرو! تو هم مثل من تو غصه كم مياري نرو! آه نرو! بابا نرو:n02:نقل قول:
نقل قول:من فقط اومدم جواب اين دوستمون رو بدم!نقل قول:
وقتي پينگ آي پي خودت(يا گيت وي خودت!) حدودا بالاتر از 30 باشه نشون مي ده كه خط نويز شديدي از طرف مخابرات داره. مشكل اين بنده خدا كه اول اسمش ايمانه هم اينه!
اي خدا ساعت 4:13 دقيقه شد فردا بايد ساعت 8 بيدار بشم هنوز نتونستم بخوابم:n28:
ويرايش جديد :ساعت 5:38 دقيقه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو ببین!! تو شماره 1 که فکر کنم آی پی خودت باشه پینگ فوق العاده زیاده!!! هر کی با خودش پینگ بگیره قاعدتا باید 1 میلی ثانیه بده:n02: ولی مال تو اوووووه داره سر به فلک میکشه:n13:
شماره دوم هم مال Gateway مخابرات شماست که چون پینگ اول خیلی زیاد شده!! باعث شده همه پینگ ها 1000 تا افزایش غیر طبیعی داشته باشن:n15:
ببینم تو مخابرات شما تنها نفری هستی که پینگت اینجوری نجومی شده؟؟ با یه مودم دیگه تست کردی ببینی چجوریه:n13:
با هر مودمی هم امتحان کردم همینطوره.خوب هر چی هم میرم مخابرات میگم بیاین ببینین چه مرگشه نمیان.خسته شدم به قرآن.نقل قول:
ممد این نویز زهرماری روی روحیاتم تأثیر منفی گذاشته.تو که صدات خوبه زحمت بکش یه بندری بخون :دینقل قول:
ايمان خط منم چند روز اول كه از مخابرات اينترنت گرفتم نويز داشت
راه حلش هم اينه كه ميري چند متر سيم ميخري و از جعبه تقسيم تلفن (فكر ميكنم بهش ميگن كافو ) مستقيم سيم ميكشي به خونه (البته سيم تلفن خونه خودتو )
از اسپليتر هم كه استفاده ميكني
من از روزي كه اينكارو كردم مشكل حل شده
ایمان با 192.168.1.1 پینگ بگیر اگه بیش 1 بود مشکل از ارتباط بین سیستم با مودمته ولی اگه بعد از مودمت پینگت بالاست مثلا" با گیت وی اون وقت مشکل احتمالا" از پورت یا اتاق MDF باشهنقل قول:
برای من دقیقا" اینطوری بود یه ماه پیش کلی شکایت کردم تا درست شد
زنگ زدم پشتیبانی با Teamviewer وصل شد به سیستمم بعد گزارش داد که پیگیری بشه بعد رفتم یه هفته مسافرت وقتی برگشتم درست شده بود
- چک کن ببین با سیستم دیگه هم این مشکل رو داری یا نه ؟
- بررسی کن توی ساعات کم ترافیک پینگت بهتر میشه یا نه ؟
- اگه توی ساعاتی درست میشه نویز و مشخصات خطت رو بررسی کن ببین با اون موقع که مشکل داری تفاوتی داره یا نه ؟
امیدوارم مشکلت حل بشه ... میدونم خیلی آدم اذیت میشه حتی پیج هم درست باز نمیشه :n16:
داداشه گلم همه ی این کارا رو کردم 1سال و نیم پیش.من دو ساله از مخابرات سوریس دارم.انواع و اقسام راهها رو امتحان کردم.فایده نداره.خودمخابرات میگه مشکل زیرزمینیه.اما پیمانکارشون نمیاد درستش کنه.نقل قول:
درود فراوان عزیزم.نقل قول:
در سالم بودن مودمم شکی نیست.چون با سه تا مودم دیگه هم تست کردم.همچنین با دو تا سیستم و یه لپ تاپ.اوضاع همینه.
اینم واسه اطمینانت:
کاملاً اطمینان دارم مشکل از تجهیزات من،از ارتباط داخل خونهم،حتی از جعبه ی تلفنم نیست.مشکل بی مسئولیتی مخابرات این شهر خراب شده س.فقط اسمش بندر امام خمینیه.دلمون خوشه تنها شهری هستیم که به اسم بنیانگذار کبیر انقلاب نامگذاری شده(!!!).فقط بلد بودن اسمشو از بندر ساهپور برگردونن به بندر امام.تجهیزات مخابراتیش از زمان جنگ هیچ تعویض نشده.حتی تعمیر هم نشده.داغونتر از داغونه.اصلاً دردمون اینجا یکی دو تا نیست که.باید اینجا فامیل داشته باشی تا متوجه شی چی میگم.انگار ما اسرای یه کشور دیگه هستیم که اینجا نگهداریمون میکنن.لعنت خدا بهشون.امیدوارم تو آتیش جهنم این دنیا و اون دنیای خودشون و خانوادشون بسوزه.
سلام به دوستان عزیزم
من از شرکت پاس ماناماد اینترنت مخابراتی روی کافوی نوری میگیرم
مشکلی که دارم پینگه
واسه بازی های اینترنتی مثله WOW , LOL میخوام استفاده کنم که پینگم کلا داغونه تو Run میزنه 240 چندین بار بعدش میره تو 350-400 دوباره میاد 300 میمونه تایم اوتم هم خیلی کمه
ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم میره تا 600-700 و بعضا 900 به بالا
خطم رو مخابرات چندین بار اومدن و درست کردن و چک کردن گفت دیگه اصلا نویزی نداره و خطه کافوی نوری هم یه دونه جدید واسم گذاشتن که با این دو تا کار سرعته دانلودم خیلییییی خوب شد یعنی قبلا سرعت دانلودم با 1 مگ 50-60 بود که با این کارشون به 120 رسید و بعدشم که الان 256 گرفتم سرعتم نزدیک به 40 هستش یعنی سرعتم دانلودم خوبه و از نظر باز کردن لینک هم خیلی خوبه
پس به نظرتون واقعا مشکلم چیه؟؟؟؟؟
چجور میتونم مشکل پینگ رو درست بکنم؟
خواهش میکنم کمک کنید
بسیار سپاسگذارم:n16:
اینم یه لینک که شاید ربطی نداشته باشه اما گفتم معرفی کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان پینگت غیر عادی هست
ببین کسی دیگه تو مرکز شما همچین مشکلی داره یا نه!
ایمان منم اون موقع که سرعتم خراب بود حظوری رفتم بهشون گفتم چرا ماه اول 2مگ 270کیلو سرعت میداد اما الان نهایتا 60 بهم گفت :اون موقع پورتت باز بوده اما الان پورتت بستس.نمیدونم منظورش چی بود:n24:نقل قول:
من مطمئنم مشکل تو هم مثل مشکل منه و راهی جز تخلیه و ثبت نام مجدد نیست:n21::n03: مثل اینکه اینا هم تاریخ انقضا دارن:n09:
من 1 مگ نامحدود دارم از پاس ماناماد اهواز ( کوروش )
افت سرعت اصلا ندارم فقط چند روز پیش دان استریم رو رو 512 بسته بودن که زنگ زدم پشتیبانی درست شد . وگرنه هیچ وقت تا حالا افت سرعت نداشتم . هم روز و هم شب سرعت دانلود 120 هست و هیچ فرقی نمیکنه .
پینگ هم متوسطه . تایم اوت هم هر از گاهی 1ساعتی دارم وگرنه در کل خیلی راضیم از این سرویس . از اول شهریور هم 70 گیگ دانلود کردم آخ هم نگفته .
اینم مال همین الانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماناماد سرعتش خوبه و افت سرعتش هم خیلی کمه و میشه گفت که اصلا افت سرعت نداره من از 10 بهش 9.5 میدم:n02:(البته تا وقتی که اینجوره)نقل قول:
اره سرعت دانلودش و صفحه باز کردنش خوبه ولی پینگش خیلی بالاست
من با یه 256 هم کارم راه میافته و هر فیلم سریالی رو دانلود میکنم به راحتی
ولی به خاطر پینگش نمیتونم باهاش بازی اینترنتی بکنم که بدجوری رو اعصابمه:n15:
ایمان با توضیحاتی که دادی فکر کنم اگه از مرکز مخابراتی شما فیوض (:n02: البته فکر کنم) خط شما رو عوض کنن نویزت درست میشه :n02: همچین بلایی هم تقریبا یه بار سر من لومده بود ولی پیگیری کردم از مرکز مخابراتی خودشون اوکی کردن:n02:
باید برم کجای مخابرات بگم فیوزمو عوض کنین؟هر خط یه فیوز داره؟نقل قول:
به گمونم اره برای تامین برق هر خط باید وجود داشته باشه(البته من زیاد اطلاعی ندارم ولی چون یه بار همچین بلایی سرم اومد مسئولش یه کوچولو برام توضیح داد و از اونجا خاطرم مونده):n06:نقل قول:
برای پیگیری بیشتر یه سر به مرکز مخابراتی تون بزن و ماجرا رو بگو !!! ببین چی میگن:n02:
یکی آره یکی نه.نقل قول:
یعنی کسی هم هست بگه پینگش تو 2000 هست؟!!!!!!!نقل قول:
تعدادش زیاده؟
اگه یکی دیگه هم باشه پس قضیه بالا منتفیه :n02:نقل قول:
attainable خطت چنده؟نقل قول:
قول بده نخندی تا بگم:نقل قول:
Attainable Rate (Kbps): 1240
اقا من همه چی رو متوجه شدم من هم قبلا این مشکلو پشت سر گذاشتم اومدن حفاری کردن ولی یه چند روزی اذیت شدم مشکل شما تو زمینه باید بری مخابرات منطقتون بیان واست حفاری کنن (چند روز مدام برو بهشون بگو خطم غیر قابل استفادس و بهشون پیله شو تا بیان)علتش هم اینه که یا سیمای تو زمین فرسوده شدن یا تو خیابونتون ساختمون سازی هست 1ساعت هم بیشتر کار نداره اما وقتی درست شد حسابی درست میشه.الان خطم تا سرعت25مگ میکشهنقل قول:
خودشونم گفتن مشکل زیرزمینیه.اما نمیان درستش کنن که.:n03:نقل قول:
خودشونم گفتن مشکل زیرزمینیه.اما نمیان درستش کنن که.:n03:نقل قول:
میری با رئیس مخابرات منطقتون صحبت میکنی رئیس اگه بهشون بگه فورآ انجام میدن کار منم رئیس راه انداخت البته ادم با انصافی هم بود خداییشنقل قول:
فردا میرم.بگم بیاین زیرزمینی رو چک کنین؟نقل قول:
وای کلافه شدم هیچ کدوم از لینکای کمکی کار نمیکنن برا شما هم همینطوره؟:n21:
خوب شد نمیدونم چش شده بود
در ادامه ی موارد عجیب و غریب اینترنتم،این دیگه چه کوفتیه: