20 دقیقه صبر کردم دوباره شد همون 90:n06:نقل قول:
Printable View
20 دقیقه صبر کردم دوباره شد همون 90:n06:نقل قول:
سلام
اونایی که این روز ها با وب گردی مشکل دارن فقط فقط از DNSدیگری استفاده کنند(معمولا دیفالت رو مخابراته)
مثلا این سایت برین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه گوگل هم با
https://
کار خواهد کرد
وقطعی های اینترنت در دانلود هم کمتر میشود
*به صورت دستی
بر روی آیکن شبکه در قسمت پایین و سمت راست صفحه کلیک کنید. )
۲ – شبکه ای که استفاده می کنید را از لیست انتخاب کنید. بر روی آن کلیک راست کرده و Properties را کلیک کنید. به سربرگ Networking بروید. در صورتی که این امکان وجود ندارد و از شبکه لن خانگی استفاده می کنید بر روی Open network and sharing center کلیک کرده و در پنجره باز شده بر روی Local Area Connection کلیک کنید. سپس در پنجره باز شده بر روی Properties کلیک کنید.
۳ – در سربرگ Networking عبارت Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4) را پیدا کرده و بر روی آن دوبار کلیک کنید. در پنجره جدید Use the following DNS server addresses را انتخاب نموده و شماره های دی ان اس های انتخابی خود را در قسمت های مربوطه وارد نمایید(فقط 2تا DNS می شود وارد کرد سعی کنید از 2 شرکت مختلف باشد). در آخر بر روی OK کلیک کنید.
در خود مودم هم در مسیر Interface setup ---LAN--DNS--Primary DNS Server & Secondary DNS Server
را وارد کنید وضمنا از حالت AUTO خارج کنید.
----/---اینکه در 2مکان دی ان اس رو گذاشتم چون بعضی ها مودم رو Bridge وبعضی ها رو PPOE می گذارند
*اتومات
یک ابزار دیگر هم هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 600 کیلو بایته و شما از بین 40 تا سرور اون یکی رو انتخاب می کنین و دکمه APPLY می زنین و در سیستم ثبت میشه
خوبیش اینه که هر روز می تونین باز زدن دکمه Fastest DNS , ودکمه Find وانتخاب از جدول با زمان کمتر ping بهترین شرایط رو داشته باشین گفتنی است هر روز شرایط تغییر میکنه ممکنه امروز این سرور فردا سرور دیگه ای بهتر باشه
در ادرس :
**نکته:از اونجایی که بعضی اوقات مسولان مخابراتی شبکه رو داخلی یا اینترانت می کنند واگر دو DNS بر روی خارج از ایران تنظیم شده باشند باعث میشه حتی سایت های داخلی هم باز نشه پیشنهاد من اینه که DNS اولی رو روی بهترین نوع خارجی بزارین و دومی رو روی ایرانی (که اگردر گوگل بزنین DNS ایرانی پیدا میشه)
امیدوارم تغییرات سرعت اینترنت منظورباز شدن و ادرس یابی سریع شما محسوس باشد))))))
راستی دستور
TraceRoute
رو زدم مسیر امروز اینترنت اول از دالاس امریکا می ره اروپا بعد دقیقتر المان بعد روسیه و بعد ایران مشهد خودمون در پایان
لعنت.نقل قول:
بشمار
مودمش خوبه ولی مخابات مفتش گرونه پس ارزش نداره ک ب خاطر یک مودم خودتو اسیر مخابرات کنی ولی اگه کسی هستی ک زیاد از اینترنت استفاده نمیکنیو شبانه هم مهم نیستو حجم دزدیشم واسم مهم نیستو بدبختی .دی و رو فیبر هستی بدک نیستنقل قول:
در مورد تیکه دومتم نه بابا فرقی نداره هر ای اس پی دیگه ای هم ب خای بگیری میتونی از این مودم استفاده کنی!
مودمی که قیمتش توی بازار 90 تومانه رو دارند باهات 120 تومان محاسبه میکنند .نقل قول:
یعنی همین جا هم 30 تومان دارند میزنند توی گوشش .
اینا میگن کاربر زیاد و پهنای باند تو شب میچسبه به سقف حالا نمی دونم چرا باز دارند طرحی رو می دن که دانلود شبانه داره.
تمديد مهلت ثبت نام طرح كمپين ADSL با مودم رايگان شركت ارتباطات ثابت ايران
روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي در راستاي همسوئي با برنامه يكپارچه كشوري ، از تمديد مهلت ثبت نام طرح كمپين ADSL با مودم رايگان خبر داد . معاون بازاريابي و فروش شركت مخابرات خراسان رضوي گفت : در راستاي اجراي طرح مذكور ، اين طرح به مدت دو هفته تمديد گرديده و تا تاريخ 10/9/92 ادامه دارد. از ويژگيهاي طرح فوق؛ پرداخت آسان روي قبض تلفن ، پشتيباني 24 ساعته در 7 روز هفته و رايگان بودن از ساعت 1 تا 7 بامداد مي باشد .
شهردار مشهد هم فهمیده سرعت اینترنت مخابرات ناجوره
شهردارمشهد:
ظرفيت هاي زيربنايي مخابرات در مشهد بايدافزايش يابد
گروه خبری: اخبار عمومی
منبع خبر: سيدصولت مرتضوي شهردار مشهد در ديدار با مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي ضمن تقدير از تلاش هاي صورت گرفته توسط مخابرات در اين استان گفت: مشهد به عنوان دومين كلان شهر مذهبي جهان نياز به توسعه و گسترش خدمات نوين مخابراتي دارد و مخابرات چه بخواهد و چه نخواهد ناچار به پاسخگويي به مطالبات عمومي و نيازهاي ارتباطي شهروندان است.
وي با اشاره به اين مطلب كه ظرفيت هاي مخابراتي به ويژه نسل هاي جديد مخابراتي شهر مشهد بايد افزايش يابد افزود: شهر مقدس مشهد با ورود سالانه 25 ميليون زائر نياز به توجه ويژه و ارائه خدمات نوين مخابراتي با ايجاد ظرفيت سازي هاي جديد دارد.
در اين ديدار مهندس ملك جعفريان ضمن ارائه گزارش از وضعيت مخابراتي استان گفت: شركت مخابرات خراسان رضوي با 6 ميليون مشترك خدمات گسترده اي را در خصوص فعاليت هاي تلفن ثابت، همراه، ديتا و خدمات اختصاصي به شهروندان ارائه داده است.
وي در بخش ديگري از سخنانش خواستار همكاري و تعامل بيشتر شهرداري با مخابرات در جهت توسعه و گسترش خدمات مخابراتي به شهروندان و زائران شد و افزود: توسعه خدمات مخابراتي در مشهد به نفع مردم و زائران بوده و سطح زندگي و رفاه مردم را افزايش مي دهد.
خوب این آقای شهردار از کجا فهمیده وضعیت مخابرات ( ADSL ) رو ؟
بازم دمش گرم این آقای شهردار مگه یه فشاری بیار به اینا .
به خدا خجالت آوره طرف خارجی که میاد مشهد واسه زیارت یه اینترنت درست حسابی دسترسی نداره تا ازش استفاده کنه برای راحتی خودش /
سلام امید جان من پنج شنبه به مهندس زنگ زدم گفت شنبه یا یکشنبه مشکل سرعت حل میشه اگه نشد با هم بهشون زنگ بزنیم دوباره پیگیر مشکل شبانه ها بشیم
دمت گرم .
خوب امروز هم یک شنبه است دیگه !
همین الان خیر سرم اومدم بعد از عمری یک کم آنلاین بازی کنم . رفتم توی سرور اونقدر لگ داشتم که خارجی ها فهمیدند و منو با لگد محکم ( kick ) کردند و بعدشم بلاک کردند . :n26:
Server = Game Renger (Sydney - Australia )0
BFME2-ROTWK
اتفاقا امروز بیلبوردش رو تو قاسم آباد دیدم (مرکز نبوت)نقل قول:
کلیک کنید
آقای ملک جعفریان مخابرات با خودش چندچنده؟!!
سرویس طلایی مثل مرد شبانه با سرعت 90 دانلود میکنه !!
خواهشا و التماسا جون هر کی دوست دارین .
هر کی رو می پرستین : اقای خامنه ای یا خدا یا ....
دروغ نگین .
تا یه مدت پیش هم همین وضع بود ولی سرعت دانلود بعد یه ساعتی میشد مثل معمول .
ولی حالا دارید دروغ میگید .
مرد و مردانه بگید :
جمهوری اسلامیه . همینه که هست !!
و خیال همه رو راحت کنید .
باور کنید کسی جرات نداره که بگه بالا اچشمتون اَبروئه !
دوستان ولش کنین جناب م.ج رو همش حرف مفت میزنه!
تنها و تنها راه تجمع دسته جمعی و دعواست اونم تو اداره مرکزی شون که میدونین کجاست قرار بزاریم همه گی بریم اونجا و با مطبوعاتم هماهنگ کنیم!
سلام دوستان با اقای ملک جعفریان صحبت کردم قرار شده سرعت شبانه طلایی رو احتمالا امشب درست کنند زود قضاوت نکنید چون ایشون گفتند یه سری مشکل فنی دارند که به محض این که حل بشه سرعت ها انشا... درست میشه.:n18:
کسی هست که این حجم دزدی شده ازش برگشت داده شده باشه ؟
خداییش مرد و مردونه کیا پایند.البته می دونم دیگه دیر شده اونا الان دیگه کامل سوارن ولی یک لیوان بنزین میارم می ریزم رو یکی شاید فکر کنند به خاطر اینترنت طرف خوشو آتیش زده.شاید شاید خدایی نا کرده قیامت بشه طرف به خودش بیاد یک کاری کنه اونم به احتمال ما اون آتیش گرفته بدبخت رو درست میکنند که بازم میگم این یک ریسکه شاید بشه یا نه.ولی این احتمال هم هست که ازمون شکایت کنند و بهمون چند ضربه شلارققققققققق بزنن.نقل قول:
ولی اگر خواستید جمع بشید من میام.
آقا به رهبری کاری نداشته باشین چون برای من عزیز.نقل قول:
نمی خوام بحث سیاسی کنم ولی جایگاه رهبری برای خیلی ها محترم و به جاست.
بزار اینجوری این سوالو مطرح کنم کسی هست که تاحالا ازش دزدی نشده باشه ؟:n02:نقل قول:
نمی دونم چه طوری.خوب اگر میشه مرد مومن بیا یک پست کوچیک اینجا بزار بگو مشکل هست تا چند وقت دیگه.نقل قول:
ولی ازبس مردم به مخابرات بی اعتمادن و اگر اعتمادی هم بود با این حرف مهندس الان ازبین رفته.
الان هیچ حرفی رو باور نمی کنم مگر اینکه صبح پاشم ببینم کامپیوتر فلان قدر دانلود کرده.حتی حضوری بهم بگن اینترنت درست شده بازم فحش می دم منتظر شبانه می شم که سرعت روی چند.
ای مخابرات ببین چه بلایی سر من در آوردی که به این روز افتادم.
مشکل فنی چندروزه درست میشه نه چند ماههنقل قول:
ول کنین این مخابرات رو بریم یه جای دیگه اصلا فایده نداره.
به افتخار زحمات مخابراتی ها برای کم کرن ده دقیقه ای که از یک تا یک وده سرعت 240 بود و یکدست کردن سرعت از راس ساعت یک تا 7 و "صفر بودن"سرعت وبگردی در شب، عکس آواتار اینجانب تعویض گردید. بدون شرح....!
خودتون رو گول نزنین این مخابرات دیگه فایده نداره.نقل قول:
به افتخار زحمات مخابراتی ها برای کم کرن ده دقیقه ای که از یک تا یک وده سرعت 240 بود و یکدست کردن سرعت از راس ساعت یک تا 7 به سرعت محبوب و مردمی 90 (یاد چی میوفتین؟) و "صفر بودن"سرعت وبگردی در شب و بقیه مشکلات (تهدید به خودسوزی کاربران از جان گذشته، سرکاری مدیر عامل خوش قول و....، عکس آواتار اینجانب تعویض گردید. بدون شرح ....!
ایشون از این حرفها زیاد زدن. حناشون دیگه رنگی نداره. ایشونو بخدا واگذار میکنم.نقل قول:
مخابرات گنج است و سر گنج هم همیشه دعواست!
http://www.khabaronline.ir/detail/322935
نقل قول:
طرح طلایی حداکثر سرعت دانلود با 3 کانکشن 36 کیلو بایت در ثانیه
؟؟؟؟؟؟؟؟
طلایی بجای 256 الن 90 هست. میانگین تا الان 88. ساعت 2:22
برو خدارا شکر کن منم طلایی دارم وسرعت روزانه ام ،مثل شبانه شماست. وسرعت شبانم تقریبا صفر استنقل قول:
اقا گوش شیطون کر ولی انگار دیشب سرعت ها درست شده بود
سه تا فیلم 1.6 گیگابایتی کذاشته بودم تو صف
خودم که خوابیدم صبح که پا شدم دیدم همشون تموم شده
والا شما هر وقت اومدی تعریف کردی !!!!!!!!نقل قول:
بقیه گریه
شاید از این اشنای خانواده داری که محدود نیست
یه شرکت پیدا نمیشه یه طرح نامحدود بده سرعت از سرور های داخلی بالا باشه حالا سرعت از سرور خارجی کم باشه:n13:
هر شرکتی این طرح رو اول بده فکر کنم سود زیادی بکنه
شما از کجا اینترنت دارید و طرح تون چی است ؟ من طلایی 2 مگ مخابرات دارم . اصلا چنین چیزایی خبری نیست .نقل قول:
من یک هفته ایی میشه شبانه به زور یک گیگ دانلود میکنم قبلا 2 گیگ میگرفتم و قبلش بیشتر... حالا شد 1 گیگ این مدیریتش به جایی که کاراها را سروسامان بده گند زده که. قبلا بهتر بود.
حالا من موندم چه طور بعضی از دوستان میگن با شبانه به خوبی دانلود میکنن.
ای بابا چرا حرف تو دهن من میزاری من کجا از این مخابرات تعریف کردمنقل قول:
دیشب استثناء این جوری بود حالا امشب هم میزنم خبر میدم که درست شده یا نه؟
هم با طلایی امتحان کردم هم با خانوادهنقل قول:
ولی ثبات سرعت خانواده بیشتر بود
طلایی زیاد نوسان داشت
بین سرعت 150 تا 250 نوسان می کرد
البته اینو میگم نزدیک های صبح بود ساعت 5 که پا شده بودم این جوری بودنقل قول:
واسه ما سرعت بهتر که نشد بماند،بدتر هم شد:41:
الان 3 شب هست سرعت زیر 50 هست با نوسان فوق العاده زیاد
(حتی با ریست چند باره مودم! هم وضعیت فرقی نکرد->سرورهای داخل ایران):n23:
مخابرات،مچکریم:thumbsdow
سرعت بماند...خیلی از سایت ها رو هم بدلیل خرابی دی ان اس ها باز نمیکنه
امشب از ساعت 12/10 دقیقه وبگردی مثل لاک پشت شده
فکر کنم ساعت 1 دیگه نابود بشه
من خوشبختانه با 2 - 3 بار ( یا بعضی موقع 5 - 6 بار ) کانکت شدن به سرعت 124 ( MAX ) میتونم دانلود کنم ... قبلا هم سرعت همین بود ...
اما هارد جا نداره :دی // 2 هفته اس دانلود ندارم :)