ببخشید دوستان تو یه مرحله ولد میگه که باید شخصی به نام ایوان رو بکشی.میرم دنبالش فرار میکنه تو یه ساختمون نیمه کاره
باید از نردبوم برم بالا ولی نردبوم رو نمیگیره! چرا؟ میگه left shift رو بزن ولی هرچی میزنم اتفاقی نمیفته
Printable View
ببخشید دوستان تو یه مرحله ولد میگه که باید شخصی به نام ایوان رو بکشی.میرم دنبالش فرار میکنه تو یه ساختمون نیمه کاره
باید از نردبوم برم بالا ولی نردبوم رو نمیگیره! چرا؟ میگه left shift رو بزن ولی هرچی میزنم اتفاقی نمیفته
دکمه f رو باید بزنی.نقل قول:
خواستم پست ندم نشد گفتم بیام همه کسانی رو که در فکر این بازی هستن راحت کنم.بچه ها این بازی رو زمانی میتوانید با اخرین ریزولیشن بازی کنید که گرافیک شما 2 گیگ رم داشته باشه.این رو میگم و 100% هم امتحان کردم.در ضمن اون های که میگن فقط CPU باید قوی باشه سخت در اشتاه هستن فکر نکنم هیچ سی پی یوی از سی پی یو من قوی تر باشه.I7 خریدم.باز نتونستم بازی رو تا اخر بالا ببرم اخر مجبور شدم VGA HD4870x2 بگیرم تا تونستم این بازی رو با اخرین تنضیمات بازی کنم.
ببخشید من دیروز یه دسته خریدم اما زمانی که میرم تو تنظیمات gta iv چیزی به نام game pad و .... نداره.میخواستم از دوستالن سوال کنم ایا کار خاصی باد بکنم.پیشاپیش ممنون
دسته:samsun
ویندوز کاملا دسته رو میشناسه
سلام . این بازی به 2 گیگ حافظه ی گرافیکی احتیاج نداره!! 1 گیگ بسه! پردازنده ی گرافیکی باید قوی باشه تا بتونید در رزولوشن بالا بازی کنید. در ضمن فکر کنم که شما حتی با کارت 4870x2 هم در این بازی کمی مشکل داشته باشین ، چون این بازی باگ زیاد داره و بعضی اوقات گیر می کنه!!نقل قول:
سلام توی تاپیک زیر کاملا در این باره توضیح دادم . " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک جدید برای Game Pad "نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=44
Average FPS: 17.29
Duration: 24.58 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Low
View Distance: 34
Detail Distance: 40
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
چی کار کنم فریم ریتم بره بالا.چون فقط 75% از cpu استفاده میکنه
ببخشید ما همش سوال میکنیم!
آیا میشه موبایل جدید هم خرید و همینطور خونه؟
موبایل دو تا هست که کمی بازی کنی فکر کنم پلی بوی بهت میده که دوربین داره و می تونی از کافی نت بازی براش تم و آهنگ دانلود کنی.همنطور خونه هم اگه بازی کنی بهت میدن تویه مرحله اگه پلی بوی رو بکشی خونش رو صاحب میشی.نقل قول:
دوستان من یه جا پیدا کردم که میشه تله کابین سوار شد فقط نمی دونم چه طور میشه از اونجای نقشه عکس گرفت اگه بلدید بگید جاشو میزارم.تازه کنارش یه نفر آهنگ میزنه میتونیم بهش پول بدیم خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هر جایی که باشید، از روی کیبورد دکمه Print Screen را که بزنید ( هم ردیف F ها هست ) از صفحه مانیتور عکس میگیره، حالا به 1 برنامه مثل فتوشاپ برید ( یا حتی pain خود ویندوز ) و گزینه paste را بزنیدنقل قول:
عکس را سیو کنید
موفق باشید
کنار اون پل بزرگس. تقریبا وسطای نقشه.
یه سوال: تو اون مرحله که باید بین Dwayne و Playboy X یکی رو بکشی. کدومو بکشی بهتره؟
اگر دواین رو بکشی 25000 دلار پول میگیری و اگر پلی بوی رو بکشی خونه اش رو میبرید.نقل قول:
به نظر من پلی بوی رو بکشی بهتره.
من یک جایی پیدا کردم ، رفتم تو قلب مجسمه آزادی ...
شماهم برید ، خیلی باحاله ، قلبش میزنه ...
میشه بگی کجا من خیلی وقته دنبالشم.
ولی من که اینو معرفی کرده بودم قبل . همه هم میدونند
اینو هم ببینید . تاپیشک زده بودم معرفی هم کردم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307128
من تو یه مرحله که باید بری کافی نت هستم ولی وقتی میرم داخل هر چی E رو میزنم اصلا نمیره پشت کامپیوتر باهاش کار کنه . خودش هم میگه press R to Use Computer . حالا دوستان مشکل کجاست ؟!
بالاخره تمام شد بازي......
این عکسایی که با موبایل میگیری کجا سیو میشه؟
هر چی تو گوشی رو گشتم هیچی نبود
سوال دیگه این که من جایی هستم که باید بین دواین و پلی بوی یکی رو بکشم .همین انتخابه که باعث دو تا پایان میشه؟ چون میخوام
سیوشو نگهدارم
پلی بوی رو بکش ، خونش مال تو میشه ، بهترهنقل قول:
سوال دیگه این که من جایی هستم که باید بین دواین و پلی بوی یکی رو بکشم .همین انتخابه که باعث دو تا پایان میشه؟ چون میخوام
سیوشو نگهدارم
فکر نکنم سیو بشه .نقل قول:
نه فک کنم اونجا بود که دو تا چیز نشون میده یکی آدمک قرمز یکی پول سبز رنگ . اگه بری ادمک قرمز بهتره چون رمان خدا بیامرز نمیشه . عوضش کیت می میره . ولی اگه از پول بری یعنی $ رمان میمیره :41:
احتمالا پچ نصب کردی نه ؟ این کرک رو نصب کن منم همین کارو کردم درست شد .نقل قول:
من تو یه مرحله که باید بری کافی نت هستم ولی وقتی میرم داخل هر چی E رو میزنم اصلا نمیره پشت کامپیوتر باهاش کار کنه . خودش هم میگه press R to Use Computer . حالا دوستان مشکل کجاست ؟!
http://www.4shared.com/file/95757532/9757c18c/rzr_gt42.html
سلام من حالت داستانی بازی رو تازه تموم کردم. میخواستم ببینم الان میشه شخصیتهای فرعی مثل sarsa و hossan رو دید و کارها رو انجام داد؟
شما بدون اینکه نیاز باشه داستان بازی رو تموم کنید میتونید ماموریتهای فرعی رو انجام بدید.نقل قول:
دوستان بین دریک و فرانسیس کدوم رو بکشم؟
دریک رو بکشی بهتره چون فرانسیس میتونه موقعی که پلیش دنبالتونه کمک کنه.نقل قول:
بچه ها چرا توی گوشی فقط مولتی پلیر هست؟
هیچی دیگه نیست!
ببخشید دوستان
این که چند درصد از بازی رو رفتی رو باید کجا دید ؟ من که هرچی گشتم درصدی ندیدم !
ببخشید دوستان
این که چند درصد از بازی رو رفتی رو باید کجا دید ؟ من که هرچی گشتم درصدی ندیدم !
شما اسکیپ رو بزن تو قسمت stats نوشته چند در صد رفتی
[COLOR="Red"]دوستان خواهشا اگه کسی لینک دیگه ای داره قرار بده یا آپلود کنهکد:نوشته شده توسط pedramgolchin
فعال سازی Joystick در GTA IV
فایلهای زیر رو رد system32 جایگزین کنید:
فایل زیر رو در windows کپی کنید:
کد:
http://www.4shared.com/file/75028845/ac66bf77/system32.html
حالا لذت واقعی gta iv رو تجربه کنید
کد:
http://www.4shared.com/file/75028692/8d327993/windows.html
(باید بگم که gta iv به طور پیش فرض فقط دسته ی xbox 360 رو میشناسه )
بد جور گیر این 2 تا لینک هستم دانلود نمیشن [/:41:COLOR]
بازی دسته من رو نمیشناسه من از دسته پلی استیشن 2 با رابط میخوام بازی کنم
از این دسته های شوک دیاموند 2 تایی بایک کابل یو اس بی هم دارم
یه سوال ؟! یه مرحله هست که باید یه ماشین پلیس بگیری بعد باید بری یه ماشین رو نگه داری به پلیس زنگ بزنی بیان ولی من نمیدونم وقتی ماشین رو نگه میدارم پلیس هم بیاد کاری نمیکنن . یعنی باید دیگه چی کار کنم ؟! !!!!!!!!
عزیز 3 تا ماشین تو یکیش محموله هست نباید به پلیس زنگ بزنی باید ماشین رو نگهداری بری کنار ماشین (یکی از اون 3 تا)نقل قول:
میشه تو این بازی ماشین خرید؟
توی بازی یه مکانی هست که توی نقشه هم وجود داره درش هم قفله اون چه جایه و میشه بری توش؟
نه نه اون مرحله رو به اتمام رساندم . اسم این مرحله Search And Delete هست که نمیدونم باید اول بری ماشین پلیس بیاری بعد بری پلیسا رو صدا کنی بیان . حالا اگه میشه یه راهنمایی چون هر کاری که باید میکردم رو انجام دادم:20:نقل قول:
بفرمایید دوست عزیز :نقل قول:
http://amodarya.persiangig.com/GTA_Gamers/JoyPad.rar
اینجا باید بری تو ماشین پلیس به کامپیوتر وصل بشی و اسم طرف رو سرچ کنی بعد جاشو پیدا میکنی و میکشیش.نقل قول:
نمیشه ماشین خرید.نقل قول:
اگر منظور شما اونی هست که عکس ماشین داره اون کارگاه استیو هست دوست بروسی.نقل قول:
همگی سلام من مرحله های این اواخواهر رو رد کردم و الان هیچ علامتی تو نقشه نیست از دوستان شنیده بودم که تو شهر بچرخم تا بهم زنگ بزنند ولی چند شب که این کار می کنم ولی نه کسی زنگ زد و نه مرحله ای اومد در ضمن بازی روی 23/60 درصد البته با انجام چند تائی مرحله فرعی لطفا مثل همیشه منو از رهنمودهایتان بهره مند سازید وسلام علیکم و رحمته الاه