الان ماهی پنجومو توضیح میدم: باستی 200 ال 300 تا ماهی بندازی تو Bin نه باید توی اسب بندازی نه تو سبد بایستی تو تابستون بعد اینکه بترتیب ماهیهارو گرفتی اینو از ساحل می گیری.:n02:
Printable View
الان ماهی پنجومو توضیح میدم: باستی 200 ال 300 تا ماهی بندازی تو Bin نه باید توی اسب بندازی نه تو سبد بایستی تو تابستون بعد اینکه بترتیب ماهیهارو گرفتی اینو از ساحل می گیری.:n02:
توضیح ماهیها انگلیسی نوشته شده 3 تا شو توضیح دادم.
squeid : بایستی 1 ماهی تازه کوچک بگیری بعد بری ساحل و یه جایی اونو بندازی بعد فردا بیای از همو نقطه ماهی بگیری .:n02:
crap : بعد اینکه 5 تا رو گرفتی اینو تو پاییز تو دریاچه تپه مادر می گیری .
نکته:بعد از گرفتن دومین ماهی باید همه چوب های ما هیگیری رو بدست بیاری.
بعد به تو greg میاد و ت وروز تولدش باس بهش یه ماهی بزرگ بدی.
اون عکست که توش گفتی این وسایل اشپزی چین؟ یادته
اون عطر کای نیست ولی بایس بگیریش حتما حتما .
تشکرم یادت نره.:n02:
ااگه می خواین در مورد تمام ایتم های بازی بدونید کافیه بازدن دکمه مثلث تو ضیحات اونو ببینید.
مثلا اینجا داروی بادی گیزر داروی رفع خستگی کمه ولی داروی ترا بو جولت داروی رفع خستگی زیاده. بیشتر شما ها خوب می دونین ولی اگه برنج یا چای رو گرفتین حتما بزنین.:n02:
باز بی نصیب نمی مونین :)
یادمه یه رفیق داشتم اسمش احمد کلوپی بود 98% این بازیو رفت تا جایی که چیزی از بازی باقی نگذاشت....
این طرز قلب دهیه واقعا؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینجا یه سر بزنید مخصوصا کسایی که انگلیسی بلدن.
یا اینجا کسایی که انگلیسی بلدن یه شخصی داره با علی رضا نامی به انگلیسی در مورد pocket stion و city صحبت می کنن.:n05:
این تو در مورد شکلات نوشته می دونستم به کارن مربوطه اما:
You get chocolate from the supermarket that Karen's family owns. It costs 100G and can you used as a gift or in food! Hope that helped
وای :n20:
You can get it after you go to the city and there aren't any choclate in the supermYou can get it after you go to the city and there aren't any choclate in the supermaa
هی تو این مدت بعضیا به دروغ گویی متهم شدن بعضیا به بولوف زدن .این سایت ها همه چیو ثابت می کنن.:n30::n28:
از فلوت گرفته تاااا شهر.
این باسه کسایی که شهرو قبول داشتن =====>>:n02:
این باسه کسایی که شهر رو قبول نداشتن====>>:n03:
این باسه کسایی که ضایع می شن =====>> :n07:
اینم باسه کسایی که مارو به خالی بندی متهم می کنن ===>> :n24: << ====
و این سایتووووووووو به تمام طرفداران وا قعی هاروست مون تقدیم می کنم.
این لینک های که شما دادی همش مربوط به فروم های خارجی اگه خارجی بودن شون دلیل به درستی حرفشون که هیچ و اگر منطقه
اما می شه بفرمایید کجاش گفتن که شهر هست ؟
من که توی هیچ جوابشون ندیدم بگن می شه رفت
اول می ری ps بعد سر درش نوشته بازیهارو harvest moon back to nature انتخاب می کنی یه بچه 7 ساله ام می فهمه بعد باس بگردی و جواب را انتخاب کنی سایت خوبیه:n05:
خب سوال پرسیده شهری وجود داره؟ جواب یک کاربر: نه به هیچ وجه. اونها فریبت دادند:n09:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شد دلیل وجود داشتن شهر؟
---
یا توی این لینکی که دادی:
سوال پرسیده کینگ سیتی وجود داره؟ یکی گفته نه وجود نداره. یکی گفته من شنیدم دو تا شهر وجود داره یکی دیگه هم گفته آره وجود داره ولی باید 100 درصد کنی:n08:
واقعا دلایل به این محکمی من جایی ندیده بودم.:n09:
من نمیگم شهر هست یا نیست. فقط میگم این چیزایی که شما گفتی اصلا دلیل به حساب نمیاد. منم یه کاربر ثبت نام میکنم اونجا نظرم رو انگلیسی میگم. این دلیله؟ معلومه که نه.
بالاخره که در مورد شهر صحبتی شده تو برخی از سایتا همین طور مثه اینجا با هم بحث داشتن دلایل منطقی و پایه خوبی داشتن و اونا هم شهرو فر ضیه می دونستن.
با این حال تو ناتسومی هم حرف شده ولی به نظر من وجود داره.
خب گفتگو شون بر سر شکلات یا majickal melodi که همون فلوته جادوییه ÷س بعضی از حرفا و شایعه ها واقعی ان.
کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arash-30r7
نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم همین ها رو بگم که ایشون گفت ش دیگه لازم نیستنقل قول:
من همشون و خونده بودم اما چیزی ندیم جز سوال جواب ساده
اینام این بچه های همین تاپیک فقط بحث کردن همین هیچ دلیل به وجودش نیست
خب تو همه ی جوابا رو دیدی؟؟؟؟ بعضیا نوشته بودن هست و بعضیا نه ..
بااین اوصاف اولین جوابو که دیدی پست دادی؟ هان؟:n15:
یا دلایلی بر وجود شکلاتو فلوتو و وو اینا بود و شهرم هست. بعد کجا نوشته بود فریب دادن ؟
لینکشو بفرس
:n04:
How can I go to the king city in harvest moon back to nature؟؟؟؟؟؟
A1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
There is no King City in BTN, but I don't really know. They say its when you marry Elli but I don't think that's true, I think its only a rumor.
A2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Well I heard that there are 2 cities in the game and they sayed that you got be friends with the chinese guy from the supermarket named won, but in one you can buy another farm and on the other city you can only take pictures (honestly I dont believe that much...)
A3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yes there is another city in this game you can go there by completing game 100\ in 3 years.there are very nice things in the king city :D
درسته اما جوابا مختلفن
کیا موافقن؟؟؟؟:n20:
خودم کشیدمش باحاله!!!!! :n02:
مجیدجان خودتو خسته نکن اینجا تا مدرک درستو حسابی شامل: عکس ،سیو فیلم نیاری حرفت باد هواست (البته خودمم تا اینا نباشه باور نمیکنم) :n02: نارحت نشو آخه خیلیا اومدن و از این حرفا زدن تقریبا کل این 739 صفحه در مورد شهر، فلوت ،مزرعه دوم و.... بود ولی کسی به نتیجه ای نرسید ...من خودم باور دارم که پاکت استیشن و گلی که میشه باهاش سوار گاو شد هست و میشه گرفت ولی راه گرفتنشو بلد نیستیم :n13:
راستی دمت گرم فارسی تایپ کردی با این کارت قد گرفتن فلوتو رفتن به شهر حال کردم!!!!!!!!!! :n19:
مي شه گفت دقيقا بحث هايي كه ما اينجا كرديم رو تمام مردم دنيا در تمام فروم هاي گين دنيا انجام دادن...
و نتيجه ، شهري در كار نيست و تمام حرف ها در مورد شهر فقط حرفه...
مگه هاروست مون چيه كه سازنده ها بخوان يك راز به اين بزرگي داخلش جا بدن!
وسعت اين بازي براي يك بازي پي اس بزرگتر از حد انتظار هست و عاقلانه نيست كه بشه دو تا شهر داخل يك سي دي پي اس جا داد...
مثلا درايور 2 كه 4 تا شهر داشت 2 تا سي دي داشت...
:n02:بچه ها من رفتم شهر
:n19:تو خواب
کسی تونسته این بطری حاوی نامهThe Gods In Heaven یا God Mapرو بدست بیاره!!!!!:n13:
این کد گیم شارکشه 12D - God Map
اکثرا هم باید اینو شنیده باشین که شما باید از همه جاهاییکه میتوانید، ماهی بگیرید تا بطری حاوی نامه The Gods In Heaven را بدست آورید. ( البته اکثراً این بطری درآبشار و حوضچه معدن زمستانی بدست می آید). با بدست آوردن این بطری مزرعه تان را آرایش دهید و تمامی مزرعه را شخم بزنید بطوریکه جز چمن و محصول چیز دیگری نباشد. وقتی تمام محصولها را در فصل بهار کاشته و مزرعه را آرایش دادید Select را زده و سپس Start را بزنید و مزرعه را کاملاً نگاه کنید و سپس دکمه مربع را بزنید تا تمام الهه های ویرانی- ترس- زندگی و الهه محبت در آسمان ظاهر شوند.
وقتی رو نامه مثلث میزنی هم همینو میگه و یه مربع تو توضیحش داره خواستم بدونم کسی تا حالا امتحان کرده یا این نامه رو گرفته؟؟؟؟؟:n01:
ok بابا ن خواستیم... باز اگه تو سایتا ی انگلیسی ام چیزی ننوشته بودن که تو این حتما کسایی که به شهر رفتنو دار می زدن :n03:
ما دوستای خوبو دوست داریم....ناراحت نشدم به نظرت احترام می گذارم بازی سوالی هست در خدمتیم دو مورد pocket stion یا توپ زرد سگ یاااااااااااااااااااااااا
نه فک نکنین کم اوردم دیگه روم نمیشه بحث کنم
:n03:
اقای pcsoft ام شما که کابر انجمنین چرا؟؟؟؟؟
این مدل پستا اصلا به شما نمی خوره :n15:
تشکر کردنو دوست دارم اگه دیدین به پستاتون تشکر دادم خ.شم می اد D;
چاکر همه فراموش شده ها:( harvest_moon_iman ------ harvest_moon_hasan--------mohammad Zeroo
مخصوصا رفقا: arash -------- time.shift-----رستگار وووووووووو:n29:
اینکه بطریه حاوی دستور العمل پخت سیب زمینی برشتست که؟!!!!!!
اره یه god map هست یه دستو ر لعمل سیب زمینی برشته :n02:
نقل قول:
یه دستور لعمل سیب زمینی برشتست و god map می دونم که می تونم بدست بیارم ولی زیاد نه!!!!!!11
سخته پیدا کردنش...
اون یه power beryy
اون یکی یه book از mary اونم pocket stion (عجب سیوی داشته نامرد....)
WOW اون با گیم شارک مطممینم گرفته....به گمونم عجب نامردیه لا مصب
دمش گرم هر کی بوده کارش درسته
به کی میگی نامـــــــــــــــــــــر د!!!! :n25::n24:نقل قول:
اینو از کجا گیر اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
هر کسی نمی تونه این کارا رو انجام بده لا مصب حرفهایا به زور میرن .....
کجیایین پس؟؟؟؟؟؟
Arash
کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n01:
دیگه چیزی از این بازی نمونده که بخوایم پیدا کنیم ...بهتره بریم تو کار شایعه سازی و عکسایه.......!!!!!:n19::n08::n20:
این عکس واسه وقتیه که با رفیقم thomas رفته بودیم بالون سواری(البته تو king city) :n02:
:n04: سیو تو :n04:
با با حرفه ای بودیو ما نمی دونستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
اینم عکس دوتا بچه هامن یکی از ann یکی دیگه از ...... Karen (البته ناخواسته بود از دستم در رفت):n19:
بابا گرافیستم که هستی کلک؟؟؟؟؟؟؟
راستی Avatar اواتارم با حاله؟؟؟؟؟ :n20:
که نا خواسته بود.......ای شیطون
به نظر من بریم تو کار شاعری
از دوست هر چه رسد(چه شایعه...چه شیطونی) نکــــــــــــــوُسـت
:n10:
این یه دموی جالبه باید تو سال 60 بازی بعد از دیدن 10000000000 دموی بازی ...(نکته:اول باید 37 تا ماهی پرینت شده بگیری)
اسم دمو هم خاک تو سرت هستش خیلی جالبه...از من بشنوین اول بایستی مزر عتو ده هزار در صد کنیا...
آره از دوتای اولی(:n21:) .............خیلی باحال تره:n09:نقل قول:
عکست خیلی باحال بود :n08:من میخوام دموشو ببینم از فردا شروع میکنم :n19: