نقل قول:
محمد جان این لانویت پخش بوش بد نیست ولی پخش بو رو معمولا با کاغذ بررسی نمیکنن.یا لباس یا بدن باید باشه.اینجوری میشه ماندگاری.
حالا چیا تست کردی تو این مدت؟بابا ریویو بده :31:
Printable View
نقل قول:
محمد جان این لانویت پخش بوش بد نیست ولی پخش بو رو معمولا با کاغذ بررسی نمیکنن.یا لباس یا بدن باید باشه.اینجوری میشه ماندگاری.
حالا چیا تست کردی تو این مدت؟بابا ریویو بده :31:
نه گفتم که کاغذ رو مستقیم بو نمیکنم .کاغذ حدود نیم متر باهام فاصله داره .از این فاصله بعد از یک روز فقط بوی همین سه تا مشخص بود.این دیگه اسمش پخش بو هستنقل قول:
درود
دوستان شخصا این همه زندگی کردمو هیچکس نیومد واسمون فرق بین ادکلن و عطر و اسپری رو دقیق بگه!:27::5:
یکی بیاد منو روشنه روشن کنه :10:
نقل قول:
بالایی 100 تا ادکلن رو کاغذ تست گرفتم ولی هیچ کدوم از نیم متری بوش قابل حس نبود.مگر 1 ربع اول.
چی تست کردی که اینقدر پخش بو داشته؟
m7 که بعد یه روز بوش از دو متری هم میومد ! ( کل اتاق رو پر کرده بود )نقل قول:
ولی pure havane و همین la nuit perfume هم بوش بعد یک روز از 40-50 سانتیمتری کاملا میومد
دوستان من پست زدم كسي جواب نميده
euphoria از کالوین کلیننقل قول:
dunhillقهوه ای
F by ferragamo pour homme
He wood silver wind
من تهران نیستم اما فکرمیکنم معتبرترین جایی که میشه کامل بهش اطمینان داشت نمایندگی "سفیر" باشه!
M7 چیه؟؟نقل قول:
سفیر کجاس؟نقل قول:
نقل قول:
چند تا اسپری کرد رو کاغذ برات؟
حتما تو مسیر باد یا کولر بوده.چون من 5 بار ام 7 رو تست کردم.پخش بوش و موندگاریش خیلی خوبه ولی در حد نیم متر بیشتر نیست اونم در مسیر هوا
یکینقل قول:
نمیدونم والا دیگه حالا زیادم مهم نیست دیگه همه میدونن m7 چه پخش بو و موندگاری داره !
نقل قول:اون پستی که اول نقل قول گرفتم ادرس سفیر رو مشخص کردهنقل قول:
:20:
این لینک هم ببینید که m7هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها عطر تو مایه های رایحه های وان میلیون سراغ دارید که توی اون رایحه و حال و هوا باشه ولی کاره قویتری باشه ( با پخش و موندگاریه بالا )
مثلا کاری از تام فورد یا CREED
در صفحه قبل 2 تا ادكلن گذاشتم از دانهيل لطف ميكنيد بررسي كنيد جواب منو بديد
سلا دوستان
ميخواستم ببينم ادكلن هم تاريخ انقضا داره؟ اگه در شرايط تاريك و خشك و توي جعبه نگهداري بشه تا چند سال بدون افت كيفيت ميمونه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعضی از ادکلنها که با کیفیتی بسیار بالا و کاملا مواد طبیعی (و البته گران قیمت) ساخته میشوند پس از یک سال در کیفیتشون و کمی هم رایحه تغیرات کوچکی بوجود میاد. که بیشتر در عطر های نیچ و مخصوصا محصولات کرید اتفاق میوفته. برای همین هم هست که محصولات کرید در ایران با قیمتی بسیار پاییر تر از بوتیکهای اروپایی (خانه های کرید) به فروش میرسه. چون اگر یک سال که از تاریخ تولید بگذره بسیار از لحاظ قیمت افت پیدا میکنند.نقل قول:
اما عطر های دیزاینر و معولی اگر در جای تاریک و خنک قرار بگیرند تا 10 سال هم عمر خواهند کرد.
عطر با رايحه تلخ و سرد يا خنك و ترش و ميوهاي و... چه تفاوتی با هم دارند؟
عطر های تابستانی و زمستانی یعنی چی؟
عطر – روش انتخاب عطر مناسب
بهتر زمان برای خرید عطر صبح میباشد چون در صبح تشخیص رایحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسان تر است.
برخی افراد اغلب از یک نوع عطر استفاده میکنند ولی پیشنهاد میشود که عطرتان را از روی فصل انتخاب کنید ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های گرم و تند برای فصل سرد و عطرهای سرد ، شیرین و عطر گل ها برای فصل گرم انتخاب مناسبی میباشد.
قبل از این که برای خرید عطر بروید از هیچ گونه عطر و خوشبو کننده ای استفاده نکنید چون انتخاب بهتر را برای شما دشوار میکند ، عطرهای سرد و ترش باعث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روحی و رفع خستگی میشوند.
عطر سرد به عطری میگویند که حس خنکی و تازگی را القاء کند و استشمام این عطرها معمولاً باعث میشود که طعمِ میوه هایی مانند هندوانه را بخاطر اورید.
عطر ترش به عطری میگویند که طعم مرکبات را بخاطر بیاورد ، عطرهای ترش نیز القاکننده حس تازگی و شادی اند.
هر اندازه که عصاره روغنی خوشبو در یک محصول بیشتر باشد ماندگاری آن عطر بیشتر است ، به این دلیل که رطوبت باعث ماندگاری بوی عطر میشود و ماندگاری عطر بر روی پوست چرب و تیره بیشتر از پوست های خشک و روشن میباشد.
برای محافل رسمی بهتر است از عطرهای تلخ ، گرم ، شیرین و تند مانند بولگاری و … استفاده کنید ، به عطرهایی که معمولاً بوی شکلات و میوه های تابستانی میدهند عطرهای شیرین و گرم میگویند و عطرهایی هم که از اسانس ریشه درختان و ادویه های تند شرقی درست شده اند را عطرهای تلخ گویند.
برای محافل دوستانه و غیر رسمی عطرهای سرد و ترش بدلیل حس طراوت و آرامشی که منتقل میکنند مناسب هستند ، عطرهای سرد حس خنکی ، شادابی و جوانی را به فرد القا میکنند ، از عطرهایی مانند مادام روشاز ، گپ ، هوگو ، آزارو و … ترجیحاً در محافل دوستانه استفاده نمائید
برای متصاعد شدن بهتر رایحه عطر ان را بر محل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها مانند گردن ، پشت زانوها ، مچ دست و … بزنید.
سلام دوستان ۵ تا سوال دارم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم .
۱. عطر تو مایه های رایحه های وان میلیون سراغ دارید که توی اون رایحه و حال و هوا باشه ولی کاره قویتری باشه ؟ در واقع عطر هایی با رایحه اصلی چوب صندل یا چرم ، مثلا L'HOMME COLOGNE GINGEMBRE ، موندگاری خوبی هم داره ولی پخش بو خیلی ضعیفه
۲. عطر توی مایه های only the brave , چون بوش رو بسیار دوست دارم ولی پخش بوی بدی داره ، اگه عطری نزدیک به این رایحه میدونید با پخش بو و موندگاری بالا حتما بهم بگین
۲. دیور هوم اینتنس رایحش توی چه سبکی هست و چطوراست پخش بو ؟
۳. Black XS L'EXCES چطور عطری هست و با ورژن اصلیش چه فرقایی داره ؟ پخش بوش خوبه ؟
۴. و in black از byblos ، نظرتون رو میخواستم
مرسی
دوستان ديگه مثل اينكه زياد تو فروم نظرات و مطالبهاشونو قرار نميدن كم كم ......؟
__________________________________________________ _________________
يه توضيحي در مورد ادكلن گري فلونل مي خواستم كسي تست داشته ؟
چند تا ریو خریدم حالم بد شده..پشیمون شدم...
میخوام برم ادکلن اصل بخرم....پولت میره ولی حداقلش لذت میبری!
گری فلانل یه عطر با بوی خزه ای و تلخ هست (Mossy Woody) ..بوی نسبتا قدیمی ای داره(از بهترین های کلاس فوژه) ولی در عین حال جالب و با کیفیت هست..نقل قول:
البته همه پسند نیست و حتما باید تستش بکنید...
من قبلا یه دونه داشتم که فروختمش...
دوستان اگه منو کمک کنن خیلی ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:
خب خود 1 میلیون بهترینه تو اون سبک-هم موندگاری و هم پخش
این مدل دیزل هم یه پله بالاترش شبیه شنل آلور اسپرت میشه ولی خب همین هم خیلی موندگاری و پخشش خوبه.شاید از اونم بیشتر.اومبره لومیر (امارات) هم شبیه اینه
دیور هوم اینتنس هم یه بوی تلخ و شیرین خاص داره با پخش بوی بالا و ماندگاری بالا.حتما باید تست کنی.بیشتر برای زمستان استفاده میشه.
این بلک هم یجورایی شبیه تق هرمسه .یه بوی پوست پرتقال همراه با خاک.البته این خیلی شیمیایی میزنه.
سلام
من حدود 6 , 7 هفته پیش رویال عود و اونتوس کرید رو تست کردم ؛ کاغذ تست ها رو هم گذاشتم لای دو تا کتاب . تو این مدت هر وقت بوشون میکردم یه حال دیگه ای می شدم ! واقعا عجب بویی !
الان بوشون به نسبت کمتر شده ولی هنوز هم کاملا مشخصه . بوی اونتوس که حتی تا حدود 50 برگ این ور و 50 برگ اون ور (شاید هم بیشتر) حس میشه . حدود 2,3 هفته پیش که هر جای کتابو باز میکردی غرق بوش میشدی ! اما به نظر خودم رویال عود بوش بهتره .
البته تو این مدت همش تو کتاب بودند و کمتر بازشون میکردم . ولی باز هم فکر کنم کمتر عطری تو این شرایط بتونه این ماندگاری رو داشته باشه .
سلام
من واسه تولدِ نامزدم یه عطر خوب زنانه میخوام، تا ۱۵۰ بیشتر نمیتونم هزینه کنم، لطفا کمک کنید میخوام برند معروفی باشه
سلام دوستان،
میشه چندتا اسپری خنک و خوشبو زنانه معرفی کنید؟
اگه میشه قیمتشم بگید،
مرسی.
بیت از بربری The beatنقل قول:
سکرت از جیوانچی Givenchy ange ou demon le secret
CHاز کارولینا هررا
که این آخریش بنظرم خیلی عالیه و چون نزدیک فصل پاییز هستیم این عطرایی که گفتم بیشتر عطرهای گرم هستند:20:
tommy hilifigerنقل قول:
و L imperatrice d&g از سری اسپری های لاو
قیمتشون هم هرکدوم 7هزار تومان هست
جفتش خنک هست و عالی:46:
سلام یه ادکلن با موندگاری بالا و بوی ملایم تند نباشه کاملا آروم و ملایم باشه .
با قیمت اگه میشه معرفی کنید
قمتش هم مهم نیست .
اما در چند رنج مختلف بگید
موندگاری بالا (= نامساوی!=) بوی ملایم و آروم!نقل قول:
البته وجود دارند ادکلنهای ملایمی که موندگاری خوبی دارند اما نادر هستند
Ck one :39: فکر کنم برای بار هزارم هست که تو این تاپیک معرفی میشه (یاد قدیما بخیر) بوی ملایم با موندگاری خوب هم زنونه هم مردونه ... دیگه بین ادوکلن هایی که داشتم چیزی یادم نمی یادنقل قول:
اسپری خوب و ارزون با موندگاری بالا چی؟اینم معرفی شده؟
ادکلن های بیژن کدومش خوشبو هست به نظر شما برای پاییز و زمستون؟ موندگاریشون در چه حده؟
قیمتاش دور و بر 50 ایناس دیگه؟
پس یه چیزی باشه که زیاد تند نیاشه
اما موندگاری بالا یی داشته باشه
موندگار برام مهمه
نقل قول:
ایسی میاکی پورهوم.
سی کی وان
وود راکی مینتین (نظر شخصی منه--هر کسی نظری داره و محترم)
لانوین اسپرت
اس دی دوپونت Noir
نقل قول:
بیژن بلکش به نظرم کار بسیار خوبیه.بیژن بیژن خوبه ولی هم تنده و هم همه پسند نیست.
شما باشید کدوم رو ترجیح میدید :
Yves saint laurent / L'Homme COLOGNE GINGEMBRE
Yves saint laurent / Lanuit de L'Homme
پرفیومش رو البته.
لعنت بر باعث و بانی این گرونی که باعث شد عطر فقط RIO بخریم:41:
البته خو منم مثل ادم خرید نمیکنم همش دنبال تنوع هستم :21: الان 3 تا 100 میل ریو دارم با 5 تا ازین کوچیکاش
100 میلش رو چند میخری؟نقل قول:
من از این کوچیکاش ریو کالکشن گرفتم پشیمونم!
2 ساعت هم موندگاری نداره!!!
اولی رو من تست نکردم.نقل قول:
دومی خوبه بوش.همه پسنده تقریبا.
راستی بیژن بلک رو حتما تست کن .نسبت به قیمتش عالیه.
آره فردا میخوام برم همه اینا رو تست کنم یکیش رو بخرم...نقل قول:
بیژن تقلبی داره؟