روز اول اسفند یه ضرب اعزام میشیم یا نه ممکنه بمونه برا چند روز دیگه ؟؟؟
ضمنا اون لوازمی که در صفحه اول نوشته شده واقعا لازمه همه ش رو ببریم ؟؟؟
Printable View
روز اول اسفند یه ضرب اعزام میشیم یا نه ممکنه بمونه برا چند روز دیگه ؟؟؟
ضمنا اون لوازمی که در صفحه اول نوشته شده واقعا لازمه همه ش رو ببریم ؟؟؟
نه خیلیاش لازم نیست ببری....الکی شلوغ نکن و بارت رو سنگین نکننقل قول:
دوستان من آموزش افتادم پادگان ولیعصر نیروی هوایی سپاه اردکان کسی از وضعیت آموزش اونجا خبر داره ؟؟؟
ا اسفند هم اعزامم هست
سلام دوستان :11:
کسی هست در حال حاضر مشغول خدمت در پادگان گروه 44 توپخانه اصفهان باشه ؟؟؟ کار داشتم باهاش :31:
میخوام اطلاعاتم را به روز کنم. :21: خیلی وقته از پادگان خبر ندارم.
:11:
نقل قول:
خدا امواتت رو بیامرزه، بگو چیا ببریم که هم ساکمون بیخود سنگین نشه و از طرفی هم اونجا لنگ نمونیم ؟ :11:
پول به مقدار کافینقل قول:
خرما خشک (به مقدار هرچی بیشتر بهتر:دی)
لیوان-قاشق- چنگال
لیف
نخ و سوزن
حدود 10-15 تا پلاستیک فریزر و 3-2 تا پلاستیک بزرگ و محکم (اونجا خیلی لازم میشه)
نیم متر کش (برای گت کردن - البته بعد از چند روز کش بهتون میدن)
یک عدد قفل کوچک و یک عدد قفل بزرگتر برای بستن کمد و بستن ساک
قرص های کاربردی مثل کپسول چرک خوش کن - قرص سرما خوردگی - استامینفن- قرص معده از هر کدوم از اینها 1-2 بسته ببرید. زیادتر نبرید.
سنجاق (5 عدد) (اگه زرنگ باشی به درد آنکادر کردن خیلی میخوره :دی)
خودکار و دفترچه یادداشت(2 عدد) (یکی برای نوشتن جزواتی که سر کلاس بهتون میگن+ یکی هم اگه اهل سوسول بازی باشی برای نوشتن خاطرات سربازی :13:)
ناخن گیر(1 عدد)
قرص های جوشان (ویتامین c) برای جلوگیری از سرماخوردگی هر روز یک لیوان بخورید
یک ساک کوچیک که بتونید اینارو توش بزارین(چون بعدا بهتون یه کیسه انفرادی میدن برای گذاشتن وسایلتون داخلش)
===============
همینا کافیه...(اگه چیزیو البته از قلم ننداختم)
سایروسایل مثل لباس و جوراب و شورت و .... خودشون بهتون میدن!!!
چون در دوران آموزشی دچار کمبود ویتامین شدید میشید من هم توصیه میکنم قرص ویتامین ( C و Multi Vitamin ) با خودتون ببرید!
دقیقا منم همچین سوالی داشتمو تا حالا که داشتم درس میخوندم وقت نشد اینجا رو خوب بخونم الان فقط دو روز وقت دارم . اون لیست معروفی هم که همه جا هست هم قدیمیه ورژن جدید و سبک تر نداره؟؟!:31:نقل قول:
یک سوال دیگم دارم اونایی که روز اول اعزام میشن بعد همه علافی ها, بعد گرفتن لباس بر میگردن برا درست کردن لباسا؟ (حالا اگه کسی در مورد جوادنیا قزوین تجربه داشته باشه خیلی خوب میشه) چون اگه برگردیم میخوام برم دانشگاه کار دارم نمیخوام کچل برم:20: بخاطر این میخوام بدونم وگرنه دو روز اینور اونور فرق نداره:5:
ادیت: پست بالا رو ندیده بودم. بازم بچه ها کمک کنن ورژن جدید رو کامل کنیم!
سوال منم هست، اگه قراره بریم و برگردیم پس کچل نکنیم بهتره. لااقل بذار این چند روز رو کله مون 4 تا مو باشهنقل قول:
همش سه ماه دیگه .
یعنی میاااد ... ؟
تیپ 55 هوابرد شیراز :19:
دوست عزیز بستگی به مرکز اموزش داره شاید نزاره برگردیدنقل قول:
اقا این قضیه محاسن(ریش) هم شده واسه من مشکل
خدا کنه فردا بعد صبحگاه گیر مسئول عقیدتی نیفتم که باید این دفعه 48 ساعت برم بازداشت:31: خدا جون ...........خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
اموزشی کسی جوادنیا قزوین نرفته مارو کمک کنه؟:19:
نقل قول:اصلا حساب کتاب نداره...ممکنه برگردین ممکنه هم نگهتون دارن!!!نقل قول:
یعنی مثلا لباس رو درست نکرده میگن بمونین بعد چند روز دیگه میگن برین درست کنین؟!
منم ۱۲/۱ اعزامم.مرکز آموزشی ۰۲ افتادم.
کسی اونجا بوده که توضیحاتی هر چند مختصر در موردش بهم بده؟از چند نفر از جمله برادر خودم که سال ۸۵ اونجا بوده سوال کردم و همه تعریف خوبیش رو میکنن اما میخوام باز هم آمار دقیقتری ازش داشته باشم.
راستی من الان چند سالی هست که فقط با ماشین ریش تراشی صورتم رو اصلاح میکنم.حالا بهم اجازه میدن که ماشین ریش تراش ببرم یا باید دوره آموزشی رو با تیغ سر کنم؟
راستی توی ارتش که هر روز نباید صورت رو اصلاح کرد؟آخه اینجوری باشه پوست آدم کنده میشه.:31:
بچه ها اموزشی شهر خودت بیفتی میزارن شب بیای خونه؟ یا باید 24 ساعت اونجا باشی؟
اگر نزارن بیای خونه بعد چند روز بهت مرخصی میدن؟
راستی یه برگه تو دفترچه هست که مربوط به مدارک تحصیلی هست. بهم گفتن باید ببری دبیرستانی که درس خوندی پر کنه.
حتما باید ببرم اونجا یا مهم نیست؟
فردا صبح به امید خدا میرم برای پست کردن مدارک. امیدوارم مثل دفعه ی قبل صبح که پاشدم ترس پشیمونم نکنه
برگ اعزام امد تاریخ 91/2/1
مشمولان متقاضي بهره مندي از كسر خدمت و معافيت سه برادري تا پايان امسال مهلت براي اقدام خواهند داشت
گروه ناجا- معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا از مشمولان داراي كسر خدمت و متقاضيان معافيت سه برادري خواست تا پايان سال جاري براي ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا،"سرهنگ محمدرضا اكبرحلوايي " معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان بيان داشت: آن بخش از مقررات مربوط به ايثارگران و مددجويان كه در قانون خدمت وظيفه عمومي لحاظ گرديده در سال آينده نيز مورد اقدام و رسيدگي قرار خواهد گرفت و ساير مقررات مانند كسر خدمت مشمولين كه از سابقه جبهه و جانبازي والدين آنها ناشي ميشود و همچنين معافيت سه برادري كه مصوب مقام معظم فرماندهي كل قوار مي باشد، در حال حاضر و تا پايان سال 90 ، مورد اقدام قرار مي گيردو استمرار آن در سال 91 همانند سالهاي گذشته به تصميم ستاد كل نيروهاي مسلح بستگي خواهد داشت.
سرهنگ حلوايي تاكيد نمود:از آنجا كه سربازان در حال خدمت با داشتن يكسال سابقه خدمت بعنوان يك برادرخدمت كرده محسوب مي گردند لذا مشمولان متقاضي معافيت سه برادري كه مدت خدمت برادر حين خدمت آنان تا پايان سال 90 به يكسال تمام برسدچنانچه در خواست خود را تا زمان اعتبار معافيت مذكور در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) ثبت نمايند مي توانند از اين معافيت استفاده نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر نمیزارن بری خونه نهایتا خیلی بهت حال بدن آخرهفته یه روز مرخصی میدن بری خونه وگرنه ممکنه همون رو هم بهت ندن!نقل قول:
داداش مام میایم پدافند. پ خ دادم براتنقل قول:
پس فردا هممون داریم میریماااااااااااا
خداحافظ اینترنت!!!!!
می خوام یک اسفند داوطلب برم محل تقسیم
دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن لطفا
نخیر داداش اندازتون رو میگیرن بعدش بهتون لباس میدن اگه هم کسی خواست درست کنه توی همون پادگان خیاط داره مال ما اینجوری بود (هاشمی نژاد نیشابور)نقل قول:
نقل قول:
واسه چی میخوای بری؟ برو از الان بگرد یه جایی واسه امریه پذیرش بگیر. اونم نشد برو سپاه
من اول اسفند عازمم.افتادم نیروی انتظامی.اما اگه اردیبهشت اعزام میشدم هم امریه هم سپاه میتونستم جور کنم ولی نشد که نشد ... :41:
دوست عزیز حرفت درست ,نقل قول:
از کجاش بگم اخه
من الان کارت سبز (دوره تکمیلی دارم ) اعزامم هم افتاده اول اردیبهشت ولی بخاطر بد شانسی و شایدم کوتاهی دانشگاه سنوات خوردم
امروز رفتم سپاه میگن چون سنواتی داری نمی تونی از کارت تکمیلی استفاده کنی
امریه هم هر سال شهرمون رشته من (الکترونیک ) رو قبول میکردن ولی امسال باز از بد شانسیم تو استان فقط یه شهر الکترونیک برمیداره اونم یه نفر
خلاصه با این اوصاف دیگه بریدم حداقل پس فردا برم یه دو ماه جلو بیفتم مهم نیست کجا و چه ارگانی خدمت کنم
آها همون قضیه مگس و 2 و 20 !!! داداش شما خفن بدشانسی :41:نقل قول:
شما برو نظام وظیفه ببین کاری میتونی بکنی ولی پس فردا اعزامه، فکر نکنم به جایی برسی
شما که رفتی سپاه به شما گفتن سنوات داری نمی تونی پذیرش بشی یا اینکه دوره تکمیلی به دردت نمی خوره ؟ چون اگه فقط بحث بر سر سوخت شدن دوره تکمیلی هست اشکالی نداره شما پذیرش سپاه رو بگیر دوماه آموزش می بینی بعد 15 ماه نسبتا راحت خدمت میکنی
ارهنقل قول:
امروز رفتم سپاه مدارکم رو بردم
گفتم امدم مدارک دوره تکمیلی رو بدم که با سپاه اعزام بشم
گفت چون سنواتی داری نمیشه ,یعنی پذیرش نمی کنند , دوره تکمیلی هم ظاهرا به درد نمی خوره
رفتم نظام وظیفه منو فرستادن دانشگاه
کلی راه و رفتم یه روز تو اتوبوس بودم دانشگاه میگه ما کاری نمی تونیم بکنیم باید نظام وظیفه درست کنه
بیخیال شدم دیگه
سلام
از دوستان کسی هست که مثل من برای سرباز معلمی ثبت نام کرده باشه و اول اسفند هم تاریخ اعزامش باشه ؟؟؟؟؟
من امروز رفتم آموزش و پرورش می گن جواب پذیرش بعد از عید میاد . بهشون می گم من پس فردا اعزامم ، می گن نمی خواد بری گفتم اگه نرم غیبت می خورم ،گفت آموزش و پرورش چه قبول بشی چه نشی خودش غیبت شما رو موجه می کنه ، بعد رفتم نظام وظیفه اونجا بهم گفتن اگه نری ما برای شما غیبت می زنیم و باید بری و هیچی راجع به اینکه آموزش و پرورش غیبت رو موجه می کنه نمی دونست بعدش بهم گفت برای اینکه مطمئن بشی برو میدان سپاه تهران بپرس
کسی هست شرایطش مثل من باشه ؟؟؟؟؟؟ باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
کسانی که برای سرباز معلمی ثبت نام کردن از آموزش و پرورش نامه یا مدرکی گرفتن که مشخص کنه ثبت نام کردن به من که هیچی ندادن.
سلامنقل قول:
شما برو آموزشیت رو بعدا که امریه ات جور شد وسط سربازی میشی امریه :46:
من اقدام کرده بودم اما جوابش ۵شنبه اومد.به ما هم گفتن اگه تا موقع اعزام جوابش نیاد غیبت نمیخورین و خودمون با هماهنگی نظام وظیفه بهتون برگه سبز با تاریخ اعزام جدید میدیم.نقل قول:
با سلام
اگه گواهی از یه پزشک عمومی داشته باشی میتونی ببری بیمارستان امام سجاد( ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟
متشکرم
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
با سلام
اگه یه گواهی استعلاجی از یه دکتر معمولی داشته باشی برای تأییدش میتونی ببری بیمارستان امام سجاد(ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟
متشکرم
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
با سلام
اگه یه گواهی استعلاجی از یه دکتر معمولی داشته باشی برای تأییدش میتونی ببری بیمارستان امام سجاد(ناجا) تا تأییدش کنه و غیبتت موجه بشه؟
متشکرم
سلام .نقل قول:
ممنون از اینکه اطلاع دادید .
جوابشون برای شما چی بود ؟ امیدوارم که قبول شده باشید .
من از آموزش و پرورش کرج اقدام کردم ولی نمی دونم چرا اینقدر دیر جواب می دن .
مراحل کار برای شما چطوری بود یعنی برای گزینش رفتین تا از شما سوال بپرسن ؟ تازه دیروز اومدن از همسایه ها درباره من تحقیق کردن .
سلامنقل قول:
ممنون از شما
آموزشی سرباز معلمی از 1/4/91 شروع می شه و تو سپاه هستش و من افتادم نیرو انتظامی تبریز . به نظر شما این تفاوت مرکز آموزش مهم نیست براشون ؟
نظام وظیفه هم گفت اگه بری تبریز دیگه کاریش نمی شه کرد . نمی دونم شاید اینجوری گفت که بی خیال امریه بشم و برم تبریز :31:
سلام دوست عزيزنقل قول:
من شنيدم چند روز مرخصي ميدن يعني دوشنبه بريم احتمالا واسه شنبه بايد اونجا باشيم.
از كجا مياي دوست عزيز؟
خواهش میکنم کاری نکردم.:20:نقل قول:
نه متاسفانه قبول نشدم .دوستم سوال کرده بود اینطور جواب داده بودند که بیشتر کسایی که مدرک نظری مثل ریاضی و ... دارن رو برداشتند و خیلی کم از رشته های فنی مهندسی سرباز معلم گرفتند.
اول رفتم آموزش و پرورش فرمها رو تکمیل کردم.چند روز بعد هم باهام تماس گرفتند و رفتم یه فرم دیگه پر کردم که در مورد هدف از ثبت نام توی این طرح و اینکه اگه راه دور بیفتین میرید یا نه داخلش ازمون سوال میکرد.۵شنبه هم توی سایتشون نتایج رو اعلام کردند که رد شده بودم.البته با اون وضعیتی که برای امتیازها بود چیز عجیبی نبود.کسی بود که ۴۰ امتیاز هم داشت که معلومه شانسش از من که ۲۰ امتیاز داشتم خیلی بیشتر میشد.
اونایی که این مرحله رو قبول بشن میرن برای مصاحبه که باید انتظار همه جور سوالی رو داشته باشن.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
راستش نمیدونم قاعده کار برای این مورد همه جا یکسانه یا نه اما موقع ثبت نام خودم برای سرباز معلم یه نفر اومد که قبلا دوره آموزشی رو رفته بود.اما مسئولش نگفت که نمیتونه برای سرباز معلمی اقدام کنه و بهش گفت اگه دوست داره فکراش رو بکنه و بیاد برای سرباز معلمی.نقل قول:
حالا نمیدونم برای شما که هنوز آموزشی رو نرفتی هم این شرایط هست یا واقعا نظام وظیفه درست میگه که اگه آموزشی رو بری باید بیخیال امریه بشی.
سلام داداش... والا من از تهرانم...نقل قول:
شنبه باشه ( که یحتمل هست ) عملا مجبورم بمونم پادگان رفتو آمدش به صرفه نیست !
دوستان کم کم داریم به لحظات موعود نزدیک می شیم. از هرکی می خواید خداحافظی کنید و ...
دیگه این روز آخره. اعزامیای یک اسفند دستشون بالا. به امید این که همگی زنده بر گردیم برای عید
ماشالا روحيه! خوشم مياد پدافنديا روحيشون توپه! :31: ايشالا كه خوش ميگذره بهمون!نقل قول:
کی تا حالا تو سربازی مرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش به حالت داری میری :دی من که معاف شدم ... همش میترسم جنگ بشه بیان یقم رو بگیرن ببرن :biggrin:نقل قول:
البته نمی خوام روحیه منفی بدما. ولی خب برای این که اطلاعات دوستان کامل بمونه همین چند ماه پیش بود یه پادگان رفت هوانقل قول:
نترسید دیگه جایی نمی ره هوا:31: