بلافاصله...........نقل قول:
Printable View
بلافاصله...........نقل قول:
منم محدود دارم و دیشب قطع شده بود منتهی بیدار نبودم که ببینم چی شده.نقل قول:
اما دوستم که نامحدود داره میگفت از غروب یه کاری کرده بودن که هر چند دقیقه یکبار دانلوداش گیر میکرد و نیازی هم به قطع و وصل اینترنت نبود. فقط باید دانلود منیجر رو میبست، که اون هم عادی بسته نمیشد بلکه باید با task manager میبستش و مجدد اجراش میکرد. اما صبح دوباره درست شد.
آقا لطفا این کاری رو که میگم امتحان کنید:
وارد سایت گوگل شید!
حالا برید توی History مرورگر!
آیا زیر google.com نوشته شرکت مخابرات استان کرمانشاه؟:n13:
نه اینطور نیستنقل قول:
من الان 128 محدود مخابرات دارم و یه چند هفته دیگه هم تمام میشه،میخوام ببینم 2 مگ محدود سرعتش خوبه بگیرم؟کسی اینجا هست 2 مگ محدود داشته باشه + یک عکس از دانلودش!
اینم از من(128 محدود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ... الان که نامحدود دارم هروقت میرم توی گوگل ، توی history سایت مخابرات رو هم مینویسه!:n13:نقل قول:
هه مخابرات هم یاد گرفته!!!
قبلا شارژ میکردی یک ماه شارژ میکرد فرقی نداشت ماه 30 روزه باشه یا 31 روزه
اما حالا 30 روز شارژ میکنه فرقی نداره ماه 30 روزه باشه یا 31 روزه
:n27:
دوستان من 2 سال میشه از مخابرات سرویس 512 نامحدود میگیرم الان سرعت دانلودم بین 70 تا 80 kb میرسه. خواستم بدونم کدام شرکت بهترین سرعت دانلود رو داره من 40 تومن هزینه دارم میکنم برای 512 مخابرات می تونم تا 60 تومن بدم ولی سرعت دانلود 100 کمتر نباشه اگه کسی جایی رو میشناسه ممنون می شوم معرفی کنه:n13:
اگه تو شهرتون اسیاتک نمایندگی داره 1 مگ نامحدود برنزی بگیر من خودم داشتم بین 100 تا 110 سرعت میداد البته تو شهر من:n16:نقل قول:
کرمانشاه زندگی میکنم شما چطور راستی چقدر قیمتش میشه1 مگ نامحدود برنزی
من الان 2مگ محدود مخابرات دارم.راضیم تقریبا!نقل قول:
سرعت دانلودش متغیره.بین 230 تا 250
بله تایید میشهنقل قول:
داداش گلم من قزوین زندگی میکنم.ماهی 43 هزار تومن هستش و سرعتش زیر 100 نمیاد واسه من که اینطوری بود.پشتیبانیشم که عالیه ساعت 3 نیمه شب هم زنگ بزنی هستن.در ضمن محدوددیتی واسه دانلود ندارید مثل شرکت های مسخره دیگه.نقل قول:
حسابگر امروز تایم اوتش خیلی زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
شب و روز سرعتش همونه؟
آره.فرقی نهداره.ولی بعضی شبا افت سرعت داره یا سرورش دانلود ریده باید چند تا هم زمان بزاری رو دانلودنقل قول:
الان 7pn یا سوسک رایگان جایی پیدا میشه؟ لینکی چیزی دارین بدین ممنون:n16:
زرشک حسابگر 1000 تومن برده رو سرویس ها(نامحدود 128 + محدود 3 گیگ و یا 10 گیگ رو چک کردم و هر کدوم 1000 تومن گرون تر شده و کیفیت هم این چند روزه بدتر:n23:)
من کسری هستم
آسیاتک 512 و 1024 نا محدود برنزی سرعتش روی چند هست..؟
کدام شرکت پینگ بهتری برای بازی میده..؟
آره از صبح برای منم اینطور شده ... شما مرکز مخابراتی کجا هستین؟نقل قول:
راستی میگم مخابرات خیلی دزد شده.قبلا 1 گیگ میخریدم،یک ماه داشتمش.تازه الان 1 گیگ گرفتم بدون هیچ دانلود روزانه ای،به یک هفته نرسیده شد 100 مگ.:n15:
یه سئوال.میشه سرعت adsl محدود رو افزایش داد،مثلا از 128 به 512؟
منظورم اینه که الان 128 محدود دارم و برم سرعت 512 بگیرم.
فجرنقل قول:
چند روزه :n23:
من مرکز بعثتم. الان پینگ درست شده. با 4.2.2.4 بدون تیم اوت 133ms استنقل قول:
145 با تایم اوت هر 5 تا یکی!نقل قول:
سرویست محدوده ؟ یا نامحدود؟نقل قول:
دوستان مخابراتی نامحدود : قابلیت دانلود چند تایی رو بستن ؟؟؟؟ یعنی اینکه قبلا مثلا میشد 5 ، 6 تا فایل با هم گذاشت واسه دانلود و مثلا هر 5 ، 6 تا هم 9 تا کانکشن داشت ....
الان از یه فایل بیشتر که میذاری دانلود دیگه اثلا سرعت نداره و یک کانکشن بیشتر نمیده
سرویس محدود حسابگر رو هم تست کردم
متاسفانه پینگش وضع بهتری نداشت
:n24:
نهنقل قول:
احتمالا محدودیت مربوط به سروریه که ازش دانلود میکنی
همین الان من 5 تا دانلود زدم با مجموع 46 تا کانکشن (4 تا 9 کانکشنه و یکی 10 کانکشنه)
صبح پینگ خوب بود یه چند دست LoL زدیم:n20:. ولی الان خیلی افتضاح شده:n21:.احتمالا اکثر مشترکین الان وصل اند ...نقل قول:
من یک مشکل عجیب دارم .از دیشب تا حالا اینترنتم که وصله بعد از 20 دقیقه قطع میشه و دیگه وصل نمیشه و هروقت مودمو ریسیت میکنم دوباره وصل میشه و 20 دقیقه به بعد دوباره قطع میشه و همین روال ادامه داره !!!!!!کسی نمیدونه چه مرگشه؟
سلام به همه
سال نو رو به همه تبریک میگم ایشاا... که سالی پر از سلامتی و موفقیت برای همه باشه :n16:
حالا که بعد از هزارو یک بدبختی از مخابرات اینترنت گرفتم واقعا تفاوت آسیاتک و مخابرات رو میشه احساس کرد به جرات میتونم بگم آسیاتک از خودش بیخود تر خودشه :n21:من که دیگه از مخابرات برو نیستم :n02:
تبریک میگم! انشاالله این یکی برای شما خوب باشه! والا ما که از آسیاتک راضی هستیم. برای اولین بار از دیروز افت سرعت داشته! در کل از مخابرات، حداقلش برای من، خیلی بهتر بودهاما به هر حال شانسه! شانس شما تو این شرکت بد بود....
شما الان کدوم شرکتی؟ چه سرویسی؟نقل قول:
حسابگر نامحدود 128نقل قول:
سلام به همگس.سال خوبی داشته باشید.
مخابرات سرعتش خیلی اومده پایین . الان سرعت دانلودم 120 تاست 1 مگ محدود.موقعی که خوب بود تا 300 تا دانلود میشد.شانس من الان یه 50 گیگی لازم دارم دانلود کنم اینطوری شده.:n05:
نامحدود؟ سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
سرویس من از دیروز که وصل شده پشت سر هم این اخطار رو میده
there is an ip address conflict with another system on the network
کسی این مشکل براش پیش اومده؟
هم IP رو روی اتوماتیک گذاشتم و هم رو دستی اما مشکل حل نشد