واسه منم دقیقا عینه همین اتفاق افتاد !!نقل قول:
بشون گفتم تا نامه و اینا بیاد یکی دو هفته ای الافیم یوزر و پسورد رو بده بیاد کار داریم :31:
ایشون هم با کمال احترام تقدیم کردن :27:
Printable View
واسه منم دقیقا عینه همین اتفاق افتاد !!نقل قول:
بشون گفتم تا نامه و اینا بیاد یکی دو هفته ای الافیم یوزر و پسورد رو بده بیاد کار داریم :31:
ایشون هم با کمال احترام تقدیم کردن :27:
عجب ادمایین اینا :31:
زنگ زدم گفتم چرا 256 رو 30 میچرخه گفتش سرعتش طبیعیه گفتم 128 من رو 50 میچرخید گفتش خوب اون وقت خط ازاد بوده
بعدش گفتم پس چرا بعضیا رو 220 دارن دانلود میکنن
گفتش بله حق با شماست امروز کاهش پهنای باند داشتیم که درست میشه :16:
نوع سرویستونو میفرمایید ومنطقه مسکونی و شهر..............نقل قول:
از من هم طبق سایت 15 تومن هزینه نصب و راه اندازی گرفتن و گفتن میان خودشون نصب می کنند .
از کجا باید بفهمم خطم رانژه شده که زنگ بزنم بیان ؟!
تو این دو روز که نتم وصل شده واقعا راضی بودم امیدوارم همیشه همینطور باشه.
از همه بهتر دانلود شبانش بود حدود 3گیگ و 700 دان کردم.
میگم پارس مثه شاتل اگه شبا زیاد دانلود کنیم محدود میکنه ...؟؟؟؟ (نگین که اینجوریه:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش من ندیدم ispکه محدود بشه! اگه شاتلو میگی که اوندرهمه چیز با بقیه فرق داره!نقل قول:
سرعت فوق العاده پایین می باشد
نکته جالب اینجاست با 82201 تماس میگیری قبل از هرچیز میگی مشترک گرامی پهنای باند با مشکل مواجه شده ! کارشناسان در حال رفع هستند.
احتمالا" تماس ها آنقدر زیاد بوده که همچین پیغامی را در ابتدا اضافه کرده اند !
نقل قول:
این مشکل بصورت Default تعریف شده روی سیستم هاشون کلا :31:
نقل قول:
خوب منم که سرعتم تقریبا همینه اما دانلود شبانه هیچ وقت بیشتر از 800 میگ دانلود نشده واسه من !
میگما هر وقت شماها از سرعت تعریف میکنین من سرعتم افتضاحه ( مثلا چند شب پیش 6 ساعت گذاشتم دانلود فقط 500 میگ دان شد) . حالا که من سرعتم خوب شده همه اینجا مینالن !!!
الان :
البته بنده بی تقصیرم ولی 4 گیگ خیلی زیاده 1.5 هم باشه باز خوبه.نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها هنوز سرعت خیلی کمه 8 یا 10 قبلا از 147 کمتر نمیومد.دوستان فکر میکنید مشکل حل میشه؟
فکر کنم اکثر دوستان این مشکل رو دارند.
فکر میکنیم بریم یک سرویس دهنده دیگه؟
چیکار کنیم؟؟:41:
خیلی زود تصمیم به تغییر سرویس دهنده نکنید و یک هفته ای حداقل صبر کنیدنقل قول:
من در طول 1.5سال گذشته، شاتل،شهراد،صبانت،بودم،اون جام خبری نبود،نقل قول:
کاش usa بودم اشتراک شرکت orange مثلاً میگرفتم
دوستان کسی شماره مستقیم پشتیبانی دارد؟
من هرچی کلید تماس با پشتیبانی را میزنم میگوید بخش فروش تعطیل است !
ممنون دوست من از راهنمایتوننقل قول:
درست میگین من رو از دو دلی و شک دراوردین.یک کمی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.امیدوارم درست بشه.
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
دوست من ای کاش که اونجا بودیم.فقط باید حسرت بخوریم.سرعت افتضاح اینترنت.هزینه گران اینترنت.تحریمهای اینترنتی و غیره.....[COLOR="Silver"]نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
آقا بیاین یه طرح بزاریم بریم امریکا کافی نت .........خخخخخخخخخ
سلامنقل قول:
من این تلفن رو از سایتشون برداشتم وقتی میگیرم میره رو پیغام گیر
82200
میگه به دلیل پهنای باند از طرف مخابرات سروس شما با مشکل همراه است.
ولی ایندفعه سرعت کم خیلی طول کشیده
82201 پشتیبانی فنینقل قول:
82200 و 82201 مستقیم نیستند.
به هرحال با اپراتور صحبت کردم و اون به پشتیبانی وصلم کرد ؛ گفتن تا 2 روز آینده مشکل سرعت برطرف میشه !
سرعت دانلود فعلی سرویس 256
19 کیلوبایت در ثانیه :31:
امشب چرا اینجوریه اوضاع؟؟؟؟
اصلا هیچکدوم از لینکای من کانکت نمیشن!!
کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره ؟؟؟
اره والا منم به همون شبی 1.5 راضیم ولی خوب وقتی 4 گیگ میگیره چیکارش کنم دیگه:31:نقل قول:
داتک شبی 700 مگ میگرفتم:31:
اره منم 3-4 تا از لینکام ارور دادن ولی جایگزین زیاد داشتم مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
اینم دانلود دیشبم:
تست الانم:
رایگان شبانه از 12.30 شروع میشه؟
کسی تو تهران pol 512 سرویس های جدید رو گرفته تغییرات رو نسبت به 128 بگه؟
دوستان من مشکلی که دیشب داشتم این بود که لینک ها وصل میشد و حدود 2 دقیقه دانلود میکرد و بعد از 2 دقیقه کلا سرعت دانلود همه ی لینک ها 0 میشد !!! یعنی حدود 1 دقیقه هیچ رسیوی انجام نمیشد !!
بعد از 1 دقیقه دوباره شروع به دانلود میکرد و حدود 2 دقیقه ای دانلود میکرد باز دوباره سرعت همشون حدود 1 دقیقه صفر میشد و بعد از 1 دقیقه دوباره شروع میکرد به گرفتن و ...
همینطور 2 دقیقه میگرفت 1 دقیقه 0 میشد !!!!
کس دیگه ای هم هست که چنین مشکلی داشته باشه ؟؟؟
مشکل از طرف منه یا پارس ؟؟؟
دوست گرامینقل قول:
مشکل از مرکز مخابرات شما هست . برای منم همینجوری شده . البته مرکز ما قول داده برای تابستون ( اول تیر ) این مشکل رو حل کنه . شما زنگ بزن پشتیبانی پارس ، گیر بده تا اون ها هم به مرکز مخابراتی گیر بدن .
کلا باید یه چند وقت بیخیال بشی تا درست بشه .
برای منم پیش می اومد.نقل قول:
فکر کنم از یه سایت مشخصی زیاد دان زدی ، شناسایی شده.
از لینکهای دیگه ای دانلود کن.
جدیدا که میرم توی یاهو ، میره سایت یاهو مکتوب !راهی داره که درستش کنم؟کد:http://en-maktoob.yahoo.com/?p=us
چند تا لینک مختلف رو تست کردم همشون همینجور بود !!نقل قول:
حالا امشب هم تست میکنم اگه همینطور شد زنگ میزنم پشتیبانی !!
ربطی به پارس آنلاين نداره ، الان همه آی اس پیها همينطورن . وقتی وارد ياهو ميشی اون بالا روی Go to Yahoo.com كليك كن اين باعث ميشه برای اون آی پی كه الان داری هميشه بره تو ياهو واقعی ولی آی پيت كه عوض شه دوباره همون آش و همون كاسه.نقل قول:
دوستان تا 3 روز دیگه هم این مشکل حل شدنی نیست.مشکل هم از سمت مخابرات هست :5:
سلام بچه هاي خوب
از شركت جهان نما(پارس انلاين) ADSL گرفته ام حدود 4 ساله كه مشترك هستم.128 كيلوبايت.
تقريبا راضي هستم.اما كيفيت و سرعتش فرق كرده و كمتر شده است.
نسبت به بقيه شركتها كه من تحقيق كردم كيفيتش بهتره اما گرونتره.
سرويس من 128 كيلو بايت سه ماهه و ترافيك 9 گيگ مبلغ 37 هزار تومان ميپردازم.
از ساعت يك شب به بعد سرعتش بسيار كم حتي مثل سرعت ديال اپ يا كمتر از ان ميشه.
ميگن به خاطر ترافيك رايگان ساعت بين 1-6 هستش.ولي من اصلا باور ندارم.
سرعت دانلود من در روز بين 80-140 كيلو بايت در ثانيه متغير است.
ولي شبها از يك شب به بعد به 5-10 كيلو به زور ميرسه.
اين وضعيت اينترنت من است.
به نظر شما سرويس من چه كيفيتي داره.
:46::40::11:
امشب هم مثل شب های قبل 1200 مگابایت اونم از 12:31 تا 6:58
واقعا خیلی جچم دانلود کم شده و مهمتر اینکه 600 مگابایت دانلود از ساعت 6 تا 6:58 انجام میشه
دوستان سرعت دانلود سرویس 2048 ( 2 مگ) نامحدود چقدره؟
دایلاپ از این بهتره ؟:41:
256
الان زنگ زدم میگه متوسطش بین 20 تا 30 هست سرعتتون بعدش گفتش کندی سرعتم از مخابراته گفتش 1 میگ الان سرعتش رو 10 هستش گفتم کی درست میشه گفتش معلوم نیست
خیلی ادمای کثیفین حرومشون پول نت :41:
توی افغانستان زندگی کردن شرف داره به اینجا :13:
از دایلاپ که بهتره ولی پینگت واقعا داغونه:31:نقل قول:
حالا با یه سرور دیگه مثلا پاریس یا مادرید تست بزن .
اینطور که شنیدم مشکل سراسری هستش (میدونین دیگه داریم نزدیک میشیم به سالگرد) و یحتمل از این بدتر خواهد شد.:41:
البته من به شخصه مشکلی ندارم دیشب نزدیک 4 گیگ گرفتم خدا کنه هیمنجوری بمونه.(بعید میدونم:27:)
منم پارس آنلاین دارم
اما بعضی سایت ها رو باز نمی کنه و مجبورم با وی پی ان بیام بالا
سرعت دانلودم هم اومده پایین
دانلود شبانه هم اصلا حرفش رو نزنید نهایتش شبی 800 مگ بگیرم در بهترین شرایط
افتضاحه
تا چند وقت پیش اصلا اینطور نبود
نقل قول:
انشاالله همینطوری بمونه برات
اااااا خبریه چند روزه دیگه ؟تقویمو ندیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه درست بشه خیلی حالم گرفتست ادم از این میسوزه که راستشو نمیگن یه جوریم حرف میزنن انگار طلب کارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلبم بهم میگفت پارس آنلاین منو دوست داره :
کمی برام باورش سخت بود اما حالا که میبینم من واسه تمدید اشتراک با چه آدمای مهربونی طرف هستم بسیار خوشنودم :
مثلا 6 گیگ خریدم . در بالای یوزرم زده pol 256 - 20g سه ماهه . اون پایین زده 60 گیگ
اما خودشون میگن ما فقط 6گیگ شارج کردیم و سیستم ما 6 گیگ نشون میده !!!
چقدر سیستم ها باحال شدن !!!
من دیگه روم نمیشه زنگ بزنم پارس ، آخه چی بگم هر روز تماس میگیرم میگم چرا اینقدر حجم زیادی برام زدین . زشته دیگه اونا یه وقت فکر میکنن بی سوادن . ناراحت میشن اشتراک منو قطع میکنن :31:
زنگ زدم پشتیبانی میگه با نمایندگی صحبت کنید گفتم اونا هم میگن سیستم ما 6 نشون میده. نهایتا گفت کاری نمیشه کرد . خوش بحالت استفاده کن !!!!!!!!!!!!! :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر که مشخصه دیگه مربوط به سبز و این حرفا میشه دیگه :31:نقل قول:
رفیق خوش به حالت بخدا :46:نقل قول:
با خیال راحت استفاده کن .
به قول معروف یه مو هم از خرس بکنی بازم ارزش داره.
یعنی تا حالا نشده به هر دلیلی از پارس ناراضی باشی..!!!؟؟
خوب خدا دوستت داشته خواسته اینجوری برات جبران کنه دیگه:31:
دوستان کسی از این سرویس استفاده میکنه؟
POL-512-2Gسرعتش چجوریاست
من الان Ep1-4x دارم واقعاً راضیم 170-180 تایی سرعت دارم شبانه هم تقریباً 3.5 گیگی دانلود میکنم
سرعت دانلود چرخشی هستش.نقل قول:
یه مدت برای یک سری زیاده برای بقیه کم. و مدتی بعد برای گروه دیگه زیاد میشه. این کار رو میکنن تا هزینه کمتری بابت پهنای باند بدن. از طرفی تا مشتری بیاد شاکی بشه و بره یک isp دیگه دوباره سرعتش خوب میشه و راضی میشه. اینجوری سر همه شیره میمالن :27:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من فکرنکنم مشکل شما از مخابرات باشه. احتمالا حجم باقی مانده شما اونقدر کم شده که هر دو دقیقه یک بار قطع میشید. افزایش حجم بدین درست میشه احتمالانقل قول: