زنگ بزن بگو کدملی رو برات بخونن.برای من رقم های کد ملی رو جابه جا زده بودند.نقل قول:
Printable View
زنگ بزن بگو کدملی رو برات بخونن.برای من رقم های کد ملی رو جابه جا زده بودند.نقل قول:
سرویس 10 مگ با 16 کانکشن همزمان
200 مگ فایل در 3 ساعت و نیم ....
ساعت غیر رایگان
80 درصد سایتها هم باز نمیشند حتی با فیل کش ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تغییر شماره تلفنها username ای دی اس ال عوض میشه یا ثابت میمونه؟
دوستان اینترنت من این ساعتها 4و 5 صبح قطع میشه چندروزه چرا؟
بعد پی سی رو ریست میکنم اینترنت وصل میشه!!!
باز یه ده دقیقه بعدش باز نت قطع میشه مجددا با ریست کردن پی سی مشکل حل میشه
خواهش خواهشا راهنمایی کنید
درود بر شما ...نقل قول:
فعلا که تغییری در این زمینه ایجاد نشده و یوزر نیم ها همان شماره های قبلی هستند...
نقل قول:
دقیقا این ساعت ارتباط مودم شما هم قطع میشود یعنی چراغ ADSL خاموش میشود ؟
چراغ adsl روشنه ولی چراغ اینترنت خاموش میشه
تنظیمات مودم شما در حالتBridge ؟ مودم را ریستارت کنید و از دوبار مودم را کانفیگ کنید...نقل قول:
این طرح زرین ، گیگ چجوری حساب میکنه خودش ماهی چقدر شارژ میزنه ، گیگی چند تومن هست؟
دوستانی که سرعت دانلودشون خرابه یا سایتها رو نمی تونن باز کن
یه راه حل میتونم بهتون پیشنهاد بدم.
برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک اکانت تست بگیرید و با اون سرعتتون رو تست کنید.
اگر سرعتتون خوب شد میتونید از سایتش اکانت نامحدود بگیرید و هم شبانه با سرعت بالا دانلود کنید و هم روزانه
این سایته ماله من نیست که تبلیغشو بکنم فقط خواستم یک راه حل برای مشکلاتتون ارائه بدم
هر گیگ 3700 با مالیات.ماهیانه حداقل 1 گیگ در نتیجه روی قبض برای هر دوماه 7500 تقریبا پول میادنقل قول:
اگر شارژتون تموم بشه هم خودکار خودش 1 گیگ شارژ میکنه
این سرویس بیشتر برای کاربران اینترانت مناسب است ... بر روی سرویس های شاتل شبانه تست شده و نتیجه خوبی داشته ... بر روی مخابرات اصلا تاثیری در سرعت ندارد ... پهنای باندی که در اختیار کاربران قرار میدهد از سرور های آسیاتک است... ممنون از راه حل خوب شما ...نقل قول:
دوست عزیز شما تست کن اگر سرعتت از سرور های خارجی پایینه اگه درست نشد بیا به من فحش بده اصلا!نقل قول:
هرکس که مشکل سرعت داره لطفا استفاده کنه و نتیجشو بگه
سلام میشه نرم افزار تست خظ ای دی اس ال رو معرفی کنید
سلام میشه نرم افزار تست خظ ای دی اس ال رو معرفی کنید
اندازه گیری میزان نویز خط adsl
درودنقل قول:
اندازه گیری نویز خط از داخل خودم نرم افزار مودم شما قابل دیدن هست
نیازی به برنامه دیگه ای نیست .
وارد پنل مودم خودتون بشید و دنبال قسمتهای زیر باشید
Line Attenuation
SNR Margin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با عرض سلام خدمت دوستان ....
من طرح ولایت تا ولادت دارم 3 روزه وصل شده !
دیشب در اقدامی زیبا و عجیب بعد دقیقا (!) ساعت 7 صبح که شبانه تموم میشه کلا ADSL ام قطع شد ! نه اینکه چراغ اینترنت مودم خاموش بشه ها کلا چراغ DSL خاموش شد !!! دوستان کسی مشکل مشابه داره ؟؟؟
ساعت هفت به بعد هم از اون یه خطم استفاده کردم ... مخابراته کلا قط شد از 7 به بعد ...
امروز وضعیت افتــــــــضــــــاحـــه.
پینگ من که قبلا زیر 150 بود الان 250-300 شده.سرعت دانلود حتی از سرور های داخلی هم افضاحه.پکت لاست هم از سرور های داخلی خیلی بالاست
تایید میشهنقل قول:
دیروز هم ترکیده بود...
با سلام
می خواستم بدونم خط من تا چند مگ رو ساپورت می کنه؟ تا 10 مگ رو ساپورت می کنه؟
سلامنقل قول:
بله تا حدود 23 مگ ساپورت میکنه خطتتون ( در حالت ایده آل )
اما 10 مگ رو کامل ساپورت میکنه
با سلام
سرویس 10 مگ عید تا عید خریدم خطمم dlc نیست و تا 12 مگ میکشه اما مخابرات روی 2 مگ برام بسته:n28:
من شهرستان هستم باید چیکار کنم برای بالابردن سرعت؟
با سلام
از کجا می شه فهمید که مخابرات سرعت رو روی چند بسته؟
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
درود بر شما سرعت را روی عددی مشخص بسته نمیشود بلکه مقدار پورت شما بر اساس ضریب اشتراک و پهنای باند منطقه سرعت دقیق شما را مشخص میکند در عکس قبلی که فرستادید مقدار پورت شما روی 2 مگ است و در بهترین حالت دانلود با IDM سرعتی معادل 240 در اختیار شما قرار میدهد...نقل قول:
درود بر شما ...نقل قول:
انتخاب طرح سلیقه ایی است مودم های مخابرات huawei هستند در طرح کمپین جدید سرعت ها تا 5 مگ محدود است در طرح عید ولایت سرعت ها تا 10 مگ باز هستند و شامل شبانه رایگان میباشند... پیشنهاد میشود اگر مودم نیاز ندارید طرح های بدون مودم را انتخاب کنید.
مودم وای فای اگر USB داشته باشد می توان دانگل 3G به آن متصل کرد و به صورت وای فای اینترنت را اشتراک گذاری کرد مودم های همراه 3G وایرلس هم وجود دارند ... مثل : Huawei E5336 3G Modem mobile Wifi وTP-Link 3G Mobile Portable Wi-Fi Modem Router M5350
اول وضعیت نویز خط خودتان را بررسی کنید ... پیشنهاد میشه فردا به مرکز مخابراتی منطقه خودتان بروید و موضوع را پیگیری کنید.نقل قول:
بچه ها طرح زرین شنابه رایگان داره الان ؟
قیمت مودم dlink 2730u چند هست و ایا خوبه ؟
طرح زرین شبانه رایگان ندارد ...نقل قول:
قیمت این مودم بین 65 تا 80 هزارتومان است برای استفاده معمولی مودم مناسبی است.
با سلام به دوستان
من طرح عید تا عید مخابرات رو دارم که 20 گیگ هم ترافیک اولیه داره.میخواستم ببینم این شبانه 2 تا 7 که گفتن 90 درصد تخفیف داره چه طوری اعمال میشه توی این طرح؟! یعنی مثلا بعد از اتمام 20 گیگ اعمال میکنن؟ یا اینکه همین الان هم که ترافیک 20 گیگ هنوز موجود هست اعمال میشه؟ چه طوری اعمال میشه؟
ممنون
ببینید اگه شما 1 گیگ شبانه دانلود کنید به جای اینکه کاملا رایگان حساب بشه 10 درصدش از حسابتون کم میشه یعنی 100 مگ.100 مگ هم بلافاصله از حسابتون کم میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم و سایتای خارجی که ف ی ل ت ر هم نیستند را باز نمی کنه می خواستم ببینم شما هم همین مشکل رو دارید؟
درود بر شما ...نقل قول:
اگر چند صفحه قبل را مطالعه میکردید درباره این موضوع توضیح داده شده است ... فعلا این مشکل برای مخابرات و چند ISP دیگر وجود دارد...
Downstream Upstream SNR Margin :41.5 32.9 db Line Attenuation :17.4 13.6 db Data Rate :3072 508 kbps Max Rate :23548 2404 kbps CRC :0 0 سلام وضعیت خط من چطوره ؟
وضعیت خطت خیلی خوبه اگه dlc نباشه تا 20 مگ هم میکشهنقل قول:
دوستان در این طرح جدید هزینه رو باید یکجا پرداخت کرد؟ یا میشه ماهیانه هم پرداخت کرد؟
ضمنا اینجا:
هزینه ی هر گیگ اضافه نزده چقدره
سالانه باید پرداخت کرد.هزینه ی هر گیگ هم به صورت پلکانی حساب میشه.توی پنل نوشته قیمت هاشونقل قول:
تشکرنقل قول:
6 ماهه نمیشه پرداخت کرد؟
سرعت دانلود چقدره میانگین؟
سرعت شبانه چقدره؟
3 ماه و 6 ماهه هم میشه ثبت نام کرد ولی مودم رایگان ندارهنقل قول:
سرعت دانلود هم بستگی داره به اینکه پورت شما رو روی چه سرعتی میبندن
شبانه و روزانه سرعتشون فرقی نداره
طرح زرین شبانه رایگان یا تخفیف برای شبانه داره یا نه؟ توی سایت مخابرات هیچ اطلاعاتی نیست