با درود
چند روز پیش برای وایمکس ثبتنام کردم ولی هنوز مودم را برایم نیاورده اند .
چه نکاتی هنگامی که کارشناس برای نصب و تحویل مودم میاید باید توجه کنم؟
ممنون
Printable View
با درود
چند روز پیش برای وایمکس ثبتنام کردم ولی هنوز مودم را برایم نیاورده اند .
چه نکاتی هنگامی که کارشناس برای نصب و تحویل مودم میاید باید توجه کنم؟
ممنون
یک سوال،
خط ایرانسلم رو عوض کردم و در سیم کارت قدیمیم مبلغی شارژ دارم که برای خرید مودم و اشتراک وایمکس مورد نظرم کافیه سوالم اینه که می تونم با این شارژ مشترک بشم؟ :confused:
Sent from my XPERIA S
من تاریخ 27 فروردین 1 گیگ ترافیک خریدم حالا امروز 2 اردیبهشت هست همچنان دارم استفاده میکنم یعنی سر روز 31 فروردین اعتبار ماهیانه تموم میشه ولی دارم استفاده میکنم و انگار تا این 1 گیگ تموم نشه نیازی به شارژ ماهیانه نیست؟!!!
به نظر من كيفيت سيگنال دهي چك كردن مودم كه سالم باشه! تنظيمات خاصي البته نداره. فقط ست كردن مودم با اطلاعات اكانتتونه! مودم هم معلوم نيست ممكنه 3 روز تا 10 روز طول بكشه!!!!!نقل قول:
بايد اول ثبت نام اينترنتي كنيد و درخواستي رو كه دارين براي اشتراك مورد نظر ثبت كنيد بعد از اينكه مبلغ مشخص شدو ازتون خواست واريز كنيد از طريق سيم كارت ايرانسل به كد مربوطه اش (الان يادم نيست )به شماره وايمكستون (09411) ارسال كنيد.نقل قول:
نه اينطور هم نيست!اعتبار ماهيانه از تاريخي كه شما ثبت نام كردين منهاي روزهاي كم و زياد شده از اول ماه جاري هست.نقل قول:
البته اين مربوط به بسته افزايشي نيست بسته افزايشي هر روز ماه بگيريد يك ماه بعدش اعتبار داره! يعني از 27 فروردين تا 27 ارديبهشت!
اره درست شد:31:نقل قول:
پست اول رو ببین نکات اولیه مورد نیاز رو گفته ...اگر مسئله مبهمی بود بپرس که بهت بگیم:46:نقل قول:
این باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه که در کنترل حساب اینترنتی بر حسبه کیلوبایته؟؟؟؟
من الان تازه هزینه این ماه رو پرداخت کردم باید به من 4GB بده ولی زده 396387
جناب milad_4171 مرسی بابت جوابتون :)
Sent from my XPERIA S
نه عزیز 4 اردیبهشت قطع میشه :41:نقل قول:
دوستان سلام
امروز حساب وايمكس رو اينترنتي چك ميكردم يه چيزي ديدم. تو عكس زير رديف 4 رو نگاه كنيد. يه چيزي هست كه 90000 ترافيك داره تاريخ انقضاشم فرداست. اون چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 6 ماهه محدود با سرعت 128 گرفتم، یعنی باید کلا 12 گیگ حجم داشته باشم (هر ماه 2 گیگ)
ولی توی قسمت باقي مانده ترافيک رايگان-تعرفه بلند مدت زده 1017394
یعنی 10 گیگ حجم؟؟؟
سلام
آیا امکانش هست که یک سرویس رو تو دو مودم فعال کرد؟
مثلا هم مدل wifi هم usb روی یک سرویس
اون یک بسته احتیاط است که هر ماه باسه یک روز شارژ می کنن تا اگر به هر علتی طرف ان موقع استفاده کرد به صورت مصرف ازاد از حسابش کم نشه تا وقتی که تعرفه جدید فعال بشه تو حساب( این حالت زیاد رخ می ده - نمونه اش باسه من که 14 ساعت طول کشید تا فعال کنن)نقل قول:
اون حجم به ریال هست که باید تقسیم بر 100 کنی تا به مگابایت بدست بیاد.( از منم نپرس چرا اینطوری است چون نمی دونم:31:)نقل قول:
پ ن: تو عکس های بعدی کادر سفید رو حذف کن که حجم عکس کمتر شه
فقط يه آموزش كلي در مورد كاركرد اطلاعات شماره 1 تا 10 در بخش اطلاعات حساب اختصاص داده شده بايد ترتيب بديم!!!
منم تقريباً گوگيجه گرفتم!:31:
خير - بايد دوتا اكانت جدا داشته باشيد!نقل قول:
اگر جمع اوری کردین بدین که بزارم پست اول:46:نقل قول:
پ ن:
خیلی مسخره است که راهنما باسه کنترل پنلشون نزاشتم که ادم گیج نشه........:13:
ممنون از جوابتنقل قول:
الان من از این ترافیک استفاده کنم هیچ هزینه ای واسم نداره؟؟؟
4GB رو در کدوم قسمت میزنه وقتی فعال شد؟؟
الان 12 ساعته!!!
از سر شب سرعت داغون شده
با سلام
من الان پوشش داخلي رو نگاه كردم و ديدم كه در منطقه سبز رنگ قرار گرفتم براي پوشش داخلي
فقط مساله اينجاست خونه ما زيرزمين هست
موبايل خوب آنتن ميده اينجا ميخوام ببينم براي وايمكس با مودم داخلي به نظرتون مشكلي پيش مياد ؟
بابت عكس چشم اون موقع با گوشي پست دادم اما بالاخره اون 900 مگ چي هست؟ چرا ازش كم نميشه؟ چجوري ميشه فهميد اون چيه يا مثلا تاريخ انقضاش رو تمديد كرد ( مثل بسته افزايشي)نقل قول:
اگه فاصلت تا سایت کم باشه مشکلی پیش نمیاد البته به نوع مودمتم بستگی داره، ولی بهتره که یه مودم از یکی قرض کنی و یه تست تو خونه بگیری تا مطمئن شی. اینجوری بهتره تا اینکه پولو بدی بعد که آنتن نداشتی بدوی دنبال پولت.نقل قول:
ضمنا مودمهای داخلی قابلیت وصل شدن به اکسترنال آنتن رو داره که منم دنبالشم که ببینم از کجا میشه خرید.
---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------
بله میشه، ولی نه به صورت همزمان. باید یکیش خاموش باشه همیشه.نقل قول:
البته لازمه که مک مودم رو عوض کنی.
دوستان من مودم فضا باز دارم.مشکلم اینه که هر 1ساعت 1بار اینترنتم قطع میشه و برای وصل مجدد باید برق مودم فضا باز رو قطع و وصل کنم
مودم فضا باز در پشت بوم هستش و با 1سیم به روتری که داخل خانه هست وصل هستش
لطفا 1ک کمکم کنههههههههههههههههههههههه ه
این مشکل رو میدونم چیه، باید فریمور رو آپگرید کنی.نقل قول:
فایل فریمور مبین رو من دارم و می تونی از اینجا دانلود کنی ولی بهتره که از فریمور ایرانسل استفاده کنی که نیاز به تنظیمات فرکانس نداشته باشی. قبلا ایرانسل تو سایتش داشت ولی الان برداشته. اگه آدرسشو پیدا کنی میشه هنوز از سایت ایرانسل گرفت چون فایل رو از رو سرور پاک نکردن هنوز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دیروز خود نصاب شرکت اومد و واسم نصب کرد و کلا 2 روزه به جمع وامکسیا پیوستم.میگفتم این نرم افزاره جدیده.میشه دقیقا بگی باید چیکار کنم؟نقل قول:
برو تو صفحه مودم و ورژنتو برام بخوننقل قول:
واقعا ازت ممنونم که بی منت جوابمو میدینقل قول:
Vendor Part Number : 3362-600243-45
Vendor Serial Number : 2199041SMA3S02000946
Firmware Version : 4.03.08-14
Hardware Version : 2.35.7
BSP Version : 2.0/11
Software Version : 4.6.1.4-25772
MAC Version : 06.00.0000
PHY Frontend Version : 06.00.0000
PHY Backend Version : 06.00.0000
Microcode Version : 5.9.2.4-7813
System Current Time : 11:17:28, 21 Apr. 2012
System UP Time : 35 Min 05 Sec
اون بسته 4 گیگ ماهانه رو ( اگر افزایشی نباشه ) فکر کنم تو 8 میزنه وقتی فعال شه دیگر از شماره 4 استفاده نمی شه.نقل قول:
هزینه ای کسر نمی شه .
اگر سرویس جدید ست نشده زنگ بزن پشتیبانی.
گفتم که:نقل قول:
اگر سرویس جدید فعال شده باشه دیگر از ان بسته استفاده نمی شه ( اینجوری تنظیم کردن.نقل قول:
اون یک بسته احتیاط است که هر ماه باسه یک روز شارژ می کنن تا اگر به هر علتی طرف ان موقع استفاده کرد به صورت مصرف ازاد از حسابش کم نشه تا وقتی که تعرفه جدید فعال بشه تو حساب( این حالت زیاد رخ می ده - نمونه اش باسه من که 14 ساعت طول کشید تا فعال کنن)
تمدید هم نمیشه کرد چون یک بسته احتیاط است.(مگر اینکه خود ایرانسل تغییر بده)
دوست عزیز من این ورژنو ندیده بودم، ول تو ورژن های قدیم مبین و ایرانسل این مشکل وجود داشت وعلتشم این بود که مودم یه مشکلی تو شبکه داشت که باعث میشد کرش کنه و تا مودم روشن خاموش نمیشد اینترنت نمیگرفت.نقل قول:
به همین دلیل شرکت سازنده مودم هواوی یه فریمور جدید داد واسش که از اونجایی که من تست کردم این مشکل حل شد تو شبکه مبین. ایرانسلرو تست نکردم .
الانم نمیتونم بهت پیشنهاد کنم که این فریمورو که گذاشتم بزنی به مودمت چون خودم تست نکردم. نظرم اینه که از پشتیبانی دنبال کنی قضیه رو البته با تیم فنیشون، اگه جواب نگرفتی به عنوان تیر آخر میتونی این فریمور رو بزنی به مودمت.
فریمور رو از طریق منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم؟نقل قول:
بعد تنظیماتش میره و باید دوباره بزنم؟
فریمور رو از طریق منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنم؟
بعد تنظیماتش میره و باید دوباره بزنم؟
آره عزیزم
دوستان از کیفیت سرویس هاتون راضی هستید؟
در مقابل مبین نت چطوره؟
سرعت دانلود سرویس 512 در عمل چند کیلوبایت در ثانیه است؟
مرسی
خودم 512 كيلوبيت نامحدود دارم .نقل قول:
بصورت تئوري سرعت دانلود بايد روي 64 كيلوبايت باشه كه اينطور نيست . به زور به 60 كيلوبايت ميرسه !!!
مرسی. سرعت محدود رو میخواستم ببینم چقدره. چون نامحدود که معلومه همون 60 که شما داری رو هم به زور میدننقل قول:
منظور از محدود يا نامحدود ميزان حجم و ترافيك هست نه سرعت دانلود يا آپلود .نقل قول:
وقتي 512 كيلوبيت هست (چه محدود و چه نامحدود) در بهترين حالت سرعت دانلود بايد روي 64 كيلوبايت باشه .
منظورم محدودیت ترافیکه، درست. 512 تقسیم بر 8 هم میشه 64، اینم درست.نقل قول:
اما خب تو ایران اینجوری نیست دیگه، اسم سرویس با چیزی که میگیری فرق میکنه، الان از کسایی که 128 شاتل، داتک، پارس آنلاین، صبانت و ... دارند بپرس سرعت دریافتشون چقدره، هر کدوم یه عدد میگن. من خودم 128 داتک دارم ولی با 32 دانلود میکنم (یعنی 256kbps) در حالی که باید با 16 دانلود کنم. اگه نامحدود داتک بگیری سرعت 16 میده (یعنی همونی که باید بده) اما وقتی با محدودیت ترافیک میگیری، سرعت بالاتر میده چون میگه فوقش حجمش تموم میشه باید بازم پول خرج کنه.
كاملا درست و قبول دارم .نقل قول:
ولي در وايمكس ايرانسل چنين چيزي وجود ندارد و امكان نداره كه سرعت واقعي از سرعت تئوري بيشتر بشه .
ممنوننقل قول:
شما خودت اینکارو کردی؟ یا کسی بوده که اینکارو کرده باشه؟
یعنی می خوام دیگه سرویس جدید نگیرم ، فقط از خود ایرانسل یه مودم usb بگیرم که اونم رو سرویس قبلی که قبلا با مودم wifi بوده فعال شه
همزمان هم که نه دیگه گاهی این گاهی اون
دیروز موجودی حسابم با کسر مالیات 46 هزار بود ولی امروز زده 17 هزار!!!!!!!!!!!!
کلا نفهمیدیم توی کنترل پنل سایت چه خبره
حجم باقی مانده رو کجا زده؟؟؟ من الان باید 12 گیگ داشته باشم ولی جایی پیداش نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مال منم 48 تون خوردن حرومزاده ها 80 تومان تومان 5 شنبه ریختم مودم رو 12 شب خاموش کردم تا فردا ظهر وصل کردم یکم دانلود کردم و بازی تا یک شنبه حدود 3 گیگ دانلود کردم دیدم زده شارژ مجدد کنید تعجب کردم زنگ زدم پشتیبانی میگه تا 1 شنبه به صورت ازاد بوده 3 گیگ چقدر حساب کردن؟؟ پول 30 روز میگیرن بعد از 2 روز حساب میکنن منم یکم چرت پرت گفت قطع کردم واقعان دزدن
آره من تست کردم ولی اونجور که من میدونم تغییر مک هر مودم روش خودشو داره و کار هر کسی نیست، واسه منو یکی از دوستان تو مبیننت انجام داد.نقل قول:
دوست عزیز تغییر مک برای چی؟نقل قول:
من الان دوتا مودم دارم فقط پوزرنیم وپسورد رو عوض میکنم و تمام!
حتی وقتی میرم خونه دوستم که وایمکس داره مودمم رو نمیبرم و فقط یوزر و پسورد خودم رو توی مودم اون وارد میکنم!!!! مک رو نمیخواد عوض کنید.
البته من ایرانسل دارم ولی فکر کنم توی مبین نت هم همین طوری باشه