سلام
دوستان عزیز نظرتون راجع به این مدل شارپ HT-CN9990DVW چیه؟؟؟
بودجه 800.به خاطر اینکه خودم یه تی وی sharp 46le830 دارم و میخوام باهش مچ باشه...
کیفت صداش چجوریاست؟؟؟کسی پیشنهاد بهتری داره؟؟
Printable View
سلام
دوستان عزیز نظرتون راجع به این مدل شارپ HT-CN9990DVW چیه؟؟؟
بودجه 800.به خاطر اینکه خودم یه تی وی sharp 46le830 دارم و میخوام باهش مچ باشه...
کیفت صداش چجوریاست؟؟؟کسی پیشنهاد بهتری داره؟؟
سلام.نقل قول:
کیفیت صداش معمولیه و تو قیمت خودش خوبه.شما خودت هم قبل از خرید تست کن.
ممنون.به نظر شما کیفیت این بهتره یا samsung e455k ؟؟نقل قول:
تقریبا تو یک سطح هستند با این تفاوت که شارپ کمی صدای شفاف تری داره.نقل قول:
با عرض پوزش .میخواستم بدونم تو برند سونی و پایونیر چی پیشنهاد میدید؟؟کدوما بهتره؟؟؟نقل قول:
سینمای BCS-414 از پایونیر نسبت به اون شارپی که گفتم کیفیتش چجوره؟؟
تو برند سونی می تونم مدلی پیشنهاد بدم ولی قیمت هاش خیلی کاذب شده و در حال حاظر اصلا ارزش هزینه نداره.نقل قول:
مدل 414 پایونیر مدل خوبیه و از اون مدل شارپ بهتره ولی خب حدود 200 الی 400 تومن هم قیمتش بیشتره.
آخرین قیمت پایونیر ( هفته دوم دی ):
1985000 تومن : rs 777
1985000 تومن : es33
1500000 تومن: rs33
کلا با این قیمت ها آدم فیوز می سوزونه ولی نسبت به قیمت بقیه مدل ها از برند های دیگر پایونیر عالیه
پایونیر عالیه ولی خب قیمتاش وحشتناکه . اگه مشکل بودجه ندارید که همون پایونیر وگرنه اگه یه مدل معمولی خوب میخوای شارپ . چون لنز مدلهای ژاپنی قوی تره و راحت تر پخش میکنه .نقل قول:
دروود دوستان تا قیمت حدود 1 تومن تا 1300 چی پیشنهاد میدین حتما 3 بعدی باشه چون تلوزیونم سه بعدی میباشد صدای خشک سونی بی روح الجی یکم ازیتم میکنه خودم پاییونیر 727 پیدا کردم حدود 1300 میشه همین خوبه یا پیشنهاد بهتری برام دارید تشکر پیشاپیش
متاسفانه ولتاژ کاری سینمای خانگی ژاپنی شارپ 220-240 ولت هست که 100% داخل ایران آسیب پذیرندنقل قول:
با توجه به بودجه شما انتخاب معقولانه ایه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز پایونیر رو از فروشگاه راستین توی جمهوری هم قیمت کنید. همون موقع که مدل ۷۲۷ رو سایت پایونیر شاپ ۱.۲۹۷ زده بود یکی از آشنایان برای من از اونجا ۱.۱۸۰ خریدند و همون موقع شهر ما ۱.۴۰۰ بود.
Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
سلام دوستان گرامینقل قول:
می خواستم بگم من مغازه ای رو گیرآوردم که تقریبا عمده فروش هست ولی تکی هم کار میکنه و البته قیمت لوازمش پایین تر از تمام مغازه های توی جمهوری هستش. این مغازه توی امین حضوره اگه خواستین بگین تا آدرسشو بذارم. امروز هم با خوده فروشنده صحبت کردم و ازش اجازه قرار دادن آدرس و شماره تلفنش رو توی این انجمن گرفتم. فقط چند تا نکته هست که اگه دیدم درخواست واسه آدرس زیاده اونارو هم با آدرس و شماره تلفن میذارم. اینو بگم که نه به خدا می خوام تبلیغ کنم نه با صاحب مغازه آشنا نیستم و فقط خواستم کمکی به شما دوستان عزیز واسه خرید کرده باشم.
سمیرای عزیز مرسی از راهنماییت. من با اینکه قیمت پایونیر واقعی نیست پایونیر رو برای خرید انتخاب کردم چون بهش اعتماد دارم و با رضایت پول بابت خریدم می پردازمنقل قول:
سلام
من تلویزیون lg 86000 و سینمای LH-W895XBH دارم . هر کاری میکنم نتمیتونم صدای سینما رو با تلویزیون هماهنگ کنم که فقط با کنترل تلویزیون صدای سینمارو کم یا زیاد کنم. اگه میشه یه کمکی به من کنید
ممنونم میشم ازتون:n14:
شما دفترچه رو مطالعه کنید.معمولا هر دستگاهی دارای یک کدی هستش که شما بایستی تو تنظیمات اون کد رو وارد کنید تا هر دو دستگاه با یک کنترل سینک بشه.دفترچه تلویزیون و پلیر رو مطالعه کنید.نقل قول:
سلام عزیز. آره فکر کنم با گارانتی اصلیه ولی بپرس بازم. فقط همینطور که می دونی مغازه های امین حضور ( اونهایی که عمده فروشن ) جای تست ندارن و تمام محصولاتشون توی کارتون هست. اگه جنسی که می خوای بگیری رو ندیدی برو جایی ک واست تست بگیرن بعد بیا اینجا واسه خرید. آدرسشم اینه: سه راه امین حضور ، خیابان ایران ، پاساژ الماس ، طبقه همکف ، پلاک 35. فروشگاه پایونیر. آقای علی کاظمی. تلفن : 33512396. 33523167. موبایل: 09125379046
فقط یه چیزی اونم این که فعلا یه سری از محصولات پایونیر رو تموم کرده ولی گفته میاره مثل rs777 که خودم میخوام و منتظرم بیاره. قبل رفتن یه تماس بگیر بهتره.
اون موقع که جنسش جور بود 100 زیر پایونیران جنس میداد. سوال دیگه ای داشتی در خدمتم. امیدوارم به کارت بیاد اینکارم. موفق باشی
دم شما گرمنقل قول:
من ميخوام با حداكثر ٨٠٠ تومن يه سينما خانگي بگيرم . اولويتم بيشتر پخش موسيقيه و بلوري و سه بعدي بودن برام اهميتي ندارن . شنيدم پايونير و فيليپس بهترين كيفيتو دارن .حالا نمي دونم به بوجم ميخوره يه پايونير بگيرم ؟ ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن .چي پيشنهاد ميكنين ؟
من یه ماهه میخوام ست آپ باکس بگیرم.چون فیلم زیاد میبینم برام کیفیت تصویر و پشتیبانی از همه فرمتها خیلی مهمه.الان چون ست آپ باکس ندارم mkv mp4 نمیتونم رو تلویزیون ببینم.یه چیز دیگه که برام مهمه نمایش خوب زیرنویس انگلیسی و فارسی با اندازه فونت خوب و مکان خوب هست .یه ماه پیش تصمیم گرفتم ester t15 بگیرم اما شرکتش تو اصفهان تموم کرده یه ماهه الافم تابیارن.میشه دوستان حرفه ای که همین پارامترای من براشون مهمه و استفاده کردن نظر بدن چه مارکی بگیرم چون ظاهرا امیدی به اون ایستر نیست خسته شدم انقد صبرکردم.:n30:
به نظر من بهترین گیرنده دیجیتال از نظر پلیر و زیر نویس و پشتیبانی از صدای چندکاناله الکومکس یا سما هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پلیر این دستگاه قابلیت تغییر اندازه و رنگ فونت زیر نویس را دارد؟نقل قول:
من سما دارم رنگ زیرنویس و پیش زمینه و اندازه فونت قابل تغییره!نقل قول:
دوست عزیز ممنون یکشنبه میرم میخرمش.شایدم اینترنتی خریدم.آخیش راحت شدم:n16:
سلام
جناب mr_rayan خسته نباشید
ممنون از حسن لطف شما
با توجه به اینکه من یه بلوری سامسونگ bd-c6900 دارم
ایا میشه یه آمپلی +یه ست باند بخرم
آیا باید در انتخاب آمپلی بگونه ای عمل کنم که با باندها همخوانی داشته باشه یا با بلوری
مثلا 1.700 میخوام هزیته کنم ولی خیلی دوست دارم از این بلوری استفاده کنم اکه میشه تا اینجا جواب بدین بقیه سوالات را میپرسم
مدل 424 پایونیر به بودجتون میخوره.نقل قول:
سلام.ممنون.نقل قول:
بله می تونید تهیه کنید.آمپ و بلندگو باید با هم همخونی داشته باشه و ربطی به بلوری پلیرتون نداره.فقط نکته ای که باید مد نظرتون قرار بدید اینه که آمپی که تهیه می کنید از صداهای HD پشتیبانی کنه مه خوشبختانه بیشتر مدل ها این خصوصیات رو دارند مگر در مدل های ارزون قیمت.شما با این بودجه می تونید پکیج 1312 دنون رو تهیه کنید و یا مدل rs777 پایونیر .
مهندس جاننقل قول:
نوشته شده توسط mr_raya
n;7426601
پکیج 1312 دنون یا rs777 پایونیر را میتوان بدون پلیر بخرم چون جای پلیر بعدا میخوام یه WD HD Media player بخرم
پکیج 1312 دنون که پلیر نداره و فقط بلندگو و آمپ هست.نقل قول:
rs777 پایونیر با پلیر هست که می تونید با نمایندگی صحبت کنید و بدون پلیر خریداری کنید.
امروز سما خریدم.دستگاه خوبیه.بخصوص پخش زیرنویس فارسی با سایز و فونت مناسب و پخش انواع و اقسام فرمتهاش منو راضی کرد
دوستان ارزونترین گیرنده دیجیتال چنده العان؟
مبارکه. چند گرفتی؟ بعنوان پلیر قوی میشه روش حساب کرد؟نقل قول:
بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن حدود 65 میتونی گیرنده پارس پیدا کنی با امکانات فراوان مثل پخش mkv خروجی HDMI و ...نقل قول:
قیمتش در نمایندگی حدود 75 هست
ممنون.همه جا 110 تومنه.چه آنلاین بخری چه از فروشگاه های مجازش.من بران مهم بود mkv , mp4 رو خوب پخش کنه که انواعشو تست کردم بدون اشکال بود.مهمتر اینکه زیرنویسو خوب وبافونت مناسب نشون بده.ازین نظرم خوبه بخصوص برای زیرنویس فارسی سه سایز داره که بزرگش خیلی خوبه فونتشم قشنگه و خوانا.تصویرشم خوبه.طبعا باید با هم رده های خودش از نظر قیمت مقایسه بشه.اگه چیز خاصی براتون مهمه بگید تست کنم.من هنوز مشکل خاصی باهاش نداشتم.من زیاد فیلم میبینم برام این موارد مهم بود.راستی کنترلشم قویه برعکسم بگیری جواب میده.از نظر سایز دستگاه بنظرم کوچیکترین ممکنه.:n26: از مودمم یه کم بزرگتره!
فرمتش کامل نیست یه معدودی رو ساپورت نمی کنه. به نظر می رسه که کمی رنگها رو دستکاری می کنه که خیلی مهم نیست. سه بعدی رو ساپورت می کنه. البته یه ضعف داره و اون هم اینه که کد های کنترلش با بعضی از دی وی دی پلیرهای چینی یکیه! یعنی با زدن دکمه کنترل یه کاهایی روی دی وی دی پلیر چینی هم انجام میده!!نقل قول:
چیارو ساپورت نمیکنه ببینم برا من مهمه؟رنگو منم متوجه شدم اما چیز محسوسی نیست.یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خب به مراتب رنگاش ازین قشنگتره اما چه میشه کرد از ایستر که قطع امید کردم.برامن زیرنویسم خیلی مهم بود.بعدم من سراغ فیلمای بالای دوگیگ نمیرم برادانلود .موقع دانلودم حواسم به کدک ها و فرمت صداهست همیشه:n26:
یه سری از mkv و flv ها رو. ببینید. این که می گم یه سری منظور ساب کدک هست. یعنی اکثرmkv ها رو ساپورت می کنه و کمی رو نه. با فرمت صدا مشکلی نداره و صداهای 5کاناله رو پخش می کنه و مشکلی نداره. من فیلم های 11 و 4 و ... رو با این دستگاه بدون هیچ مشکلی پخش می کنم. از این لحاظ هیچ مشکلی نداره.
دوستان يه سوني DZ-810 دارم كه توي دفترچه نوشته از رو فلش مموري فايلهاي DIVX رو پخش ميكنه اما هرچي زدم نخوند! جريان چيه؟ از رو فلش فقط mp3 ميخونه و بس!
شاتل هم به جمع توزیع کننده های این گیرنده های دیجیتال پیوست:
البته احتمالا امکانات نرم افزاری فرق بکنه.
تا جایی که خروجی این سیستم رو روی 1080i بستند.
تا حالا شده اند: الکومکس-سما-iicen-شاتل!!
باید یه جست و جو بکنیم ببینیم قضیه چیه همه شرکتها از این بدنه استفاده کردن - تنها فرقشون همون نرم افزار هست و قیمت.