-
سلام
دوستان اگه لطف کنید تا 1/500 تلویزیون مناسب و با کیفیت معرفی کنید سایزش و نوعش (led-lcd-plasma) برام مهم نیست تنها چیزی که مهمه کیفیت تصاویر در هنگام تماشای فیلم و فوتبال.. و پنل و قطعات با کیفیتش می باشد
در ضمن با این بودجه 3d تصاویر با کیفیتی میده یا نه....
بسیار ممنون...........
در ضمن لطف کنید چند انتخاب ذکر کنید....ما تو شهرستانیم :31:
-
نقل قول:
سلام
دوستان اگه لطف کنید تا 1/500 تلویزیون مناسب و با کیفیت معرفی کنید سایزش و نوعش (led-lcd-plasma) برام مهم نیست تنها چیزی که مهمه کیفیت تصاویر در هنگام تماشای فیلم و فوتبال.. و پنل و قطعات با کیفیتش می باشد
بسیار ممنون...........
شارپ le700m
-
نقل قول:
خب داشتن گیرنده دیجیتال داخلی برای led مزیت هست یا نه؟ و اصلا چطور میشه فهمید که اون دستگاه گیرنده داخلی داره یا نه؟
درود
باشه بهتره
نباشه هم میتونید با حدود 70تومان تهیه کنید
در مشخصات TV عنوان میشه
-
نقل قول:
راستش با این تصویری که دادی من خیلی نمیتونم بفهمم چی برات مهمه چون مدل تلویزیونه رو هم نگفتی ولی من خودم توی تلویزیونهای سونی عاشق مدل hx920 هستم چون هم ظاهرش خیییلی قشنگه و هم کیفیت تصویرش بی نظیره ولی خوب بالای 3 تومنه و کلا" ویژگیهاش خیلی خوبه ولی اگه برند سونی برات مهم نیست ،مدل le8300x شارپ هم هست که ظاهرش قشنگه و در واقع با توجه به قیمت و هدایاش انگار پول 3d بودنش رو نمیگیره. اگه ظاهر tv برات خیلی مهمه مدل le820 شارپ 3d نیست ولی خیلییی از le8300 خوشگلتره .
اگه بگی چه چیزایی و با چه بودجه ای مدنظرته بهتر میتونم کمکت کنم .
شرمنده مدلش رو یادم رفت بدم
HX925-series 3D LED-backlit TVs
قیمت رو که پست های قبلیم گفتم دورو بر 2 میلیون باشه اولین چیزی که مهمه ظاهرش هست بعد امکانات چون خالاصه هرچی باشه تلوزیون باید یه عمری جلوی ادم باشه و هرچی که باشه و ادم از ظاهرش خوشش نیاد فایده نداره
سایزشم 40 یا 46 باشه
-
اگه دوستان لطف کنن کمی مفصل تر و با انتخابهای بیشتری توضیح بدن ممنون میشم
این مدل 3d داره؟ چجوریاس؟
-
نقل قول:
البته کیا جان به توضیحاتت یه مدل چهارم هم اضافه کنم چون چند تا از دوستان توی تاپیکها گفتن این مدل le700m توی بازار کمیاب شده ولی یه مدل کواترون 3D جدیدتر هست که یکسری هدایای ویژه هم باهاش میدن و usb داره و فرمتهای پخش usbاش خیلی کامله و امکاناتش جدیدتره و قیمتش با توجه به هدایاش خیلیییی به صرفه هست .
مدل 40le700m شارپ الان 2200 تومن هست و le8300x شارپ که 3D هست و جدیدتره و یه بلوری پلیر و 2 تا عینک سه بعدی شارپ هم باهاش میدن 1990 تومن هست ...
سلام Lady samira
مونتاژ مالزیlb700m هست که با بلوری همراه هست و قیمتش 2200
اما le700m قیمتش 1600 هست
تفاوتشون هم فقط در همون دو مورد بالاس
البته درسته کمی کمیاب شده
در مورد usb هم برا TV وقتی مزیت هست که بشه روش record کرد وگرنه وجودش هم خوبه هم فرقی نداره چون موزیک که خیلی مناسب نیست با TV گوش کنی ممکنه به اسپیکر TV چون دوست داری صدا رو زیاد کنی آسیب بزنه برا pic هم کوتاه مدت باید به عکس نگاه کنی و مدت زیاد بذاری جا میندازه برا فیلم هم ممکنه نتونی کیفیت تصویر full HD,HD داشته باشی
اما الان تمام دستگاههای صوتی منزل و ----- که به TV متصل هستند usb دارن و برخی با قابلیت record که دیگه نبودش در TV احساس نمیشه به خصوص وقتی مولتی پلیر هم داشته باشی که با کیفیت full HD و پورت usb3 و dlna و هارد داخلی و خارجی داشته باشه و بتونی وبگردی کنی و فریمور آپدیت کنی که دیگه عالی هست و از پورت usb TV استفاده نمی کنی
ولی خب در دو TV با کیفیت تصویر یکسان اونیکه usb داره بهتره
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
نقل قول:
درود به تاپیک تلویزیون های شارپ سر بزن اطلاعات خوبی در صفحه 4و5 داره
برا 3D بهتره هزینه بیشتری کنی
گزینه St30 و Vt30 پانا و le8300 sharp و 8605 و 9705 فیلیپس و Hx929,925 sony و D10 JVC سه بعدی های خوب بازار هستند.
در غیر اینصورت 2D بگیر le700m sharp و v20 panasonic و کورو پایونیر
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
نقل قول:
راستش با این تصویری که دادی من خیلی نمیتونم بفهمم چی برات مهمه چون مدل تلویزیونه رو هم نگفتی ولی من خودم توی تلویزیونهای سونی عاشق مدل hx920 هستم چون هم ظاهرش خیییلی قشنگه و هم کیفیت تصویرش بی نظیره ولی خوب بالای 3 تومنه و کلا" ویژگیهاش خیلی خوبه ولی اگه برند سونی برات مهم نیست ،مدل le8300x شارپ هم هست که ظاهرش قشنگه و در واقع با توجه به قیمت و هدایاش انگار پول 3d بودنش رو نمیگیره. اگه ظاهر tv برات خیلی مهمه مدل le820 شارپ 3d نیست ولی خیلییی از le8300 خوشگلتره .
اگه بگی چه چیزایی و با چه بودجه ای مدنظرته بهتر میتونم کمکت کنم .
Lady samira قیمت Hx925/929 هم قشنگه ولی خب عالی هست به خصوص بودن local dimm
-
کدوم یکی از این دو پلاسما بهتره دوستان؟
سامسونگ 51D495
LG PW350
هر دو مدل 3d هستن الجی 50 اینچ با قیمت حدود 1/250 و سامسونگ 51 قیمت 1/450
ضمنا در مورد مصرف برقش من یجا خوندم که اون مدل الجی 500 وات هست!!! و مدل سامسونگ 230 وات !
البته نمیدونم اون الجی درست بود واقعا 500 وات ه یا نه!
لطفا اگر دوستان یکم اطلاعات بده ممنون میشم
-
نقل قول:
دمت گرم داداش اینجا شارپ کمتر گیر میاد . اینو میزارم اولویت اول اگه گیرم اومد . حالال یکی 2 مدل دیگه هم اگه معرفی کنید ممنون میشم
اگه LCD هم بکارت میاد مدل 46D585 رو من امشب دیدم کیفیتش خیلی خوب بود انصافا .... قیمت هم 1/460
-
نقل قول:
سامسونگ 51D495
LG PW350
ضمنا در مورد مصرف برقش من یجا خوندم که اون مدل الجی 500 وات هست!!! و مدل سامسونگ 230 وات !
درود
هیچکدام
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
-
نقل قول:
درود
هیچکدام
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
ممنون
میشه بفرمایید چرا خوب نیستن مدل های ال جی و سامسونگ؟
-
نقل قول:
ممنون
میشه بفرمایید چرا خوب نیستن مدل های ال جی و سامسونگ؟
به مقدار کاملاً محسوسی برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به پلاسماهای پاناسونیک و پایونیر دارند.
-
سلام به بروبتچس p30
آقا تا 900 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ (LCD میخواستم 37 الی 40 اینچ )
امروز رفته بودم یه فروشگاه سامسونگ مدل 37D585 رو 850 تومن قیمت داد (البته گفت اگر هدیه ی سامسونگ (DVD-9800) رو بخوایی میشه 920 تومن (یعنی DVD رو 70 تومن حساب کرد ) )
نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ و اینکه به نظرتون با هدیه اش بخرم یا نه ؟
اگر مدل دیگه ای هم که فکر میکنید بهتره معرفی کنید .
ممنونم.
-
جالبه مثل اينكه يه سري از طرف ماديران حمله كردن به فروم 10، 20 صفحه آخرو كه مرور كنيد ميبينيد چند نفرن كه هر كي هر چي ميپرسه ميگن le83300 sharp نداشتي le700m شارپ باز نداشتي xvision :27::31:
-
نقل قول:
سلام به بروبتچس p30
امروز رفته بودم یه فروشگاه سامسونگ مدل 37D585 رو 850 تومن قیمت داد (البته گفت اگر هدیه ی سامسونگ (DVD-9800) رو بخوایی میشه 920 تومن (یعنی DVD رو 70 تومن حساب کرد ) )
ممنونم.
دوستان عزیز من عجله دارم ، اگر میشه زودتر منو راهنمایی کنید .
بازم ممنون
-
نقل قول:
سامسونگ 51D495
LG PW350
سلام علیکم
نکته اساسی اینه که این 3 بعدی های پلاسما که رزولیشن اچ دی هستند اصلا توصیه نمیشه
گمان هم نمیکنم 3 بعدی خوبی بده، من از نمایندگی ال جی پرسیدم گفت سه بعدیش جالب نیست..
شما چشمی بررسی کردید راضی بودید..؟
نکته بعدی اینکه مدل ال جی به همراش عینک نیست و باید دانه ای 60000 تومان عینک تهیه کنید
در مدل سامسونگ 2 عدد عینک +یک دی وی دی پلیر + یک فیلم بلوری 3d هدیه داده میشه
بر اساس لینک زیر مصرف مدل سامسونگ که از سری 4 پلاسمای این شرکته
290 وات در سایز 50 برای حالت نرمال هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ال جی هنوز منبع معتبری یافت نکردم ,و مدل عرضه شده توسط گلدیران pw3500 هستش
ولی باید مشابه باشند
500 وات برای هیتره نه تلویزیون:31:
در آخرم به نظر خودم برای این سبک تی وی ها تا این حد هزینه رو توصیه نمیکنم
شما که میخوای اینقدر هزینه کنید میتونید سراغ ال سی دی و ال ای دی ها ی مناسبتری رو تهیه کنید با اینج کمتر
یه نگاهی هم به پلاسما های سری pk ال جی که فول اچ دی هستند هم میتونید بندازید بالاخص pk550r که در همین محدودست..
یا با افزایش هزینه پلاسما های فول اچ دی از برند های با سابقه تر بالاخص پاناt30 va vt30 ...تهیه کنید ..
من تو رنج زیر 1 تومن این پلاسما ها رو برای افرادی که اینج زیاد براشون مهمه توصیه میکنم
-
نقل قول:
سلام علیکم
نکته اساسی اینه که این 3 بعدی های پلاسما که رزولیشن اچ دی هستند اصلا توصیه نمیشه
گمان هم نمیکنم 3 بعدی خوبی بده، من از نمایندگی ال جی پرسیدم گفت سه بعدیش جالب نیست..
شما چشمی بررسی کردید راضی بودید..؟
نکته بعدی اینکه مدل ال جی به همراش عینک نیست و باید دانه ای 60000 تومان عینک تهیه کنید
در مدل سامسونگ 2 عدد عینک +یک دی وی دی پلیر + یک فیلم بلوری 3d هدیه داده میشه
بر اساس لینک زیر مصرف مدل سامسونگ که از سری 4 پلاسمای این شرکته
290 وات در سایز 50 برای حالت نرمال هستش
در مورد ال جی هنوز منبع معتبری یافت نکردم ,و مدل عرضه شده توسط گلدیران pw3500 هستش
ولی باید مشابه باشند
500 وات برای هیتره نه تلویزیون:31:
در آخرم به نظر خودم برای این سبک تی وی ها تا این حد هزینه رو توصیه نمیکنم
شما که میخوای اینقدر هزینه کنید میتونید سراغ ال سی دی و ال ای دی ها ی مناسبتری رو تهیه کنید با اینج کمتر
یه نگاهی هم به پلاسما های سری pk ال جی که فول اچ دی هستند هم میتونید بندازید بالاخص pk550r که در همین محدودست..
یا با افزایش هزینه پلاسما های فول اچ دی از برند های با سابقه تر بالاخص پاناt30 va vt30 ...تهیه کنید ..
من تو رنج زیر 1 تومن این پلاسما ها رو برای افرادی که اینج زیاد براشون مهمه توصیه میکنم
من اینجا دیدم زده 500 وات
من دو بعدی این دو مدل رو دیدم تو فروشگاه کیفیتش برام راضی کننده بود اما سه بعدی رو نمیدونم .
مدل LW45000 رو هم البته کمی زیر نظر دارم 1/450 با 7 تا عینک و اگر بهمراه پلیر یا سینمای خانوادگی خریداری بشه 200 تومن کارت هدیه هم داره ....
من چون میخام 3 تا بخرم به همین خاطر یکم حساس شدم .
-
سلام اقا کدوم یکی از این 3 مدل رو بگیرم؟؟
Samsung LED D8000 46
SONY LED HX925
SONY LED NX720
برام کیفیت و امکانات و 3D مهم.
خودم از سامسونگ بیشتر خوشم امده از لحاظ کیفیت و شکل ظاهری . اما خب اینم سونی دیگه . حالا موندم کدومش . لطفا راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
سلام به بروبتچس p30
ممنونم.
دوستان از همکاریتون نهایت تشکر و سپاس رو دارم ، یک ساعت دیگه میرم همون مدل رو بخرم .
موفق باشید .
-
نقل قول:
دوستان از همکاریتون نهایت تشکر و سپاس رو دارم ، یک ساعت دیگه میرم همون مدل رو بخرم .
موفق باشید .
این مدل کیفیت خوبی داره اما 50 هرتز هست .
-
منم تصمیم گرفتم سامسونگ LED 40D5950 بگیرم، نظرتون چیه؟
-
نقل قول:
اینجا که زده تولیدش قطع شده.
-
نقل قول:
جالبه مثل اينكه يه سري از طرف ماديران حمله كردن به فروم 10، 20 صفحه آخرو كه مرور كنيد ميبينيد چند نفرن كه هر كي هر چي ميپرسه ميگن le83300 sharp نداشتي le700m شارپ باز نداشتي xvision :27::31:
دوست عزیز شاید اینجا واقعا" پاتوق تبلیغاتی خیلی ها شده ولی چیزی که هست اینه که هرکس به دیده های خودش اعتماد کنه و حرفهای دوستان رو با سند و مدرک و دیده هاش بپذیره .
من خودم توی بحث tv ، پنل ژاپنی و کیفیت تصویر و خدمات خیلی برام مهمه و با توجه به تجربیاتی که یه مدت طولانی داشتم هیچ وقت حاضر نیستم از دوام و کیفیت تصویر lg و samsung و یا ... صحبت کنم و خوشحالم که سطح آگاهی دوستان اینجا داره بیشتر میشه و با محصولات ژاپنی آشنا میشن .
-
تاریخ انتشار آگهی : سه شنبه 18 بهمن 1390
-
نقل قول:
تلوزیون خداییش فقط پاناسونیک منتها باید حرفه ای باشید که اباهت و کیفت تصویر پاناسونیک رو متوجه بشید
مثل تفاوت لندکروز و سانتافه
-
نقل قول:
سلام دوستان
از نظر 2 بعدی کدوم بهترن ؟
sony ex720 یا lg lw57000
ممنون
سلام
ex720سونی خیلی بهتر هست. کیفیت تصویر سونی رو با lg مقایسه کردن یکم بی انصافیه رها جان :5:
-
نقل قول:
دوستان عزیز من عجله دارم ، اگر میشه زودتر منو راهنمایی کنید .
بازم ممنون
مدل 40M5400X شارپ lcd ای 40 اینچ با پنل ژاپنی و دارای گیرنده دیجیتال داخلی و3تا hdmi و full hdو قابلیت کاهش مصرف انرژی و قابلیت پخش divx و ... قیمتش فکر کنم حدود 950 تومنه و چون dvbt داخلی داره به نظرم مناسبه .
-
نقل قول:
سلام
بسیار ممنون...........
به نظر من اگه کیفیت تصویر و مرغوبیت پنل برات مهمه با 1500 یه پلاسمای خوب و یا تلویزیون 3D خوب نمیتونی بخری ولی میتونی lcd یا led خوب 2D و حتی مجهز به dvbt داخلی بگیری.
-
نقل قول:
سلام
ex720سونی خیلی بهتر هست. کیفیت تصویر سونی رو با lg مقایسه کردن یکم بی انصافیه رها جان :5:
دوست عزیز دیده شده پستهای شما معمولا در جهت کوبیدن برندهای خاصی و جانبداری نا منصفانه هست لطفا از این به بعد به این شیوه پست زدن ادامه ندین , ضمنا در مورد آی دی تون هم مسائلی مطرحه که در دست رسیدگی هست.
-------------------------------------------------------
با تشکر تیم مدیریت انجمن لوازم صوتی و تصویری
-
نقل قول:
من اینجا دیدم زده 500 وات
من دو بعدی این دو مدل رو دیدم تو فروشگاه کیفیتش برام راضی کننده بود اما سه بعدی رو نمیدونم .
مدل LW45000 رو هم البته کمی زیر نظر دارم 1/450 با 7 تا عینک و اگر بهمراه پلیر یا سینمای خانوادگی خریداری بشه 200 تومن کارت هدیه هم داره ....
من چون میخام 3 تا بخرم به همین خاطر یکم حساس شدم .
من یه لینک دیدم که برای 42 اینجش مصرف 103 وات و زده بودکه طبعا اشتباهه ..
باید یه لینک دقیق پیدا کنم..
باید حدود 300 وات باشه
3 تا تی وی ؟!
این لینک زیر هم دقیقا مشابه سوال شما در فروم هست که 6 صفحه ای سوال جواب شده ، برای آگاهی بد نیست
نکته مهمی که من تونستم در بیارم این بود که این 3 بعدی ها 3D Ready هستند و برای نمایش 3 بعدی شرایط خاصی داشته باشند..
در اخر هم به نظرم میشه یه 42 پلاسما معمولی مثل pt3510 تهیه کرد با حدود 700 تومن
چون از ابتدا هم یادمه میخواستید تا 800 هزینه کنی
برای سایز 50 هم
این هم لینک pk550r با قیمت مشابه pw3500
به نظرم با این تغییر دامنه قیمت از ابتدا سوال و نیاز دقیقتون رو مطرح کنید نتیجه بهتری خواهد داشت انشاالله
-
نقل قول:
دوست عزیز دیده شده پستهای شما معمولا در جهت کوبیدن برندهای خاصی و جانبداری نا منصفانه هست لطفا از این به بعد اگر به این شیوه پست زدن ادامه ندین , ضمنا در مورد آی دی تون هم مسائلی مطرحه که در دست رسیدگی هست.
-------------------------------------------------------
با تشکر تیم مدیریت انجمن لوازم صوتی و تصویری
alucard عزیز من قصد کوبوندن برند خاصی رو ندارم فقط به نظرم میاد گاهی اوقات مدلهایی که با هم مقایسه میشن در یه سطح نیستن. بهرحال ممنونم از تذکرتون و از این به بعد نظراتم رو مثل سایر دوستان علاقه مند به برندهای دیگه ناواضح اعلام می کنم :41:
-
نقل قول:
سلام اقا کدوم یکی از این 3 مدل رو بگیرم؟؟
Samsung LED D8000 46
SONY LED HX925
SONY LED NX720
برام کیفیت و امکانات و 3D مهم.
خودم از سامسونگ بیشتر خوشم امده از لحاظ کیفیت و شکل ظاهری . اما خب اینم سونی دیگه . حالا موندم کدومش . لطفا راهنمایی کنید.
هر دو مدل led های سونی که گفتی جزء بهترینهای سونی هست . بین اینها من با hx925 موافقم . هم خیلی ظاهرش قشنگ هست و هم امکانات خوبی داره .
-
دوستان بی انصاف نباشید
من خیلی در مورد تلوزیونهای مختلف 3D تحقیق کردم و به جرات میتونم بگم بهترین برند تو 3D ال جی هست
نه به خاطر اسم و قیمت و .... فقط به خاطر تکنولوژی سه بعدیش که passive هست
اگر مایل به پیگیری بودید بگید تااطلاعاتی که تقریبا در عرض یک ماه تحقیق به دست آوردم رو در اخیارتون بگذارم
البته برای اینکه خودتون بیشتر اطلاعات کسب کنید از این سایت میتونید review های برند ها و مدلهای مختلف
رو خودتون بخونید و لذت ببرید
-
:20:
نقل قول:
شرمنده مدلش رو یادم رفت بدم
HX925-series 3D LED-backlit TVs
قیمت رو که پست های قبلیم گفتم دورو بر 2 میلیون باشه اولین چیزی که مهمه ظاهرش هست بعد امکانات چون خالاصه هرچی باشه تلوزیون باید یه عمری جلوی ادم باشه و هرچی که باشه و ادم از ظاهرش خوشش نیاد فایده نداره
سایزشم 40 یا 46 باشه
ببین من خودم برام کیفیت و پنل خیلی مهمه. مدل 40LE8300X رو خودم به شخصه قبول دارم چون کواترون بودنش کیفیت ویژه ای به تصاویرش داده و ژاپنی هست ظاهرش رو یه نگاه بنداز ببین خوشت میاد .
و اما در مورد hx925 اینهم تلویزیون خیلی خوبیه و local dimming هست و کیفیت تصویر 3D اش هم خوب هست .
آره قبول دارم ظاهر و خدمات tv و مرغوبیت پنل و کیفیت تصویر توی خرید tv برای منم مهمه. هدایا و قیمت و ظاهر این 2 تا tv رو بررسی کن .
اگه سوالی داشتی بازم در خدمتم
-
نقل قول:
le700m یکی از تلویزیونهای دوبعدی خوب شارپ هست .
le8300x مدل 3D ای هست که مشخصات le700m رو هم داره و البته یه چیزایی مثل usb و هدایای ویژه هم داره.
مشخصات le8300 :
-
نقل قول:
سلام Lady samira
مونتاژ مالزیlb700m هست که با بلوری همراه هست و قیمتش 2200
اما le700m قیمتش 1600 هست
تفاوتشون هم فقط در همون دو مورد بالاس
البته درسته کمی کمیاب شده
در مورد usb هم برا TV وقتی مزیت هست که بشه روش record کرد وگرنه وجودش هم خوبه هم فرقی نداره چون موزیک که خیلی مناسب نیست با TV گوش کنی ممکنه به اسپیکر TV چون دوست داری صدا رو زیاد کنی آسیب بزنه برا pic هم کوتاه مدت باید به عکس نگاه کنی و مدت زیاد بذاری جا میندازه برا فیلم هم ممکنه نتونی کیفیت تصویر full HD,HD داشته باشی
اما الان تمام دستگاههای صوتی منزل و ----- که به TV متصل هستند usb دارن و برخی با قابلیت record که دیگه نبودش در TV احساس نمیشه به خصوص وقتی مولتی پلیر هم داشته باشی که با کیفیت full HD و پورت usb3 و dlna و هارد داخلی و خارجی داشته باشه و بتونی وبگردی کنی و فریمور آپدیت کنی که دیگه عالی هست و از پورت usb TV استفاده نمی کنی
ولی خب در دو TV با کیفیت تصویر یکسان اونیکه usb داره بهتره
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
درود به تاپیک تلویزیون های شارپ سر بزن اطلاعات خوبی در صفحه 4و5 داره
برا 3D بهتره هزینه بیشتری کنی
گزینه St30 و Vt30 پانا و le8300 sharp و 8605 و 9705 فیلیپس و Hx929,925 sony و D10 JVC سه بعدی های خوب بازار هستند.
در غیر اینصورت 2D بگیر le700m sharp و v20 panasonic و کورو پایونیر
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
Lady samira قیمت Hx925/929 هم قشنگه ولی خب عالی هست به خصوص بودن local dimm
در مورد اول با نظرت کاملا" موافقم . من فکر کردم مدل le700m رو میگی . بله مدل lb700m مجهز به بلوری پلیر داخلیه و مونتاژ مالزی هست و جزء tvهای خوب بازار هست و شنیدم که توی این گرونیها هنوز قیمتش ثابت مونده .
در مورد دوم هم مدلهای خوبی رو معرفی کردی به دوستان و من به نوبه خودم ازت به خاطر نظرات کارشناسانت تشکر میکنم.
و اما مورد آخر که با اون هم موافقم :46:
لینک مشخصات lb700m برای دوستان :
موفق باشین .
-
ببخشید
بنده یک تلویزیون LCD حدود 37 یا 40 اینچ با کیفیت مناسب میخوام
گیرنده انالوگ و دیجیتال داشته باشه
حدود قیمتش هم 700 و 800 باشه
برندش مهم نیست
ممنون میشم چند مدل بهم پیشنهاد کنید
-
نقل قول:
ببخشید
بنده یک تلویزیون LCD حدود 37 یا 40 اینچ با کیفیت مناسب میخوام
گیرنده انالوگ و دیجیتال داشته باشه
حدود قیمتش هم 700 و 800 باشه
برندش مهم نیست
ممنون میشم چند مدل بهم پیشنهاد کنید
تو این قیمت ال جی 32 و 42lk4500 هست ولی کنتراست پایینی دارد و دارای پنل 50 هرتزی است
توی این قیمت چیزی بهتری هم به چشمم نخورد
-
le8300 فقط یه مشخصه le700m نداره.اگه گفتی؟
-
سلام به دوستان
من شدیداً گیج شدم ! تو رو خدا کمک کنین !
من تا 2ملیون میتونم هزینه کنم و یه LED 40 اینچ بخرم اونم 3D !
راستش میخام 2 ملیون تا 2 و 200 با bluray player 3D در بیاد برام !
بین
samsung 6940
sony ex720
sharp le8300x
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ همشون تا 2و 200 نهایتاً با یک پلیر در میان !
اصلاً شما به قیمت و وسایلی که اشانتیون میدن نیگا نکنین ! شما باشین کدومو میخرین ؟؟
از لحاظ کیفیت و عمر و گارانتی ؟ جمع بندیش کنیم سونی یا سامسونگ یا شارپ ؟؟
-
نقل قول:
سلام به دوستان
من شدیداً گیج شدم ! تو رو خدا کمک کنین !
من تا 2ملیون میتونم هزینه کنم و یه LED 40 اینچ بخرم اونم 3D !
راستش میخام 2 ملیون تا 2 و 200 با bluray player 3D در بیاد برام !
بین
samsung 6940
sony ex720
sharp le8300x
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ همشون تا 2و 200 نهایتاً با یک پلیر در میان !
اصلاً شما به قیمت و وسایلی که اشانتیون میدن نیگا نکنین ! شما باشین کدومو میخرین ؟؟
از لحاظ کیفیت و عمر و گارانتی ؟ جمع بندیش کنیم سونی یا سامسونگ یا شارپ ؟؟
دوست عزیز
چندتا فایل SD بریز تو فلش برو تو بازار در گزینه هات امتحان کن
اینجوری خیالت راحت تره