سلام
کسی میدونه که تو کرج سرویس یک مگابایت میدن یا نه؟( کاربر خانگی)
Printable View
سلام
کسی میدونه که تو کرج سرویس یک مگابایت میدن یا نه؟( کاربر خانگی)
سلامنقل قول:
بله با نامه هر سرعتی را از شرکت ها بخواهید میدهند . یک مگ و دو مگ هم با نامه می دهند البته هر سرعتی یعنی 2 مگ، نه بیشتر.
فقط از شاتل نگیرد که من پشیمون شدم وقتی 2 مگ رو دانلود بده 60 تا وکمتردر کرج :8::11:
من امروز میرم رییس مخابرات منطقه رو میکشم. همه دارن از سرعت 2 مگ لذت میبرن من باید با 256 بسازم.
سلام به همه دوستان
من یه چند وقتیه میخوام adsl بگیرم ولی موندم از چه شرکتی بگیرم از دوستانی که در شرق تهران با پیش شماره 7790 سرویس خوب و با کیفیت و... دارن لطفا راهنمایی کنن...
ممنون
ممنون میشم برای پیش شماره 6624 شرکتی رو مشخص کنید .
با این پیش شماره همه شرکت ها هستن .
هدف هم ماهی 1 - 2 گیگ هست و سقف قیمت ماهی 10 -12 هزار تومان .
سرعت شبانه هم عالی نبود اشکال نداره متوسط به بالا باشه .
اردکان توی یزد فقط یه پیشگامان داره که خیلی گرونه
حالا من موندم و هیچ چی
شما چه راه حلی دارین ایا شرکت دیگه ای هم هست
سلام دوستان.
اقا من یه مشکل خیلی رو اعصاب دارم.
از خود مخابرات اینترنت گرفتم، ( تهرانم، مرکز مخابراتیم شهید قدوسیه، هیچ شرکتی جز مخابرات بهم اینترنت با قیمت خوب نداد.) .لی مشکلم اینه که نمی تونم به اینترنت وصل شم.
اول از یه مودم که از خود مخابرات گرفته بودم استفاده می کردم. ( هاوایی بود گویا.) چراق ای دی اس الش فقط وقتی روشن می شد که خط تلفن اشغال بود! چه با اسپلیتر، چه بی اسپلیتر. البته بعد از یه مدت درست شد، چراغش روشن می موند و هر موقع که می خواستم می تونستم وصل شم.
تا این که خونه مون رو عوض کردیم. باز هم تو همون منطقه ی مخابراتی. باز هم از همون جا اینترنت گرفتم. باز هم همون مشکل. فقط این بار مشکله حل نشد.
فکر کردم مشکل از مودممه. رفتم یه مودم دیگه خریدم ( خوب البته لازم داشتم یه مودمی داشته باشم که وای فای داشته باشه. ) این یکی هم همون مشکل رو داره. بد تر هم هست. چوون این یکی خط هم که اشغاله، فقط چراغ ای دی اس ال و اینترنتش روشن می شه، می شه وصل شد. ولی سر 1 دقیقه قطع می شه. ( بدون اسپلیتر.) البته این جدیده رو مطمین نیستم که تنظیماتش درست باشه.
برای مخابرات،
vpi 0
vci 35
PPPoE
تنظیمات درستیه؟
لطفا راهنماییم کنید، این چه مشکلیه که من دارم؟
مشکل از مودمه؟ از اسپلیتریه که گاهی استفاده می کنم گاهی نه؟ از مخابرات؟ یا از خود کامپیوتر؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید، اعصاب نمونده از دست این اینترنت.
( مدل مودمم WAG120N هست. لینک سیس، از سیسکو.)
سلام
من الان داتک دارم میخوام پارس انلاین بگیرم به نظرتون خوبه یا همین داتک بهتره
سلام.
دوستان یه سوالی همیشه تو ذهنم هست.
چرا تو speedtest هیچ جایی داخل کشور نیست برای تست کردن؟
این مساله در مورد این سایته یا کلا ما در داخل کشور سرور مرکزی اینترنت نداریم؟؟؟
مثلا بعضی موقع ها صحبت از کابلهای اینترنت که از کویت میاد هست که گاها مشکل هم پیدا میکنه.
یعنی ما در داخل کشور سرور نداریم؟ اصلا این سرور ها چی هستند و به کجا وصلند؟
یه توضیحی بدید ممنون میشم.
مشکل از مخابراته با 1899 تماس بگیرید.نقل قول:
داخل ایران سرور داریم:نقل قول:
دو حالت داره یا speedtest اایران رو قبول نمیکنه که سرورهاش رو اضافه کنه یا شرکتهای ایرانی به علت تعداد زیاد کاربران speedtest پیشقدم نمیشوند.کد:http://www.matma.ir/
Sei_Pm
منظورم فقط قضیه ی تست سرعت نبود. کلا اینترنت بود.
یعنی همه ی کشورها مثل ما با کابل به اینترنت وصلند. الان بعضی اوقات با حادثه ی فنی برای کابلهای ما تو خلیج فارس که از کویت میاد، بخشی از اینترنت قطع میشه. منظورم این بود.
قضیه ی این چیه؟
بچه ها تو مرکز مخابراتی توحید (6694) ADSL خونگی 128 با ترافیک 3-2 گیگ در ماه و کیفیت خوب که راحت و سریع سرویس بده و قیمتشم مناسب باشه، کجا رو پیشنهاد میکنید؟
قضیه اون کابلها 80 درصد سیاسیه به مناسبتهای خاص به طور خبری مورد عنایت قرار میگیره.نقل قول:
بخشی از پهنای باند اینترنت در ایران از جنوب و از راه دریایی از طریق فیبرنوری تامین میشه که تا کنون چندین بار گزارش شده به دلایلی قطع شده و فعلا که مشکلی نداره تا بعد.
دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟
می خواستم بدونم بعضی از پورتا (مثل 80) تو همه ی isp ها بسدست یا فقط مال شاتل انطوریه؟
منظورتون دقیقا چیه خب میرین یه isp ای دی اس التون رو میگیریدنقل قول:
دوستان برای کسی که تازه به محل سکونت جدید منتقل شده و قصد دریافت اینترنت adsl داره، برای قبض تلفن چه کار باید کرد؟
من به قطعی اش کار ندارم.نقل قول:
قضیه اون کابلها 80 درصد سیاسیه به مناسبتهای خاص به طور خبری مورد عنایت قرار میگیره.
بخشی از پهنای باند اینترنت در ایران از جنوب و از راه دریایی از طریق فیبرنوری تامین میشه که تا کنون چندین بار گزارش شده به دلایلی قطع شده و فعلا که مشکلی نداره تا بعد.
میگم این پهنای باند برای همهکشورها از طریق کابلهای زمینی یا دریایی فراهم میشه یا فقط مال ما اینجوریه؟ یعنی سرور مانندی یا جایی هست که خودش مرکز باشه و نیازی به تامین پهنای باند از طریق کابل وارداتی نباشه؟؟؟؟
صبا نت بسه دیگه !!
صبا شهرتش مدیون سرعت شبانه اش هست !!!
باورکنید من صبورم ...الان دو تا از دوستام که قدیمتر ازمن هستن هم بودن ویکیشون هم معرفی کرد منو.. هم گذاشتن رفتن شاتل ...
اخه صبا چرا نمیفهمه سرعت شبانه دست کمی از روزانه نداره واز اون مهم تر هم هست ...
همه دارن میرن شرکت ها دیگه..اینطوربمونه منم میرم... به جون خودم راست میگم ...به هیچ وجه هم برنمیگردم
لامسب یکم اون ولوم لعنتی باز کنید هیچی نمیشه ...والا مشتریها گناه دارن
البته شاتل فقط سرعت روزانش خوبه و شبانش بعد از دانلود حجم مشخصی محدود میشه می تونید برای اطلاعات بیشتر پستهای آخر تاپیک شاتل رو بررسی کنید.نقل قول:
شاتل با طمعي كه واسه پر كردن جيبش كرده آبرو واسه خودشو اسمش باقي نگذاشته
دوستان سلام. من یه چندوقتیه که با این سرعت دایل آپ اعصابم به هم ریخته. اول تصمیم گرفتم ADSL بگیرم ولی متوجه شدم که روی خط تلفنم (مرکز مخابرات جماران-پیش شماره 2229)نمیشه. یعنی شاتل گفت از مخابرت استعلام کرده. البته من خودمم مراجعه کردم و مخابرات همینو گفت. حالا تصمیم گرفتم وایرلس بگیرم. لطفا دوستان راهنمایی کنن که از کجا بگیرم که از همه نظر خوب باشه. در ضمن دانشجو هم هستم. دلم میخواهد حداقل 512 بگیرم. البته قیمتش هم برم مهمه.
اشتباه شد !!
وايرلس كه نداريمنقل قول:
اوضاع ويمكس هم اصلا تعريفي نداره
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
وايرلس كه نداريمنقل قول:
اوضاع وايمكس هم اصلا تعريفي نداره
اتفاقا عزیز دلم الان قدت شاتل در شبانه هست ... صبا واقعا فاجعه هست در شبانه ... نذارید یسری مسایل بگم ..نقل قول:
شاتل سابقش کمتره ولی بروز تره ...تکنسین های قوی تری داره ...صبا فقط نان سابقشو میخوره و ساختار بزرگترش ...
من تعصبی ندارم الان دوستایی که صبارو گذاشتن توی کاسه من خودشون دارن نهایت لذت از شاتل میبرن ...البت بگم خیلی سابقه دارن و بیخود صبارو ول نکردن ...
صبا دیگه به ماکزیمشش رسیده الان هر کی بخواد خطشو جمع کنه باید اژانس انرژی اتمی اروپا و سازمان ملل و از وزیر شرکت نفت و توابعش اجازه بگیره(شوخی نیست میخواد جمع کنه)
همه دارن در میرن !!! ولی من هستم هنوز امیدوارم مسولین صبا تا صدای رقبای توی ساختمان دفترشون نشنیدن که با صدای بلند درب خروج بهشون نشون میدن خودشون یفکری بکنن ...با ماستمالزیشن یه مدت میشه گولمالسیون کرد ملتو ولی بعدش جنبش های ازادی بخش زیادی بر میخیزید و با یک سونامی صبارو به سرنوشت شرکت ف .... دچار میکنه ...
من فقط میگم امیدوارم که نخندن صبایی ها ...اگه راست میگن چرایه بیچاره کهدو روز اکانت دیر شارژ میکرد خطش برمیداشتن ولی حالا بایدبره التماس کنه:
من نمیخوام بخاطر خدا قطعش کنید !
هان چرا ؟ یکی بگه دیگه ؟
غرور بیش از حد باعث سقوط هست !
از نفر قبلی در اون محل قبضی نمیتوننین بگیرین؟ اگرنه باهاشون قضیه رو درمیون بذارین شاید بدون قبض قبول کنن..نقل قول:
از مرکز شاید بتونی قبض المثنی بگیری ولی جدیدا مثل اینکه دیگه نمیدن می خوان تو کاغذبازی صرفه جویی کنند.با این حال یک زنگ به امورمشتریکن مرکز مخابراتیتون بزن.نقل قول:
سلام دوستان
من تو منطقه قلهک هستم و تحت پوشش مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره 2200
کسی هست که بتونه بگه تو این منطقه ADSL با سرعت خوب از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم.
این رو هم بگم که من بیشتر صفحات معمولی و دانلودهای کم حجم دارم
خب کسی که میگه شاتل شبانش خوب نیس خب حتما داره استفاده میکنه میدونه دیگه من خودم با 2مگ شبا فقط 1.5 گیگ دانلود میکردم (باید حدود 5~4 گیگ دانلود کنه)تازه وضع من خوب بودنقل قول:
من یه سوال دارم:
دوستم adsl گرفته وقی میخواد با --- وصل شه 5 ثانیه بعد --- قطع میشه در واقع دیسی میشه. ولی با دایال آپ مشکلی نداره.
مشکل از isp هست یا باید تنظیمات خاصی انجام بده؟
اینترنت که جای مشخصی نداره یا چیز معینی نیست.مجموعه ای از کامپیوترها هست که بهم متصل هستن.همونطور که شهرها از طریق جاده ها بهم وصلند کامپیوترها هم از طریق کابلها و فیبرهای نوری و غیره بهم وصلند و مجموعه اینا میشه اینترنت.حالا اینکه چرا اینترنت ما یهو قطع میشه مثل اینه که ما مثلا به اروپا 1 جاده داریم و وقتی به دلیل برف مسدود بشه راه دیگه ای نیس ولی کشورهای دیکه 20 تا جاده ساختن این نشد از اون یکی میرن.این میشه زیرساختهای اینترنت و پهنای باند که اینجا کم داریم چون مخابرات عمدا نمیذاره پیشرفت کنه.یعنی به جای 10 اتوبان اومدن 1 جاده خاکی کشیدن ( شاید هم مال رو ) بعد مسدود بشه دیگه باید بشینیم تا بیان وازش کنن :5: تازه عوارض رفت و آمد از این جاده خاکی هم که همون پول اینترنت میشه رو زیاد میگیرن.مثلا 12 برابر ترکیه یا 1600 برابر کره جنوبی ! به این میگن دزدی سر گردنه :8:نقل قول:
ممکنه پریز تلفنت مجهز به برقگیر یا نویزگیر باشه.یعنی 2 شاخه ضد برق داشته باشه.نقل قول:
دوستان باور می کنید شرکتی در ایران اجازه ادامه دانلود مستقیم را به کاربرانش نمی دهد. یعنی شما امکان دانلود از Microsoft، Download.com و هیچ جای دیگری را ندارید... شرکت داتک در یک هفته گذشته چنین کاری کرده است! حتی از خود سایت داتک هم نمی توانید دانلود خود را Pause و Resume کنید!
پی نوشت: و بعد از 4 روز ساعت 3 امروز فعلا درست شده است.
کسی نیست جواب من تازه واردو بده!!!نقل قول:
ثواب داره ها!!!!!!!!!
واسه کار کم 128 مخابرات خوبه سرعتش 14 هست و هزینش ماهی 10 هزار تومان . ساعتی 50 مگ دانلود میشه.نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
در قسمت properties کانکشن وی پی n که ساخته اید ، در قسمت networking ، گزینه type of.... را روی اتوماتیک بگذارید.نقل قول:
عزیزم من نگفتم شاتل بهترین در دنیاست گفتم الان داره مدیریت میکنهنقل قول:
اونم اشکال اره ...اما نمیدونیدصبا چه میکنه ...الان من توی سایتی خوندم که دریک شهر باعث اخراج چند نفر از افراد محقق و پزوهشگر شده...بخاطر سرعت وسرویس بد ... و حتی بیانیه صادر کردن و خیلی چیزا دیگه
صبا فقط الان نون سابقه رو میخوره ...افرادی استخدامیشوببینی خندت میگیره ازشون بپرسی سرعت چند دانلود میکنی نمیدونه ؟
باورتون میشه من خودم توی یکی از دفتراش دیدم ...
حالا شاتل هم ایراد داره ولی میدونه که کارش باید با سیستم باشه ... دوستای من بشدت تعریف میکنن و با سابقه بودن در صبا ...اما رفتن ...منو گول زدن حالا خودشونرفتن
صبا بدجورداره خراب کرده ...
دوست عزیز با سرعت کمتر 16از کیلو دانلود بکن با قطع و صل تا دریابی همون یک گیگ نیم چقدربا ارزشه تره یا 400 مگ اونم با هزار زو ر و زحمت !!!
الان دو روز دیگه هدفمندی شروع بشه منتظر اکران جدید باشید...
امیدوارم مسولین صبا زودتر از خواب غفلت بیدار شن
الهی امین1
دست شما درد نکنه
اطلاعات مفیدی بود.
با سلام به دوستان عزیز
داستان من از اونجایی شروع میشه که سال گذشته به محله ای در بلوار فردوس غرب نقل مکان کردیم و متوجه شدیم که امکان داشتن اینترنت adsl دراین محله وجود نداره به خاطر خطوط pcm تلفن مخابرات.القصه من نزدیک به یکسال بی اینترنت بودم تا ماه گذشته دل رو به دریا زدم و با مبلغ حدودا ۵۰۰ تومن از شرکت بی نام و نشانی به نام سون نت اینترنت وایرلس ۵۱۲ گرفتم.اینکه چه مشکلاتی در نصب انتن و مابقی قضایا داشتم بماند .تا به دیروز که برای چندمین بار با قطعی مواجه شدم طبق معمول تلفنشان جواب نمیداد با مصیبت یه شماره ی همراه از یکی از کارکنانشون پیدا کردم و بعد از تماس تلفنی اینطور دستگیرم شد که ما رو پیچونده اند و وایرلس تا مدت نامعلوم و احتمالا برای همیشه قطع شده !!!!ما هم دست از پا دراز تر با کلی هزینه دوباره بی اینترنت شدیم با یه انتن وایرلس بی مصرف در بالا پشت بوم!!!!میخواستم دوستان راهنمایی کنند که چه شرکتهای معتبری وجود دارند که دکل وایرلس در غرب تهران داشته باشند بلکه من بدون نیاز به تغییر جهت انتن بتونم اکانت دیگری ازشون تهیه کنم.خیلی داغونم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید